₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » امین زندگانی
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

امین زندگانی

2390 بازدید، 38 پست، نویسنده: شهلا

• شهلا

بیوگرافی امین زندگانی

تصویر در دسترس نیست

امین زندگانی در سال 1351 در تهران متولد شد. از سال 1370 با ورود به دانشگاه هنر و تحصیل در رشته تئاتر وارد عرصه ی هنر شد و به ترتیب در نمایش های «همسرایی مختار» (محمود عزیزی)، «خروسک پریشان» (داوود کیانیان)، «بازی تابلوی آخر» (نصرالله قادری)، «به من دروغ بگو» (امین زندگانی)، «دو مرد بر یک نیمکت» (بهاء صدر)، «سرخ سوزان» (چستا ثیری)، «مرغ دریایی» (اکبر زنجانپور) به فعالیت پرداخت.

از سال 1374 با بازی در سریال «وکلای جوان» (بهرام کاظمی)، کار در مقابل دوربین را آغاز کرد و در سریال های «به سوی پیروزی» (سیروس مقدم)،‌ «راه سوم» (قاسم جعفری)، «روزگار جوانی» (اصغر توسلی)، «همسفر» (قاسم جعفری)، «چند دقیقه زندگی» (حسینی خواه)، «معصومیت از دست رفته» (داوود میرباقری)،‌ «نوعروس» (بیژن میرباقری)، «طلسم شده» (داریوش فرهنگ) به ایفای نقش پرداخت.

او همچنین در فیلم های سینمایی «زن شرقی»، «آدمکها» و «بازیگر» حضور یافت. زندگانی در سال 1374 جایزه ی بهترین بازیگر مرد از جشنواره ی تئاتر فجر را دریافت کرد و در سال 1380 دومین بازیگر منتخب مردم از بین سریال های پخش شده (در طول 4 سال) از شبکه سوم سیما شد.

تصویر در دسترس نیست

امین در خانواده ای هنرمند و آشنا با موسیقی متولد شدپدرش از اساتید برتر موسیقی بود که در سال ۱۳۸۸جمع صمیمی خانواده را ترک گفته و به دیار باقی شتافت برادرش (امید) نیز مدت هاست که درعرصه موسیقی فعالیت میکند و آلبومی را نیز باصدای خود روانه بازار کرده است، اما امین به دلیل مشغله های کار و تحصیل به این هنر علاقه چندانی (البته برای* فراگیری) نشان نداد، تا این که بالاخره به فراگیری نواختن (فلوت) و نیز (گیتار) پرداخت وهم اکنون نیز به عنوان یکی از خوانندگان گروه*هفت* فعالیت میکند.
    امین زندگانی چند سال قبل با مینا لاکانی (بازیگر) ازدواج میکند . این دو که در فیلم زن شرقی همبازی بودند پس از مدتی از هم طلاق میگیرند.

تصویر در دسترس نیست

در فیلمهای سینمایی که شرکت داشته عبارتند از:

ملک سلیمان(۱۳۸۷)

خانواده دکترارنست (۱۳۸۸)

ژرفا (۱۳۸۷)

کابوس (۱۳۸۷)

من و دبورا(۱۳۸۴)

شهرآشوب (۱۳۸۴)

آدمکها (۱۳۸۲)

بازیگر(۱۳۷۷)

زن شرقی(۱۳۷۶)

تصویر در دسترس نیست

شرکت در مجموعه های تلویزیونی :

مختار نامه

معصومیت از دست رفته

قفسی برای پرواز

به سوی پیروزی

راه سوم

روزگار جوانی

همسفر

چند دقیقه زندگی

نوعروس

طلسم شده

7 سپاس: taha_1990، mohamad70، gilas، Kishe Mehr، sib، ژنرال، هاچو هاچو

• 1 سپاس: شهلا

• شهلا

نقل قول: jaj
    jajامروز, 01:22 2
    نقل قول: شهلا
    خانواده دکترارنست (۱۳۸۸)

از کارش و قیافش خوشم نمیاد از بازیگران درپیت محسوب میشه
    جذبه نداره

---------------------
    جواب: حتما یاد اون کارتون افتادید. هه هه...معلومه که اون نیست :13:

اتفاقا من خیلی از امین خوشم میاد برعکس شما. هم قیافه خوبی داره هم کارش در پیتی نیست :14: . منظور از جذبه چیه؟ یعنی باید خشن باشه؟
    شما احتمالا کارهاش رو زیاد ندیدید . آخه اگر همش ماهواره می بینید معلومه که هنرمندای خودمون و سریال و فیلمهاشون رو از تلویزیون ندیدید که قضاوت کنید. :31:

ضمنا فکر کنم کامل مطلبم رو نخوندید مخصوصا این قسمت رو ...
    (زندگانی در سال 1374 جایزه ی بهترین بازیگر مرد از جشنواره ی تئاتر فجر را دریافت کرد و در سال 1380 دومین بازیگر منتخب مردم از بین سریال های پخش شده (در طول 4 سال) از شبکه سوم سیما شد.) :29:

2 سپاس: jaj، Kishe Mehr

• taha_1990

شهلا,
    یه فیلم هم هست که از شبکه یک پخش میشه و امین زندگانی داخلش بازی می کنه خیلی هم خوب و جذاب هست .
    اسم فیلمه " خاطرات مرد ناتمام هست ". من زیاد علاقه ای به دیدن تلویزیون ندارم ولی این فیلم رو همیشه سعی میکنم نگاه کنم .
    مرسی شهلا خانوم :1:

2 سپاس: شهلا، Kishe Mehr

• garfild

قبلا بازیش دوست داشتم
    بیشتر چهره جذابی داره :4:

2 سپاس: شهلا، Kishe Mehr

• zrnznn

garfild,
    دقیقاً همینو خواستم بگم :4:

1 سپاس: شهلا

• شهلا

نقل قول: taha_1990
    taha_1990امروز, 05:08 4
    شهلا,
    یه فیلم هم هست که از شبکه یک پخش میشه و امین زندگانی داخلش بازی می کنه خیلی هم خوب و جذاب هست .
    اسم فیلمه " خاطرات مرد ناتمام هست ". من زیاد علاقه ای به دیدن تلویزیون ندارم ولی این فیلم رو همیشه سعی میکنم نگاه کنم .
    مرسی شهلا خانوم

--------------------------
    نقل قول: garfild
    garfildامروز, 07:50 5
    قبلا بازیش دوست داشتم
    بیشتر چهره جذابی داره

---------------------------------------
    نقل قول: zrnznn
    zrnznnامروز, 07:54 6

garfild,
    دقیقاً همینو خواستم بگم

-----------------------------------
    سلام و تشکر از دوستان عزیز آقا طاها :46: و آقا مرتضی :46: و خانم مهندس. :46:
    ممنونم که از نظر جذابیت حرفم را تاکید کردید .
    آقا طاها هم درست گفتند سریال جدیدی که در حال پخش هست به اسم مرد نا تمام نشان دهندۀ توانایی های این هنرمند در عرصۀ بازیگربه. من که تمام کارهایی روکه ازش دیدم پسندیدم .
    بعضی ها الان در سینما شهرتشون بیشتر از امین هست اما بنظرم اصلا بازیگرهای خوبی نیستند. :28:

1 سپاس: taha_1990

• 1 سپاس: شهلا

• 3 سپاس: Kishe Mehr، شهلا، ژنرال

• KuRoSh

سپاس

من زیاد اهل تلوزیون نیستم ولی چند تا از کارهاش رو دیده بودم زیاد خوشم نیومده
    ولی اینو جدی میگم بازیگر خوب ایران خیلی کم پرورش داده و ایشون رو هم بهشون نمیشه گفت خوب چون بازیگران خوب یا دارن کارگردانی می کنند و یا فیلم خیلی کم بازی می کنند و این ها دلیل میشه که این بازیگر ها به عنوان بازیگران خوب لقب بگیرن

می دونی یه چیز دیگه هم بگم که واقعان من خودم یکی از دلایلی که تلوزیون و سینما نمیرم اینه که سبک ها همه به یک شکل هستند و کسی نمیاد یه سبک خاص رو به نمایش در بیاره همه از یک روند پیروی می کنند باورت نمیشه بعضی موقع ها که فیلمی می دیدم از تلوزیون حس می کردم این فیلم رو دیدم قبلان تمام صحنه ها برام تکراری بود با اون که فیلم تازه ساخته شده بود

3 سپاس: jaj، Kishe Mehr، شهلا

• شهلا

[quote=jaj]jajامروز, 14:20 10
    جواب:
    سلام
    من نظرم رو دادم حتما لازم نیست که برای یه چیزی آدم دلیل بیاره و یا جواب بده
    منظور از جذبه چیه؟ یعنی باید خشن باشه؟
    جذبه نه به خشن بوده و نه به ظریف بودن
    جذبه جذبه است
    من خیلی مرد های رومانتیک و احساسی از تیپ این آقا رو دوست ندارم

شما احتمالا کارهاش رو زیاد ندیدید . آخه اگر همش ماهواره می بینید
    از کجا فهمیدی که همش ماهواره می بینیم
    اتفاقا توی خونه ما تا حالا پدرم با گذاشتن ماهواره مخالفت کرده
    نه به خاطر نفس ماهواره بلکه به خاطر اینکه داشتن ماهواره خلاف قانونه و نفس قانون شکنی بده
     نمایش یا پنهان متن

نمایش یا پنهان متن

ضمنا فکر کنم کامل مطلبم رو نخوندید مخصوصا این قسمت رو ...

نه تا تهش خوندم ولی بازم خوشم نمیاد
    در ضمن تئاتر فجر هم همچین رقابت معتبری نیست چه رسد به یه نظرسنجی توسط مردم عادی که فرق بز رو با بازیگر نمیدونند. یه بازیگر یه مدتی روی بورسه همین نه آدم خارق العاده ای نه خیلی توانمند
     نمایش یا پنهان متن[/quote
    ------------------------
    جواب شهلا به شما :
    سلام
    نظر هر کسی برای خودش مهمه ولی همیشه در جواب سوال پیش میاد که طرف بپرسه مثلا معنای جذابیت چیه ؟ شما هم که جواب ندادی و گفتی جذبه جذبه است...
    پس بحثی من ندارم. .

در مورد ماهواره چون من اغلب مردم رو می بینم که دیگه از تلویزیون استفاده نمی کنند حرفم کلی بود و گفتم حتما شما هم ماهواره می بینی.
    نظرم در مورد خاص فقط شما نیستی چون اتفاقا منم ماهواره نگاه نمی کنم جز اینکه جایی برم و اونجا روشن باشه و مجبورا نگاهم بیفته به تصاویر....
    بهر حال نظرات متفاوته .یکی از کسی خوشش میاد و دیگری نه.
    منم فقط یک بیوگرافی اینجا گذاشتم و نه قصد تبلیغ داشتم و نه اجبار برای دوست داشتن و قبول این هنرمند.
    فقط بخاطر شناسایی بیشتر با هنرمندان کشورمون هست.
    والسلام

1 سپاس: zrnznn

• Kishe Mehr

بازی هاش خوب بود :3:
    2 سپاس: zrnznn، شهلا

• شهلا

نقل قول: KuRoSh
    KuRoShامروز, 14:23 11
    سپاس

من زیاد اهل تلوزیون نیستم ولی چند تا از کارهاش رو دیده بودم زیاد خوشم نیومده
    ولی اینو جدی میگم بازیگر خوب ایران خیلی کم پرورش داده و ایشون رو هم بهشون نمیشه گفت خوب چون بازیگران خوب یا دارن کارگردانی می کنند و یا فیلم خیلی کم بازی می کنند و این ها دلیل میشه که این بازیگر ها به عنوان بازیگران خوب لقب بگیرن

می دونی یه چیز دیگه هم بگم که واقعان من خودم یکی از دلایلی که تلوزیون و سینما نمیرم اینه که سبک ها همه به یک شکل هستند و کسی نمیاد یه سبک خاص رو به نمایش در بیاره همه از یک روند پیروی می کنند باورت نمیشه بعضی موقع ها که فیلمی می دیدم از تلوزیون حس می کردم این فیلم رو دیدم قبلان تمام صحنه ها برام تکراری بود با اون که فیلم تازه ساخته شده بود

--------------
    جواب
    با تشکر از شما
    متاسفانه مدتهاست که دست اندر کاران تلویزیون چندان برنامه های جذابی تهیه نمی کنند برای جلب مردم . برای همینه که اغلب به ماهواره تمایل دارند.
    خب این ضعف بزرگیه برای این رسانه .
    درسته بیشتر فیلمها شروع و پایان مشخصی داره مثل فیلمهای هندی ...
    من گاها اخبار رو نگاه می کنم و مسابقات مهم ورزشی و سریالهایی که گاهی کمی جذابیت دارند نسبت به موارد دیگه مثل کلاه پهلوی و...

• 2 سپاس: شهلا، ژنرال

• شهلا

ممنونم آقا مجتبی از نظرتون.
    بنظر من بازی اش شکل طبیعی داره و تصنعی و ساختگی نیست. مثل یک زندگی عادی. :1:

1 سپاس: Kishe Mehr

• sib

چی کار کنیم الان خب؟:4:

• شهلا

jajامروز, 15:26 15
    جز اینکه جایی برم و اونجا روشن باشه و مجبورا نگاهم بیفته به تصاویر....
    ماهواره واقعا پیز بدی نیست فقط باید فرهنگ استفادش جا بیفته
    مگه سال 60 ویدئو ممنوع نبود مگه سی دی ممنوع نبود الان به تاریخ پیوستن و کسی هم دیگه بهشون اهمیتی نمیده
    تلویزیون ما هم که ماشا الله خیلی فیلم های جذابی میذاره اصلا باعث شده کسی به ماهواره توجه نکنه
    ولی در نهایت از زحمتی که کشیدی تشکر می کنم

-------------
    جواب : ممنونم آق جلال. زحمتی نبود . یه جور اطلاع رشانی کردم با این تاپیک.
    باهاتون در این مورد موافقم که ماهواره جنبه خوب هم داره . این سیستم مخابراتی و تصویری ضمن تاثیر گذاری بد روی جوانها مخصوصا ...موارد خوبی هم داره اما متاسفانه مردم اغلب می رن سراغ بد آموزیهاش .
    تلویزیون هم که متاسفانه کاری کرده که واقعا صدای نمایندگان هم در آمده و ازش انتقاد شده .
    به امید روزهای بهتر از امروز و خوشحالی واقعی مردم :1:

1 سپاس: ژنرال

• شهلا

jajامروز, 15:26 15
    جز اینکه جایی برم و اونجا روشن باشه و مجبورا نگاهم بیفته به تصاویر....
    ماهواره واقعاچیز بدی نیست فقط باید فرهنگ استفادش جا بیفته
    مگه سال 60 ویدئو ممنوع نبود مگه سی دی ممنوع نبود الان به تاریخ پیوستن و کسی هم دیگه بهشون اهمیتی نمیده
    تلویزیون ما هم که ماشا الله خیلی فیلم های جذابی میذاره اصلا باعث شده کسی به ماهواره توجه نکنه
    ولی در نهایت از زحمتی که کشیدی تشکر می کنم

-------------
    جواب : ممنونم آقا جلال. زحمتی نبود . یه جور اطلاع رسانی کردم با این تاپیک.
    باهاتون در این مورد موافقم که ماهواره جنبه خوب هم داره . این سیستم مخابراتی و تصویری ضمن تاثیر گذاری بد روی جوانها مخصوصا ...موارد خوبی هم داره اما متاسفانه مردم اغلب می رن سراغ بد آموزیهاش .
    تلویزیون هم که متاسفانه کاری کرده که واقعا صدای نمایندگان هم در آمده و ازش انتقاد شده .
    به امید روزهای بهتر از امروز و خوشحالی واقعی مردم :1:

• serpent

مرسی ، نمیدونم چرا ولی ازش خوشم نمیاد
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: