₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » امین زندگانی
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

امین زندگانی

2390 بازدید، 38 پست، نویسنده: شهلا

• serpent

مرسی ، نمیدونم چرا ولی ازش خوشم نمیاد
    1 سپاس: شهلا

• serpent

• 1 سپاس: شهلا

• serpent

jaj,
    اخه خیلی ازش بدم میاد

• ژنرال

با اجترام به سلیقه شما، من بازیش رو نمیپسندم.

:84:

• شهلا

نقل قول: sib
    sibامروز, 16:58 17
    چی کار کنیم الان خب؟

----------------------------
    جواب: شما هیچ کاری نکن ساناز عزیز. فقط تماشا کن ببین چه کسی پیروز میدان می شه :43: ..

1 سپاس: serpent

• شهلا

نقل قول: serpent
    serpentامروز, 19:20 21

-----------------------------
    نقل قول: jaj
    jajامروز, 19:40 23
    serpent,
    خوب خوشت نمیاد یه بار بگو نه 3 باررررر

------------------------------------
    serpentامروز, 19:44 24
    jaj,
    آخه خیلی ازش بدم میاد

----------------------------------------

جواب شهلا....ای بابا امیر خان خودت میگی نمی دونم چرا ازش خوشم نمیاد.
    مگه می شه بی دلیل آدم از کسی خوشش نیاد؟؟؟؟ قیافه اش که حرف نداره پس این بنده خدا چه هیزم تری به شما فروخته که ازش بدت میاد اونم خیلیییییییییییییی ؟؟؟ :30:
    -------------

آقا جلال فکر کنم سایت مشکل داشته که جواب ایشون سه بار اومده. مال منم یکی از جوابهام دوبله ارسال شده :28:

• شهلا

نقل قول: ژنرال
    ژنرالامروز, 21:07 25
    با اجترام به سلیقه شما، من بازیش رو نمیپسندم.

ممنون آقای ژنرال. بازم خدا رو شکر شما فقط از بازی اش خوشتون نمیاد.

حالا می شه شما و اونایی که از امین خوششون نمیاد یک مورد هنرپیشه ای رو نام ببرید که ازش خوشتون میاد تا منم براش کلی عیب و ایراد بتراشم تا منم تلافی کنم و به قول معروف دلم خنک بشه ؟ :4:

1 سپاس: ژنرال

• serpent

شهلا,
    بگم ، بگم ، من بگم ??
    لیلا حاتمی ، حالا ازش ایراد بگیر .
    ،شهاب حسینی ، حامد بهداد ، خسرو شکیبایی

• شهلا

امیر خان شانس آوردی که من از اون سه تا هم خوشم میاد :1:
    اتفاقا یه تاپیکی هم چند وقت پیش در مورد بهداد گذاشتم. مگه ندیدی؟
    اما لیلا حاتمی نون معروفیت پدر مرحومش علی حاتمی رو می خوره.
    اوایل بازیش خیلی سرد و معمولی بود شاید یکی دوتا فیلم کمی خوب بازی کرده باشه اما بقیه کارهاش رو من نمی پسندم. لوسه :38:
    اما شوهرش علی مصفا رو قبول دارم . کارش خوبه. :29:

• ژنرال

نقل قول: شهلا
    حالا می شه شما و اونایی که از امین خوششون نمیاد یک مورد هنرپیشه ای رو نام ببرید که ازش خوشتون میاد تا منم براش کلی عیب و ایراد بتراشم تا منم تلافی کنم و به قول معروف دلم خنک بشه ؟

:83:

شما خیلی جدی گرفتیا! :4:
    اختلاف سلیقه ها یه امر کاملاً طبیعیه؛ نیست؟

2 سپاس: شهلا، serpent

• 2 سپاس: شهلا، serpent

• شهلا

ژنرالامروز, 00:07 31
    حالا می شه شما و اونایی که از امین خوششون نمیاد یک مورد هنرپیشه ای رو نام ببرید که ازش خوشتون میاد تا منم براش کلی عیب و ایراد بتراشم تا منم تلافی کنم و به قول معروف دلم خنک بشه ؟

شما خیلی جدی گرفتیا!
    اختلاف سلیقه ها یه امر کاملاً طبیعیه؛ نیست؟

----------------------------
    جواب: آخه ژنرال حرفها و تاپیکهای من شوخی بردار نیست و وظیفه منه از هنرمندی که کارش رو قبول دارم دفاع کنم.
    مثلا من از محمد رضا گلزار بیشتر از همه خوشم میاد اما بازیاش رو جز در چند مورد که پسندیدم بقیه رو زیاد نمی پسندم.
    حرف حق رو باید زد دیگه :3:

2 سپاس: ژنرال، serpent

• ژنرال

آخه ژنرال حرفها و تاپیکهای من شوخی بردار نیست و وظیفه منه از هنرمندی که کارش رو قبول دارم دفاع کنم.

اخه اینجا فقط بحث سلیقه س...
    حمله ای وجود نداره که بخواید دفاع کنید! :46:

حالا البته اگر دوس دارید تلافی کنید:4: من چندتا هنرپیشه که خیلی دوس دارم بازیشون رو میگم: پرویز پرستویی - بهروز وثوقی - امین تارخ - پرویز پورحسینی - فرامرز قریبیان - سوسن تسلیمی

• شهلا

نقل قول: jaj
    jajامروز, 00:07 32
    گلشیفته فراهانی

----------------------
    جواب: وای چه کسی رو اسم بردید . آبروی هر چی زن ایرانی و کلا تمام ایران رو برده...
    من بدم نمی اومد از کارهای سیمائیش مخصوصا فیلم میم مثل مادر... اما حیف که با رفتنش و اون وضع و آبرو ریزیهاش دیگه ازش خوشم نمیاد. اصلا این آدم لخت بودن رو عیب و ایراد نمی دونه . صد رحمت به حیوانات....
    ضمن اینکه من پدرش بهزاد فراهانی رو از نظر کار در نمایشهای رادیو بخاطر صداش و هنرپیشگی در سینما و تاتر بیشتر از بقیه خانواده قبول دارم.
    آبروی بنده خدا پدرش رو هم برد. :28:

2 سپاس: jaj، serpent

• serpent

شهلا خانوم من اون تاپیک رو دیدن و نظر هم گزاشتم ، پس کسایی هستن که نشه ازشون ایراد گرفت ، به نظر من لیلا حاتمی یکی از بهترین های ایرانه ، تو فیلم سعادت اباد ، بی پولی ، درباره الی ، جدایی نادر از سیمین و ...... ، امیدوارم ناراحت نشده باشین

• شهلا

ژنرالامروز, 00:23 34
    آخه ژنرال حرفها و تاپیکهای من شوخی بردار نیست و وظیفه منه از هنرمندی که کارش رو قبول دارم دفاع کنم.
    اخه اینجا فقط بحث سلیقه س...
    حمله ای وجود نداره که بخواید دفاع کنید!

حالا البته اگر دوس دارید تلافی کنید من چندتا هنرپیشه که خیلی دوس دارم بازیشون رو میگم: پرویز پرستویی - بهروز وثوقی - امین تارخ - پرویز پورحسینی - فرامرز قریبیان - سوسن تسلیمی

جواب من »
    دفاع منظورم با توپ و تانک نیست که بیام به جنگ مخالفین...دفاع با زبان دلیل و برهانه.
    در ضمن قرار نبود زرنگی کنید و هنرپیشه های قدیمی رو اسم ببرید مثلا من پرستویی رو خیلی قبول دارم و پو حسینی و قریبیان. ..راهم همین طور
    سوسن تسلیمی ام بیشتر در فیلم باشو غریبه ای کوچکش رو خوشم اومد. وثوقی رو هم نه همه کارهاش رو . بعضیاش فکر کنم خوب بودند. :28:

• شهلا

serpentامروز, 00:24 36
    شهلا خانوم من اون تاپیک رو دیدن و نظر هم گزاشتم ، پس کسایی هستن که نشه ازشون ایراد گرفت ، به نظر من لیلا حاتمی یکی از بهترین های ایرانه ، تو فیلم سعادت اباد ، بی پولی ، درباره الی ، جدایی نادر از سیمین و ...... ، امیدوارم ناراحت نشده باشین

----------------------
    نه چرا ناراحت بشم. البته نظرتون رو اگر قبلا گذاشتید یادم نیست. بعد باید ببینم.
    من نیکی کریمی و فاطمه معتمد اریا رو بیشتر قبول دارم .
    اما جدایی نادر از سیمین رو زیاد کارش رو نمی پسندم. هنرپیشه مرد فیلم بهتر نقش بازی می کرد.
    ضمنا در باره الی لیلا حاتمی نقشی نداشت. یعنی فکر نکنم بازی داشت توی فیلم.

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: