ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
serpent
اين بود كه اولين تقلب تاريخ بشري رقم زده شد . البته اين تقلب با روش هاي بسيار ابتدايي بشري رقم زده شد. البته اين تقلب باروش هاي بسيار ابتدايي (در مقابل ترفند هاي كنوني ) صورت گرفت . بدين ترتيب كه حسن با كلي زور زدن خود را به بالاي ورقه ي همزاد رسانيد و خيلي راحت مطالب را كش رفت . از آن به بعد تقلب دوران طلايي خود را آغاز كرد .
روش هاي نوشتاري
1. نوشتن روي كف پا ، پس كله ، پشت گوش و ...
2. نوشتن روي ديوار ، روي ميز ، پشت نيمكت ، زير نيمكت ، پشت لباس يا مانتوي دانش آموز جلويي ، ...
3. نوشتن به روي دستمال كاغذي ، پاكت نامه ، ...
4. نوشتن و لوله كردن تقلب و جاسازي آن در حفره هاي مختلفي از جمله بيني ، دهن ، گوش ، فك پايين ، دريچه آئورت ، ...
روش هاي باكلاس
1. استفاده از ماشين حساب مهندسي
2. استفاده از موبايل
3. استفاده از آيينه ، موچين ، لوازم آرايشي ، فيلم ، عكس ، ...
روش هاي بي كلاس
1. شيره ماليدن بر سر يكي از بچه درس خون ها
2. خم كردن سر به روي ورقه ي طرف به صورت تابلو
توجه :
اگه در اين امر تبحر كافي نداريد ، اصلاً سمت اين كار نريد ؛ كه عواقبي جزء ضايع شدن و اخراج و تابلو شدن ندارد .
zrnznn
اگه در اين امر تبحر كافي نداريد ، اصلاً سمت اين كار نريد ؛ كه عواقبي جزء ضايع شدن و اخراج و تابلو شدن ندارد .
serpent
اىنگار داغ دىده اى ها
دلشاد
zrnznn
هم داغ دیده و جدیداً هم داغ گذارندهههههههههههه
serpent
ىعنى آدم فروختى ؟
حورا
mz56mz
من با واكمن ( دوران ما ) تقلبى ميكردم فرمولها و واژها رو با صداى خودم ضبط ميكردم سيم گوشى رو از تو استينم رد ميكردم و به كف دست چپم ميزاشتم
▧ تصویر در دسترس نیست
serpent
خواهش مىکنم , افرىن به حورا خانوم
serpent
از اىن روش ها به ما هم باد بدىد
شهلا
اما من بچه درس خونی بودم.
serpent
mahsa joon
تو راهنمايي يه بار مچمو گرفتن منم عينه خيالم نمييومد
الانم تو دانشگا مخصوصا وقته ميانترما كلي تقلب ميكنم خيلي دوست دارم
serpent
افرىن
mahsa joon
مرسي
توام ياد بگير خوبه .
ترمه قبل امتحانه آسيب شناسي داشتم به يه دختري گفتم اگه بلد بودي بگو يه دفه گفت نه نميگم گناه داره اينقد عصباني شدم گفتم برگرد ريختتو نبينم.
serpent
آره دختر ها همشون همین جورین دیگه
ژنرال
ولی اگر شرایط جور میشد تقلب میکردم یا میرسوندم به بقیه...
البته در دوران دانشجویی تقلب های تپلی داشتیم
ای ولا بابا
تو راهنمايي يه بار مچمو گرفتن منم عينه خيالم نمييومد
الانم تو دانشگا مخصوصا وقته ميانترما كلي تقلب ميكنم خيلي دوست دارم
ماشالا
mahsa joon
serpent
مرسی از اینکه سر زدید
sib
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→