این متن از روی گفته های یکی از دوستان کریمی تنظیم شده. هر چند شاید شماره 8 پرسپولیس دوست نداشته باشد که کسی این متن را بخواند اما ننوشتن از کاری که او کرده هم درست به نظر نمی رسد:
با علی [کریمی] رفته بودیم بانک. برای یک کار اقتصادی لازم بود از حساب پول برداریم. در بانک همه او را می شناختند. از مسئول باجه بگیر تا رییس بانک همه با او خوش و بش می کردند. رئیس بانک و مسئول یکی از صندوق ها از آن استقلالی های تیز بودند. از همان اولی که وارد بانک شدیم با کریمی کل کل کردند تا لحظه ای که بیرون برویم.
علی [کریمی] باید 4 میلیون و 700 از بانک برمی داشت. برای کاری که می خواستیم انجام دهیم حداقل پول لازم همین بود. پول را که گرفت از بانک خارج شدیم. هنوز خیلی از بانک دور نشده بودیم که یک پیرزن را گوشه خیابان دیدیم. به نظر گدا می آمد. می دانستم که علی [کریمی] دست به خیر دارد.
سریع کنار زد و سراغ پیرزن رفت. طفلک نای حرف زدن نداشت. نه پول می خواست نه کمک؛ فکر کنم از حال رفته بود. به او کمک کردیم که از جایش بلند شود. نایلون داروهایش کمی آن طرف تر افتاده بود. علی [کریمی] داروهایش را به او داد و با اصرار سوارش کرد که به خانه اش برساند.
خانه شان قدیمی بود وارد خانه شدیم، همسر پیرزن هم روی یک تکه پتو خوابیده بود. علی به پیرزن نزدیکتر بود و با او حرف می زد. زیاد از حرف هایی که می زدند سردر نمی آوردم. پیرمرد و پیرزن را تنها گذاشتیم و از خانه بیرون آمدیم. در مسیر برگشت اصلا حرف نمی زد. مشخص بود که حوصله ندارد.
به پمپ بنزین رفتیم که بنزین بزنیم. بعد از اینکه بنزین زدیم، علی از مسئول پمپ پرسید کارت خوان دارند یا نه. مسئول کلی تعارف کرد و گفت که نمی خواهد پول بگیرد اما کارت خوان نداشتند. من به جای او پول بنزین را حساب کردم.
پیش خودم می گفتم نگاه کن همین الان 4 میلیون پول گرفت نمی خواهد خرج کند. پیگیرش شدم که دنبال کارمان برویم. بیرون پمپ بنزین اما گفت امروز نمی خواهد این کار را بکند. کلی بهانه آورد و گفت که ظهر شده، آخرش هم گفت پول ندارد که بدهد. گفت که فردا کارمان را انجام بدهیم.
همین یک ساعت پیش 4 میلیون و 700 از بانک پول گرفته بودیم ولی معلوم بود که دیگر پولی در جیبش نمانده است. من که ندیدم علی پول ها را در خانه آن پیرمرد و پیرزن گذاشته باشد. نمی دانم آنها تا الان پول ها را پیدا کرده اند یا نه. اصلا فهمیده اند که این پول ها را چه کسی آنجا گذاشته. خیلی راحت از هم خداحافظی کردیم و جدا شدیم.
سلام و تشکر آقای دلشاد عزیز منم طرفدار پرسپولیسم و همین طور تیم راه آهن بخاطر وجود علی دایی و دوستدار تمام بزرگان فوتبال مثل دایی و کریمی و باقری و مهدوی کیا... علی پروین ، عابد زاده ووووووووو ............
------------------ تشکر .....اماآقا محمد شما چرا این جوری شدید؟ نکنه جزو مخالفین هستید و یا فکر می کنید این حرفها در مورد علی کریمی دروغه؟ این اولین بارش نیست که به کسی کمک کرده . بارها و بارهاست که کار خیر می کنه.
فقط علی دایی علی کریمی از لحاظ فنی بازیکن فوق العاده ای بود اما از لحاظ اخلاقی هیچ وقت تو زمین فوتبال آدم موجهی نبوده و همیشه حاشیه ساز بود!
میشه اسم دوست علی کریمی رو به ما هم بگید
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
فقط علی دایی علی کریمی از لحاظ فنی بازیکن فوق العاده ای بود اما از لحاظ اخلاقی هیچ وقت تو زمین فوتبال آدم موجهی نبوده و همیشه حاشیه ساز بود!
----------------------------- سلام تشکر که خواندید. در مورد اخلاقی در زمین بازی فکر نکنم جز چند مورد اونم بخاطر انتقاداتش و اینکه حرف حق می زده مورد بی مهری بوده و این هم بر می گرده به چند سال پیش. موارد مهم و مختلفی از نظر کمک در روزنامه ها و سایتها اومده که من این مورد جدید رو اینجا گذاشتم. اون دوستش رو اسم نبردند چون حتما نمی خواسته اسمش در سایتها فاش بشه اما برای اطلاع شما بگم که در مورد همین کارش مورد تشویق علی دایی و دوستدارانش بوده . اتفاقا خواستم اون مطلب و عکس دایی و کریمی رو با هم اینجا بزارم اما چون این مورد کامل تر بود گذاشتم.
شهلا, شهلای عزیز من اصلاً منکر کارهای خیرخواهانه کریمی نشدم. حتما کارهایی انجام داده که این همه در سایتها بهش پرداختن!!!
نقل قول: شهلا
جز چند مورد اونم بخاطر انتقاداتش و اینکه حرف حق می زده
فقط چند مورد جزئی بود؟ هل دادن داور ژاپنی و انداختنش روی زمین که موجب محرومیت یکساله کریمی از فوتبال شد جزئی بود! کریمی با خیلی از مربیانی که داشته دچار مشکل بوده و سابقه قهر و اخراجش از تیم کم نیست. درگیری با علی دایی، بی احترامی به رئیس وقت فدراسیون (دادکان) و ترک اردو تیم، اعتراض به تعویض در جام جهانی و سرپیچی از حرف مربی، حاضر نشدن برای بازی کردن برای تیم ملی به خاطر اختلاف با دایی، ترک اردوی تیم ملی در زمان قطبی، درگیری با مسئولین استیل آذین و اخراج از تیم، بهم ریختن جو تیم پرسپولیس در زمان ژوزه و ...
در کل بازیکن خوب و بامرامیه اما اعصاب نداره
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
بچه مثبت, تاریخ نشون میده که کریمی تو جام جهانی 2006 چه خیانتی به فوتبال کشور کرد. مسبب اصلی ناکامی تیم حاشیه هایی بود که این بابا ایجاد کرد. خدا وکیلی وقتی به علی کریمی نگاه میکنم با خودم میگم مسی چه فرشته ایه که با این همه افتخار و عنوان یک اپسیلون حاشیه واسه تیمش ایجاد نمیکنه!
البته از نظر من صحت متن فوق شدیدا مورد سواله. خیلی دوست دارم بدونم مطلب فوق به چه منبعی استناد شده.
بچه مثبت, تاریخ نشون میده که کریمی تو جام جهانی 2006 چه خیانتی به فوتبال کشور کرد. مسبب اصلی ناکامی تیم حاشیه هایی بود که این بابا ایجاد کرد. خدا وکیلی وقتی به علی کریمی نگاه میکنم با خودم میگم مسی چه فرشته ایه که با این همه افتخار و عنوان یک اپسیلون حاشیه واسه تیمش ایجاد نمیکنه!
البته از نظر من صحت متن فوق شدیدا مورد سواله. خیلی دوست دارم بدونم مطلب فوق به چه منبعی استناد شده.
-------------------------- سلام با تشکر... اقا بهروز من متوجه نشدم این نظر شما خطاب به منه یا بچه مثبت ؟ اگر خطاب به منه جوابم به شما این هست که من نشنیدم و ندیدم که جایی در مورد خیانت به فوتبال ما حرفی بزنند اونم از طرف کسی مثل علی کریمی. مقایسه کریمی و امثال کریمی هم با آدمی مثل مسی درست نیست چون اون امکاناتی که براش فراهم شده هیچوقت برای فوتبالیست ما فراهم نبوده همین طور سایر مسایل فوتبال اروپا . ضمن اینکه هر کسی یه جور اخلاق داره . ممکنه کسی حرف حق رو بلند فریاد بزنه و یا آرام بگه و یا اصلا سکوت کنه ...دلیل نمی شه اگر کسی کمی بیانش تند هست بازی اش و قهرمانی و همین طور صفت بخشندگیش زیر سوال بره. صحت متن فوق هم اگر منظورشما این اتفاق و دادن پولها به اون افراد هست منبع لازم نداره . همه اخبار چطور به ما می رسه ؟ از طریق شاهد و یا شاهدان اون خبر. مورد علی کریمی هم همین طور. ضمن اینکه اگر کسی به دیگران کمک می کنه و بارها این کار رو کرده دلیلی نداره خبر کمک بعدی اون دروغ باشه. شما مراجعه کنید به چند تا سایت به دلخواه و یا در سرچ گوگل اسم کریمی رو بنویسید و خبر مربوط به اون رو . اون وقت ببینید که مطالب صحت داره یا نه. برای دوست عزیز بچه مثبت هم نوشتم که در خبر دیگری هم علی دایی و دوستان از کمک او به این دو نفر زن و مرد مسن سپاسگزاری کردند.
شهلای عزیز من اصلاً منکر کارهای خیرخواهانه کریمی نشدم. حتما کارهایی انجام داده که این همه در سایتها بهش پرداختن!!!
نقل قول: شهلا جز چند مورد اونم بخاطر انتقاداتش و اینکه حرف حق می زده فقط چند مورد جزئی بود؟ هل دادن داور ژاپنی و انداختنش روی زمین که موجب محرومیت یکساله کریمی از فوتبال شد جزئی بود! کریمی با خیلی از مربیانی که داشته دچار مشکل بوده و سابقه قهر و اخراجش از تیم کم نیست. درگیری با علی دایی، بی احترامی به رئیس وقت فدراسیون (دادکان) و ترک اردو تیم، اعتراض به تعویض در جام جهانی و سرپیچی از حرف مربی، حاضر نشدن برای بازی کردن برای تیم ملی به خاطر اختلاف با دایی، ترک اردوی تیم ملی در زمان قطبی، درگیری با مسئولین استیل آذین و اخراج از تیم، بهم ریختن جو تیم پرسپولیس در زمان ژوزه و ...
---------------- با تشکر از شما. قسمتی از جوابتان را در جوابیه ام به اقا بهروز دادم که اگر دوباره به این تاپیک سر زدید ملاحظه کنید و این را هم اضافه کنم ، با این وضع کنونی جامعه ما ،حرف حق را نمی شه با مهربانی به دیگران فهماند. من خودم ادم آرومی هستم و به قول خیلیها مهربون اما وقتی پای حقم و پای عقیده و مذهبم به میان بیاد شاید دادو فریاد هم بزنم و عصبی هم بشم. مثلا در بازی فوتبال من گاهی حق می دم داور مورد اعتراض شدید هم واقع بشه و اگر کریمی بعضی وقتها عصبی شده به گمانم حق داشته . کلا بنظر من مسئو لین فوتبال اغلبشون شایستگی ندارند و حقشونه که حتی بی احترامی هم بهشون بشه. البته نه با لفاظ زشت . مثلا اغلب کسانی که با علی دایی هم مخالفند من میشنوم که میگن قهرمان خوبیه اما اخلاقش تنده. جواب من اینه که تند بودن و یا نرم بودن آدمها دلیل نمی شه که ما هر وقت می خوام از کسی انتقاد کنیم این مسئله تند بودن رو بکشیم وسط. ما باید بازی افراد رو تجزیه تحلیل کنیم در فوتبال و یا هر رشته دیگه .اما همین کریمی و دایی که مثلا از اخلاقشون انتقاد شده باید رفت و دید که چه کارهای خیری انجام دادند. اصل نیت اونهاست که قلب صاف و پاکی دارند و کارشون خدا پسندانه است . حالا کمی هم تند باشند مهم نیست. فلفل هم تنده اما مفید هم هست.
شهلا
با علی [کریمی] رفته بودیم بانک. برای یک کار اقتصادی لازم بود از حساب پول برداریم. در بانک همه او را می شناختند. از مسئول باجه بگیر تا رییس بانک همه با او خوش و بش می کردند. رئیس بانک و مسئول یکی از صندوق ها از آن استقلالی های تیز بودند. از همان اولی که وارد بانک شدیم با کریمی کل کل کردند تا لحظه ای که بیرون برویم.
علی [کریمی] باید 4 میلیون و 700 از بانک برمی داشت. برای کاری که می خواستیم انجام دهیم حداقل پول لازم همین بود. پول را که گرفت از بانک خارج شدیم. هنوز خیلی از بانک دور نشده بودیم که یک پیرزن را گوشه خیابان دیدیم. به نظر گدا می آمد. می دانستم که علی [کریمی] دست به خیر دارد.
سریع کنار زد و سراغ پیرزن رفت. طفلک نای حرف زدن نداشت. نه پول می خواست نه کمک؛ فکر کنم از حال رفته بود. به او کمک کردیم که از جایش بلند شود. نایلون داروهایش کمی آن طرف تر افتاده بود. علی [کریمی] داروهایش را به او داد و با اصرار سوارش کرد که به خانه اش برساند.
خانه شان قدیمی بود وارد خانه شدیم، همسر پیرزن هم روی یک تکه پتو خوابیده بود. علی به پیرزن نزدیکتر بود و با او حرف می زد. زیاد از حرف هایی که می زدند سردر نمی آوردم. پیرمرد و پیرزن را تنها گذاشتیم و از خانه بیرون آمدیم. در مسیر برگشت اصلا حرف نمی زد. مشخص بود که حوصله ندارد.
به پمپ بنزین رفتیم که بنزین بزنیم. بعد از اینکه بنزین زدیم، علی از مسئول پمپ پرسید کارت خوان دارند یا نه. مسئول کلی تعارف کرد و گفت که نمی خواهد پول بگیرد اما کارت خوان نداشتند. من به جای او پول بنزین را حساب کردم.
پیش خودم می گفتم نگاه کن همین الان 4 میلیون پول گرفت نمی خواهد خرج کند. پیگیرش شدم که دنبال کارمان برویم. بیرون پمپ بنزین اما گفت امروز نمی خواهد این کار را بکند. کلی بهانه آورد و گفت که ظهر شده، آخرش هم گفت پول ندارد که بدهد. گفت که فردا کارمان را انجام بدهیم.
همین یک ساعت پیش 4 میلیون و 700 از بانک پول گرفته بودیم ولی معلوم بود که دیگر پولی در جیبش نمانده است. من که ندیدم علی پول ها را در خانه آن پیرمرد و پیرزن گذاشته باشد. نمی دانم آنها تا الان پول ها را پیدا کرده اند یا نه. اصلا فهمیده اند که این پول ها را چه کسی آنجا گذاشته. خیلی راحت از هم خداحافظی کردیم و جدا شدیم.
دلشاد
شهلا
منم طرفدار پرسپولیسم و همین طور تیم راه آهن بخاطر وجود علی دایی و دوستدار تمام بزرگان فوتبال مثل دایی و کریمی و باقری و مهدوی کیا... علی پروین ، عابد زاده ووووووووو ............
mohamad70
garfild
شهلا
------------------
تشکر .....اماآقا محمد شما چرا این جوری شدید؟ نکنه جزو مخالفین هستید و یا فکر می کنید این حرفها در مورد علی کریمی دروغه؟
این اولین بارش نیست که به کسی کمک کرده . بارها و بارهاست که کار خیر می کنه.
شهلا
------------------
تشکر از شما آقا مرتضی
ماهی
هاچو هاچو
شهلا
-----------------
تشکر ماهی عزیز
شهلا
----------------------
تشکر آقا مهدی استقلالی
بازم خدا رو شکر که این افرادی که اسم بردم رو دوست دارید.
sib
شهلا
بچه مثبت
علی کریمی از لحاظ فنی بازیکن فوق العاده ای بود اما از لحاظ اخلاقی هیچ وقت تو زمین فوتبال آدم موجهی نبوده و همیشه حاشیه ساز بود!
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
شهلا
علی کریمی از لحاظ فنی بازیکن فوق العاده ای بود اما از لحاظ اخلاقی هیچ وقت تو زمین فوتبال آدم موجهی نبوده و همیشه حاشیه ساز بود!
-----------------------------
سلام
تشکر که خواندید.
در مورد اخلاقی در زمین بازی فکر نکنم جز چند مورد اونم بخاطر انتقاداتش و اینکه حرف حق می زده مورد بی مهری بوده و این هم بر می گرده به چند سال پیش.
موارد مهم و مختلفی از نظر کمک در روزنامه ها و سایتها اومده که من این مورد جدید رو اینجا گذاشتم. اون دوستش رو اسم نبردند چون حتما نمی خواسته اسمش در سایتها فاش بشه اما برای اطلاع شما بگم که در مورد همین کارش مورد تشویق علی دایی و دوستدارانش بوده . اتفاقا خواستم اون مطلب و عکس دایی و کریمی رو با هم اینجا بزارم اما چون این مورد کامل تر بود گذاشتم.
بچه مثبت
شهلای عزیز من اصلاً منکر کارهای خیرخواهانه کریمی نشدم. حتما کارهایی انجام داده که این همه در سایتها بهش پرداختن!!!
فقط چند مورد جزئی بود؟ هل دادن داور ژاپنی و انداختنش روی زمین که موجب محرومیت یکساله کریمی از فوتبال شد جزئی بود!
کریمی با خیلی از مربیانی که داشته دچار مشکل بوده و سابقه قهر و اخراجش از تیم کم نیست.
درگیری با علی دایی، بی احترامی به رئیس وقت فدراسیون (دادکان) و ترک اردو تیم، اعتراض به تعویض در جام جهانی و سرپیچی از حرف مربی، حاضر نشدن برای بازی کردن برای تیم ملی به خاطر اختلاف با دایی، ترک اردوی تیم ملی در زمان قطبی، درگیری با مسئولین استیل آذین و اخراج از تیم، بهم ریختن جو تیم پرسپولیس در زمان ژوزه و ...
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
levrone
تاریخ نشون میده که کریمی تو جام جهانی 2006 چه خیانتی به فوتبال کشور کرد. مسبب اصلی ناکامی تیم حاشیه هایی بود که این بابا ایجاد کرد.
خدا وکیلی وقتی به علی کریمی نگاه میکنم با خودم میگم مسی چه فرشته ایه که با این همه افتخار و عنوان یک اپسیلون حاشیه واسه تیمش ایجاد نمیکنه!
شهلا
تاریخ نشون میده که کریمی تو جام جهانی 2006 چه خیانتی به فوتبال کشور کرد. مسبب اصلی ناکامی تیم حاشیه هایی بود که این بابا ایجاد کرد.
خدا وکیلی وقتی به علی کریمی نگاه میکنم با خودم میگم مسی چه فرشته ایه که با این همه افتخار و عنوان یک اپسیلون حاشیه واسه تیمش ایجاد نمیکنه!
--------------------------
سلام
با تشکر...
اقا بهروز من متوجه نشدم این نظر شما خطاب به منه یا بچه مثبت ؟
اگر خطاب به منه جوابم به شما این هست که من نشنیدم و ندیدم که جایی در مورد خیانت به فوتبال ما حرفی بزنند اونم از طرف کسی مثل علی کریمی.
مقایسه کریمی و امثال کریمی هم با آدمی مثل مسی درست نیست چون اون امکاناتی که براش فراهم شده هیچوقت برای فوتبالیست ما فراهم نبوده همین طور سایر مسایل فوتبال اروپا .
ضمن اینکه هر کسی یه جور اخلاق داره . ممکنه کسی حرف حق رو بلند فریاد بزنه و یا آرام بگه و یا اصلا سکوت کنه ...دلیل نمی شه اگر کسی کمی بیانش تند هست بازی اش و قهرمانی و همین طور صفت بخشندگیش زیر سوال بره.
صحت متن فوق هم اگر منظورشما این اتفاق و دادن پولها به اون افراد هست منبع لازم نداره .
همه اخبار چطور به ما می رسه ؟ از طریق شاهد و یا شاهدان اون خبر. مورد علی کریمی هم همین طور.
ضمن اینکه اگر کسی به دیگران کمک می کنه و بارها این کار رو کرده دلیلی نداره خبر کمک بعدی اون دروغ باشه.
شما مراجعه کنید به چند تا سایت به دلخواه و یا در سرچ گوگل اسم کریمی رو بنویسید و خبر مربوط به اون رو . اون وقت ببینید که مطالب صحت داره یا نه. برای دوست عزیز بچه مثبت هم نوشتم که در خبر دیگری هم علی دایی و دوستان از کمک او به این دو نفر زن و مرد مسن سپاسگزاری کردند.
ژنرال
ولی دست به خیر بودن علی کریمی رو تحسین میکنم.
عابدزاده محصول استقلاله که به پرسپولیس تقدیم شد!
شهلا
نقل قول: شهلا
جز چند مورد اونم بخاطر انتقاداتش و اینکه حرف حق می زده
فقط چند مورد جزئی بود؟ هل دادن داور ژاپنی و انداختنش روی زمین که موجب محرومیت یکساله کریمی از فوتبال شد جزئی بود!
کریمی با خیلی از مربیانی که داشته دچار مشکل بوده و سابقه قهر و اخراجش از تیم کم نیست.
درگیری با علی دایی، بی احترامی به رئیس وقت فدراسیون (دادکان) و ترک اردو تیم، اعتراض به تعویض در جام جهانی و سرپیچی از حرف مربی، حاضر نشدن برای بازی کردن برای تیم ملی به خاطر اختلاف با دایی، ترک اردوی تیم ملی در زمان قطبی، درگیری با مسئولین استیل آذین و اخراج از تیم، بهم ریختن جو تیم پرسپولیس در زمان ژوزه و ...
----------------
با تشکر از شما.
قسمتی از جوابتان را در جوابیه ام به اقا بهروز دادم که اگر دوباره به این تاپیک سر زدید ملاحظه کنید و این را هم اضافه کنم ، با این وضع کنونی جامعه ما ،حرف حق را نمی شه با مهربانی به دیگران فهماند.
من خودم ادم آرومی هستم و به قول خیلیها مهربون اما وقتی پای حقم و پای عقیده و مذهبم به میان بیاد شاید دادو فریاد هم بزنم و عصبی هم بشم.
مثلا در بازی فوتبال من گاهی حق می دم داور مورد اعتراض شدید هم واقع بشه و اگر کریمی بعضی وقتها عصبی شده به گمانم حق داشته .
کلا بنظر من مسئو لین فوتبال اغلبشون شایستگی ندارند و حقشونه که حتی بی احترامی هم بهشون بشه. البته نه با لفاظ زشت .
مثلا اغلب کسانی که با علی دایی هم مخالفند من میشنوم که میگن قهرمان خوبیه اما اخلاقش تنده.
جواب من اینه که تند بودن و یا نرم بودن آدمها دلیل نمی شه که ما هر وقت می خوام از کسی انتقاد کنیم این مسئله تند بودن رو بکشیم وسط. ما باید بازی افراد رو تجزیه تحلیل کنیم در فوتبال و یا هر رشته دیگه .اما همین کریمی و دایی که مثلا از اخلاقشون انتقاد شده باید رفت و دید که چه کارهای خیری انجام دادند.
اصل نیت اونهاست که قلب صاف و پاکی دارند و کارشون خدا پسندانه است . حالا کمی هم تند باشند مهم نیست. فلفل هم تنده اما مفید هم هست.
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→