₪ انجمن بوف بوفی ₪ » ورزش » علی کریمی قهرمان همیشه نیکوکار
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » ورزش » علی کریمی قهرمان همیشه نیکوکار

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

علی کریمی قهرمان همیشه نیکوکار

2166 بازدید، 22 پست، نویسنده: شهلا

• شهلا

نقل قول: ژنرال
    من نه از اخلاق علی کریمی خوشم میاد نه علی دائی!
    ولی دست به خیر بودن علی کریمی رو تحسین میکنم.

نقل قول: هاچو هاچو
    با این حال که استقلالیم ولی کریم باقری ، علی کریمی،علی دایی،احمد رضا عابدزاده رو دوست میدارم
    عابدزاده محصول استقلاله که به پرسپولیس تقدیم شد!

----------------------------
    تشکر از شما ژنرال عزیز .
    البته نمی پرسم که چرا شما از این دو قهرمان بزرگ ملی که در جهان هم معروفند خوشتون نمیاد . اخلاقشون هم گله :4:
    اما خوبه که شما مثل دوست دیگر ما سند نمی خوان برای اثبات نیکوکاری کریمی. ممنون...البته سند اصلی آدمهای نیکوکار دست خداست . یکیش برادر عزیز خودم :15: .

در مورد عابد زاده باید بگم خودتون که می دونید در فوتبال رد و بدل کردن بازیکن یک کار عادیه. مثلا جواد نکونام توی پرسپولیس بود حالا رفته توی استقلال بازی می کنه. عابد زاده هم به حق وقتی اومد پرسپولیس کارش گل کرد و خوب شد .
    بهر حال فقط خدا از همه چیز خبر داره . او فقط از ما راضی باشه. بنده های خدا همیشه ناراضیند.

1 سپاس: ژنرال

• ژنرال

نقل قول: شهلا
    البته نمی پرسم که چرا شما از این دو قهرمان بزرگ ملی که در جهان هم معروفند خوشتون نمیاد

از لحاظ فنی که بازیکنان بزرگی هستن؛ من گفتم از اخلاقشون خوشم نمیاد!

مثلا جواد نکونام توی پرسپولیس بود حالا رفته توی استقلال بازی می کنه

جواد نکونام کِی تو پرسپولیس بوده؟ 453

عابد زاده هم به حق وقتی اومد پرسپولیس کارش گل کرد و خوب شد .

عابد زاده اتفاقاً وقتی به استقلال اومد، به فوتبال ایران معرفی شد و به تیم ملی رفت و حسابی گل کرد.
    عابدزاده تو یه تیم معمولی در اصفهان بازی میکرد که اواخر دهه شصت، استقلال شکارش کرد و اونو به فوتبال ایران معرفی کرد.
    اما وقتی دچار مصدومیت شدید زانو شد، مسئولان استقلال حمایتش نکردن.
    عابدینی مدیرعامل وقت پرسپولیس از این بی درایتی باشگاه استقلال استفاده کرد و عابدزاده رو حمایت کرد، قاپشو دزدید و به پرسپولیس آوردش.

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: