₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سلامتی، پزشکی » نکات طلایی برای این که چاق نشوید
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سلامتی، پزشکی » نکات طلایی برای این که چاق نشوید

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

نکات طلایی برای این که چاق نشوید

119 بازدید، 9 پست، نویسنده: lion1360

• lion1360

نکات طلایی برای این که چاق نشوید

تصویر در دسترس نیست

اضافه وزن و چاقی یکی از معضلات بهداشتی در سراسر دنیاست.

بر اساس آمار سازمان بهداشت جهانی 1.4 میلیارد نفر در دنیا اضافه وزن دارند. این سازمان همچنین اعلام نمود که 40 میلیون کودک زیر پنج سال در جهان مبتلا به چاقی هستند. چاقی علاوه بر مشکلات ظاهری، عوارض متعددی نیز به همراه دارد. پر فشاری خون، افزایش چربی های خون، بیماری های قلبی- عروقی، دیابت نوع دو، مشکلات مفصلی، سکته مغزی، کبد چرب و ... از جمله پیامدهای خطرناک چاقی به شمار می روند.

اولین و مهم ترین گام برای کاهش وزن اصلاح شیوه زندگی است. پیروی از یک رژیم غذایی مناسب، تغییر عادات غذایی نادرست و فعالیت بدنی منظم سالم ترین روش مبارزه با اضافه وزن و چاقی می باشد.

در اینجا به نکاتی اشاره می کنیم که با استفاده از آنها می توانید عادات غذایی خود را اصلاح کرده و از چاقی پیشگیری نمایید.

تفاوت بین گرسنگی و اشتها را بشناسید.
    اغلب افراد چاق، بیشتر اوقات بدون اینکه واقعاً گرسنه باشند، غذا می خورند. این که تمایل به خوردن چیزی دارید همیشه به معنی گرسنگی شما نیست. وقتی غذا یا هر خوراكی دیگری در دسترس شما قرار می گیرد، به خودتان فرصت دهید تا گرسنه شوید. گرسنگی یک پدیده فیزیولوژیک است اما اشتها ریشه در روان شما دارد. پس تا جایی که می توانید ذهنتان را کنترل نمایید.

وعده های غذایی و میان وعده ها را حذف نکنید.
    این كه سعی كنید وعده های غذایی منظمی داشته باشید، نكته مهمی است. روزانه 3 وعده غذایی اصلی و 2 میان وعده برای خود در نظر بگیرید و وعده ها را به موقع بخورید.

تنقلات و مواد غذایی پر کالری را از دسترس خود خارج کنید.
    اینکه روی میزتان همیشه شکلات و شیرینی داشته باشید، عادت مناسبی نیست. مواد غذایی پر کالری را با سبزیجات و میوه ها جایگزین نمایید.

به غذا خوردن خود توجه داشته باشید و از آن لذت ببرید.
    در هنگام غذا خوردن، به طور هم زمان به کار دیگری نپردازید. غذا خوردن همراه با تماشای تلویزیون یکی از عادات نامناسب است. اگر روی غذا خوردن خود تمركز نداشته باشید، پیام سیری با تاخیر به مغز می رسد، بنابراین غذای بیشتری می خورید و در دراز مدت دچار اضافه وزن و چاقی خواهید شد.

آهسته غذا بخورید.
    آهسته غذا خوردن موجب می شود که معده به موقع پیام سیری را به مغز ارسال کند. عجله در غذا خوردن موجب پرخوری و چاقی خواهد شد. برای صرف غذا وقت کافی در نظر بگیرید و لقمه هایتان را خوب و آرام بجوید.

مراقب وسوسه ها باشید.
    اگر فكر می كنید توانایی مقاومت در برابر خریدن و خوردن مواد غذایی را ندارید، خودتان به خرید نروید و این کار را به یکی دیگر از اعضای خانواده محول کنید. نکته مهم دیگر این که هرگز در شرایط گرسنگی برای خرید مواد غذایی اقدام نکنید.

11 سپاس: دلشاد، علیرضا، mojde، sib، kamal313، mahsa joon، بچه مثبت، ژنرال، حورا، ♥Rose♥، gilas

• دلشاد

ممنون هاشم جان
    1 سپاس: lion1360

• 1 سپاس: lion1360

• kamal313

ممنون داش هاشم گل

• mahsa joon

خوشبختانه من چاق نيستم . 1026 1026 1026

مرسي هاشم جان مفيد بود

2 سپاس: ♥Rose♥، lion1360

• بچه مثبت

نقل قول: lion1360
    وعده های غذایی و میان وعده ها را حذف نکنید.
    من فقط اینو رعایت میکنم :83:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    2 سپاس: ♥Rose♥، lion1360

• ♥Rose♥

نقل قول: lion1360

آهسته غذا بخورید.

اينو ميگي، من آخر همه از سر سفره بلند ميشم، بدبختي بايد خودمم سفره و محتوياتشو جمع كنم :2:

من بدون اينكه رژيم بگيرم از ماه رمضون تا حالا 8 كيلو لاغر كردم از 62 رسيدم به 54 ، خودم باورم نميشه :13: مامانم ميگه بابا دختر پوست و استخون شدي ! :15:

• gilas

• فروهر

ما که اضافه وزن نداریم.تپلهابادقت بخونن
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: