₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » قدرتمند‌ترین برند دنیا+عکس
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » قدرتمند‌ترین برند دنیا+عکس

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

قدرتمند‌ترین برند دنیا+عکس

87 بازدید، 10 پست، نویسنده: serpent

• serpent

برند فایننس» نام یک شرکت شناخته‌شده و معروف اقتصادی است که ارزش و سرمایه برندهای معروف را شناسایی و ارزیابی می‌کند.
    به گزارش مشرق به نقل از باشگاه، این شرکت در آخرین گزارش خود، عنوان «قدرتمندترین برند دنیا» را به فراری داده است و نکته مهم، سبقت این خودروساز از شرکت بزرگ و غول محصولات الکترونیکی یعنی اپل است.

استفان بیلی که یکی از منتقدان بزرگ دنیای طراحی محسوب می‌شود، در کنفرانس خبری این شرکت گفت: من گاهی فکر می‌کنم که نبوغ ایتالیایی‌ها برای طراحی خودرو ریشه در زبان مخصوص آن‌ها برای این صنعت دارد. زبان آنها مثل یک کارگاه است که برای هر ویژگی و جزء کوچک خودرو یک لغت خاص و مشخص دارند. بسیاری از این لغات در زبان انگلیسی اصلا وجود ندارد. در زبان ایتالیایی اگر برای مفهمومی یک لغت خاص دارید، پس می‌توانید آن را بکشید و طراحی کنید. لغت خاص مورد بحث امروز ما «زیبایی» است.

اکثر طرفداران و علاقه‌مندان صنعت خودرو قبول خواهند کرد که فراری یکی از برندهای معروف این صنعت است که هر خودروسازی دوست دارد روزی به رتبه آن برسد و یا حتی می‌توان با الهام از محصولات آن، مدل‌های جدیدی طراحی کرد.

برند فایننس اعلام کرد که اکثر معیارهای آن‌ها برای این انتخاب، مسائل اقتصادی مثل فروش کلی و فروش دوره‌ای و میزان هزینه برای هر مشتری و ... بوده است.
    فراری در نه ماه اول سال 2012 موفق شده بود که فروش خود را 7.6 درصد افزایش دهد
    تصویر در دسترس نیست

7 سپاس: mahsa joon، دلشاد، gilas، kamal313، Kishe Mehr، sib، KuRoSh

• mahsa joon

واااااااااااااااااااي خيلي خوشگله.. :93:
    ماله خودمه..بچه ها هر وقت دوست داشتين ميتونين سوار شين. 262

1 سپاس: serpent

• serpent

mahsa joon,
    وااااااااای مرسی :93: چقدر دست و دلبازی ابجی گلم

• gilas

تصویر در دسترس نیست

• kamal313

فرارری هست دیگه نمیشه کاریش کرد :8:

• فروهر

در حسرتشم.نه برا سوار شدنش بلکه برا این که یه روز برم کارخونش بازدید یا کار کنم
    1 سپاس: KuRoSh

• Kishe Mehr

بهترین برند؟ :81: بهترین برند کارخونه سایپاست :15: بعدشم اون موبایله که به راحتی از جیب بیرون میاد :86:
    2 سپاس: sib، KuRoSh

• KuRoSh

نقل قول: فروهر
    در حسرتشم.نه برا سوار شدنش بلکه برا این که یه روز برم کارخونش بازدید یا کار کنم

:8:

دیونه اشم یعنی میشه یدونه بداشته باشم :5:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: