سلام به تمامی دوستان عزیز و خواهر برادر های محترم عرضم به حضور عزیزان سایت طبق مشکلات چند ماه اخیر و سخت شدن زندگی و... نمی تونستم بیام سایت ولی از دور هوای همتونو داشتم از 3سالگی عضویتم که فکر کنم 17 بهمن باشه شروع می کنیم که تو این 3 سالکی که کنار شما دوستان و خواهر برادر های محترم بودم روز های خیلی خوبی رو سپری کردم و خیلی هاتون رو اذیت کردم نام نمی برم ولی ابجی زشتو که که از همه بیشتر اذیتش کردم عذر خواهی می کنم ازش و... حالا نمیشه نام برد همه رو تعداد زیاده کلا نمیدونم چی بگم خودتون دیگه ببخشید .خوب کجا بودیم اهان یادم امد اقا منو نمیدیدخوشحال بودینا سرتونو درد نمیارم
حالا رسیدیم به تولدم اول از خدا تشکر می کنم که زندگی رو بخشید بهم وکنار خانواده و با ادم های خوب اشنا شدم خوب بنده امروز میرم تو 19 سالگی خیلی ها فکر می کنن سنم زیاده حالا فهمیدن بعد تو این 19 سال تنها درس بزرگی که گرفتم اینه تنها رفیق ادم تنها یاور ادم خانواده هستش بجز این چیز دیگه ای نیست و دومین درس بزرگم این بود که همیشه فکر می کردم دیگران خیلی به ادم اهمیت میدن و فرقی نمی کنه دختر پسر و... ولی اشتباهم همین بود که اینطوری فکر می کردم شما اشتباه نکنید :| خوب من دیگه نمیدونم چی بگم از میهمان های عزیز خواهش مندم بی زحمت هدیه هارو بدن چون جشن هزینه بردار هستش منم با قرضو قوله جشن گرفتم
▧ تصویر در دسترس نیست
در پایان بهترین هارو براتون ارزو مندم. و یه چیزی کسی غلط املایی نگیره ها
تولدت دوبله سوبله مبارک شاد باش، مخاطبتم اذیت نکن چه خاص چه عام
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
kamal313
عرضم به حضور عزیزان سایت طبق مشکلات چند ماه اخیر و سخت شدن زندگی و... نمی تونستم بیام سایت ولی از دور هوای همتونو داشتم
از 3سالگی عضویتم که فکر کنم 17 بهمن باشه شروع می کنیم که تو این 3 سالکی که کنار شما دوستان و خواهر برادر های محترم بودم روز های خیلی خوبی رو سپری کردم و خیلی هاتون رو اذیت کردم
کلا نمیدونم چی بگم خودتون دیگه ببخشید .خوب کجا بودیم اهان یادم امد اقا منو نمیدیدخوشحال بودینا
-----------------------------------------------------------------------
حالا رسیدیم به تولدم
خوب بنده امروز میرم تو 19 سالگی
خوب من دیگه نمیدونم چی بگم از میهمان های عزیز خواهش مندم بی زحمت هدیه هارو بدن چون جشن هزینه بردار هستش منم با قرضو قوله جشن گرفتم
▧ تصویر در دسترس نیست
در پایان بهترین هارو براتون ارزو مندم. و یه چیزی کسی غلط املایی نگیره ها
mahsa joon
مبارك مبارك تولدت مباااااااااااااارك ......
كمال جان اميدوارم هميشه سلامت و شاد باشي..
gilas
همیشه موفق و شاد باشی
soheyla
تولد 19 سالگی و 3 سالگیتون مبارک . انشاءالله 100 ساله بشید . همراه یا سلامتی و خوشبختی .
دلشاد
kamal313
ممنون ابجی جاان انشالا شما هم همیشه سالم و خوشحال باشید کنار خانواده و بهترین هارو براتون ارزو می کنم
بودجمون نمیرسید تولد هارو جدا جدا بگیریم بجاش یکجا گرفتیم شما همون دوتا کادو رو بده به من بجای یکی
همچنین شما عزیز
علیک سلام
ممنون عزیز بابت حضورتون در تولد انشالا همیشه سالم و سلامت باشی کنار همسرتون بهترین هارو براتون ارزو مندم
ممنون داش بهروز شرمندم کردی امدی فدای تو بشم من
ماهی
gilas
ما هم از این یکجا تولد گرفتن استقبال میکنیم ما هم بوجه نداریم
kamal313
ممنون عزیز حالا نمی شد اون 1 رو هم اضافه می کردی می شد 100
شما که مارو می خری می فروشی
ژنرال
gilas
کی ؟؟؟ من ؟؟؟ اشتباه یه عرض رسوندن اخوی
بچه مثبت
شاد باش، مخاطبتم اذیت نکن چه خاص چه عام
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
sib
kamal313
ممنون محس جان خوش امدی
عجب والا خودم با همین دوتا چشمام دیدمت
ممنون امین جان
مخاطب داستان داره
ممنون دوست عزیز همچنین شما
Life Dream
garfild
100000000ساله بشی
kamal313
ممنون مازیار جان خوش امدی
فکر کنم مجتبی بودی خوش امدی دوست عزیز
نمیدونم چی بگم:D
zrnznn
تقدیم به شما
▧ تصویر در دسترس نیست
kamal313
ممنون ابجی جوونم
راستی تولدم چی پس
♥Rose♥
ان شاءالله ساليان سال عمر طولاني و باعزتي رو داشته باشين
اين هم كادوي بنده، بازش كن ببين توش چيه !
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→