ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
باز هم لباس کمپانی Dior برای جنیفر لارنس دردسر افرید
maryamlondon1
جنیفر شریدر لارنس (به انگلیسی: Jennifer Shrader Lawrence) (زاده ۱۵ اوت ۱۹۹۰) بازیگر فیلم و سریال آمریکایی است.
وی با حضور در مجموعه تلویزیونی بیل انگوال پا به عرصه بازیگری نهاد. وی با حضور در فیلمهایی چون دشت سوزان و زمستان استخوانسوز توجه منتقدان را به خود جلب کرد و نامزد دریافت جایزه اسکار بهترین بازیگر نقش اول زن شد. او در سال ۲۰۱۳ در هشتاد و سومین دوره مراسم جوایز اسکار ۸۵ام برای بازی در فیلم دفترچه امیدبخش برنده جایزه اسکار بهترین بازیگر نقش اول زن شد.
این بازیگر ۲۲ ساله که برنده عنوان بهترین بازیگر زن برای بازی در فیلم “پلی بوک” شده بود هنگام رفتن روی سن اجرا برای دریافت جایزه اش دچار سانحه شد که او را به شدت دست پاچه کرد. جنیفر هنگام بالا رفتن از پله ها لباس بلند او زیر پایش گیر کرد و روی پله ها در مقابل چشم هزاران نفر افراد حاضر در محل اهدای جایزه و میلیونها نفر که این برنامه را به صورت زنده تماشا میکردند به زمین افتاد.
هم بازیهای او “بردلی کوپر” و “هاو جک من” برای کمک به او شتابان به سمتش حرکتش کردند. اما او سریعا از جا برخاست و دست یاری آنها را رد کرد و به راهش ادامه داد تا به جایزه اش برسد.هنوز چند وقتی از حادثه ای مشابه که برای این بازیگر بد شانس در یک جشنواره دیگر رخ داده بود نگذشته است.
دفعه پیش او هنگام رفتن روی سن اجرا متوجه نشد که دامن لباسش زیر پایه یک صندلی گیر کرده و این امر باعث شد تا دامن لباس وی دو تکه شود . تا مدتها این اتفاق سوژه رسانه ها بود . به نظر میرسد این ستاره موفق هالیوودی در انتخاب لباسهایش شانس و موفقیت چندانی ندارد.
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست
هنوز یک ماه از اتفاق بدی که در مراسم اهدا جوایز انجمن بازیگران 2013 براش افتاد نگذشته که اینبار هم در مراسم BAFTA وقتی داشت برای عکاسها ژست میگرفت لبه دامن دیورش خیس شد و به کلی ژست گرفتنشو بهم زد
▧ تصویر در دسترس نیست
طراحان دیور که برای اتفاق مراسم انجمن بازیگران مجبور به توضیح و معذرت خواهی شدند که چرا به سادگی تکه های لباس در اثر کشش از هم جدا شدند..
باز هم باید توضیح بدن چرا برای یک شب بارانی لباسی نارک با دنباله بلند طراحی کردند تا به جای ستاره جلوه دادن جنیفر لارنس ..خیس شده و بدور پاهای او بپیچد و در مقابل چشم عکاسان از جنیفر کاریکاتور بسازد.
این خبر دیروز جنجال به پا کرد
جنیفر لارنس در اتاق مطبوعات اسکار 2013 حرکت جنجالی کرد... او با نشان دادن انگشت وسط خود جلوی دوربین خبرساز شد... عکسهای اتاق مطبوعات جنیفر به علاوه شات تبلیغاتی جدیدش برای دیور
▧ تصویر در دسترس نیست
دلشاد
مبارکه داش امین باشه امیدوارم بپای هم پیر شن
gilas
maryamlondon1
مبارکه داش امین باشه امیدوارم بپای هم پیر شن
بهروز شایعه بخش نکن بیچاره امین گفت نمیشناسمش من هم دیدم در کار خیر احتیاج به
استخاره نیست گفتم با خانم جنیفر اشنا بشه
gilas,
نمایش یا پنهان متن
بچه مثبت
[hide]