ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
سالمندترین زن جهان از نظر گینس + عکس
serpent
به گزارش مشرق، جام جم آنلاین به نقل از رویترز در ادامه نوشت: «میسائو اوئوکاوا» در روز پنجم مارس سال 1898 میلادی در یک خانواده تاجر پارچههای سنتی کیمونو در شهر اوزاکا ژاپن متولد شده است. وی در روز پنجم مارس آینده حدود یک هفته دیگر 115 ساله خواهد شد
وی که در سال 1919 ازدواج کرد ، صاحب سه فرزند ( دو پسر و یک دختر) شد که همگی زنده بوده و در سنین 90 سالگی هستند. وی دارای چهار نوه و شش نبیره است.
میسائو امروز در یک کنفرانس خبری در حالی که روی صندلی چرخدار نشسته بود، گفت: هرگز دچار بیماری جدی نشده ام. اما در 102 سالگی ساق پایم شکست. خوشحال هستم. حالم خیلی خوب است.
قبل از این کنفرانس مدرک تایید کتاب رکوردهای گینس که او را سالمندترین زن جهان معرفی کرده به وی اهدا شد.
سالمندترین مرد جهان نیز یک ژاپنی به نام جیروایمون کیمورا 115 ساله ساکن شهر کیوتو است. او در 19 آوریل سال 1897 متولد شده است.
دلشاد
kamal313
O_o
خدا حفظش کنه
ممنون دوست عزیز خدا تمامی پدر مادر ها و پدر و مادر بزرگ هارو حفظ کنه
mahsa joon
من اينقد دلم واسه پير زنا و پير مردا ميسوزه..
ايشالا همه ي پيرزن پيرمردا سالم باشن
KuRoSh
گینس هم داره کم کم مشکوک میزنه ها
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→