اسفند میخواستم این مطلب رو بنویسم اما بسکه ماه بیخودیه این اسفند که وقت نشد فلذا الان می نویسم :
▧ تصویر در دسترس نیست
در دی ماه اینجانب اقدام به ثبت نام در سایت رایتل برای خرید یک عدد سیم کارت دائمی کردم و منتظر ماندم تا سیم کارت برایم ارسال شود . می دانستم که جشنواره های مختلفی برگزار می شود و با شرایط ویژه اپراتورهای اول و دوم و سوم نسبت به فروش سیم کارتهای خود اقدام می کنند . یک روز که سرم خلوت تر بود مجددا سری به سایت رایتل زدم تا ببینم چه چیزی در این جشنواره که موسوم به برف بود به من تعلق می گیرد . اینجا توضیح عرض کنم که اگر جشنواره هم نبود من سیم کارت را می خریدم همانطور که ابتدا بدون نگاه کردن به شرایط جشنواره این کار را کردم . علی ایحال صفحه جشنواره را مطالعه کردم و متوجه شدم که به من یک سیم کارت اعتباری هم تعلق می گیرد . اما روزی که سیم کارت من را آوردند (آن هم با تاخیر و هماهنگی چند باره) خبری از سیم کارت اعتباری نبود . با خودم گفتم احتمالا مثل ایرانسل است و باید زمانی بگذرد و عملیاتی انجام شود تا سیم کارت هدیه دریافت گردد .
بعد از مدتی که دیدم خبری نشد با شرکت رایتل تماس گرفتم . البته به مقدسات قسم میخورم که تماس با هرکدام از مقامات مملکتی بسیار ساده تر از تماس با رایتل برقرار می شود و کمتر وقت می گیرد . بعد از دقایق بسیار تلف شده ، موفق شدم با یکی از اپراتورهای عزیز رایتل صحبت کنم . ایشان فرمودند شما چنین هدیه ای ندارید چرا که در جشنواره باران ثبت نام کرده اید . جالب اینجاست که جشنواره های رایتل فصلی است و من 5 دی ثبت نام کرده بودم و طبق اطلاعیه سایت مذکور ، جشنواره باران 30 آذر به پایان رسیده و از اول دی ، جشنواره برف شروع شده است . یکی دوبار دیگر که موفق به صحبت با اپراتورهای رایتل شدم و علیرغم پیگیری های اپراتورهای عزیز و تماسشان با مدیریت مربوطه ، نتوانستم احقاق حق کنم . تز جالب رایتل این بود که درست است که تاریخ جشنواره طبق اطلاعیه از اول دی بوده اما چون اطلاعیه مزبور از 10 دی در سایت قرار داده شده فلذا قبل از آن تاریخ اعتبار ندارد .
جالب اینجاست که به این اپراتور نسل سوم ! ایمیلهایی هم ارسال کردم که بی پاسخ ماند و نشان داد که هنوز با پاسخگویی الکترونیکی به مشتری آشنایی پیدا نکرده اند و مشتری مداری فقط در شعار است و بس .
با 124 هم تماس گرفتم که این اجحاف در حق مشتری و دروغ پردازی را اعلام کنم که با تیکی تاکای آنها مواجه شدم و با پاسکاری خوبشان به دیوار اصابت کردم .
خلاصه آخرش به این نتیجه رسیدم که این گونه درددل کنم شاید کمی از ناراحتیم کم شده و شما را با ماهیت خدمات دهی و شعار و .... شرکتهای فعال در ایران بیشتر آشنا کنم هرچند که مطمئنم از این جور صابونها ده ها بار به تن خودتان خورده است . به تنتان دست بکشید متوجه خواهید شد .
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
«رایتل»، زمینه ای برای آغاز مفاسدی جدید و خطری نو در سلامت جنسی جامعه مسلمان ایران. عده ای از مردم شریف قم، طوماری را علیه «رایتل» امضاء کردند. چندی پیش، فایلی را یکی از دوستان برایم آورد که پسری فاسد، با وعده دوستی، دختری را تلفنی سر کار گذاشته بود.
در جایی از حرف هایش به دختر گفت: الان دقیقا بگو چه لباس هایی در تن داری؟
دختر توضیح داد که دامنی پا دارم و … (از این نوع موضوعات در بحث های علمی، تحت عنوان تله سکس نام برده می شود.)
واقعیت این است که حریم خصوصی آدم ها، بسیار وسوسه انگیز تر و خطرناک تر از آن است که همه بتوانند خطر آن را برای سلامت جنسی خانواده ها درک کنند.
در جریان دوستی های نامشروع، احتمال تقاضای مکالمه تصویری بدون حجاب کم نیست و این یعنی فاجعه …
مقالات ذیل، بسیار برای بنده جالب بود. پیشنهاد می کنم ببینید:
http://saraberightel.com/?cat=2
عرض ما، برخورد حساب نشده نیست. باید مطالبه ای عمومی شکل گیرد.
خواهشم، مطالعه و بررسی است.
تله سکس و آثار فاجعه آمیز آن:
بحثی را بر خلاف میل باطنی ام مطرح می نمایم: (با عرض معذرت از محضر دوستان به خاطر استفاده از این اصطلاحات) یک انحراف جنسی در غرب (و بسیار جزئی در ایران) وجود دارد که نام آن را تله سکس (TeleSex) نهاده اند. جزئیات آن را عرض نمی کنم (از توصیفات جنسی نسبت به خود و شخص قابل آغاز می شود و …). فقط این را بگویم که در حال حاضر میان انحرافات مختلفی مثل «انیمال سکس»، «هوموسکس» و …، به طور قابل توجهی تمایل به این انحراف جنسی در غرب زیاد است. متاسفانه در جامعه ما هم تاحدودی در حال افزایش است. عمومی شدن امکان مکالمه تصویری، زمینه ابتلا و گسترش این مشکل را به شدت و به شدت افزایش می دهد. تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل.
آیا من هم مبتلا می شوم؟
درست است که احتمال مبتلا شدن ما و اطرافیان ما ممکن است کم باشد اما می خواهم خواهش به فکز آن خانواده ای باشیم که در فقر شدید فرهنگی و اختلافات خانوادگی به سر می برند و در مقابل هر نوع فرهنگ سازی هم واکنش دفاعی نشان می دهند.
و دسته ای هم که مرز میان پاکی و انحراف هستند.
خود من و شما هم نمی توانیم کاملا به خود مطمئن باشیم.
برخی از مراجع عظام هم اعلام نظر فرمودند:
(پس از آنکه مقالات و تحقیقات در این رابطه را دیدند،)
آیت الله مکارم شیرازی دامت برکاته
▧ تصویر در دسترس نیست
آیت الله نوری همدانی دامت برکاته
آیت الله سبحانی دامت برکاته
آیت الله علوی گرگانی دامت برکاته
متاسفانه تکیه برخی افراد در جامعه ما به نظر مراجع محترم تقلید، آن قدر که باید باشد نیست. نمی گویم خودمان بررسی نکنیم. اما احتمال بدهیم و لااقل احتمال دهیم نکات قابل بررسی ای داشته باشد. یادم هست از سال ۸۳ در دانشگاه در میان فتاوای صریح مراجع محترم مبنی بر حرمت سیستم های تجاری هرمی ناسالم، بازهم خیلی بچه مذهبی ها آن قدر دنبالش رفتند که بعد از مدت ها به شدت زمین خوردند.
جایگاه فرهنگ سازی و رایتل:
ملت ما بی فرهنگ نیست. اما اگر شما وسیله ای را گسترش دادی که بسیار به سمت حریم شکنی خانواده ها کشش ایجاد می کرد، نباید توقع داشته باشید که ژست تکنولوژی بگیریم و بگوییم: باید فرهنگ سازی شود. نباید ابزاری را گسترش داد که با خود سبک زندگی نامتناسبی را می آورد.
پیام داشتن تکنولوژی:
هایدگر می گوید: تکنولوژی بی تردید پیام فرهنگی دارد. به قول ما، سبک زندگی ایجاد می کند. باید و باید در تکنولوژی جلو باشیم اما بر اساس فرهنگ خودمان.
موبایل، مکالمه صوتی، تا رایتل، مکالمه تصویری:
بررسی دقیق آمار منتشر شده از سوی مراکزی چون نیروی انتظامی، بهزیستی و مراکز مشاوره رابطه هول انگیز و معناداری میان افزایش دسترسی به موبایل و گسترش مفاسد اخلاقی، کاهش سن تمایل و جذب به مفاسد اخلاقی، خیانت و روابط خارج از ضوابط را نشان می دهد. گسترش موبایل و افزایش امکانات جانبی گوشی های تلفن همراه، بسیاری از تولیدات پورنو را در دسترس جامعه بزرگی از مخاطبان از دانش آموزان دبستانی دختر و پسر تا بزرگسالان قرارمی دهد. این همه در حالی است که موبایل تنها امکانی برای مکالمه صرف صوتی و یا ارتباط مکتوب پیامکی است و به یقین و به طریق اولی، گسترش یک ابزار فراگیر صوتی-تصویری همه جائی و بدون کنترل، بسیار مخرب خواهد بود. کاهش سن ابتلا در دام تجربه های جنسی غیر شرعی، از سن ۲۷ سال در اواخر دهه ۶۰ به سنینی پائین تر از ۱۷ سال در اواخر دهه۷۰ نشان از ارتباط نزدیک میان گسترش امکانات ارتباطی جدید و ناهنجاری های اجتماعی دارد. (منبع: سراب رایتل)
بگوییم از موبایل چاره ای نبود. از مکالمه تصویری هم چاره ای نیست؟
یک مدیر خوب، همیشه بین دو چیز مقایسه می کنه: ۱- فایده. ۲- هزینه.
آیا جلوگیری از مکالمه تصویری رایتل، مجبورکردن آدم ها نیست؟
بسیار مهم است که خود آدم ها بتوانند خوب بودن را انتخاب کنند.
نباید به آنها تحمیل شود اما: حق نداریم در جامعه امکانی را ایجاد کنیم که: گناه و پای گذاشتن به حریم خصوصی آدم ها
«این قدر راحت و بی دردسر»
شود.
باید در مقابل رایتل چه کرد؟
اینکه باید عملا چه کرد، بحث ما نیست:
۱- افزایش بیش از حد قیمت تعرفه مکالمه تصویری؟ ۲- حذف امکان مکالمه تصویری و خسارت دادن به رایتل؟ ۳- خسارت دادن به رایتل و جمع کردن آن؟
شاید هم از بابت وفای به عهد، هیچ کاری نشود کرد. حتی به قیمت افزایش راه های به خطر افتادن سلامت جنسی جامعه.
هرچه هست، بحث ما اینجا شکل گیری «مطالبه و دغدغه عمومی» است فعلا و نه هیچ چیز دیگه.
تماس تصویری، با میل دو طرف ممکن است:
شاید کسی بگوید: حریم خصوصی… تماس تصویری با درخواست هر دو طرف برقرار میشه.
روشن است که منظور از ورود به حریم خصوصی، ورود بی اجازه نیست. ورود با اجازه است. این روشن است.
نمی شود جلوی تکنولوژی را گرفت!!
برخی می گویند: تجربه ثابت کرده که هیچ وقت نمی شه جلوی فناوری های جدید رو گرفت. یکی از کارایی که باید انجام داد این هست که فرهنگمون رو اصلاح کنیم.
اولا رایتل مظهر تکنولوژی نیست. نوع خاصی تکنولوژی است که بر اساس فرهنگ خاصی طراحی شده است. چرا ما به جای وارد کننده بودن، خود سراغ نوعی متناسب تر با فرهنگ اسلامی مون نریم؟ ثانیا رایتل متناسب با حق مداری نیست. لذا اینجا جای تغییر فرهنگی نیست. مثل اینکه بگویید حمل اسلحه سنگین مجاز باشد اما فرهنگ سازی کنیم. بالاخره یک نفر هم مریض پیدا شود، ۴۰ تا دانش آموز را به رگبار می بنند. ثالثا به فرض محال اگر رایتل ذاتا تسهیل کننده گناه در جامعه نباشد و فرض کنیم حق مدارانه باشد، تغییر فرهنگی، به این راحتی نیست (البته اگر تخصص فرهنگی داشته باشید، این را متوجه می شوید که ترویج فرهنگی، حرکتی غیر مستقیم و خزنده باید باشد). من هم قبول دارم که باید تقوای فرهنگی اتفاق افتد اما سرعت ورود تکنولوژی با سرعت تغییر فرهنگی متناسب باشد. رابعا جمله ای هست از رهبر عزیزمون به این مضمون در مقابل نظر کسانی که می گفتند بالاخره ماهواره میاد فرموده بودند: مثل این است که بگویید دشمن بالاخره شهر ما را تصرف می کند پس مقاومت نکنیم. نه. اینجا باید مقاومت کرد هرچند یک هفته بیشتر طول نکشد.
مقایسه مکالمه رایتل با اینترنت:
برخی مکالمه تصویری رایتل را با اینترنت مقایسه می کنند. ما موافق آزادسازی غیریکسویه اطلاعات و افزایش بسترهای انتشار اطلاعات هستیم. بنده از سال ۸۰ با اینترنت آشنا بودم و از سال ۸۴ فعالیت خود را در اینترنت با وبلاگ آغاز کردم و الان مدیر بیش از حدود ۴ سایت هستم. این ها با وجود این است که می دانم چه قدر اینترنت مفاسد دارد. بسیاری از مفاسدش را در مشاوره هایم برخورد کرده ام. اما مثال اینترنت با مثال مکالمه تصویری رایتل خیلی متفاوت است:
۱- مزایای اینترنت از مشکلاتش بیشتر است. ۲- اینترنت، انعطاف تکنیکی در جهت دهی دارد. ۳- هرچه پیش می رویم، اضطرار به اینترنت بیشتر پدید می آید و عدم استفاده از آن، موجب ایجاد راه تسط بر مسلمین و وابسته شدن آنها است. ۴- و …
عزیزان، همه تکنولوژی ها را به یک نگاه نبینند.
مقایسه مکالمه تصویری با MMS:
برخی شاید بگویند: پس MMS را هم باید کنار می گذاشتیم. ندیدم کسی با MMS مخالفت کنه. ببینید! اصل اول در مواضع ما، گستترش استفاده های مفید از تکنولوژِی است. مگر اینکه جایی یک مورد خیلی خاص پیش بیاد. رایتل، وقتی کنار آمارهای مشاوره ای قرار می گیره، واقعا مورد خاصه. خیلی فرقه بین MMS و مکالمه تصویریه. بحث زنده بودن فقط نیست. مکالمه تصویری: ۱- استفاده اش ساده تره، ۲- به خاطر زنده بودن، طبیعی تر و بدون بهانه تره، ۳- به خاطر زنده بودن، بیشتر از MMS مرزهای حریم خصوصی آدم ها رو می شکنه. ۴- تحریک جنسی بیشتری داره. ۵- راحت تر می تونه عادی بشه برای خانواده ها. و …
کسی که دنبال فساد باشد …
شاید گفته شود: کسانی که اهلش باشن بدون این تکنولوژی هم کارشون رو میکنند. اونایی هم که نباشند که هیچ.
قبول دارم که کسی که اهلش باشه، بدون این تکنولوژی هم کارش رو می کنه. اما عرض کردم ابتدا که:
حق نداریم در جامعه امکانی را ایجاد کنیم که:
گناه و پای گذاشتن به حریم خصوصی آدم ها «این قدر راحت و بی دردسر» شود.
ضمنا به قول دوست عزیزم آقا کیوان:
اونایی که پاک هستن و دنبال این چیزا نیستن هر آن ممکنه که شیطون گولشون بزنه شیطان بیکار نمیشه !!!
اینم در نظر بگیریم: حالا چون مذهبی بوده و مونده تا آخر عمرش که همین جوری راحت نمیمونه هزار تا امتحان ازش گرفته میشه و این وسیله کار رو خیلی خیلی خیلی راحت تر میکنه ! شاید بقیه وسایل راحت باشن ولی این خیلی خیلی خیلی راحت تر هست !
من كه شخصاً اپراتور و خدمات ايرانسل رو نسبت به خدمات ساير همراهان صادق تر ميدونم
نقل قول: دلشاد
بررسی دقیق آمار منتشر شده از سوی مراکزی چون نیروی انتظامی، بهزیستی و مراکز مشاوره رابطه هول انگیز و معناداری میان افزایش دسترسی به موبایل و گسترش مفاسد اخلاقی، کاهش سن تمایل و جذب به مفاسد اخلاقی، خیانت و روابط خارج از ضوابط را نشان می دهد. گسترش موبایل و افزایش امکانات جانبی گوشی های تلفن همراه، بسیاری از تولیدات پورنو را در دسترس جامعه بزرگی از مخاطبان از دانش آموزان دبستانی دختر و پسر تا بزرگسالان قرارمی دهد. این همه در حالی است که موبایل تنها امکانی برای مکالمه صرف صوتی و یا ارتباط مکتوب پیامکی است و به یقین و به طریق اولی، گسترش یک ابزار فراگیر صوتی-تصویری همه جائی و بدون کنترل، بسیار مخرب خواهد بود. کاهش سن ابتلا در دام تجربه های جنسی غیر شرعی، از سن ۲۷ سال در اواخر دهه ۶۰ به سنینی پائین تر از ۱۷ سال در اواخر دهه۷۰ نشان از ارتباط نزدیک میان گسترش امکانات ارتباطی جدید و ناهنجاری های اجتماعی دارد.
اينو موافقم، تلفنهاي همراه اسمارت واقعاً باعث فساد و انواع سو استفاده ها شده، هر دختر بچه اي رو كه ميبيني داره بيرون با دوس پسرش حرف ميزنه و مخش زده ميشه!!! حالا اگه تماس ويديويي هم فعال بشه ديگه چه امنيتي براي كودكان ميمونه واقعاً؟! البته منكر اين نيستم كه چنين امكاناتي بايد باشه و ميتونه بسياري از مشكلات رو حل كنه، ولي دقيقاً مثل شمشير دو سر عمل ميكنه و ميتونه هم ضربه بزنه و هم نفع! با كنترل بر روي كودكان و نوجوانان ميشه از چنين سرويسهايي با خيال راحت استفاده كرد.
از سال 88 قرار بود بیاد که هی به تعویق افتاد... الانم که مثلا راه افتاده... دوزار نمیارزه!
به خاطر رایتل حتی نذاشتن ایرانسل، سیمکارتهای نسل سومش رو راه اندازی کنه که رایتل این کارو انجام بده!
همین ایرانسل با همه نقایصش به نظر من خیلی تیم حرفه ای و خوبی داره... چه از نظر تبلیغات.. چه تنوع خدمات... اگر ایرانسل نبود این همراه اول همین جور خون ملتو میکرد تو شیشه! سیمکارتی که باید مجانی بدن، میلیون تومن میداد به ملت!
نقل قول: arash52
منبع :يادداشتهاي دايي حسين
بیچاره دایی حسین خیلی سختی کشیده.. صابون رایتل خورده به تنش
اينو موافقم، تلفنهاي همراه اسمارت واقعاً باعث فساد و انواع سو استفاده ها شده، هر دختر بچه اي رو كه ميبيني داره بيرون با دوس پسرش حرف ميزنه و مخش زده ميشه!!! حالا اگه تماس ويديويي هم فعال بشه ديگه چه امنيتي براي كودكان ميمونه واقعاً؟!البته منكر اين نيستم كه چنين امكاناتي بايد باشه و ميتونه بسياري از مشكلات رو حل كنه، ولي دقيقاً مثل شمشير دو سر عمل ميكنه و ميتونه هم ضربه بزنه و هم نفع!با كنترل بر روي كودكان و نوجوانان ميشه از چنين سرويسهايي با خيال راحت استفاده كرد.
من موافق نیستم با اون نظریه چرا ما باید همیشه جنبه های بد یک فناوری رو ببینیم و اول بدی رو می بینیم و بعد اگر شد خوبیش رو این مشکلات زمانی هست که هنوز شعور و فرهنگ و درک مردم پایین هست کل دنیا دارن استفاده می کنن از این تکنولوژی می دونی فرق ما با اونا چیه اونا اول جنبه خوب رو می ببین ولی ما اول جنبه بد رو چون عادت کردیم به بد تفکر کردن
اينو موافقم، تلفنهاي همراه اسمارت واقعاً باعث فساد و انواع سو استفاده ها شده، هر دختر بچه اي رو كه ميبيني داره بيرون با دوس پسرش حرف ميزنه و مخش زده ميشه!!! حالا اگه تماس ويديويي هم فعال بشه ديگه چه امنيتي براي كودكان ميمونه واقعاً؟!البته منكر اين نيستم كه چنين امكاناتي بايد باشه و ميتونه بسياري از مشكلات رو حل كنه، ولي دقيقاً مثل شمشير دو سر عمل ميكنه و ميتونه هم ضربه بزنه و هم نفع!با كنترل بر روي كودكان و نوجوانان ميشه از چنين سرويسهايي با خيال راحت استفاده كرد.
من موافق نیستم با اون نظریه چرا ما باید همیشه جنبه های بد یک فناوری رو ببینیم و اول بدی رو می بینیم و بعد اگر شد خوبیش رو این مشکلات زمانی هست که هنوز شعور و فرهنگ و درک مردم پایین هست کل دنیا دارن استفاده می کنن از این تکنولوژی می دونی فرق ما با اونا چیه اونا اول جنبه خوب رو می ببین ولی ما اول جنبه بد رو چون عادت کردیم به بد تفکر کردن
من از هیچ کدوم از اپرا تور ها خوشم نمیاد همشون دارن یه جوری سر مردم کلاه میزارن و مردم رو خالی می کنن با هر روشی که بتونن
من كه شخصاً اپراتور و خدمات ايرانسل رو نسبت به خدمات ساير همراهان صادق تر ميدونم
ایول گل گفتی مازیار جان دلشاد, داش بهروز اخه یه مشت عقب افتاده چی از تکنلوژی می فهمن همین کارارو می کنن که ایران هیچ وقت پیشرفت نمی کنه چون همه چیزو به دین ربطش میدن
نقل قول: Life Dream
اينو موافقم، تلفنهاي همراه اسمارت واقعاً باعث فساد و انواع سو استفاده ها شده،
چنین حرفی رو قبول ندارم چون همه نیاز به تکنلوژی دارن و همه سو استفاده نمی کنن والا جنبه های خوبش خیلی خیلی خیلی بیشتر از جنبه های بدش هست
نقل قول: Life Dream
هر دختر بچه اي رو كه ميبيني داره بيرون با دوس پسرش حرف ميزنه و مخش زده ميشه!
مگه دختر و پسر دل ندارن که با جنس مخالف دوست بشن مگه تو زندون باید زندگی کنن کلا تو ایران از بچگی انقدر زدن تو سر فرزندان که اکثرا عقده ای بار امدن ولی یکم که بگذره همه چیز عادی میشه و به طور کامل فرهنگ سازی میشه فقط به زمان نیاز هست همین
قابل توجه طرفداران ايرانسل: چند سال پيش آقا دزده اومد خونه ام و دارو ندارمو برد ، فقط يه شماره ايرانسل كه پشت چك پول ها نوشته بود ازش داشتم ، چند بار از طريق دادگاه و آگاهي نامه داديم كه رد يابي بكنن جوابي ندادن، زنگ زدم اپراتورشون شماره دايره حقوقي ايرانسل رو بگيرم ، خانمه گفت شماره تلفن ندارن ، گفتم خانم ببخشيدا الان توي طويله ها هم تلفن هست ، چطور اونجا نداره.........
arash52
در دی ماه اینجانب اقدام به ثبت نام در سایت رایتل برای خرید یک عدد سیم کارت دائمی کردم و منتظر ماندم تا سیم کارت برایم ارسال شود . می دانستم که جشنواره های مختلفی برگزار می شود و با شرایط ویژه اپراتورهای اول و دوم و سوم نسبت به فروش سیم کارتهای خود اقدام می کنند . یک روز که سرم خلوت تر بود مجددا سری به سایت رایتل زدم تا ببینم چه چیزی در این جشنواره که موسوم به برف بود به من تعلق می گیرد . اینجا توضیح عرض کنم که اگر جشنواره هم نبود من سیم کارت را می خریدم همانطور که ابتدا بدون نگاه کردن به شرایط جشنواره این کار را کردم . علی ایحال صفحه جشنواره را مطالعه کردم و متوجه شدم که به من یک سیم کارت اعتباری هم تعلق می گیرد . اما روزی که سیم کارت من را آوردند (آن هم با تاخیر و هماهنگی چند باره) خبری از سیم کارت اعتباری نبود . با خودم گفتم احتمالا مثل ایرانسل است و باید زمانی بگذرد و عملیاتی انجام شود تا سیم کارت هدیه دریافت گردد .
بعد از مدتی که دیدم خبری نشد با شرکت رایتل تماس گرفتم . البته به مقدسات قسم میخورم که تماس با هرکدام از مقامات مملکتی بسیار ساده تر از تماس با رایتل برقرار می شود و کمتر وقت می گیرد . بعد از دقایق بسیار تلف شده ، موفق شدم با یکی از اپراتورهای عزیز رایتل صحبت کنم . ایشان فرمودند شما چنین هدیه ای ندارید چرا که در جشنواره باران ثبت نام کرده اید . جالب اینجاست که جشنواره های رایتل فصلی است و من 5 دی ثبت نام کرده بودم و طبق اطلاعیه سایت مذکور ، جشنواره باران 30 آذر به پایان رسیده و از اول دی ، جشنواره برف شروع شده است . یکی دوبار دیگر که موفق به صحبت با اپراتورهای رایتل شدم و علیرغم پیگیری های اپراتورهای عزیز و تماسشان با مدیریت مربوطه ، نتوانستم احقاق حق کنم . تز جالب رایتل این بود که درست است که تاریخ جشنواره طبق اطلاعیه از اول دی بوده اما چون اطلاعیه مزبور از 10 دی در سایت قرار داده شده فلذا قبل از آن تاریخ اعتبار ندارد .
جالب اینجاست که به این اپراتور نسل سوم ! ایمیلهایی هم ارسال کردم که بی پاسخ ماند و نشان داد که هنوز با پاسخگویی الکترونیکی به مشتری آشنایی پیدا نکرده اند و مشتری مداری فقط در شعار است و بس .
با 124 هم تماس گرفتم که این اجحاف در حق مشتری و دروغ پردازی را اعلام کنم که با تیکی تاکای آنها مواجه شدم و با پاسکاری خوبشان به دیوار اصابت کردم .
خلاصه آخرش به این نتیجه رسیدم که این گونه درددل کنم شاید کمی از ناراحتیم کم شده و شما را با ماهیت خدمات دهی و شعار و .... شرکتهای فعال در ایران بیشتر آشنا کنم هرچند که مطمئنم از این جور صابونها ده ها بار به تن خودتان خورده است . به تنتان دست بکشید متوجه خواهید شد .
نمایش یا پنهان متن
منبع : خودممگس
SaMaN TaJ
داشتیم آرش خان؟؟؟؟
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
دلشاد
نمایش یا پنهان متن
حجت الله حاجی کاظم«رایتل»، زمینه ای برای آغاز مفاسدی جدید و خطری نو در سلامت جنسی جامعه مسلمان ایران. عده ای از مردم شریف قم، طوماری را علیه «رایتل» امضاء کردند.
چندی پیش، فایلی را یکی از دوستان برایم آورد که پسری فاسد، با وعده دوستی، دختری را تلفنی سر کار گذاشته بود.
در جایی از حرف هایش به دختر گفت: الان دقیقا بگو چه لباس هایی در تن داری؟
دختر توضیح داد که دامنی پا دارم و … (از این نوع موضوعات در بحث های علمی، تحت عنوان تله سکس نام برده می شود.)
واقعیت این است که حریم خصوصی آدم ها، بسیار وسوسه انگیز تر و خطرناک تر از آن است که همه بتوانند خطر آن را برای سلامت جنسی خانواده ها درک کنند.
در جریان دوستی های نامشروع، احتمال تقاضای مکالمه تصویری بدون حجاب کم نیست و این یعنی فاجعه …
مقالات ذیل، بسیار برای بنده جالب بود. پیشنهاد می کنم ببینید:
http://saraberightel.com/?cat=2
عرض ما، برخورد حساب نشده نیست. باید مطالبه ای عمومی شکل گیرد.
خواهشم، مطالعه و بررسی است.
تله سکس و آثار فاجعه آمیز آن:
بحثی را بر خلاف میل باطنی ام مطرح می نمایم: (با عرض معذرت از محضر دوستان به خاطر استفاده از این اصطلاحات)
یک انحراف جنسی در غرب (و بسیار جزئی در ایران) وجود دارد که نام آن را تله سکس (TeleSex) نهاده اند.
جزئیات آن را عرض نمی کنم (از توصیفات جنسی نسبت به خود و شخص قابل آغاز می شود و …). فقط این را بگویم که در حال حاضر میان انحرافات مختلفی مثل «انیمال سکس»، «هوموسکس» و …، به طور قابل توجهی تمایل به این انحراف جنسی در غرب زیاد است. متاسفانه در جامعه ما هم تاحدودی در حال افزایش است.
عمومی شدن امکان مکالمه تصویری، زمینه ابتلا و گسترش این مشکل را به شدت و به شدت افزایش می دهد.
تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل.
آیا من هم مبتلا می شوم؟
درست است که احتمال مبتلا شدن ما و اطرافیان ما ممکن است کم باشد اما می خواهم خواهش به فکز آن خانواده ای باشیم که در فقر شدید فرهنگی و اختلافات خانوادگی به سر می برند و در مقابل هر نوع فرهنگ سازی هم واکنش دفاعی نشان می دهند.
و دسته ای هم که مرز میان پاکی و انحراف هستند.
خود من و شما هم نمی توانیم کاملا به خود مطمئن باشیم.
برخی از مراجع عظام هم اعلام نظر فرمودند:
(پس از آنکه مقالات و تحقیقات در این رابطه را دیدند،)
آیت الله مکارم شیرازی دامت برکاته
▧ تصویر در دسترس نیست
آیت الله نوری همدانی دامت برکاته
آیت الله علوی گرگانی دامت برکاته
متاسفانه تکیه برخی افراد در جامعه ما به نظر مراجع محترم تقلید، آن قدر که باید باشد نیست.
نمی گویم خودمان بررسی نکنیم. اما احتمال بدهیم و لااقل احتمال دهیم نکات قابل بررسی ای داشته باشد.
یادم هست از سال ۸۳ در دانشگاه در میان فتاوای صریح مراجع محترم مبنی بر حرمت سیستم های تجاری هرمی ناسالم، بازهم خیلی بچه مذهبی ها آن قدر دنبالش رفتند که بعد از مدت ها به شدت زمین خوردند.
جایگاه فرهنگ سازی و رایتل:
ملت ما بی فرهنگ نیست.
اما اگر شما وسیله ای را گسترش دادی که بسیار به سمت حریم شکنی خانواده ها کشش ایجاد می کرد، نباید توقع داشته باشید که ژست تکنولوژی بگیریم و بگوییم:
باید فرهنگ سازی شود. نباید ابزاری را گسترش داد که با خود سبک زندگی نامتناسبی را می آورد.
پیام داشتن تکنولوژی:
هایدگر می گوید:
تکنولوژی بی تردید پیام فرهنگی دارد.
به قول ما، سبک زندگی ایجاد می کند.
باید و باید در تکنولوژی جلو باشیم اما بر اساس فرهنگ خودمان.
موبایل، مکالمه صوتی، تا رایتل، مکالمه تصویری:
بررسی دقیق آمار منتشر شده از سوی مراکزی چون نیروی انتظامی، بهزیستی و مراکز مشاوره رابطه هول انگیز و معناداری میان افزایش دسترسی به موبایل و گسترش مفاسد اخلاقی، کاهش سن تمایل و جذب به مفاسد اخلاقی، خیانت و روابط خارج از ضوابط را نشان می دهد. گسترش موبایل و افزایش امکانات جانبی گوشی های تلفن همراه، بسیاری از تولیدات پورنو را در دسترس جامعه بزرگی از مخاطبان از دانش آموزان دبستانی دختر و پسر تا بزرگسالان قرارمی دهد. این همه در حالی است که موبایل تنها امکانی برای مکالمه صرف صوتی و یا ارتباط مکتوب پیامکی است و به یقین و به طریق اولی، گسترش یک ابزار فراگیر صوتی-تصویری همه جائی و بدون کنترل، بسیار مخرب خواهد بود. کاهش سن ابتلا در دام تجربه های جنسی غیر شرعی، از سن ۲۷ سال در اواخر دهه ۶۰ به سنینی پائین تر از ۱۷ سال در اواخر دهه۷۰ نشان از ارتباط نزدیک میان گسترش امکانات ارتباطی جدید و ناهنجاری های اجتماعی دارد. (منبع: سراب رایتل)
بگوییم از موبایل چاره ای نبود.
از مکالمه تصویری هم چاره ای نیست؟
یک مدیر خوب، همیشه بین دو چیز مقایسه می کنه:
۱- فایده.
۲- هزینه.
آیا جلوگیری از مکالمه تصویری رایتل، مجبورکردن آدم ها نیست؟
بسیار مهم است که خود آدم ها بتوانند خوب بودن را انتخاب کنند.
نباید به آنها تحمیل شود اما:
گناه و پای گذاشتن به حریم خصوصی آدم ها
شود.
باید در مقابل رایتل چه کرد؟
اینکه باید عملا چه کرد، بحث ما نیست:
۱- افزایش بیش از حد قیمت تعرفه مکالمه تصویری؟
۲- حذف امکان مکالمه تصویری و خسارت دادن به رایتل؟
۳- خسارت دادن به رایتل و جمع کردن آن؟
شاید هم از بابت وفای به عهد، هیچ کاری نشود کرد. حتی به قیمت افزایش راه های به خطر افتادن سلامت جنسی جامعه.
هرچه هست، بحث ما اینجا شکل گیری «مطالبه و دغدغه عمومی» است فعلا و نه هیچ چیز دیگه.
تماس تصویری، با میل دو طرف ممکن است:
شاید کسی بگوید: حریم خصوصی… تماس تصویری با درخواست هر دو طرف برقرار میشه.
روشن است که منظور از ورود به حریم خصوصی، ورود بی اجازه نیست. ورود با اجازه است. این روشن است.
نمی شود جلوی تکنولوژی را گرفت!!
برخی می گویند: تجربه ثابت کرده که هیچ وقت نمی شه جلوی فناوری های جدید رو گرفت. یکی از کارایی که باید انجام داد این هست که فرهنگمون رو اصلاح کنیم.
اولا رایتل مظهر تکنولوژی نیست. نوع خاصی تکنولوژی است که بر اساس فرهنگ خاصی طراحی شده است. چرا ما به جای وارد کننده بودن، خود سراغ نوعی متناسب تر با فرهنگ اسلامی مون نریم؟
ثانیا رایتل متناسب با حق مداری نیست. لذا اینجا جای تغییر فرهنگی نیست. مثل اینکه بگویید حمل اسلحه سنگین مجاز باشد اما فرهنگ سازی کنیم. بالاخره یک نفر هم مریض پیدا شود، ۴۰ تا دانش آموز را به رگبار می بنند.
ثالثا به فرض محال اگر رایتل ذاتا تسهیل کننده گناه در جامعه نباشد و فرض کنیم حق مدارانه باشد، تغییر فرهنگی، به این راحتی نیست (البته اگر تخصص فرهنگی داشته باشید، این را متوجه می شوید که ترویج فرهنگی، حرکتی غیر مستقیم و خزنده باید باشد). من هم قبول دارم که باید تقوای فرهنگی اتفاق افتد اما سرعت ورود تکنولوژی با سرعت تغییر فرهنگی متناسب باشد.
رابعا جمله ای هست از رهبر عزیزمون به این مضمون در مقابل نظر کسانی که می گفتند بالاخره ماهواره میاد فرموده بودند: مثل این است که بگویید دشمن بالاخره شهر ما را تصرف می کند پس مقاومت نکنیم. نه. اینجا باید مقاومت کرد هرچند یک هفته بیشتر طول نکشد.
مقایسه مکالمه رایتل با اینترنت:
برخی مکالمه تصویری رایتل را با اینترنت مقایسه می کنند.
ما موافق آزادسازی غیریکسویه اطلاعات و افزایش بسترهای انتشار اطلاعات هستیم. بنده از سال ۸۰ با اینترنت آشنا بودم و از سال ۸۴ فعالیت خود را در اینترنت با وبلاگ آغاز کردم و الان مدیر بیش از حدود ۴ سایت هستم. این ها با وجود این است که می دانم چه قدر اینترنت مفاسد دارد. بسیاری از مفاسدش را در مشاوره هایم برخورد کرده ام. اما مثال اینترنت با مثال مکالمه تصویری رایتل خیلی متفاوت است:
۱- مزایای اینترنت از مشکلاتش بیشتر است.
۲- اینترنت، انعطاف تکنیکی در جهت دهی دارد.
۳- هرچه پیش می رویم، اضطرار به اینترنت بیشتر پدید می آید و عدم استفاده از آن، موجب ایجاد راه تسط بر مسلمین و وابسته شدن آنها است.
۴- و …
عزیزان، همه تکنولوژی ها را به یک نگاه نبینند.
مقایسه مکالمه تصویری با MMS:
برخی شاید بگویند: پس MMS را هم باید کنار می گذاشتیم.
ندیدم کسی با MMS مخالفت کنه.
ببینید! اصل اول در مواضع ما، گستترش استفاده های مفید از تکنولوژِی است. مگر اینکه جایی یک مورد خیلی خاص پیش بیاد. رایتل، وقتی کنار آمارهای مشاوره ای قرار می گیره، واقعا مورد خاصه.
خیلی فرقه بین MMS و مکالمه تصویریه. بحث زنده بودن فقط نیست.
مکالمه تصویری:
۱- استفاده اش ساده تره،
۲- به خاطر زنده بودن، طبیعی تر و بدون بهانه تره،
۳- به خاطر زنده بودن، بیشتر از MMS مرزهای حریم خصوصی آدم ها رو می شکنه.
۴- تحریک جنسی بیشتری داره.
۵- راحت تر می تونه عادی بشه برای خانواده ها.
و …
کسی که دنبال فساد باشد …
شاید گفته شود: کسانی که اهلش باشن بدون این تکنولوژی هم کارشون رو میکنند. اونایی هم که نباشند که هیچ.
قبول دارم که کسی که اهلش باشه، بدون این تکنولوژی هم کارش رو می کنه. اما عرض کردم ابتدا که:
گناه و پای گذاشتن به حریم خصوصی آدم ها
شود.
ضمنا به قول دوست عزیزم آقا کیوان:
اونایی که پاک هستن و دنبال این چیزا نیستن هر آن ممکنه که شیطون گولشون بزنه
شیطان بیکار نمیشه !!!
اینم در نظر بگیریم:
حالا چون مذهبی بوده و مونده تا آخر عمرش که همین جوری راحت نمیمونه هزار تا امتحان ازش گرفته میشه
و این وسیله کار رو خیلی خیلی خیلی راحت تر میکنه !
شاید بقیه وسایل راحت باشن ولی این خیلی خیلی خیلی راحت تر هست !
بحث مفصلی در این شبکه های اجتماعی:
http://hadinet.ir/view/post:7671911#comments
http://mighatemehr.net/halghe/view/post:9827#comments
garfild
Life Dream
اينو موافقم، تلفنهاي همراه اسمارت واقعاً باعث فساد و انواع سو استفاده ها شده، هر دختر بچه اي رو كه ميبيني داره بيرون با دوس پسرش حرف ميزنه و مخش زده ميشه!!! حالا اگه تماس ويديويي هم فعال بشه ديگه چه امنيتي براي كودكان ميمونه واقعاً؟!
البته منكر اين نيستم كه چنين امكاناتي بايد باشه و ميتونه بسياري از مشكلات رو حل كنه، ولي دقيقاً مثل شمشير دو سر عمل ميكنه و ميتونه هم ضربه بزنه و هم نفع!
با كنترل بر روي كودكان و نوجوانان ميشه از چنين سرويسهايي با خيال راحت استفاده كرد.
ژنرال
از سال 88 قرار بود بیاد که هی به تعویق افتاد... الانم که مثلا راه افتاده... دوزار نمیارزه!
به خاطر رایتل حتی نذاشتن ایرانسل، سیمکارتهای نسل سومش رو راه اندازی کنه که رایتل این کارو انجام بده!
همین ایرانسل با همه نقایصش به نظر من خیلی تیم حرفه ای و خوبی داره... چه از نظر تبلیغات.. چه تنوع خدمات...
اگر ایرانسل نبود این همراه اول همین جور خون ملتو میکرد تو شیشه! سیمکارتی که باید مجانی بدن، میلیون تومن میداد به ملت!
بیچاره دایی حسین خیلی سختی کشیده.. صابون رایتل خورده به تنش
sib
Life Dream,
وا خب بچه این سنی چرا باید همچین گوشی داشته باشه اصلا!
KuRoSh
من موافق نیستم با اون نظریه
چرا ما باید همیشه جنبه های بد یک فناوری رو ببینیم و اول بدی رو می بینیم و بعد اگر شد خوبیش رو این مشکلات زمانی هست که هنوز شعور و فرهنگ و درک مردم پایین هست کل دنیا دارن استفاده می کنن از این تکنولوژی
می دونی فرق ما با اونا چیه اونا اول جنبه خوب رو می ببین ولی ما اول جنبه بد رو چون عادت کردیم به بد تفکر کردن
KuRoSh
من موافق نیستم با اون نظریه
چرا ما باید همیشه جنبه های بد یک فناوری رو ببینیم و اول بدی رو می بینیم و بعد اگر شد خوبیش رو این مشکلات زمانی هست که هنوز شعور و فرهنگ و درک مردم پایین هست کل دنیا دارن استفاده می کنن از این تکنولوژی
می دونی فرق ما با اونا چیه اونا اول جنبه خوب رو می ببین ولی ما اول جنبه بد رو چون عادت کردیم به بد تفکر کردن
من از هیچ کدوم از اپرا تور ها خوشم نمیاد همشون دارن یه جوری سر مردم کلاه میزارن و مردم رو خالی می کنن با هر روشی که بتونن
kamal313
ایول گل گفتی مازیار جان
دلشاد,
داش بهروز
اخه یه مشت عقب افتاده چی از تکنلوژی می فهمن
چنین حرفی رو قبول ندارم چون همه نیاز به تکنلوژی دارن و همه سو استفاده نمی کنن والا جنبه های خوبش خیلی خیلی خیلی بیشتر از جنبه های بدش هست
مگه دختر و پسر دل ندارن که با جنس مخالف دوست بشن
کلا تو ایران از بچگی انقدر زدن تو سر فرزندان که اکثرا عقده ای بار امدن ولی یکم که بگذره همه چیز عادی میشه و به طور کامل فرهنگ سازی میشه فقط به زمان نیاز هست همین
aey110
هاچو هاچو
پیش شمارش چنده؟
arash52
0920
هنوز استفاده ننموده ايم
Kishe Mehr
مرسی
Holtek
چند سال پيش آقا دزده اومد خونه ام و دارو ندارمو برد ، فقط يه شماره ايرانسل كه پشت چك پول ها نوشته بود ازش داشتم ، چند بار از طريق دادگاه و آگاهي نامه داديم كه رد يابي بكنن جوابي ندادن، زنگ زدم اپراتورشون شماره دايره حقوقي ايرانسل رو بگيرم ، خانمه گفت شماره تلفن ندارن ، گفتم خانم ببخشيدا الان توي طويله ها هم تلفن هست ، چطور اونجا نداره.........
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→