₪ انجمن بوف بوفی ₪ » جشنها و موضوعات اختصاصی کاربران » به سوال خیلی خیلی خیلی خیلی مهم دارم ازتون
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » جشنها و موضوعات اختصاصی کاربران » به سوال خیلی خیلی خیلی خیلی مهم دارم ازتون

به سوال خیلی خیلی خیلی خیلی مهم دارم ازتون

1305 بازدید، 5 پست، نویسنده: 313-KaMiKaZe

• kamal313

سلام دوستان عزیز سال نو مبارک انشالا همتون تا امروز حسابی عشقو حال کرده باشید بهترین هارو براتون ارزو می کنم
    اقا یه سوال خیلی خیلی مهم دارم یه اتفاقی افتاده بود امدم در جریان بزارم تا کمکم کنید
    یه دختر خانومی تازه نامزد کرده و بعد از 2 ماه متوجه شده این مرد زندگیش نیست و کسی هم که نامزدش هست فامیلشونه و این مرد 6 سال از دختره بزرگتریه یعنی دختره 20 و مرده 26 سالشه

مرده به دختره توجهی نمی کنه و بیشتر فکرش پیش خانوادش هست و اخلاقش مثل دخترا هست این مرده و انگار دختره وجود نداره و چیزی از مسولیت پذیری نمیدونه و شغل نداره و این دختره هم دیگه از این مرد خوشش نمیاد دوست نداره باهاش زندگی کنه و می خواد ازش جدا بشه ولی خانوادش نمیزارن چندین بار به مرده تذکر دادن که درست شو ولی اصلا درست بشو نیستش الان بیشتر موقع ها گریه می کنه و اصلا کنار مرده خوشحال نیست می گه اگه بزارن من همین الان ازش جدا میشم بعضی موقع ها می گه یا فرار می کنم یا خود کشی می کنم اخر سر :21:
    و الان 3 ماه هست باهم نامزد هستن چون خانوادش می گن مرد خوبیه پسر خالته و... اینم مونده چیکار کنه خودش دوست داره ازش جدا بشه :1:
    دختره هم واقعا یه ادم خیلی خیلی خوبی هستش از همه نظر:1:

نمیدونم اتفاقات رو چطوری براتون شرح بدم تا جایی که میشه رو براتون شرح دادم

به نظر شما چیکار کنه خوبه ؟

4 سپاس: دلشاد، mz56mz، ژنرال، هاچو هاچو

• دلشاد

این سوال رو باید استاد آیت الله حاج کربلایی آرش قرأتی (ع) متخصص اخلاق در خانواده جواب بدهند :bahone:
    1 سپاس: kamal313

• mz56mz

به نظر من بهتر است همين الان از هم جدا بشن , اونها فقط 3ماه هست كه نامزد هستند بهتر به عروسى و زندگى مشترك نرسه

• هاچو هاچو

من ترجیح میدم نظری ندم...

• Mahboob

ﻭﻗﺘي ﺩﻭﺳﺶ ﻧﺪاﺭﻩ ﺻﺪ ﺳﺎﻟﻢ ﺑﮕﺬﺭﻩ ﻧﻤﻲ ﺗﻮﻧﻪ ﺩﻭﺳﺲ ﺩاﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻪ. اﻵﻥ ﺟﺪا ﺑﺸﻦ ﺑﻬﺘﺮ اﺯ اﻳﻨﻪ ﻛﻪ ﺳﺎﻝ ﻫﺎ ﺑﻌﺪ ﺑﺎ ﺑﻪ ﺑﭽﻪ ﺑﺨﻮاﻥ ﺟﺪا ﺷﻦ. ﻣﻦ ﻭاﻗﻌﺎ اﻳﻦ ﺧﺎﻧﻮاﺩﻩ ﻫﺎي ﻛﻪ اﺯﺩﻭاﺝ ﺭﻭ ﺯﻭﺭ ﻣي ﻛﻨﻦ ﻧﻤﻲ ﻓﻬﻤﻢ ,
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: