سلام دوستان عزیز سال نو مبارک انشالا همتون تا امروز حسابی عشقو حال کرده باشید بهترین هارو براتون ارزو می کنم اقا یه سوال خیلی خیلی مهم دارم یه اتفاقی افتاده بود امدم در جریان بزارم تا کمکم کنید یه دختر خانومی تازه نامزد کرده و بعد از 2 ماه متوجه شده این مرد زندگیش نیست و کسی هم که نامزدش هست فامیلشونه و این مرد 6 سال از دختره بزرگتریه یعنی دختره 20 و مرده 26 سالشه
مرده به دختره توجهی نمی کنه و بیشتر فکرش پیش خانوادش هست و اخلاقش مثل دخترا هست این مرده و انگار دختره وجود نداره و چیزی از مسولیت پذیری نمیدونه و شغل نداره و این دختره هم دیگه از این مرد خوشش نمیاد دوست نداره باهاش زندگی کنه و می خواد ازش جدا بشه ولی خانوادش نمیزارن چندین بار به مرده تذکر دادن که درست شو ولی اصلا درست بشو نیستش الان بیشتر موقع ها گریه می کنه و اصلا کنار مرده خوشحال نیست می گه اگه بزارن من همین الان ازش جدا میشم بعضی موقع ها می گه یا فرار می کنم یا خود کشی می کنم اخر سر و الان 3 ماه هست باهم نامزد هستن چون خانوادش می گن مرد خوبیه پسر خالته و... اینم مونده چیکار کنه خودش دوست داره ازش جدا بشه دختره هم واقعا یه ادم خیلی خیلی خوبی هستش از همه نظر
نمیدونم اتفاقات رو چطوری براتون شرح بدم تا جایی که میشه رو براتون شرح دادم
kamal313
اقا یه سوال خیلی خیلی مهم دارم یه اتفاقی افتاده بود امدم در جریان بزارم تا کمکم کنید
یه دختر خانومی تازه نامزد کرده و بعد از 2 ماه متوجه شده این مرد زندگیش نیست و کسی هم که نامزدش هست فامیلشونه و این مرد 6 سال از دختره بزرگتریه یعنی دختره 20 و مرده 26 سالشه
مرده به دختره توجهی نمی کنه و بیشتر فکرش پیش خانوادش هست و اخلاقش مثل دخترا هست این مرده و انگار دختره وجود نداره و چیزی از مسولیت پذیری نمیدونه و شغل نداره و این دختره هم دیگه از این مرد خوشش نمیاد دوست نداره باهاش زندگی کنه و می خواد ازش جدا بشه ولی خانوادش نمیزارن چندین بار به مرده تذکر دادن که درست شو ولی اصلا درست بشو نیستش الان بیشتر موقع ها گریه می کنه و اصلا کنار مرده خوشحال نیست می گه اگه بزارن من همین الان ازش جدا میشم بعضی موقع ها می گه یا فرار می کنم یا خود کشی می کنم اخر سر
و الان 3 ماه هست باهم نامزد هستن چون خانوادش می گن مرد خوبیه پسر خالته و... اینم مونده چیکار کنه خودش دوست داره ازش جدا بشه
دختره هم واقعا یه ادم خیلی خیلی خوبی هستش از همه نظر
نمیدونم اتفاقات رو چطوری براتون شرح بدم تا جایی که میشه رو براتون شرح دادم
به نظر شما چیکار کنه خوبه ؟
دلشاد
mz56mz
هاچو هاچو
Mahboob
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→