فرناز عبدلی طراح لباس برند «پوش» در ایران به دویچه وله میگوید ویژگی لباسهای زنانه بهارانه سال ۹۲ خصوصیت کاربردی آنهاست. او میگوید: «من خودم به عنوان یک دختر جوان ایرانی که در این جامعه با محدودیتهای خیلی زیادی زندگی میکنم، اصلیترین معیارهایم برای شروع کار این بود که لباسهایی طراحی کنم که در عین کاربردی بودن، زیبا باشند. مبنای کارمان طراحی لباسهایی بود که در خیابان قابل پوشیدن باشند.» اما به نظر می رسد این مانتو ها برای ترویج بی حجابی یا بد حجابی طراحی شده اند.
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
پارسال تابستون تو مسافرت یک مانتو این سبکی تازه خیلی هم خوشگلتر دیدم یه دونه ازش مونده بود با این که سایزم نبود اون مانتو زیریش و به سختی توش جا میگرفتم خریدم عوضش خیلی خنک بود
خودم شخصا این ستا تیپ رو خیلی دوست دارم مخصوصا وسطی
مباركه
نقل قول: kamal313
خانوم که نداریم اگه داشتیم یکی از این ستا تیپ رو میزنه هر وقت که بیرون میریم باهم
نقل قول: kamal313
ولی به نظرم بیشتر پسرا شورشو در اوردن
نقل قول: Holtek
مانتوهاي معمولي رو هم اگه دگمه هاشو باز كني ميشن بدحجاب.
بقول يكي از اساتيدمون كه آقا هم بود ميگفت اصطلاح بدحجاب اشتباه ِ ، يا باحجاب يا بي حجاب ، وقتي مقداري از حجاب ( هر نوع پوششي ) برداشته ميشه ديگه نميشه گفت بد حجاب ، بلكه بي حجاب محسوب ميشه .
نقل قول: carlos
مگه بَده ؟
خوبه ؟
نقل قول: ژنرال
دخترای خوبین فقط حیف که نماز نمیخونن
شما از كجا ميدونين خوبن ؟! دلم واسه اون پسرايي ميسوزه كه با ديدن اينا ............. نمایش یا پنهان متناگر نماز خون هم باشن ، وقتي نمازشون واقعي و با حضور قلب باشه نه اينكه فقط اداي تكليف كنن، ديگه به اين شكل در جامعه حضور پيدا نميكنن چون صد در صد در حركات و سكنات انسان تأثير مطلوب و به سزايي خواهد داشت. lion1360, مي بي ني آقا هاشم
نقل قول: دلشاد
چی بگم
واقعاً چي ميتوان گفت!
نقل قول: sib
وای چقدر خوشگلن
خودشون يا پوششون ؟ zrnznn,
نقل قول: jaj
اتفاقا نماز میخونن دعای کمیل هم میرن ولی خوب با نماز خوندن خالی که نمیتونن شوووووووورررررر پیدا کنن
يعني با اين كارا بايد شوهر پيدا كرد؟!
نقل قول: نخبه
موافقم خیلی هم خنک هستن
نقل قول: ...ROSHANAK
پس بخریم بپوشیم
پارسال تابستون تو مسافرت یک مانتو این سبکی تازه خیلی هم خوشگلتر دیدم یه دونه ازش مونده بود با این که سایزم نبود اون مانتو زیریش و به سختی توش جا میگرفتم خریدم عوضش خیلی خنک بود
شما از كجا ميدونين خوبن ؟! دلم واسه اون پسرايي ميسوزه كه با ديدن اينا ............. نمایش یا پنهان متن اگر نماز خون هم باشن ، وقتي نمازشون واقعي و با حضور قلب باشه نه اينكه فقط اداي تكليف كنن، ديگه به اين شكل در جامعه حضور پيدا نميكنن چون صد در صد در حركات و سكنات انسان تأثير مطلوب و به سزايي خواهد داشت.
♥Rose♥
اما به نظر می رسد این مانتو ها برای ترویج بی حجابی یا بد حجابی طراحی شده اند.
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
jaj
♥Rose♥
واقعاً ؟ خب تكراري بيده ، ببندينش
مشكل هر دو هست ، خب اين مانتوها (حيف مانتو ) همون برخي آدم ها رو تحريك ميكنه اونا ( دخترا ) هم كه بي جنبه ............
Holtek
carlos
ژنرال
lion1360
دلشاد
sib
zrnznn
jaj
نخبه
موافقم خیلی هم خنک هستن
...ROSHANAK
نخبه,
پس بخریم بپوشیم
پارسال تابستون تو مسافرت یک مانتو این سبکی تازه خیلی هم خوشگلتر دیدم یه دونه ازش مونده بود با این که سایزم نبود اون مانتو زیریش و به سختی توش جا میگرفتم
♥Rose♥
مخصوصا وسطی
مباركه
بقول يكي از اساتيدمون كه آقا هم بود ميگفت اصطلاح بدحجاب اشتباه ِ ، يا باحجاب يا بي حجاب ، وقتي مقداري از حجاب ( هر نوع پوششي ) برداشته ميشه ديگه نميشه گفت بد حجاب ، بلكه بي حجاب محسوب ميشه .
خوبه ؟
شما از كجا ميدونين خوبن ؟! دلم واسه اون پسرايي ميسوزه كه با ديدن اينا .............
نمایش یا پنهان متن
اگر نماز خون هم باشن ، وقتي نمازشون واقعي و با حضور قلب باشه نه اينكه فقط اداي تكليف كنن، ديگه به اين شكل در جامعه حضور پيدا نميكنن چون صد در صد در حركات و سكنات انسان تأثير مطلوب و به سزايي خواهد داشت.lion1360,
مي بي ني آقا هاشم
واقعاً چي ميتوان گفت!
خودشون يا پوششون ؟
zrnznn,
ولی خوب با نماز خوندن خالی که نمیتونن شوووووووورررررر پیدا کنن
يعني با اين كارا بايد شوهر پيدا كرد؟!
jaj
♥Rose♥
هیجااااااااااااننننننننن
تحسیننننننننننن
بله بله
ژنرال
نمایش یا پنهان متن
اگر نماز خون هم باشن ، وقتي نمازشون واقعي و با حضور قلب باشه نه اينكه فقط اداي تكليف كنن، ديگه به اين شكل در جامعه حضور پيدا نميكنن چون صد در صد در حركات و سكنات انسان تأثير مطلوب و به سزايي خواهد داشت.
به جون خودم شوخی کردم
♥Rose♥
جونتون سلامت
ميدونم جناب ژنرال محسن ، يعني من اينقدر ترسناكم!
اصلا از حرف شما ناراحت نشدم اتفاقاً فرصت خوبي بود براي گفتن نظرم در اين رابطه
ژنرال
نه ترسناک چرا؟!
توضیحاتتون خیلی مبسوط بود
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→