ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
مانتوهای برند POOSH ترویج بی حجابی دختران ایرانی
♥Rose♥
بخاطر اون شكلكي كه گذاشتين گفتم
ممنون ، بنظرتون خوب بود يا نه ؟
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ژنرال
موافقم.
یعنی طرفدار این نظریه نیستم که میگن: ظاهرو ولش کن، مهم قلبِ پاکه! مهم نیته! به نظرم این حرف سطحیه.
اما
قطعاً من درمورد "بی حجابی"، "موضع" دارم اما در مورد "شخصِ بی حجاب"، "قضاوت" نمیکنم.
♥Rose♥
بله حق با شماست ، ولي بنده قضاوت از روي ظاهر نكردم ، بلكه روي سخنم با افرادي بود كه اين روزا خيلي شنيده ميشه و ميگن كه مهم اينه كه دل پاك باشه! هم از باحجابش شنيدم و هم از بي حجابش
خب وقتي دل پاك باشه در اعمال و رفتار كه ظاهر هم جزئي از آن هست نمايان ميشه
اما آیا امکان دارد بدون پرهیزکاری، عبادت و ... ، دل را پاک نگاه داشت؟
متأسفانه حتي از بعضي خانم هاي چادري هم كه اين روزها زياد ديده ميشه كه رفتار و حركات ناپسندي دارند و وقتي خودم ميبينم ، از چادري بودن خودم بدم مياد. حتي چندين بار تصميم گرفتم ديگه چادر سرم نكنم.
دقيقاً منظور منم همين بود
اين مثال رو تو جايي خوندم به نظرم جالب اومد ، اگر اين پست بنده با قوانين سايت مغايرت داشت از حذفش ناراحت نميشم
نمایش یا پنهان متن
فرض کن یه نفر بهت خبر بده که شوهرت با یه دختر خانوم دوست شده و الان توی یه رستوران داره باهاش شام می خوره. تو هم سراسیمه میری و می بینی بله! آقا نشسته و داره به دختره دل میده و قلوه می گیره. عصبانی میشی و بهش میگی: ای نامرد! بهم خیانت کردی؟بعد شوهرت بلند میشه و بهت میگه : عزیزم! من فقط، تو رو دوست دارم. بعد تو بهش میگی: اگه منو دوست داری این دختره کیه؟ چرا باهاش دوست شدی؟ چرا آوردیش رستوران؟ اونم بر می گرده میگه: عزیزم ظاهر رو نبین! مهم دلمه! دوست داشتن به دله…
دیدم حالتش عوض شده...
• بهش گفتم: تو این لحظه به شوهرت نمیگی: مرده شور دلت رو ببرن؟ تو نشستی با دختره عشقبازی می کنی بعد میگی من تو دلم تو رو دوست دارم؟ حرف شوهرت رو باور می کنی؟
گفت: معلومه که نه! دارم می بینم که خیانت می کنه، چطور باور کنم؟ معلومه که دروغ میگه...
بچه مثبت
♥Rose♥
ابتداً عرض كنم در جواب آقا محسن نبود بلكه در آخر پستم بود و يكي دو خط پايين تر گذاشتم تا اشتباه نشه و اين فقط يك نمونه در مورد جمله دل ِ پاك بود كه در جايي خونده بودم كه عمل انسان رو در مورد اين جمله نشان ميدهد.
شايد نتونستم منظورمو به روشني برسونم ولي در بالاي نقل قول آقا محسن كه منظورمو توضيح دادم ، دقت كنيد بنده هيچ قضاوت و حكمي صادر نكردم ، اصلا خودمو در اون حد نميبينم كه حكمي در مورد كسي صادر كنم يا اينكه بگم اين شخص خوبه يا اين شخص بده. "منظورم فقط در مورد رفتار و اعمال ما انسانهاست" كه ظاهر و باطنمون رو ميسازه و اين اجازه هم داده شده كه در صورت مشاهده رفتار و كردار نادرست ، امر به معروف يا نهي از منكر با شرايطي كه برايش ذكر شده، كرد كه اين هم راه ِ خودشو داره و بنظرم كار هر كسي نميتواند باشد، پس اين "دليل بر قضاوت من در مورد شخص يا حكم صادر كردن نمي باشد."
در مورد اون مثال ، بالاخره آيا نبايد گفته هامون خودشو در اعمال و رفتارمون نشان بدهد؟ ( حالا ميتواند هر چيزي باشد نه اينكه فقط رعايت حجاب بلكه هر چيزي ، مثلا همين مورد دوست داشتن كه در نمايش و پنهان گفته شد يا هر چيز ديگر )
البته متن اين مثال بيشتر از اين بود بنده، فقط مثال راوي اين ماجرا رو در پست قبل گذاشتم وليكن مضمون اصليش در مورد حجاب بود كه به دليل اينكه شايد سوء برداشت شود قرار ندادم .
اين متن كاملش :
نمایش یا پنهان متن
بهش گفتم: امام زمان عج رو دوست داری؟ گفت: آره ! خیلی دوسش دارم.• گفتم: امام زمان حجاب رو دوست داره یا نه؟
گفت: آره!
• گفتم : پس چرا کاری که آقا دوست داره انجام نمیدی؟
گفت: خب چیزه!…. ولی دوست داشتن امام زمان عج به ظاهر نیست ، به دله
• گفتم: از این حرف که میگن به ظاهر نیست ، به دله بدم میاد.
گفت: چرا؟
براش یه مثال زدم.
• گفتم:
فرض کن یه نفر بهت خبر بده که شوهرت با یه دختر خانوم دوست شده و الان توی یه رستوران داره باهاش شام می خوره. تو هم سراسیمه میری و می بینی بله! آقا نشسته و داره به دختره دل میده و قلوه می گیره. عصبانی میشی و بهش میگی: ای نامرد! بهم خیانت کردی؟
بعد شوهرت بلند میشه و بهت میگه : عزیزم! من فقط تو رو دوست دارم. بعد تو بهش میگی: اگه منو دوست داری این دختره کیه؟ چرا باهاش دوست شدی؟ چرا آوردیش رستوران؟ اونم بر می گرده میگه: عزیزم ظاهر رو نبین! مهم دلمه! دوست داشتن به دله…
دیدم حالتش عوض شده...
• بهش گفتم: تو این لحظه به شوهرت نمیگی: مرده شور دلت رو ببرن؟ تو نشستی با یه دختره عشقبازی می کنی بعد میگی من تو دلم تو رو دوست دارم؟ حرف شوهرت رو باور می کنی؟
گفت: معلومه که نه! دارم می بینم که خیانت می کنه، چطور باور کنم؟ معلومه که دروغ میگه...
• گفتم: پس حجابت….
اشک تو چشاش جمع شده بود. روسری اش رو کشید جلو.
با صدای لرزونش گفت: من جونم رو فدای امام زمانم می کنم، حجاب که قابلش رو نداره.
از فردا دیدم با چادر اومده.
• گفتم: با یه مانتو مناسب هم میشد حجاب رو رعایت کرد!
خندید و گفت: می دونم ! ولی امام زمانم چــــــادر رو بیشتر دوست داره.
می گفت: احساس می کنم آقا داره بهم لبخنــــــــــد می زنه...
اين نقل قولي از يك نفر بصورت گمنام ، هست كه در سايت باشگاه خبرنگاران جوان قرار داده شده بود
ببخشيد چون طولاني بود در پنهان و نمايش قرار دادم و لاغير ، هم در اينجا و هم در پست قبلم
از اينكه نسبت به اين موضوع بي تفاوت نيستين و توجه ميكنيد از شما تشكر ميكنم
باز اگر بنظرتون اشتباه ميكنم خوشحال ميشم بيشتر توضيح بدين.
بچه مثبت
حرف برای گفتن زیاده اما اینجا جاش نیست!
sib
خودشون نه بابا
هاچو هاچو
♥Rose♥
بله حق باشماست ، كاش تو اون پستتون واضحتر ميگفتيم تا من فقط راجع به اون پست ميگذاشتم تا ديگران به خودشون اجازه بي حرمتي به ساير افراد رو ندن ( هر چيزي رو به هم ربط ندن)
درسته ، ما نمتونيم بگيم چه كسي خوبه يا چه كسي بد ، يا چه كسي نماز ميخونه يا نميخونه كه در اون پست متن خودم رو بدرستي ننوشتم ، ولي معني حرف بنده : اغلب مردم نماز ميخونن ولي در اين بين كساني هستند ( به شخصه ديدم و قضاوت از روي ظاهر نيست ) كه نمازشون رو بي توجه و فقط از سر اداي تكليف ميخوانند و كساني هم هستند كه به دلايل مختلف نماز ميخوانند كه روي صحبت من در اينجا در مورد نمازي هست كه بي توجه خوانده ميشود ، ولي اگر واقعاً انسان نمازش رو با توجه كامل ( همان حضور قلب ) بخواند ، اين نماز بطور ناخود آگاه آثارش خودش را در رفتار و اعمال و زندگي فرد ميگذارد و كمتر به گناه دچار ميشود.
بله واقعاً حرف براي گفتن زياده و منم اين مقدار رو با استرس مينويسم چون ميدونم بالاخره موافق و مخالف زياد هستن و اين باعث كشدار شدن مطلب ميشود.
همه ي ما ميدونيم كه پوشش نادرست اناث و حتي برخي از آقايون چه تأثيرات مخربي داره ، پس چه خوبه كه برخي از افراد به اعتقادات و احكام شرع و نظرات ديگران بي حرمتي و توهين نفرمايند.
اگه مرد همسر دار بره با دختر دیگه دل بده و دل بگیره که مرد نیست
شما با همين حرفتون به تمام سوالات خودتون جواب دادين
( ما هم اگر كسي را واقعا دوست داشته باشيم ، هيچ وقت در صدد ناراحت كردن او برنمياييم و حتي كارهايي رو كه او دوست ندارد را انجام نخواهيم داد و به خواسته هاي اون جامه ي عمل مي پوشانيم و ... )
نمایش یا پنهان متن
مردي اگر دوست دارد كه همسرش در جامعه به زيباترين شكل موجود ظاهر شود در واقع زيبايي همسرش را در معرض ديد و لذت همگان قرار ميدهد پس چه بهتر كه اين زيبايي و لذت، فقط مال خودش و مختص به خودش باشد.
♥Rose♥
♥Rose♥
ببخشيد آقا كمال شما چه بخوايين و چه نخوايين ، مردم خوششون مياد و لذتشو هم ميبرن ، مطمئن باش ، چون مورد هايي رو ديدم كه ميگم و حتي باعث جدايي زوج بدون اينكه خودشون خواسته باشن و حتي خيانت هم شده
بهتره اين موضوع رو همين جا تمومش كنيم ، نميخوام بيشتر از اين به درازا كشيده بشه .........
با تشكر از شما
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→