ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
مانتوهای برند POOSH ترویج بی حجابی دختران ایرانی
♥Rose♥
اما به نظر می رسد این مانتو ها برای ترویج بی حجابی یا بد حجابی طراحی شده اند.
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
jaj
♥Rose♥
واقعاً ؟ خب تكراري بيده ، ببندينش
مشكل هر دو هست ، خب اين مانتوها (حيف مانتو ) همون برخي آدم ها رو تحريك ميكنه اونا ( دخترا ) هم كه بي جنبه ............
Holtek
carlos
ژنرال
lion1360
دلشاد
sib
zrnznn
jaj
نخبه
موافقم خیلی هم خنک هستن
...ROSHANAK
نخبه,
پس بخریم بپوشیم
پارسال تابستون تو مسافرت یک مانتو این سبکی تازه خیلی هم خوشگلتر دیدم یه دونه ازش مونده بود با این که سایزم نبود اون مانتو زیریش و به سختی توش جا میگرفتم
♥Rose♥
مخصوصا وسطی
مباركه
بقول يكي از اساتيدمون كه آقا هم بود ميگفت اصطلاح بدحجاب اشتباه ِ ، يا باحجاب يا بي حجاب ، وقتي مقداري از حجاب ( هر نوع پوششي ) برداشته ميشه ديگه نميشه گفت بد حجاب ، بلكه بي حجاب محسوب ميشه .
خوبه ؟
شما از كجا ميدونين خوبن ؟! دلم واسه اون پسرايي ميسوزه كه با ديدن اينا .............
نمایش یا پنهان متن
اگر نماز خون هم باشن ، وقتي نمازشون واقعي و با حضور قلب باشه نه اينكه فقط اداي تكليف كنن، ديگه به اين شكل در جامعه حضور پيدا نميكنن چون صد در صد در حركات و سكنات انسان تأثير مطلوب و به سزايي خواهد داشت.lion1360,
مي بي ني آقا هاشم
واقعاً چي ميتوان گفت!
خودشون يا پوششون ؟
zrnznn,
ولی خوب با نماز خوندن خالی که نمیتونن شوووووووورررررر پیدا کنن
يعني با اين كارا بايد شوهر پيدا كرد؟!
پارسال تابستون تو مسافرت یک مانتو این سبکی تازه خیلی هم خوشگلتر دیدم یه دونه ازش مونده بود با این که سایزم نبود اون مانتو زیریش و به سختی توش جا میگرفتم خریدم عوضش خیلی خنک بود
jaj
♥Rose♥
هیجااااااااااااننننننننن
تحسیننننننننننن
بله بله
ژنرال
نمایش یا پنهان متن
اگر نماز خون هم باشن ، وقتي نمازشون واقعي و با حضور قلب باشه نه اينكه فقط اداي تكليف كنن، ديگه به اين شكل در جامعه حضور پيدا نميكنن چون صد در صد در حركات و سكنات انسان تأثير مطلوب و به سزايي خواهد داشت.
به جون خودم شوخی کردم
♥Rose♥
جونتون سلامت
ميدونم جناب ژنرال محسن ، يعني من اينقدر ترسناكم!
اصلا از حرف شما ناراحت نشدم اتفاقاً فرصت خوبي بود براي گفتن نظرم در اين رابطه
ژنرال
نه ترسناک چرا؟!
توضیحاتتون خیلی مبسوط بود
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→