دوستاني كه با اين برنامه كار كرده باشند ميدونند كارايي اين نرم افزار تا چه حد بالا هست و چقدر بدرد دانلود هاي شبانه ميخوره، همچنين تا اين لحظه هيچ برنامه دانلود منيجري ساخته نشده كه از IDM پر قدرت تر باشه و در حال حاضر جزو قدرتمندترين نرم افزار دانلود در جهان ميباشد.
از ورژن 6.12.11 به بعد برنامه با كرك كردن دچار مشكل هنگ كردن در حالت صف شد، و آخرين نسخه سالم نرم افزار با كرك كردن همين ورژن بود، به خاطر همين ماه ها دنبال روشهاي زيادي براي كرك كردن ورژنهاي جديد گشتم و روشهاي مختلفي رو امتحان كردم تا در نهايت اين كرك رو كه چند مدتي هست منتشر شده رو پيدا كردم، با نسخه هاي جديد كاملاً سازگار بوده و نرم افزار رو معيوب نميكنه!!
و حالا براي اولين بار در تاريخ بشريت آموزش نحوه كرك كردن با اين برنامه رو ميزارم
1- IDM قديمي رو از روو سيستمتون حذف كنيد، پوشه باقي مانده رو هم از Program Files حذف كنيد.
2- به رجيستري بريد و مسير زير ر ودنبال كنيد و اين Value رو با Key هاش كلاً حذف كنيد: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Internet Download Manager
7- كرك شماره 1 رو در مسير برنامه نصب شده قرار دهيد.
8- كرك رو اجرا كرده و كليد Update رو بزنيد، اگه پبغامي اومد اون رو Ok كنيد.
9- اين بار در قسمت Registration نام خود را بنويسيد، قسمت Email اختياري هست!
10- حالا كليد Patch رو بزنيد، اگه پيغامي اومد اون رو Ok كنيد!
11- ارتباط شما با سرور IDM براي هميشه قطع شد، و عمل آپديت خودكار كه باعث بروز اين مشكل ميشد ديگه انجام نميشه! برنامه با موفقيت كرك شد، از برنامه لذت ببريد.
* چند نكته: از گزينه بررسي براي نسخه جديد يا بروز رساني استفاده نكنيد، حتي اگرم اشتباهي اين گزينه را زديد IDM پيغام ميده كه به علت خرابي يك فايل سيستمي عمل بروز رساني انجام نشد، آيا ميخواهيد آن فايل را اصلاح كنيد؟ شما حتماً بايد كليد خير را بزنيد در غير اين صورت ارتباط دوباره برقرار خواهد شد و IDM از كار خواهد افتاد؛ و مجدداً از اول بايد عمليات كرك را انجام دهيد تا مشكل حل شود!
پس از كرك كردن ارتباط شما حتي با سايت IDM هم قطع خواهد شد و نميتوانيد سايت IDM را باز كنيد، مگر با يك فيلتر شكن كه IP رو عوض ميكنه! اگه خواستيد ببينيد ورژن جديد اومده يا نه با فيلتر شكن از خود سايت چك كنيد و دانلود كنيد و گزينه بروز رساني را نجام ندهيد!
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
بله اين بار از آدرس Boofboofi وارد شدم مشكل حل شد، مرسي مثبت خان
نقل قول: taha_1990
مرسی از تایپیک خوبتون
خواهش ميكنم طاها جان
نقل قول: دلشاد
مرسی داش مازیار دستت درد نکنه
خواهش ميكنم بهروز خان
نقل قول: jaj
من 6.15 استفاده می کنم تا حالا هم موقع queue به مشکل بر نخوردم فقط میزان کانکشن رو نباید داخلش 16 بذاری
بله بايد 2 بزاري و اينطوري سرعت به حد اكثر ممكن نميرسه! در ضمن شما در حالت صف انجام داديد؟ 3 برنامه يا بيشتر رو بزاريد توو صف براي دانلود شبانه، وقتي زمان دانلود اتوماتيك برسه بعد چند دقيقه صداي فن CPU مثل موتور هواپيما بلند ميشه و برنامه هنگ ميكنه!
نقل قول: ♥Rose♥
با سپاس از نکات خوبتون برای منم 6.15 هست و فایل patch v6xx هم همراهش بود زبانشم فارسی هست و خیلی هم راحت ، مشکلی هم تاکنون نداشتم
چون شما هم تا حالا دانلود صف با بيشتر از چند برنامه به حالت انتظار نداشتيد! اين كرك براي افرادي كه از دانلود منيجر همه جوره استفاده ميكنن مفيد هست چون كرك هاي ديگه پاسخ گو نيستن.
واقعا بهترین برنامه دانلود منجیره... سالهاست ازش استفاده میکنم و حاضر نیستم با هیچ برنامه دیگه ای عوضش کنم... نخسوزن قبلنا که خوره ی دانلود بودم و میذاشتم پی سی خودش روشن بشه و بعد با این برنامه بدانلوده... کجایی جوانی که یادت بخیر...
تا اين لحظه هيچ برنامه دانلود منيجري ساخته نشده كه از IDM پر قدرت تر باشه
این برنامه تو ایران خوب جواب داده ولی برنامه های دیگه هم هستند که خیلی خوب جواب دادن یدونه برنامه داشتم که چند سال پیش استفاده می کردم الان اسمش یادم نیست و مشکلش این بود که تو هر بار وصل شدن به اینترنت قفل میشد بعد از اتمام تاریخ مصرفش و کرک و سریالی هم براش وجود نداشت
نقل قول: jaj
فقط میزان کانکشن رو نباید داخلش 16 بذاری
من تو عید از این روش اسفتاده کردم و عالی هم جواب داد و نزدیک 60-70 گیگ دانلود کردم پدرش رو در آوردم
در مورد هنگ کردن این برنامه هم من تا حالا با مشکلی روبه رو نشدم و اینم بگم که آخرین نسخه رو دارم
در مورد هنگ کردن این برنامه هم من تا حالا با مشکلی روبه رو نشدم و اینم بگم که آخرین نسخه رو دارم
شما جزو اونايي هستي كه شانس اوردن و برنامه روو سيستمتون كار كرده!!! يه سرچ توو اينترنت بزني ميبيني كه بيشتر از 90% مردم كه از اين برنامه استفاده ميكنن مشكل هنگ كردن دارن آمار دانلود كرك نگاه كن، اين كرك رو افرادي كه چنين مشكلي داشتن رو دانلود كردن، والا شماها خيلي شانس داريد
نقل قول: Kishe Mehr
الان 4 تا گذاشتم با هم بدانلوده و هچ مشوکولی نبود اصلا شما موشکول هستی؟
نه منظورم اينه كه مثلاً چنج تا فايل يا فيلم پر حجم رو بزار براي يك شب دانلود بشه، يعني توو زمان انتظار قرارش بدي، بعد سيستم رو به حال خودش رها كن ببين ساعت 1.5 دقيقه برنامه هنگ ميكنه يا نه؟! بايد چند برنامه توو حالت انتظار باشن. اگه اين مشكل رو نداشتيد شما هم جزو 10% خوش شانس ها هستيد
نقل قول: gilas
▧ تصویر در دسترس نیست
------------------------------------------------
يه سر به اين تاپيك بزنيك تا مشكل ديگران رو دريابيد
Life Dream
دوستاني كه با اين برنامه كار كرده باشند ميدونند كارايي اين نرم افزار تا چه حد بالا هست و چقدر بدرد دانلود هاي شبانه ميخوره، همچنين تا اين لحظه هيچ برنامه دانلود منيجري ساخته نشده كه از IDM پر قدرت تر باشه و در حال حاضر جزو قدرتمندترين نرم افزار دانلود در جهان ميباشد.
از ورژن 6.12.11 به بعد برنامه با كرك كردن دچار مشكل هنگ كردن در حالت صف شد، و آخرين نسخه سالم نرم افزار با كرك كردن همين ورژن بود، به خاطر همين ماه ها دنبال روشهاي زيادي براي كرك كردن ورژنهاي جديد گشتم و روشهاي مختلفي رو امتحان كردم تا در نهايت اين كرك رو كه چند مدتي هست منتشر شده رو پيدا كردم، با نسخه هاي جديد كاملاً سازگار بوده و نرم افزار رو معيوب نميكنه!!
و حالا براي اولين بار در تاريخ بشريت
1- IDM قديمي رو از روو سيستمتون حذف كنيد، پوشه باقي مانده رو هم از Program Files حذف كنيد.
2- به رجيستري بريد و مسير زير ر ودنبال كنيد و اين Value رو با Key هاش كلاً حذف كنيد:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Internet Download Manager
3- سيستم رو راه اندازي كنيد.
4- آخرين نسخه IDM رو با خيال راحت از خود سايت http://internetdownloadmanager.com/download.html دانلود و نصب كنيد.
5- اگه بعد از نصب پيغامي اومد اون رو Cancel كنيد و برنامه رو اجرا نكنيد.
6- حالا كرك رو از لينك زير دانلود و از حالت فشرده خارج كنيد
http://50.up.boooofi.com/download.php?file=871c70c9a662029d1b6b959395431ba4
7- كرك شماره 1 رو در مسير برنامه نصب شده قرار دهيد.
8- كرك رو اجرا كرده و كليد Update رو بزنيد، اگه پبغامي اومد اون رو Ok كنيد.
9- اين بار در قسمت Registration نام خود را بنويسيد، قسمت Email اختياري هست!
10- حالا كليد Patch رو بزنيد، اگه پيغامي اومد اون رو Ok كنيد!
11- ارتباط شما با سرور IDM براي هميشه قطع شد، و عمل آپديت خودكار كه باعث بروز اين مشكل ميشد ديگه انجام نميشه! برنامه با موفقيت كرك شد، از برنامه لذت ببريد.
* چند نكته:
از گزينه بررسي براي نسخه جديد يا بروز رساني استفاده نكنيد، حتي اگرم اشتباهي اين گزينه را زديد IDM پيغام ميده كه به علت خرابي يك فايل سيستمي عمل بروز رساني انجام نشد، آيا ميخواهيد آن فايل را اصلاح كنيد؟ شما حتماً بايد كليد خير را بزنيد در غير اين صورت ارتباط دوباره برقرار خواهد شد و IDM از كار خواهد افتاد؛ و مجدداً از اول بايد عمليات كرك را انجام دهيد تا مشكل حل شود!
پس از كرك كردن ارتباط شما حتي با سايت IDM هم قطع خواهد شد و نميتوانيد سايت IDM را باز كنيد، مگر با يك فيلتر شكن كه IP رو عوض ميكنه! اگه خواستيد ببينيد ورژن جديد اومده يا نه با فيلتر شكن از خود سايت چك كنيد و دانلود كنيد و گزينه بروز رساني را نجام ندهيد!
موفق باشيد.
بچه مثبت
من از نسخه 6.05 استفاده میکنم
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
Life Dream
خيلي قديمي هست! برو جديدشو نصب كن و حالشو ببر
اين لينك دانلود كرك چرا مشكل داره، يكي درستش كنه پليز
http://50.up.boooofi.com/download.php?file=1e7c1ac44cf70608aadf7d290ea908d5
بچه مثبت
لینک که مشکلی نداره! من دانلود کردم!
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
taha_1990
دلشاد
jaj
♥Rose♥
برای منم 6.15 هست و فایل patch v6xx هم همراهش بود
زبانشم فارسی هست و خیلی هم راحت ، مشکلی هم تاکنون نداشتم
Life Dream
بله اين بار از آدرس Boofboofi وارد شدم مشكل حل شد، مرسي مثبت خان
خواهش ميكنم طاها جان
خواهش ميكنم بهروز خان
فقط میزان کانکشن رو نباید داخلش 16 بذاری
بله بايد 2 بزاري و اينطوري سرعت به حد اكثر ممكن نميرسه! در ضمن شما در حالت صف انجام داديد؟ 3 برنامه يا بيشتر رو بزاريد توو صف براي دانلود شبانه، وقتي زمان دانلود اتوماتيك برسه بعد چند دقيقه صداي فن CPU مثل موتور هواپيما بلند ميشه و برنامه هنگ ميكنه!
برای منم 6.15 هست و فایل patch v6xx هم همراهش بود
زبانشم فارسی هست و خیلی هم راحت ، مشکلی هم تاکنون نداشتم
چون شما هم تا حالا دانلود صف با بيشتر از چند برنامه به حالت انتظار نداشتيد!
اين كرك براي افرادي كه از دانلود منيجر همه جوره استفاده ميكنن مفيد هست چون كرك هاي ديگه پاسخ گو نيستن.
ژنرال
یه مدتیه مشکلی نداشتم ولی حتماً نسخه جدید رو دانولد میکنم و از روشی که گفتی استفاده میکنم.
مشکلی که الان دارم اینه که بعضی از فایل هارو دانلود نمیکنه و ارور میده!
Kishe Mehr
البته ورژن من همین 6.15 هست و قبلا کرکش کرده بودم
Life Dream
یه مدتیه مشکلی نداشتم ولی حتماً نسخه جدید رو دانولد میکنم و از روشی که گفتی استفاده میکنم.
مشکلی که الان دارم اینه که بعضی از فایل هارو دانلود نمیکنه و ارور میده!
ميشه عكسي كه ارور ميده رو برام بزاري؟ برام جالبه ببينم
توو حالت صف چند فايلي و انتظار برات ارور نداده؟
http://www.nightmovie22.in/
http://www.moviecenter22.org/
http://downloadfire7.ir/
http://iranfilm65.com/
KuRoSh
من تو عید از این روش اسفتاده کردم و عالی هم جواب داد
در مورد هنگ کردن این برنامه هم من تا حالا با مشکلی روبه رو نشدم
Kishe Mehr
الان 4 تا گذاشتم با هم بدانلوده و هچ مشوکولی نبود
gilas
Life Dream
شما جزو اونايي هستي كه شانس اوردن و برنامه روو سيستمتون كار كرده!!! يه سرچ توو اينترنت بزني ميبيني كه بيشتر از 90% مردم كه از اين برنامه استفاده ميكنن مشكل هنگ كردن دارن
آمار دانلود كرك نگاه كن، اين كرك رو افرادي كه چنين مشكلي داشتن رو دانلود كردن، والا شماها خيلي شانس داريد
نه منظورم اينه كه مثلاً چنج تا فايل يا فيلم پر حجم رو بزار براي يك شب دانلود بشه، يعني توو زمان انتظار قرارش بدي، بعد سيستم رو به حال خودش رها كن ببين ساعت 1.5 دقيقه برنامه هنگ ميكنه يا نه؟! بايد چند برنامه توو حالت انتظار باشن. اگه اين مشكل رو نداشتيد شما هم جزو 10% خوش شانس ها هستيد
▧ تصویر در دسترس نیست
------------------------------------------------
يه سر به اين تاپيك بزنيك تا مشكل ديگران رو دريابيد
http://www.softgozar.com/WebPage/Review.aspx?SoftwareId=7&Title=Internet%20Download%20Manager%206.15%20Build%2012%20Final%20Retail
ژنرال
باشه هر وقت از اون ارور ها داد، عکسشو میذارم.
mjawad
لینک دانلود کرک از کار افتاده لطفا اصلاح کنید
http://50.up.boooofi.com/download.php?file=1e7c1ac44cf70608aadf7d290ea908d5
ژنرال
مازیار من میخوام یه فایل دانلود کنم که برنامه IDM این پیغام رو میده و نمیتونم دانلود کنم:
▧ تصویر در دسترس نیست
jaj
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→