₪ انجمن بوف بوفی ₪ » کامپیوتر و آی تی » :: رفع مشكل هنگ كردن برنامه IDM در نسخه هاي جديد ::
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » کامپیوتر و آی تی » :: رفع مشكل هنگ كردن برنامه IDM در نسخه هاي جديد ::

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

:: رفع مشكل هنگ كردن برنامه IDM در نسخه هاي جديد ::

4035 بازدید، 25 پست، نویسنده: Life Dream

• Kishe Mehr

نقل قول: Life Dream
    6- حالا كرك رو از لينك زير دانلود و از حالت فشرده خارج كنيد
    http://50.up.boooofi.com/download.php?file=1e7c1ac44cf70608aadf7d290ea908d5

Invalid download link.

:66:

1 سپاس: Life Dream

• yaron1356

من از free download manager استفاده میکنم خیلی عالی هست کرک هم نمیخواد چون مجانی هاست

• ژنرال

از چندماه پیش این روش رو پیاده کردم و جواب گرفتم اما از چند روز پیش دوباره IDM گیر داده که آپدیت کن و نمیذاره برنامه کار کنه. باز هم همین روشو پیاده کردم ولی جواب نداد و کماکان IDM اذیت میکنه :frustrated:

• 1 سپاس: Life Dream

• Life Dream

نقل قول: mjawad
    سلام مازیار جان
    لینک دانلود کرک از کار افتاده لطفا اصلاح کنید

مرسي محسن خان خبر دادي اصلاحش كردم :110:
    نقل قول: ژنرال
    سلام.

مازیار من میخوام یه فایل دانلود کنم که برنامه IDM این پیغام رو میده و نمیتونم دانلود کنم:

سلام محسن جان چرا بهم اس نداده بودي ببخش الان متوجه اين سوالت شدم ظاهراً خيلي وقت هم گذشته! راستش تا الان اين پيغام هيچ وقت برام نيومده، ولي به نظر ميرسه سرور سايت اجازه دانلود اين فايل رو بهت نميده احتمالاض باد اشتراك VIP داشته باشي! :37:
    نقل قول: jaj
    داش محسن احتمالا یا سایتی که میخوای فایلو بگیری فیلتره که باید توی قسمت تنظیمات تب پروکسی رو برای فیلترشکنت پر کنی تا بتونی بدانلودی
    یا اینکه فایل از روی سرور اصلی برداشته شده که لینک خرابه

با اين نظرات هم موافقم :104:
    نقل قول: Kishe Mehr
    نقل قول: Life Dream
    6- حالا كرك رو از لينك زير دانلود و از حالت فشرده خارج كنيد

Invalid download link.

الان لينكها رو درست ميكنم كيش كيشي جان :6:
    نقل قول: yaron1356
    من از free download manager استفاده میکنم خیلی عالی هست کرک هم نمیخواد چون مجانی هاست

يه بار دانلودش كرده بودم و ازش استفاده كردم، اينترنت دانلود منيجر يه برنامه رو برام دالود كرد با سرعت متوسط 96 تا 102 بعد همين فايل رو با برنامه شما دانلود كردم و سرعت متوسط حدود 80 تا 86 بود!
    نقل قول: ژنرال
    از چندماه پیش این روش رو پیاده کردم و جواب گرفتم اما از چند روز پیش دوباره IDM گیر داده که آپدیت کن و نمیذاره برنامه کار کنه. باز هم همین روشو پیاده کردم ولی جواب نداد و کماکان IDM اذیت میکنه

براي اين مشكل يه راه ساده هست، يه كرك ديگه رو هم قرار ميدم به همراه اون يكي كرك در يه فايل فشرده توو پست اول تاپيك، بعد اين كه به روشهاي توضيح داده برنامه رو به طور كامل حذف كردي و دوباره نصب كردي برنامه رو اجرا نكن و از كرك دومي كه ميزارم استفاده كن و برنامه رو پچ كن، بعد برنامه رو اجرا كن و ببند، اين بار با كرك شماره يك باز برنامه رو طبق توضيحات تاپيك دوباره كرك كن تا ارتباط با سرور قطع بشه! حالا برنامه مشكلي نداره و ميتوني ازش استفاده كني. :4:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: