₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » ▃▅▆▇ دلم نیامد این اعترافاتُ شما هم نخونید+کامنتهای زیرش ▇▆▅▃
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » ▃▅▆▇ دلم نیامد این اعترافاتُ شما هم نخونید+کامنتهای زیرش ▇▆▅▃

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

▃▅▆▇ دلم نیامد این اعترافاتُ شما هم نخونید+کامنتهای زیرش ▇▆▅▃

2637 بازدید، 30 پست، نویسنده: Kishe Mehr

• Kishe Mehr

نقل قول: zrnznn
    با توجه به استقبالی که از اعترافات من شد تو جو قرار گرفتم بیام چند تا دیگه از دسته گلهامو براتون تعریف کنم

آفرین دخملم تو می تونی :bahone:
    نقل قول: hadi04
    خدا نابوقت کنه مجی با این تاپیکت حالا من چی بگم؟ من بد بخت؟

اعترافات تکان دهنده ی مامان امید :51: نه یعنی کاکو هادی :23: چه شود :93:

نقل قول: ژنرال
    حالا چیزی هم دیده میشد؟

من اجازه دارم جوک یادم بیاد؟ :9:
    یه مسابقه مهارت شمشیر زنی میذارن . بعد از مسابقه خبرنگار با سه نفر اول مصاحبه می کنه ....
    اول میره سراغ نفر سوم:
    شما چی شد که نفر سوم شدی ؟
    نفر سوم یه مگس رو تو هوا با شمشیر دو نصف میکنه .....
    خبرنگاره میره سراغ نفر دوم . نفر دوم هم یه مگس به خبرنگار نشون میده با شمشیر تو هوا دوتا بالشو میزنه ....
    خبرنگار هاج و واج می مونه که نفر اول چه شاهکاریه ؟
    به نفر اول که غضنفر بوده میگه شما چه مهارتی نشو ن دادی؟ غضنفر یه مگس نشونش میده با شمشیر تو هوا مگس رو میزنه...مگسه اول میفته زمین بعد بلند میشه دوباره پرواز میکنه...
    خبرنگارمیگه ...این که رفت!
    غضنفر میگه رفت ... ولی دیگه هیچوقت بچه دار نمیشه ....

4 سپاس: gilas، jaj، ♥Rose♥، هاچو هاچو

• محسن صائب

یادش بخیر یکی از رفقا میخواست داماد بشه
    شبی که قرار شد بره خونه عروس خانم، خیلی با استرس اومد پیش من ،حالا من چیکار کنم :buff:
    پسر واقعا ساده ای بود
    منهم به شوخی بهش گفتم باید اونجا که رفتی زودی خودت رو به خواب بزنی تا خانواده خانمت فکر نکنند که ادم بی ادبی هستی
    فکر نمیکردم که باور میکنه
    اون هفته ها این کار رو میکرده ..........................................
    .
    حیف که خانواده رد میشه و باقیش رو نمیشه گفت :9:
    ..
    الان دوتا بچه داره هر موقع که میبینمش با شوخی بهش میگم عجب خواب با برکتی.......
    و اون هم کلی به این موضوع میخنده :83:

6 سپاس: Kishe Mehr، ♥Rose♥، هاچو هاچو، بچه مثبت، jaj، ماهی

• mz56mz

من فقط زير شكنجه اعتراف ميكنم مثل كاكو گلو اعترافاتم داغونه اونها رو با خود به گور ميبرم :4:
    3 سپاس: Kishe Mehr، ♥Rose♥، هاچو هاچو

• Kishe Mehr

محسن صائب,
    حاج محسن بگو بچه ها خودی ان :83:
    نقل قول: mz56mz
    من فقط زير شكنجه اعتراف ميكنم مثل كاكو گلو اعترافاتم داغونه اونها رو با خود به گور ميبرم

کاکوووووووو :6: شرمنده خودت خواستی :9:
    نمایش یا پنهان متن913

نمایش یا پنهان متنخدا لعنت نکنه شاپری رو ، این سنت حسنه ی شلاق رو بین ما گذاشت و خودش رفت :44:

1 سپاس: هاچو هاچو

• هاچو هاچو

خیلی باحال بود گارداش :83:
    ماهی,
    zrnznn,
    اعترافاتون تو دهنم :83: :83:
    خب منم یه اعتراف از زمان بچگی ها میکنم :
    بچگی هام تو خونه های سازمانی زندگی میکردیم...نزدیک خونمون دو تا منبع بزرگ آب کنار هم بود..من همیشه فکر میکردم یکی از این منبع ها آب سرد هستش و اون یکی آب گرم 806 البته هنوز هم این فکرو میکنم 443

4 سپاس: بچه مثبت، ♥Rose♥، jaj، ماهی

• 1 سپاس: Kishe Mehr

• Kishe Mehr

دوستان عزیز هر کس خواست اعتراف بکنه و روش نشد با نام خودش بذارم ، برام پیام بزنه و بدون نام میذارمش :50:
    3 سپاس: بچه مثبت، هاچو هاچو، zrnznn

• بچه مثبت

دوستان عزیز هر کس خواست اعتراف بکنه و روش نشد با نام خودش بذاره یا روش نشد به مجتبی پیام بده، برای بچه مثبت پیام بزنه. بدون نام میذارم :bahone:
    می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    4 سپاس: Kishe Mehr، jaj، هاچو هاچو، zrnznn

• 2 سپاس: Kishe Mehr، zrnznn

• هاچو هاچو

دوستان عزیز هر کس خواست اعتراف بکنه و روش نشد با نام خودش بذاره یا روش نشد به مجتبی یا جاج پیام بده،قطعا به امین هم روش نمیشه..به من پیام بده تا با نام خودش بذارم اینجا آبروش بره :bahone:
    2 سپاس: Kishe Mehr، zrnznn
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: