سلاممممممم این تاپیک رو زدم صرفاً واسه سرگرمی.....من و فاطمه و مهسا و یلدا تصمیم گرفتیم بازی کینمممممممممممممممممممممممم.........: تو چت راحت نمیتونیم بحرفیم...میخوایم یه تاپیک مختص خودمون داشته باشیم .... در ادامه توضیح میدیم بازیمون چیه...
آها یه چیزی یادم رفت: مامانهه اگر میشه باید بچه پسر رو انتخاب کنه.....آخه دخترای کوچیکومن کمن.....تازه با این کار میتوننیم به عنوان مادر براشون آستین بالا بزنیم
خوب بچه هاااااااا باییید دیگه.....اگر عکس هم دارید رو کنید....عکس بامزه باشه و خنده دارررررر..... قرار بر اینه که هر کدوم برا خودمون یه فرزند رو به فرزند خواندگی انتخاب کنیم...اونم باید از کاربرای سایت باشه و سنش از مامانه کمتر باشه....... بماند که مهسا اول منو به عنوان فرزندش انتخاب کرددددددد . . . حالا بببینیم بعد خدا چی میخواد شاید بابای بچه ها رو هم تنوستیم معرفی کنیمممممم
عاقا پسرییییی من که رفت اصلا .. اینقدرررررررررررر بهش فشار وارد کردید که من مادر بیچاره رو ترک کرد و رفت .. من نمینونم این بار مسئولیت به این سنگینی رو تحمل کنم روی شونه هام ... عایا ..
عاقا پسرییییی من که رفت اصلا .. اینقدرررررررررررر بهش فشار وارد کردید که من مادر بیچاره رو ترک کرد و رفت .. من نمینونم این بار مسئولیت به این سنگینی رو تحمل کنم روی شونه هام ... عایا ..
zrnznn
تاپیک با پرداخت 594 بوفی ماندگار شد
سلاممممممم
این تاپیک رو زدم صرفاً واسه سرگرمی.....من و فاطمه و مهسا و یلدا تصمیم گرفتیم بازی کینمممممممممممممممممممممممم.........:
تو چت راحت نمیتونیم بحرفیم...میخوایم یه تاپیک مختص خودمون داشته باشیم
....
در ادامه توضیح میدیم بازیمون چیه...
آها یه چیزی یادم رفت: مامانهه اگر میشه باید بچه پسر رو انتخاب کنه.....آخه دخترای کوچیکومن کمن.....تازه با این کار میتوننیم به عنوان مادر براشون آستین بالا بزنیم
zrnznn
قرار بر اینه که هر کدوم برا خودمون یه فرزند رو به فرزند خواندگی انتخاب کنیم...اونم باید از کاربرای سایت باشه و سنش از مامانه کمتر باشه.......
بماند که مهسا اول منو به عنوان فرزندش انتخاب کرددددددد
.
.
.
حالا بببینیم بعد خدا چی میخواد شاید بابای بچه ها رو هم تنوستیم معرفی کنیمممممم
mahsa joon
jaj
بچه برو در خونه خودتون بازی کنیم میخوایم بخوابیممممممممممممممم
Ahora Quien
اینقدرررررررررررر بهش فشار وارد کردید که من مادر بیچاره رو ترک کرد و رفت ..
من نمینونم این بار مسئولیت به این سنگینی رو تحمل کنم روی شونه هام ... عایا ..
kasragtr
اینقدرررررررررررر بهش فشار وارد کردید که من مادر بیچاره رو ترک کرد و رفت ..
من نمینونم این بار مسئولیت به این سنگینی رو تحمل کنم روی شونه هام ... عایا ..
من کماکان اینجا مامانی
zrnznn
.
.
.
jaj,آقا جلال با توجه به سنت میتونی برای بابای بچه ها شدن کاندیدا بشی هااااااا
Ahora Quien
پسری گلمم خودت رو وارد این بازی ها نکن
mahsa joon
بچه برو در خونه خودتون بازی کنیم میخوایم بخوابیممممممممممممممم
شما لالا كن .اينم متكاتون
Ahora Quien
اییییی مادر به دورت بگردهههههههههههه .. کسرای مادر ..
mahsa joon
من انتخاب كردم
zrnznn
وای مامان مهسا شما الان باید الگوی فرزندت باشییییییییی.......
jaj
jaj,آقا جلال با توجه به سنت میتونی برای بابای بچه ها شدن کاندیدا بشی هااااااا
نه نمیخواد من خودم پنج تا بچه دارم بسمه
Ahora Quien
ای دونننننننن ای دونننننننننننننننننننننننننن
mahsa joon
zrnznn
Ahora Quien
خاک به سرمممم
♥Rose♥
zrnznn
ای خدا خفه ات نکنه
معرفثی نمیکنییییییییییی؟؟؟؟؟
mahsa joon
با تو بودما نجمه خب من بچه ندارم الان همه ازم بزرگترن خدايااااا ارسلانه مامان بيا بغلم
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→