ایول مامی جوووونم مثل شیر پشتمی تا تورو دارم غم ندارم
آره مامان همیشه مثل شیر باهاته
نقل قول: SePaNDaR313
اره من می گم بگیریم این پسر خاله امیرو کتکش بزنیم طلافیش در بیاد الانم مامیش سر کاره اونم تو خونه داره درس می خونه نمیدونی چطوری منو زد پوتین سربازی پاش کرد دستو پای منو بستش بعد شروع کرد با پوتین منو زدن
عزیز مامان تو صبور باش اون بچگی کرده تو مرده مامانی ببخشش .
نقل قول: SePaNDaR313
اون بابای بی غیرت که سرت هوو اوردش دستم بهش برسه کشتمش خودم همه هزینه هاشو میدم نگران نباش تا منو داری غم نداری مامی
SePaNDaR313, اااااا ، من تو رو اخفال کردم ?????? ای نامرد ، کی بود به من گفت بیا مامانارو بپیچونیم بریم گود بای پارتی اونجا اب شنگولی و از اون قرصایی که روش ضربدر داره بخوریم , ها ?????????
mahsa joon, بیا ، داش کمال سارا رو که مامانه تو میشناستش ، پس دوسته تو بوده اره ?????? همه دخترا بی معرفتن ، ادم نمیتونه به هیچکدومشون اعتماد کنه ، من تویه سخت پوست رو به اون خوشگلایه بی معرفت ترجیح میدم بیا بغله پسمل خاله ببینمممممم
نمایش یا پنهان متنببخشید یلداییییی شبا اجرای تئاتر دارم خسته میام خونه واقعا دیگه انرژی نمیمونه واسم بیام اینجا پست ها رو بخونم و جواب بدم ولی هر موقع وقت کنم میام در خدمتتون هستم مراقب بچه ها باش و بیشتر مراقب خودت
ببخشید یلداییییی شبا اجرای تئاتر دارم خسته میام خونه واقعا دیگه انرژی نمیمونه واسم بیام اینجا پست ها رو بخونم و جواب بدم ولی هر موقع وقت کنم میام در خدمتتون هستم مراقب بچه ها باش و بیشتر مراقب خودت
باشه بابای بچه مون .. خودتم مواظب خودت باش ... غذا هم برات گذاشتم یادت نره ببری با خودت ... که خداااااااااییییییییی نکردهههه گشنه نمونییی
نقل قول: ♥Rose♥
خدایا خدایا
چیی شدهه؟؟؟
نقل قول: ♥Rose♥
بهش خوش گذشته ، همه چی بدست آورد حالا منتظر نوه و نتیجه و نبیره وندیده و ... هست
mahsa joon
آره مامان همیشه مثل شیر باهاته
آبرومو بردی بچه هوو چیه اااا بابات میاد سایت من باهاش صحبت میکنم
عزیزم...
mahsa joon
گریه نکن .اشکال نداره
نبینم دیگه گریه کنیا..
mahsa joon
آفرییییییییین
serpent
اااااا ، من تو رو اخفال کردم ?????? ای نامرد ، کی بود به من گفت بیا مامانارو بپیچونیم بریم گود بای پارتی اونجا اب شنگولی و از اون قرصایی که روش ضربدر داره بخوریم , ها ?????????
serpent
بیا ، داش کمال سارا رو که مامانه تو میشناستش ، پس دوسته تو بوده اره ?????? همه دخترا بی معرفتن ، ادم نمیتونه به هیچکدومشون اعتماد کنه ، من تویه سخت پوست رو به اون خوشگلایه بی معرفت ترجیح میدم
zrnznn
serpent
مامانی اینا همه شون گدان ، از اینا ابی گرم نمیشه ، باید ب زور متوسل بشیم
♥Rose♥
شیر مُرده!، کمال شیر کی مردی ما خبردار نشدیم
چه شیر تو شیری شده اینجا
وای این خانوادۀ مهسا و کمال چه خانوادۀ درامی هستن
چرا ؟ چی شده ؟
قضیه هاتون منکراتی شده
serpent
هستین دیگه ، اگه نیستین دنگاتون رو بیاین بالا
Ahora Quien
zrnznn
Ahora Quien
واخعا؟؟
zrnznn
واقعان واقععععععان.....بببینم نکنه میخوای پسرتم اینجا شوهر بدی؟....نه بببخشید زن بدی؟!
serpent
Ahora Quien
آره بابا .. من تازه میخواستم منتظر نوه و نتیجه باشم ..
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
ببخشید یلداییییی شبا اجرای تئاتر دارم خسته میام خونه واقعا دیگه انرژی نمیمونه واسم بیام اینجا پست ها رو بخونم و جواب بدم♥Rose♥
من که اصلا از اولش نخودی بودم
بهش خوش گذشته ، همه چی بدست آورد حالا منتظر نوه و نتیجه و نبیره وندیده و ... هست
♥Rose♥
خدایا خدایا
نمایش یا پنهان متن
نجمه جون من 100 بوفی رو برای ماندگاریش تقبل میکنمAhora Quien
باشه بابای بچه مون .. خودتم مواظب خودت باش ... غذا هم برات گذاشتم یادت نره ببری با خودت ... که خداااااااااییییییییی نکردهههه گشنه نمونییی
چیی شدهه؟؟؟
مگه بده آدم خانواده پرجمعیت داشته باشه ...
Ahora Quien
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→