خرزوخان, الان جای اینی ک میخوام خالی نیست ولی ی نفر بود ک 4-5 ماه پیش اومد و ی حرفایی زد و ی قول و قرارایی گذاشت ( قول ازدواج نبودا ) بعد گفت خیانت نکنیمو اینا ، بعد خودش رفت با یکی دیگه ، حتی جوابمو هم نمیداد ، اون موقع خیلی خیلی خیلی ، ب معنی واقعیه کلمه ، ناراحت بودم ولی الان ک دارم فکر میکنم میبینم ک ب یه سری از دلایل بهتر شد ک رفت ، الان هم از همین تریبون میخوام این شعر رو براش بخونم :
یادته تو دعوا و اشتی ، تو بدترین شرایطم هوامو داشتی. ، منو دور نمیزدی سرم غر نمیزدی
جای خیلیها و هیچ کس! برای همه شون آرزوی موفقیت دارم از اونایی که مداوم بودن و هستند و خواهند بود صمیمانه تشکر میکنم
نقل قول: خرزوخان
عليرضا مدير كل سايت
خرزوخان شاید علیرضا کمتر فرصت کنه در تاپیکها نظر بده، اما همواره هست و با صرف وقت، انرژی و هزینه زیاد، مشکلات سایت رو برطرف میکنه تا ما بتونیم اینجا دور هم باشیم.
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
جای فرزانه، اولین دختری که اینجا باهاش آشنا شدم خیلی ماهِههههههههه، با اینکه دو روز بیشتر ندیدمش ولی دلم براش خیلی تنگ شده، جاش سبز باشه جای نازنین خانم و آقا طاها و آقا هاشم هم خالیه، چند وقتیه پیداشون نیست! جای همگیشون سبز باشه آقا محسن هم فکر کنم یک هفته ای بیشتره که حضور ندارن!
خرزوخان
تو اين تاپيك بيا و بگو الان جاي كي خاليه !
beh
دلشاد
متی
چکاوک
آرامش
هیفا
آلاله
نیلو
مارمولک
صنم
داشیان
ژولی پولی
بهونه
مسعود طلا
.....
mahsa joon
مامان مريم
عمو محمود
عمو آرسام
فرزانه
بخوام بگم زياده ..
serpent
الان جای اینی ک میخوام خالی نیست ولی ی نفر بود ک 4-5 ماه پیش اومد و ی حرفایی زد و ی قول و قرارایی گذاشت ( قول ازدواج نبودا
یادته تو دعوا و اشتی ، تو بدترین شرایطم هوامو داشتی. ، منو دور نمیزدی سرم غر نمیزدی
ولی الان بایکی دیگه س ، امیدوارم باهاش خوشبخت بشه
هاچو هاچو
حورا
خرزوخان
بچه مثبت
برای همه شون آرزوی موفقیت دارم
از اونایی که مداوم بودن و هستند و خواهند بود صمیمانه تشکر میکنم
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
Ahora Quien
کسی خبری داره ازشون؟
حورا
هاچو هاچو
کسی خبری داره ازشون؟
من از وحید خبر دارم...حالش خوبه و گویا سایت نمیاد دیگه
منظورت کدوم علی هستش؟carlos یا aliiiii ؟
Ahora Quien
منظورت کدوم علی هستش؟carlos یا aliiiii ؟
چرا وحید نمیاد؟؟ سلام من رو هم بهش برسونننن
همون aliiiii
پرهام
♥Rose♥
جای نازنین خانم و آقا طاها و آقا هاشم هم خالیه، چند وقتیه پیداشون نیست!
جای همگیشون سبز باشه
آقا محسن هم فکر کنم یک هفته ای بیشتره که حضور ندارن!
هاچو هاچو
چی بگم...چشم
علی رو مدت هاست ازش بیخبرم
آره واقعا...
ماهی
امیدوارم هر جا هستن خوب باشن
خرزوخان
اينروزا جاش خيلي خاليه
ari 93
♥Rose♥
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→