₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » خبـــــــــــــــــــر داااااااااغ !
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » خبـــــــــــــــــــر داااااااااغ !
1 2 3

بدون عکس

خبـــــــــــــــــــر داااااااااغ !

3343 بازدید، 56 پست، نویسنده: ♥Rose♥

• ♥Rose♥

یک دادگاه در کالیفرنیای آمریکا زنی ۵۰ ساله را به جرم قطع آلت تناسلی شوهر خود به حبس ابد محکوم کرد. به گزارش ایران ناز به نقل از بی بی سی فارسی، کاترین کیو بکر ژوئیه سال ۲۰۱۱ پس از بریدن آلت تناسلی همسرش آن را در دستگاه ویژه خرد کردن زباله انداخته بود.

تصویر در دسترس نیست

دادگاه ناحیه اورنج کانتی در ایالت کالیفرنیا، روز جمعه (۲۸ ژوئن - هفتم تیر) با صدور حکم نهایی خود خانم کیو را به تحمل حبس ابد با امکان فرجام خواهی محکوم کرد. برابر این حکم خانم کیو بعد از تحمل هفت سال تحمل زندان میتواند درخواست عفو کند.

بازپرسان این پرونده می گویند خانم کیو شب واقعه، ابتدا با اضافه کردن داروی خواب آور به غذای همسرش او را عملاً بیهوش کرده و سپس با چاقوی آشپزخانه و در حالی که فریاد می کشیده این حق توست آلت تناسلی شوهرش را قطع کرده و سپس آن را داخل دستگاه خرد کننده زباله که معمولا در سینک ظرفشویی آشپزخانه های آمریکایی وجود دارد، انداخته است.

تصویر در دسترس نیست

او دقایقی بعد از این کار با آتش نشانی تماس گرفت. هنگامی که ماموران به محل رسیدند، همسر او را که به تخت بسته شده بود و خونریزی شدید داشت نجات دادند. خانم کیو در آن هنگام به آتش نشان ها گفته بود: حقش بود. دادگاه این زن ۵۰ ساله را به جرم خشونت بیش از حد و شکنجه و آزار گناهکار شناخت. وکلای خانم کیو می گویند او از اختلالات روحی رنج می برده و آزرده از خاطرات سوء رفتار جنسی بوده که در کودکی تجربه کرده است.

14 سپاس: serpent، jaj، garfild، hadi04، Ahora Quien، پرهام، Kishe Mehr، نخبه، gilas، نغمه، mahsa joon، خرزوخان، mz56mz، بچه مثبت

• serpent

♥Rose♥,
    :23:

247247

شاید واقعا حقش بوده 247

2 سپاس: ♥Rose♥، Ahora Quien

• jaj

3 سپاس: serpent، ♥Rose♥، Ahora Quien

• serpent

jaj,
    اون که هیچی ، هزار تا گنده تر از اونش هم نمیتونه همچین کاری بکنه

• ♥Rose♥

نقل قول: serpent
    شاید واقعا حقش بوده 247

نخند، یهو دیدی سر ِ خودتم این بلا اومد :24:

نقل قول: jaj
    میخوای بگم بیاد روی تو هم امتحان کنه

دست خودتو میبوسه که اینکارو کنی :bahone:
    نقل قول: serpent
    اون که هیچی ، هزار تا گنده تر از اونش هم نمیتونه همچین کاری بکنه

پس حتماً باید آقا جلالو ببینی تا اینطوری حاضرجوابی نکنی! :10:

2 سپاس: Ahora Quien، jaj

• garfild

خبر داغ نبود من قبلا شنیده بودم :4:

• ♥Rose♥

نقل قول: garfild
    خبر داغ نبود من قبلا شنیده بودم

کی شنیدی ! این تازه به میلم رسیده، حادثه در هفتم تیر اتفاق افتاده :99:

1 سپاس: Ahora Quien

• hadi04

نقل قول: ♥Rose♥
    قطع آلت تناسلی شوهر به دست همسر

ترسوندی ما رو دخملکم فکر کردم قطع یارانه هست خبرت گفتم بد بخت شدیم یارانمون قطع شد :bahone:

4 سپاس: Ahora Quien، ♥Rose♥، Kishe Mehr، نخبه

• Ahora Quien

وییییییییییی خداییییی مننننن
    زنیکه بیشعور ... غلت یا غلط کرد که شوهر کرد .. والله بغرعان ..
    من فکر کردم حتما خیانتی کرده شوهرش ..ولی نه بابا روانیییییییییییی بوده این زنهههههههه
    268

2 سپاس: jaj، ♥Rose♥

• mansour12247

حال چرا سرمایه زندگانی اون بیچاره رو قطع کرده بعد هم تو خرد کن زباله انداخته که قابل باز یافت نباشه
    2 سپاس: ♥Rose♥، Kishe Mehr

• پرهام

:19: خیلی سال پیش یه فیلم دیدم که دختره بعد ازین که توسط سه نفر مورد تجاوز قرار گرفته بود همین کارو باهاشون کرد :19: بدبخت نفر سوم رو تو وان حموم جرواجر کرد :19:
    1 سپاس: ♥Rose♥

• garfild

کی شنیدی ! این تازه به میلم رسیده، حادثه در هفتم تیر اتفاق افتاده

فکنم 3 یا 4 روز پیش بود خوندم میخواستم مطلبشم بزارم ولی حسش نبود بیخیال شدم

• ♥Rose♥

نقل قول: hadi04
    ترسوندی ما رو دخملکم فکر کردم قطع یارانه هست خبرت گفتم بد بخت شدیم یارانمون قطع شد :bahone:

:83:
    نقل قول: Ahora Quien
    وییییییییییی خداییییی مننننن
    زنیکه بیشعور ... غلت یا غلط کرد که شوهر کرد .. والله بغرعان ..

نقل قول: Ahora Quien
    من فکر کردم حتما خیانتی کرده شوهرش ..ولی نه بابا روانیییییییییییی بوده این زنهههههههه 268

نوشته دیگه که بخاطر آزارهایی که در کودکی دیده، در ضمیر ناخوداگاهش ثبت شده و به این شکل ظهور کرده :87:

نقل قول: mansour12247
    حال چرا سرمایه زندگانی اون بیچاره رو قطع کرده بعد هم تو خرد کن زباله انداخته که قابل باز یافت نباشه

نمایش یا پنهان متن :23:
    تصویر در دسترس نیست نمایش یا پنهان متن
    :bahone:

نقل قول: پرهام
    خیلی سال پیش یه فیلم دیدم که دختره بعد ازین که توسط سه نفر مورد تجاوز قرار گرفته بود همین کارو باهاشون کرد بدبخت نفر سوم رو تو وان حموم جرواجر کرد

:19:
    نقل قول: garfild
    فکنم 3 یا 4 روز پیش بود خوندم میخواستم مطلبشم بزارم ولی حسش نبود بیخیال شدم

ممنون :24:

1 سپاس: Kishe Mehr

• Kishe Mehr

چه زن کریه المنظریه :45:

نمایش یا پنهان متنحالا من موندم اگر مردی بخواد زنی رو چیز بکنه باید چه کار بکنه؟ :4:

نقل قول: hadi04
    ترسوندی ما رو دخملکم فکر کردم قطع یارانه هست خبرت گفتم بد بخت شدیم یارانمون قطع شد

مامانم میگفتن اوایل انقلاب زنی داشت به شرت گریه میکرد ، مردی گفت خانوم واسه چی گریه میکنی؟ اونم گفت شوهرم فوت کرده... مرده در جوابش گفت هوووووووو یه جور گفت انگار فکر کردم کوپنش گم شده! خو برو دوباره شوور کن :23:

2 سپاس: ♥Rose♥، نخبه

• ♥Rose♥

نمایش یا پنهان متن
    نقل قول: Kishe Mehr
    حالا من موندم اگر مردی بخواد زنی رو چیز بکنه باید چه کار بکنه؟ :4:

بابا بیخیال زشته :53:
    خب اون زنش بوده دیگه، زنِ خودش خواسته :bahone:

مامانم میگفتن اوایل انقلاب زنی داشت به شرت گریه میکرد ، مردی گفت خانوم واسه چی گریه میکنی؟ اونم گفت شوهرم فوت کرده... مرده در جوابش گفت هوووووووو یه جور گفت انگار فکر کردم کوپنش گم شده! خو برو دوباره شوور کن :23:

اون کلمه درسته؟
    ماشاءالله چه خوش خنده هم هست
    :28:

• Kishe Mehr

بابا بیخیال زشته

من مسئول حرفی هستم که میزنم نه اون چیزی که شما برداشت میکنید :22:
    نمایش یا پنهان متن:4:

نمایش یا پنهان متن
    خب اون زنش بوده دیگه، زنِ خودش خواسته

خب اونم شوهرشه ، شوهر ِ خودش خواسته :4:

اون کلمه درسته؟

حالا هی گیر بده ها :37:
    ماشاءالله چه خوش خنده هم هست

خودت گفتی بخند تا دنیا به روت بخنده :4:

• دیااکو

پس از بریدن آلت تناسلی همسرش آن را در دستگاه ویژه خرد کردن زباله انداخته بود

خاک تو سر نفهمش، خوب بریدیش عیبی نداره ولی خاک تو سر چرا انداختیش تو دستگاه زباله خرد کن، حداقل تاکسیدرمیش می کردی و نگهش می داشتی تو زندون به دردت می خورد، متنفرم از زنایی که کفران نعمت می کنند.

• ♥Rose♥

حالا هی گیر بده ها :37:

خب اون کلمه رو توی جمله متوجه نشدم :43:
    خودت گفتی بخند تا دنیا به روت بخنده :4:

315
    نقل قول: دیااکو
    خاک تو سر نفهمش، خوب بریدیش عیبی نداره ولی خاک تو سر چرا انداختیش تو دستگاه زباله خرد کن، حداقل تاکسیدرمیش می کردی و نگهش می داشتی تو زندون به دردت می خورد، متنفرم از زنایی که کفران نعمت می کنند.

نمایش یا پنهان متنحالا شما خون خودتو کثیف نکن، حتما شوهرش یکاری کرده که زن تا اینقدر خشونت به خرج داده! 334

• Kishe Mehr

حالا شما خون خودتو کثیف نکن، حتما شوهرش یکاری کرده که زن تا اینقدر خشونت به خرج داده!

شوهر بیچارش هر کاری هم کرده باشه دیگه تقاصش تا این حد نیست :21:

• دیااکو

حالا شما خون خودتو کثیف نکن، حتما شوهرش یکاری کرده که زن تا اینقدر خشونت به خرج داده!

من که با بریدنش مشکلی ندارم، من با انداختنش تو دستگاه زباله خرد کن مشکل دارم، رزی تو خودت قضاوت کن اگه تو بودی دلت میومد این اثر شگرف هنری رو خرد کنی، خوب لامصب حداقل می ذاشتیش رو طاقچه یا تاقچه و از دیدنش حظ بصری می بردی.

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: