اولا که اگه منو نشناختید یادتون باشه که وقتی من جوک یادم میاد میگم ، حالا کاری به ربط و بی ربطیش ندارم در ثانی ، اگه خوب کند و کاوش بکنی یک جاییش یک ربطی هم پیدا میکنی
بیا با هم کند و کاوش!!! بکنیم یه نقل قول از من هست یعنی من بودم، کنار دریا، لب ساحل، شب مهتابی، تجاوز، من، تو، اینا به نظر تو چه ربطی به هم می تونه داشته باشه؟
اون موقعی که من جوک تعریف میکردم دورانی داشتیم توی سایت اتفاقا خیلی وقته میخواستم یه همچین چیزی که فاطمه خانم گفتند رو راه اندازی بکنم و همچنین بهمراه دلایل این جوک گفتن و بخش تعریف جوک و این به یاد اومدنا و... ولی خب متاسفانه وقت نشد. حتی فراتر از این میخواستم توی ف.ب هم چنین پیجی راه بندازم ولی اگه وقت میکردم اون موقع نشون میدادم چه کار میشه کرد...
بیا با هم کند و کاوش!!! بکنیم یه نقل قول از من هست یعنی من بودم، کنار دریا، لب ساحل، شب مهتابی، تجاوز، من، تو، اینا به نظر تو چه ربطی به هم می تونه داشته باشه؟
ای بابا حالا میخوان موضوع رو هسته ای بشکافن، زن و بچه رد میشه اینجا! منظورم این بود که به عمل این خانومه چی ربطی داشت؟
نقل قول: Kishe Mehr
اون موقعی که من جوک تعریف میکردم دورانی داشتیم توی سایت اتفاقا خیلی وقته میخواستم یه همچین چیزی که فاطمه خانم گفتند رو راه اندازی بکنم و همچنین بهمراه دلایل این جوک گفتن و بخش تعریف جوک و این به یاد اومدنا و... ولی خب متاسفانه وقت نشد. حتی فراتر از این میخواستم توی ف.ب هم چنین پیجی راه بندازم ولی اگه وقت میکردم اون موقع نشون میدادم چه کار میشه کرد...
خب اینکه خیلی خوبه، بیا تصمیم جدی بگیر ، همینجا اینکارو بکن، کمک هم خواستی ما در خدمتیم
ببقچید شوما آلت تماسلی منو ندیدید؟ نمایش یا پنهان متنموبایلم گم شده هر چی میگردم نمیبینمش مجی یه میس کال بزن ببینم کجاست حالا شد یه میسکال و نیم هم اشکال نداره الان میسکالی چنده؟
راست می گی، من در کند و کاوشم!!! این موضوع رو مد نظر قرار ندادم کنار دریا، لب ساحل، شب مهتابی، تجاوز، من، تو، بریدن آلت، انداختن آلت در دستگاه زباله خرد کن، اینا چه ربطی می تونه به هم داشته باشند؟
شما مثل اینکه تنت میخاره حیف که مدیر نیستم وگرنه یه محرومیت دو هفته ای برات درنظر میگرفتم
نقل قول: Kishe Mehr
بفرما دیااکو رفت توی بحر قضیه... بیا تا دیااکو بیش از این موشکافی و کند و کاوش نکرده قضیه رو ختم به خیرش بکنیم... وقس علیهذا...
ببین همیشه هم نباید به موضوع اصلی ربط داشته باشه ، گاهی موضوع فرعی از موضوع اصلی مهمتر میشه.. نخسوزن ما ایرانی ها که به فرع بیشتر از اصل توجه میکنیم
نقل قول: ♥Rose♥
خب اینکه خیلی خوبه، بیا تصمیم جدی بگیر ، همینجا اینکارو بکن، کمک هم خواستی ما در خدمتیم
اگر وقت کنم حتما
نقل قول: نخبه
چقدر دلم هوای اون روزا رو کرد
منم
نقل قول: hadi04
ببقچید شوما آلت تماسلی منو ندیدید؟
منظورت لباسشوئیه؟
نقل قول: hadi04
موبایلم گم شده هر چی میگردم نمیبینمش مجی یه میس کال بزن ببینم کجاست حالا شد یه میسکال و نیم هم اشکال نداره الان میسکالی چنده؟
بفرما همینو کم داشتیم
نمایش یا پنهان متن از غضنفر میپرسن تو خونتون چی کم دارین؟ . . . . ... . . . . . . میگه فكر كنم هیچی!چون دیروز که بابام جلو ما گ و ز ی د مادرم گفت: فقط همینو کم داشتیم!
نخبه
چاقوی اشپزخانه رو چرا خراب کرده حتما اونم انداخته دور
♥Rose♥
آره واقعاً راست میگی، ولی خانومه خب از نظر روانی بیمار بوده دیگه
نمایش یا پنهان متن
ولی خودمونیم چه قدرتی داشته شوهرشو بسته به تختنمایش یا پنهان متن
آقا منو نذار جای این خانومه♥Rose♥
Kishe Mehr
مردی رو به جرم تجاوز می برن دادگاه.... قاضی میگه شما چرا به این خانم تجاوز کردی؟ میگه اقای قاضی کنار دریا ، لب ساحل ، شب مهتابی ، تو بودی میگذشتی؟
♥Rose♥
الان این چه ربطی به موضوع اصلی داشت؟
Kishe Mehr
اولا که اگه منو نشناختید یادتون باشه که وقتی من جوک یادم میاد میگم ، حالا کاری به ربط و بی ربطیش ندارم
♥Rose♥
بله بله
من برم کند و کاوش بکنم ببینم چه ربطی میشه پیدا کرد
نخبه
الان مجی میاد یه جک تعریف میکنه ربطش مشخص میشه
♥Rose♥
آقا مجی باید تو سایت یه بخش به نام جک و لطیفه های مجی راه بندازه
فکر کنم بخش پربازدیدی هم بشه
آقا مجی بیا ربطشو مشخص کن
دیااکو
بیا با هم کند و کاوش!!! بکنیم
یه نقل قول از من هست یعنی من بودم،
کنار دریا، لب ساحل، شب مهتابی، تجاوز، من، تو، اینا به نظر تو چه ربطی به هم می تونه داشته باشه؟
Kishe Mehr
♥Rose♥
یه نقل قول از من هست یعنی من بودم،
کنار دریا، لب ساحل، شب مهتابی، تجاوز، من، تو، اینا به نظر تو چه ربطی به هم می تونه داشته باشه؟
ای بابا حالا میخوان موضوع رو هسته ای بشکافن، زن و بچه رد میشه اینجا!
منظورم این بود که به عمل این خانومه چی ربطی داشت؟
دیااکو
راست می گی، من در کند و کاوشم!!! این موضوع رو مد نظر قرار ندادم
کنار دریا، لب ساحل، شب مهتابی، تجاوز، من، تو، بریدن آلت، انداختن آلت در دستگاه زباله خرد کن، اینا چه ربطی می تونه به هم داشته باشند؟
Kishe Mehr
بفرما دیااکو رفت توی بحر قضیه... بیا تا دیااکو بیش از این موشکافی و کند و کاوش نکرده قضیه رو ختم به خیرش بکنیم... وقس علیهذا...
نخبه
چقدر دلم هوای اون روزا رو کرد
hadi04
نمایش یا پنهان متن
موبایلم گم شده هر چی میگردم نمیبینمش مجی یه میس کال بزن ببینم کجاست حالا شد یه میسکال و نیم هم اشکال نداره الان میسکالی چنده؟hadi04
دیدمش دیدمش دستت مرسی گلووووو شَتَرُک
♥Rose♥
کنار دریا، لب ساحل، شب مهتابی، تجاوز، من، تو، بریدن آلت، انداختن آلت در دستگاه زباله خرد کن، اینا چه ربطی می تونه به هم داشته باشند؟
شما مثل اینکه تنت میخاره
حیف که مدیر نیستم وگرنه یه محرومیت دو هفته ای برات درنظر میگرفتم
آقا شما جای من محرومش کن دست و بالت بازه
بابایی تو جیبتو یه نگاهی بینداز
Kishe Mehr
ببین همیشه هم نباید به موضوع اصلی ربط داشته باشه ، گاهی موضوع فرعی از موضوع اصلی مهمتر میشه.. نخسوزن ما ایرانی ها که به فرع بیشتر از اصل توجه میکنیم
اگر وقت کنم حتما
منم
منظورت لباسشوئیه؟
بفرما همینو کم داشتیم
نمایش یا پنهان متن
از غضنفر میپرسن تو خونتون چی کم دارین؟.
.
.
.
... .
.
.