₪ انجمن بوف بوفی ₪ » تصاویر دیدنی » اینجا رو دییدی؟
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

اینجا رو دییدی؟

1759 بازدید، 22 پست، نویسنده: ari 93

• ari 93

جایی که مارک تواین آن بهشت روی زمین نامید

جزيره رويايی موريس در جنوبی ترین نقطه اقیانوس هند، شرق جزیره ماداگاسکار و جنوب شرقی قاره آفریقا واقع شده است
    اين کشور ابتدا به وسيله دريانوردان مالايی در قرن دهم ميلادی کشف شد، پس از آن در قرن شانزدهم ميلادی ابتدا مستعمره پرتغال و سپس هلند ( قرن 17 ) شد. در سال 1715 جزيره تحت کنترل فرانسوي ها در آمد و در طی جنگ های ناپلئونی در سال 1810 جزيره توسط نيروهای انگليسی اشغال شد. در سال 1968 اين کشور استقلال خود را از انگلستان به دست آورد.
    نوع حکومت در اين کشور جمهوری دموکرات ( پارلمانی ) است. در حال حاضر کشوری مستقل به پایتختی پورت لوئیس (port Louis) است که دارای 8 شهر ديگر نيز می باشد.
    جمعیت اين کشور 000/300/1 نفر مي باشد که از نژادهای متنوع تشکيل شده است. ( هندی، چينی، اروپايی و آفريقايی )
    زبان رسمی اداری اين کشور انگليسی است ولی مردم به دو زبان انگليسی و فرانسوی تسلط کامل دارند.
    دين مردم جزيره: 48% هندو ، 32% مسيحی ، 17% مسلمان و 3% ساير اديان.
    مساحت اين کشور 2040 کيلومتر مربع است. ( 11 برابر شهر واشنگتن و 4 برابر شهر تهران )
    خط ساحلی دور جزيره 180 کيلومتر است که تمامی آن از ماسه های نرم ، سفيد و درخشان پوشيده شده است. اين کشور در نيمکره جنوبی زمين واقع شده است ، بنابراين فصول آن برعکس نيمکره شمالی ( ايران ) است.
    ميانگين دمای هوا در زمان سفر نوروزی :
    روز : 28+ الی 30 + شب: 20+ الی 22+ دمای آب : 26+ الی 28+ درجه سانتيگراد
    اختلاف زمان موريس با تهران تنها نيم ساعت است. ( زمان رسمی موريس : 04:00+ GMT ، زمان رسمی ايران : 03:30+ GMT )
    ولتاژ برق موريس 220 ولت ، 50 هرتز است که مشابه سيستم برق ايران می باشد.
    واحد پول اين کشور روپيه موريس است . 1 دلار = 30 روپيه موريس ، 1 يورو = 40 روپيه موريس ، 1 روپيه موريس = 360 ريال
    موريس از جاذبه های توریستی متنوع و شگفت انگيزی بهره مند مي باشد؛ علاوه بر سواحل بسيار زيبا ، رودخانه، مرداب، کوه، جنگل های زیبا، گونه های جانوری و گیاهی فراوان، دهانه های آتشفشانی، آبشار و آثار تاریخی را نيز می توان در اين جزيره رويايی مشاهده نمود که اکثر آنها در برنامه تور نوروزی گنجانده شده است.
    سازمان جهانی جهانگردی (World Tourism Organization (WTO موريس را به عنوان يکی از ده مقصد برتر توریستی دنيا معرفی نموده است.
    مارک تواين ، نويسنده مشهور آمريکايی ، خالق آثاری از قبيل " ماجراهای تام ساير " ، " هاکلبری فين " ، " شاهزاده و گدا " جزيره موريس را چنين توصيف نموده است : " موريس نمونه ای از بهشت روی زمين است.

9 سپاس: serpent، mahsa joon، ♥Rose♥، garfild، هاچو هاچو، hadi04، ماهی، taha_1990، javad1020

• serpent

ارههههه ، دیدم ، خیلی قشنگه :46:
    1 سپاس: javad1020

• mahsa joon

واااااااااااااااي خيلي قشنگه.. 301

ari 93,

مرسي عزيزه دلم :11:

1 سپاس: javad1020

• 1 سپاس: javad1020

• ♥Rose♥

نقل قول: ari 93
    اینجا رو دییدی؟
    جزیره موریس

نه جون تو!299
    حالا دفه بعد رفتی منم با خودت ببر
    979

2 سپاس: jaj، javad1020

• 1 سپاس: ♥Rose♥

• ♥Rose♥

نقل قول: jaj
    منم میام

تور دخترونس شما میخوایی بیایی چیکار ؟! :37:
    نمایش یا پنهان متنبه شرطی قبول میکنیم که مادر خرجمون باشی
    :4:

1 سپاس: jaj

• ♥Rose♥

میخوام بیام مراقب باشم کسی اذیتتون نکنه

:24:
    باشه فقط من اول کار دنگ ها رو جمع می کنم ها

نه دیگه نشد، همه چی پای خودت :16:

• ♥Rose♥

شما منو ببرید همه مخارج رو میدم

ایول ایول پس تورشو پیدا کن با آرزو هماهنگ کن در آخر هم منو صدا بزنید :4:

• serpent

♥Rose♥,
    خاله خاله منم ببر :4:

2 سپاس: jaj، ♥Rose♥

• 2 سپاس: serpent، ♥Rose♥

• serpent

jaj,
    اونش با من :86:

2 سپاس: ♥Rose♥، jaj

• ♥Rose♥

تازه تورش رو شما پیدا کنید بهتره اگه من پیدا کنم ممکنه این شائبه ایجاد بشه که چند تا دخترو تور کردم
    البته برعکسش مشکلی نیست و به اسلام نزدیک تره

عجب آدمیه !
    باشه آرزو جون زودی بیا تور رو هماهنگ کن بریم

نقل قول: serpent
    خاله خاله منم ببر

تو پررویی، عمراً ببرمت، نیشتم ببند تا بناگوشت بازه 804

2 سپاس: serpent، jaj

• serpent

♥Rose♥,
    اگه خاله یلدام بود حتما منو میبرد ، تو خییلییی بدی :2:

2 سپاس: jaj، ♥Rose♥

• hadi04

بله که دیده بودم قبلا
    البته نرفتما ولی ایشالا همین روزا که دلار ارزون بشه حتما میرم :4:
    میدونستید اینجا اولین مقصد تبعید رضا خان اولین شاه سلسله پهلوی هم هست بیچاره رو به بهشت تبعیدش کرده بودن و بعدش هم به ژوهانسبورگ :10:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: