کربلایی شما هر چی بنگارید دلنشینه؛ چهل سالگیت مبارک؛ کربلایی باورت میشه؟ وقتی آدم وارد یه دهه دیگه از زندگیش میشه مخصوصأ اگه دهه های سرازیری عمر باشه شوکه میشه؛ چشم هم بذاری۵۰ ؛۶۰ ؛۷۰؛۸۰؛۹۰؛۱۰۰ هر کی میگه صد تا نیست ۷۰۰ و ۸۰۰ و قس علیهذا
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
آرش جان سخنانت مخصوصا با اون خط زیبا خیلی به دلم نشست... من هم چند ماه دیگه به جوارت می پیوندم. واقعا هر چی فرمودی اصل واقعیت بود و چه قدر همه چی زود گذشت. به هر حال به قول خودت باید متوجه آینده بود که دیگه فرصتها خیلی کمه... اونقد خوب نوشته بودی که هر چی بخوام بنویسم، حرفهای خودتو کپی پیست کردم...
تولدت مبارک آرش جان. ایشالاه خداوند در آستانه چلچلگیت برکت فراوانی را برایت مبذول دارد. قربانت
آقا ارشششششش تبریکات فراون منو بپذیریددددددددددد........ . . . نمایش یا پنهان متنیه لحظه نوشته هاتون و .... خوندم....ترسیدم من اگر 30 سالم بشه چیکار کنم؟ ....بعد چی میشه یعنی؟ ...در آخر هم خدا رو شکر کردم که جای شما نیستم... عذر میخوام ولی واقعاً احساسمو گفتم.....
arash52
▧ تصویر در دسترس نیست
بندری
jaj
دیااکو
serpent
mz56mz
شيرينى انشاءالله ميايم حضورى تحويل ميگيرم
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
مگس
علیرضا
من هم چند ماه دیگه به جوارت می پیوندم. واقعا هر چی فرمودی اصل واقعیت بود و چه قدر همه چی زود گذشت.
به هر حال به قول خودت باید متوجه آینده بود که دیگه فرصتها خیلی کمه...
اونقد خوب نوشته بودی که هر چی بخوام بنویسم، حرفهای خودتو کپی پیست کردم...
تولدت مبارک آرش جان. ایشالاه خداوند در آستانه چلچلگیت برکت فراوانی را برایت مبذول دارد.
قربانت
zrnznn
.
.
.
نمایش یا پنهان متن
یه لحظه نوشته هاتون و .... خوندم....ترسیدمدیااکو
تنها
mahsa joon
garfild
تولدت مبارک باشه آقا آرش
امیدوارم از تک تک لحظه های زندگی که در پیش دارید بهترین لذت را ببرید
پرهام
هاچو هاچو
تولدت رو بهت تبریک میگم مرد توانای سایت
♥Rose♥
دقیقاً
منم الان یه حسی دارم اصلاً نمیشه توصیف کرد، یه حس عجیبی هست!
راستی از ونوس و مریخ چه خبر !؟
taha_1990
با قدومت دنیا را منور کرده ای
از خدا خواهم برایت طول عمر و سربلندی
ای که هستی نور هستی جان مستی
تولدتون مبارک
ماهی
تولدت مبارک آرش...
این کیک فک کنم برای تولد چل چلیت مناسب باشه...حالشو ببر!
SaMaN TaJ
تولد و چلچلیت هم دوباره مبارک باشه،ایشالا 3تا مرحله چلچلی رد کنی
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→