₪ انجمن بوف بوفی ₪ » کامپیوتر و آی تی » :: جوابيه متن آهانت آميز به مقدسات گوگل كروم كبير ::
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » کامپیوتر و آی تی » :: جوابيه متن آهانت آميز به مقدسات گوگل كروم كبير ::

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

:: جوابيه متن آهانت آميز به مقدسات گوگل كروم كبير ::

2171 بازدید، 24 پست، نویسنده: Life Dream

• Life Dream

جوابيه متن آهانت آميز به مقدسات گوگل كروم كبير

تصویر در دسترس نیست

داش امين شما كه كرومي بوديد يه جورايي، آخه چرا با من اين كارو ميكنيد، اين طوري روح دشمنامو شاد ميكني :62:

اين آماري كه شما دادي، فقط تا چند ساعت ديگه دوام داره، طي مكاتبه اي كه با مدير عامل شركت گوگل، آقاي كروم كروم منشيان داشتم قراره با زدن ورژني به اختلاف فقط يك صدم ورژن، گوي سبقت رو از اين دو مرورگر نفتي بگيره، ورژن جديد كه فقط يه صدم رلايس از ورژن جديد هست قراره تا ساعاتي ديگه روي سرورهاي پرقدرت گوگل قرار بگيره، باشد كه دوباره هدايت شويد :4:

حالا اينجا رو داشته باشيد... :86:

دسترسی به یک رایانه دیگر بواسطه ی گوگل کروم

آیا تا به حال به این فکر افتاده اید که چگونه می توانید از از راه دور سیستم خود یا دوستانتان را از جای دیگر کنترل کنید و یا مشکلی از آنها را با دسترسی به دسکتاپ آنها حل نمائید.
    روشهای متفاوتی در دنیا برای اینکار وجود دارد اما شرکت گوگل در راستای دورخیز برای رسیدن به پرتال جامع خود جدیدا با ایجاد این امکان برای کاربران خود توانسته محیطی را فراهم نمائید که کاربر بتواند از راه دور به کامپیوتری در محل دیگر دسترسی یابد بطوریکه از طریق این ویژگی قابلیت ارتباط از منزل به کامپیوتر محل کار یا بلعکس را داشته و به تمام برنامه ها ، فایلها و منابع موجود در شبکه آنها ، دسترسی یابد . حتی می تواند محیط دسک تاپ سیستم محل دیگری را عینا در کامپیوتر راه دور اجرا نمائید.
    دسترسی به یک کامپیوتر دیگر از طریق گوگل کروم
    این شرکت سرویس را از طریق مرورگر گوگل کروم خود ارائه نموده است به نحوی که شما بعد از نصب یک افزونه بر روی مرورگر خود خواهید توانست بعد از لاگین با نام کاربری گوگل امکان اشتراک صفحه خود یا دسترسی به ضفحات به اشتراک گذاشته شده را داشته باشید.شیوه کار این برنامه به نحوی است که به محض برقراری ارتباط ، سیستم راه دور بطور اتوماتیک Lock می شود و مادامیکه به آن مرتبط هستید هیچ شخص دیگری نمی تواند به برنامه ها ، فایلها و سایر منابع آن دسترسی داشته باشد و هنگامیکه به محل کارتان باز می گردید می توانید آن را با فشار دادن کلید های CTRL+ALT+DEL از حالت Lock خارج نموده و ارتباط را قطع کنید ،از دیگر ویژگی های این برنامه امکان login در یک زمان بر روی چند سیستم می باشد (حتی در حالتی که دیگران نیز به آن سیستم Log in کرده باشند) و کاربر می تواند برنامه های آنها را بطور همزمان اجرا کند.
    برای استفاده کافیست :
    ۱٫افزونه Chrome Remote Desktop BETA را بر روی مرورگر کروم نصب نمائید.
    ۲٫ یک صفحه جدید دسترسی به یک کامپیوتر دیگر از طریق گوگل کرومرا در مرورگر کروم خود باز نمائید
    ۳٫بر روی آیکون دسترسی به یک کامپیوتر دیگر از طریق گوگل کروم کلیک نموده تا صفحه اصلی برنامه برای شما باز شود.
    ۴٫بعد از زدن continue و allow access در صورتیکه قبلا به گوگل لاگین نموده باشید صفحه زیر باز خواهد شد.
    ۵٫بعد از زدن دکمه share this computer برنامه به شما یک کد خواهد داد که ازطریق آن و از سیستم دیگری با اجرای همین برنامه قادر خواهید بود کنترل این سیستم را در دست بگیرید(در صورت نیاز هر زمان میتوانید با زدن cancel این سرویس را ببندید)_
    ۶٫برای دسترسی به یک سیستم دیگر با داشتن کد دسترسی آن سیستم (اشاره شده در بند ۵) کافیست با زدن access a shared computer. و دادن دقیق آن کد در باکس باز شده به سیستم فوق دسترسی داشته باشید.
    لازم به ذکر است بعد از ارتباط یک شخص با سیستم شما صفحه ای بصورت زیر باز خواهد گردید و پست الکترونیکی کسی که از طریق آن با سیستم شما ارتباط برقرار شده بر روی آن درج گردیده است. شما در هر زمان قادر خواهید بود با زدن Disconnect یا ctrl+alt+Esc از قطع ارتباط خود مطمئن شوید.
    دکر این نکته ضروری است که این برنامه در هر بار اجرا کد جدیدی را برای دسترسی به سیستم شما در نظر میگیرد که این نکته مهمی در آرامش خاطر کاربر برای ارتباط در دفعات بعد می باشد
    از معایب بزرگ این برنامه اینست که وقتی شما با استفاده از این نرم افزار کامپیوتر خود را با شخص دیگری به اشتراک میگذارید، آن شخص، کنترل کامل کامپیوتر شما با دسترسی به برنامه ها، ایمیل ، فایل ها ، اسناد ، و سابقه را دارد پس با احتیاط با آن برخورد کنید.(البته این موضوع از خصوصیات اصلی سرویس Remote Desktop Connection می باشد)

10 سپاس: serpent، ♥Rose♥، بچه مثبت، KuRoSh، هاچو هاچو، SePaNDaR313، ژنرال، Kishe Mehr، mahsa joon، بندری

• serpent

مرسی مازیار جان من نخونده قبول دارم اخه مگه میشه موزیلا و اپرا ک اگه 2 ساعت بهشون نفت و زغال سنگ نرسه میپکن از کرومی ک اینقدر قدرتمنده جلو بزنه ¿¿¿

ی سوال ، مگه اون موقع ک کروم تو صدر جدول بود کسی چیزی گفت ک الان ک صدر جدول نیست همه خوشحالن¿¿¿ :37:

مرسی مازیار جان ، این تاپیک مشت محکمی است بر دهان استکبار :65:

1 سپاس: MaziMari

• ♥Rose♥

نقل قول: MaziMari
    اين آماري كه شما دادي، فقط تا چند ساعت ديگه دوام داره، طي مكاتبه اي كه با مدير عامل شركت گوگل، آقاي كروم كروم منشيان داشتم قراره با زدن ورژني به اختلاف فقط يك صدم ورژن، گوي سبقت رو از اين دو مرورگر نفتي بگيره، ورژن جديد كه فقط يه صدم رلايس از ورژن هست قراره تا ساعاتي ديگه روي سرورهاي پرقدرت گوگل قرار بگيره، باشد كه دوباره هدايت شويد :4:

:23:

چقدر سختی داره بابا ! :bahone:

2 سپاس: MaziMari، serpent

• Life Dream

نقل قول: serpent
    مرسی مازیار جان من نخونده قبول دارم اخه مگه میشه موزیلا و اپرا ک اگه 2 ساعت بهشون نفت و زغال سنگ نرسه میپکن از کرومی ک اینقدر قدرتمنده جلو بزنه ¿¿¿

ی سوال ، مگه اون موقع ک کروم تو صدر جدول بود کسی چیزی گفت ک الان ک صدر جدول نیست همه خوشحالن¿¿¿

مرسی مازیار جان ، این تاپیک مشت محکمی است بر دهان استکبار

قربان شما برم مهندس امير، اينا كه نميدونن، همش دارن تعصبي عمل ميكنن، وگرنه گوگل كروم كه ديگه حرفي واسه گفتن نزاشته، تاجه سره قربونش برم من :bahone:

اوه راستي مثبت خان اون لينكي كه گذاشتي مربوط به ورژن 27 بود، الان 28 اومده رتبش اومده بالاتر، صبر كن اين نيمچه رلايس رو بده بيرون ببين چطور اين دوتا جونور، منظورم مرورگر رو سوسكشون ميكنه :4:
    نقل قول: ♥Rose♥
    چقدر سختی داره بابا ! :23:

نخند :4:
    شما هم اغفال شديد، بايد ببنيم و منتظر بمونيم، چند ساعت ديگه ما ميخنديم :4:

2 سپاس: ♥Rose♥، serpent

• ♥Rose♥

نخند
    شما هم اغفال شديد، بايد ببنيم و منتظر بمونيم، چند ساعت ديگه ما ميخنديم

من از هر دو استفاده میکنم ولی واقعاً میگم با موزیلا خیلی راحت ترم :4:

2 سپاس: serpent، MaziMari

• بچه مثبت

:bahone:

نمایش یا پنهان متن تصویر در دسترس نیست

من نسبت به هیچ کدومشون تعصب ندارم. از هر دو استفاده میکنم. روی یکی پروکسی رو فعال میکنم روی اون یکی دیگه نه!

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    6 سپاس: serpent، MaziMari، ♥Rose♥، ژنرال، Kishe Mehr، بندری

• serpent

بچه مثبت,
    نخیرم ، اصلا همین الان باید کروم رو حذفش کنی :bahone:

• Life Dream

من از هر دو استفاده میکنم ولی واقعاً میگم با موزیلا خیلی راحت ترم

چون موزيلا عروسكي طراحي شده :10:
    نقل قول: بچه مثبت
    من نسبت به هیچ کدومشون تعصب ندارم. از هر دو استفاده میکنم. روی یکی پروکسی رو فعال میکنم روی اون یکی دیگه نه!

ولي اعتراف كن كه سرعت كروم بيشتره، اعتراف كن :4:
    اون شكل هم كاملاً موقتي هست حالا ببين، رتبش توو 28 اومده بالاتر، بازم بالاتر مياد :75:
    نخیرم ، اصلا همین الان باید کروم رو حذفش کنی

نه اين مجازات خيلي سنگينه مهندس امير، با يه درجه تخفيف فقط آيكونشو حذف كنه كافيه :bahone:

3 سپاس: بچه مثبت، ♥Rose♥، serpent

• ♥Rose♥

چون موزيلا عروسكي طراحي شده

چه ربطی داره، ولی کار باهاش راحت تره :24:
    ولي اعتراف كن كه سرعت كروم بيشتره، اعتراف كن

سرعتش بالاتره، ولی وقتی گیر میکنه ، حرصت درمیاد :21:

تصویر در دسترس نیست تقدیم به مازی ماری

:19: :19: :19:

• KuRoSh

فقط اپرا
    گوگل موگل چیه آخه اینا هم شدن مورگر :4:
    فقططططط چی اپرا اااااا :90:

• serpent

MaziMari,

باشه دادا قبوله فقط ایکون :4:

♥Rose♥,

ای خدااااااا ، اقا ما تو ی کشور دمکرات زندگی میکنیم ، هر کسی هر جور دوس داره میتونه عمل کنه ولی تو این ی مورد استثنا هست ، فقط کروم ولا غیر :4:

2 سپاس: ♥Rose♥، MaziMari

• هاچو هاچو

فقط اینترت اکسپلور 5 :51:

• mahsa joon

• ژنرال

ژنرال (دورد بر او باد) فرموده است:

مرورگرها به دو دسته تقسیم میشوند: 1- مرورگرهای استاندارد؛ 2- مرورگر اینترنت اکسپلورر!
    بنابراین استفاده از هر مرورگری به جز اینترنت اکسپلورر، عملی ممدوح و پسندیده میباشد.

از حدود چند ماه قبل، گروه تولید کننده مرورگر اپرا اعلام کردن که از این به بعد از موتور webkit (موتوری که مرورگر کروم از اون استفاده میکنه) برای مروگر اپرا استفاده میکنن و این یه جورایی کروم رو در موقعیت برتری به لحاظ تجاری قرار داد.

در مورد فایرفاکس و کروم هم به نظرم نمیشه گفت کدوم برتری مطلق داره؛ الان این دوتا مرورگر در بازه های زمانی کوتاه، به روز رسانی میشن و به طور مرتب و مسمتر در حال بهبود کیفیت هستن.
    من از کاربران قدیمی فایرفاکس هستم اما در یکسال اخیر مجاب شدم که از کروم هم استفاده کنم و الان دابل-مرورگر هستم!

خیلی از ادمهایی که باهاشون ارتباط کاری دارم، میبینم که شیفته یه برند خاص هستن.
    بعضی ها به شدت طرفدار apple هستن و اگر کسی بگه بالای چشمِ استیو جابز ابروئه، بهش حمله میکنن!
    یه عده به شدت طرفدار سیستم های اندرویدی هستن و apple رو میکوبن.
    دسته ای دیگه از عشاق مایکروسافت و جناب بیل گیتس هستن!
    علاقه داشتن به یه برند یا محصول خاص و تفاوت سلیقه ها برام قابل فهمه اما انقدر تعصب داشتن روی محصول یا شخص خاصی، عجیبه برام.
    مهم براورده شدن نیاز منه حالا از هر برندی باشه.

و در آخر! مازی جون از خر شیطون بیا پایین و فایرفاکس رو هم دوست داشته باش :4:

4 سپاس: ♥Rose♥، MaziMari، Kishe Mehr، بندری

• Life Dream

تقدیم به مازی ماری

عكسهاي قشنگي براي حرص در اوردن بود :83:
    نقل قول: KuRoSh
    فقط اپرا
    گوگل موگل چیه آخه اینا هم شدن مورگر
    فقططططط چی اپرا اااااا

فقططططط اپرااااااااااااااا :4:
    باشه دادا قبوله فقط ایکون

قربون شما امير جان :83:
    نقل قول: هاچو هاچو
    فقط اینترت اکسپلور 5

4.5 كه بهتره جوا ميده مهدي :4:
    نقل قول: SePaNDaR313
    ممنون اقا مازیار

خواهش ميكنم كمال خان :84:
    نقل قول: mahsa joon
    :46:

اين يعني با تاپيك موافقي، مخالفي، هردوشون، هيچ كدوم :4:
    نقل قول: ژنرال
    مرورگرها به دو دسته تقسیم میشوند: 1- مرورگرهای استاندارد؛ 2- مرورگر اینترنت اکسپلورر!
    بنابراین استفاده از هر مرورگری به جز اینترنت اکسپلورر، عملی ممدوح و پسندیده میباشد.

سپاس حضرت ژنرال محسن گابريل اعظم، حالا شما هم يه بار كروم رو امتحان كن، بقيه رو حذف كن ديگه نصبشون نميكيني :4:

3 سپاس: ژنرال، ♥Rose♥، KuRoSh

• Kishe Mehr

مردم تبلیغ کروم میکنن ولی نه لینک دانلودی نه دانلود افزونه ای چیزی :50:

• Life Dream

نقل قول: Kishe Mehr
    مردم تبلیغ کروم میکنن ولی نه لینک دانلودی نه دانلود افزونه ای چیزی

بفرماااااااااااااااا :4:
    Download
    Extensions

1 سپاس: Kishe Mehr

• ژنرال

حالا شما هم يه بار كروم رو امتحان كن، بقيه رو حذف كن ديگه نصبشون نميكيني

453
    عزیزم من که عرض کردم یکسالی میشه که از کروم هم استفاده میکنم!
    زن گرفتی حواس پرت شدی ها! :50:

• ♥Rose♥

عكسهاي قشنگي براي حرص در اوردن بود :83:

قابل شما رو نداشت :bahone:

• Kishe Mehr

بفرماااااااااااااااا

الان چند دقیقه است که میخوام از سایتش دانلودش بکنم :50: یعنی شما میگید بالاخره من موفق میشم که دانلودش کنم؟ :66: کمپانی کبیری که یه لینک دانلود نتونه بذاره.... :50:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: