₪ انجمن بوف بوفی ₪ » کامپیوتر و آی تی » :: جوابيه متن آهانت آميز به مقدسات گوگل كروم كبير ::
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » کامپیوتر و آی تی » :: جوابيه متن آهانت آميز به مقدسات گوگل كروم كبير ::

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

:: جوابيه متن آهانت آميز به مقدسات گوگل كروم كبير ::

2171 بازدید، 24 پست، نویسنده: Life Dream

• Life Dream

نقل قول: ژنرال
    عزیزم من که عرض کردم یکسالی میشه که از کروم هم استفاده میکنم!
    زن گرفتی حواس پرت شدی ها!

نه منم كه گفتم شما اون يكيا رو حذف كن ديگه نصب نكن :4:
    نقل قول: ♥Rose♥
    قابل شما رو نداشت

خواهش ميكنم :83:
    نقل قول: Kishe Mehr
    الان چند دقیقه است که میخوام از سایتش دانلودش بکنم یعنی شما میگید بالاخره من موفق میشم که دانلودش کنم؟ کمپانی کبیری که یه لینک دانلود نتونه بذاره....

به خاطر شيلترينگ و تحريم هست، از شيلتر شكن استفاده كن زود صفحش برات باز ميشه :bahone:

2 سپاس: ♥Rose♥، Kishe Mehr

• Kishe Mehr

دوستان عزیزان و همراهان همیشگی فایرفاکسی، اینجانب طی اقدامی موفق شدم که گوگل کروم را پس از مدتهای مدیدی سعی و تلاش شبانه روزی دانلود بنمایم :82: بنده این موفقیت را مدیون پدر، مادرم، مربیان دلسوز، رؤسای فدراسیون می دانم :24: حالا استفاده بکنیم ببینیم تا که اینکه چه شود :bahone:

• Kishe Mehr

به چند نفر نیروی قَدَر جهت هُل دادن مرورگر گاگو.. نه ببخشید گوگل کروم نیازمندیم :4:

• Kishe Mehr

ای بابا این افزونه اش رو هم نزدیک به بیست دقیقه است که درگیرشم تا دانلودش کنم :50: حالا شما مقایسه بکنید با نحوه و سرعت دانلود افزونه از سایت موزیلا :50:
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: