₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » ما خیلی بیچاره ایم ..............................
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » ما خیلی بیچاره ایم ..............................

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

ما خیلی بیچاره ایم ..............................

2773 بازدید، 31 پست، نویسنده: محسن صائب

• محسن صائب

دختر بشدت مریض بود . تقریبا همه از ادامه زندگی او دست شسته بودند . پدر دختر وارد شد و دیگران برای اخرین بار رو به اقا کردند و تقاضا کردند که دعایی بخواند و با نفس قدسی خود کاری بکند
    بعضی ها با خود میگفتند حتما اقا اگر بخواهد کاری بکند . بست مینشنید و سجاده رو پهن می کنه و شروع به فرستادن انواع دعاها میکند
    .
    رفتار اقا جالب بود
    .
    سر را بسوی اسمان بلند کرد و فقط یک جمله گفت
    .
    ..............خدایا ما خیلی بیچاره ایم .......................
    .
    و دختر خوب شد
    .
    این گوشه ای از زندگی ، اقا بهاالدینی هست که چند روز قبل سالروز فوت ایشان بود
    .
    وقعا مشکل اساسی ما ادمها در این هست که ما نفهمیده ایم در مقابل قدرت عظیم ماورا ما (خداوند) بسیار بیچاره هستیم
    نفهمیده ایم که منیت با ما چه میکند
    زود مغرور میشویم . داد میزنیم . خود را برتر میدانیم
    .
    در صورتی که در این دایره عظیم هستی ، حتی نقطه هم نیستیم ، هیچ نیستیم ، هیچ و هیچ
    .
    بیایم همه با هم دعا کنیم
    بفمیم چه هستیم و جایگاهمون کجاست

.

13 سپاس: mahsa joon، jaj، علیرضا، mz56mz، garfild، هاچو هاچو، KuRoSh، ♥Rose♥، تنها، maryamlondon1، Andia، hadi04، carlos

• mahsa joon

1 سپاس: محسن صائب

• mz56mz

1 سپاس: محسن صائب

• دیااکو

نقل قول: محسن صائب
    دیگران برای اخرین بار رو به اقا کردند و تقاضا کردند که دعایی بخواند و با نفس قدسی خود کاری بکند

یه سئوال داشتم حاج محسن
    ما در تشیع ائمه رو واسطه بین خود و خدا می دونیم و کرامات این عزیزان را به واسطه قربی که به درگاه خدا دارند می دونیم. حالا کراماتی هم به سایر بزرگان نسبت داده میشه که اونم به خاطر اعمال پاکشون و عزتی که پیش خدا دارند مستجاب الدعوه بودنشان رو قبول داریم.
    از یک طرف دیگه ما اعتقاد داریم که اگه خدا سختی، مریضی و یا گرفتاری برای ما به وجود آورد حتمأ حکمتی در کاره و یا صلاح ماست و یا امتحانی در کار است،
    این دو تا با هم تناقض دارند، مثل اینه که یه استاد داره امتحانی از ما می گیره و ما به واسطه یه آشنا از استاد میخایم که امتحان نگیره یا سئوالات رو به ما برسونه، آیا اینجوری حکمت خدا زیر سئوال نمی ره؟ اون کسی که به اون آقا دسترسی نداره و در معرض اون امتحانه چه فرقی با اونی داره که به اون آقا دسترسی داره؟ اصلأ ما اعتقاد داریم که خداوند در همه حال صلاح بنده هاشو میخاد و ما باید در همه حال تسلیم محض باشیم، پس آشنا و واسطه فرستادن برای عوض کردن تصمیم خداوند چه معنی داره؟

6 سپاس: jaj، محسن صائب، هاچو هاچو، KuRoSh، maryamlondon1، Kishe Mehr

• سهیل22

باریک اله دیااکو :13:
    2 سپاس: محسن صائب، KuRoSh

• Kishe Mehr

عشق هدیه ی خداوند است و غرور هدیه شیطان و ما هدیه ی خدا را از هم پنهان میکنیم و هدیه ی شیطان را به هم میدهیم...
    2 سپاس: محسن صائب، maryamlondon1

• هاچو هاچو

واقعا همینطوره که گفتی :46: خدا یا غرور در مقابل خودت رو از من دور کن که تو هر چه بزرگی من کوچک... :48:
    نمایش یا پنهان متن
    تصویر در دسترس نیست

4 سپاس: maryamlondon1، ♥Rose♥، محسن صائب، Andia

• محسن صائب

.
    نقل قول: دیااکو
    اصلأ ما اعتقاد داریم که خداوند در همه حال صلاح بنده هاشو میخاد و ما باید در همه حال تسلیم محض باشیم،

من به هیچ وجه اندیشمند اسلامی نیستم و در حد خودم جواب سوال شما رو عرض میکنم
    .
    رضا به داده بده و ز جبین گره بگشای *** که بر من تو گره نگشاد است
    .
    عقیده ای عرفانی ؛ که گروهی از عرفا به ان اعتقاد دارند و معتقد هستند که سرنوشت هر کسی از قبل تعیین شده و انسان در برای سختی ها بایستی سر فرو اورد انها امتحان الهی رو جزو لاینفک زندگی هر انسانی میدانند.
    .
    .
    از طرف دیگه
    .
    عده زیادی از علمای اسلامی مخالف این امر هستند انها اعتقاد دارند سرنوشت انسانها کاملا دست خودشون هست و بلایا و حوادث نه از پیش تعیین میشود بلکه روال طبیعی زندگی هر شخص و بر اساس نوع زندگی اوست .
    به عنوان مثال . شخص رانندگی خطرناکی انجام بدهد و در نهایت اگر تصادف کند ، مقصر خودش خواهد بود و یا نوع تغذیه کسی پر چرب و زندگی بی تحرکی داشته باشد ، در نهایت فشار خون و سکته برایش قابل پیش بینی خواهد بود
    .
    این گروه اعتقاد به امتحان الهی دارند ولی امتحان الهی رو در زندگی افراد بسیار محدود میدانند، انها امتحان الهی در مواقعی خاصی و برای افرادی خاص میدانند.
    .
    مثل اینه که یه استاد داره امتحانی از ما می گیره و ما به واسطه یه آشنا از استاد میخایم که امتحان نگیره یا سئوالات رو به ما برسونه،

مثال شما کاملا با امتحان الهی فرق داره
    در امتحان الهی اینجوری نیست کاملا دست بسته باشیم . بایستی از همه ابزارها استفاده کرد . در اصلا بسته نیست درمان در امتحان الهی کاملا در ید قدرت خالق کل هست . مردان خدا و افرادی که نزد خداوند ابرو دارند میتوانند در این کار کمک بزرگی باشند.
    .
    این مسایل در حد نوشتاری نیست و امیدوارم به مشهد تشریف بیاورید و من میزبان شما باشم و بتونیم رو در رو به بحث بنشینیم

8 سپاس: jaj، ♥Rose♥، تنها، maryamlondon1، Kishe Mehr، mahsa joon، هاچو هاچو، Andia

• 7 سپاس: KuRoSh، maryamlondon1، ♥Rose♥، محسن صائب، Kishe Mehr، هاچو هاچو، Andia

• دیااکو

ممنون حاج محسن برا دعوتت؛ امیدوارم توفیق بشه زیارتتون کنم؛
    مثالی که شما در مورد رانندگی زدید رو میشه یه جور دیگه نگاه کرد؛ مثلأ کسی که رعایت نمی کنه و سرعت می ره و در نهایت تصادف می کنه؛ میخاد با جور کردن آشنا و واسطه عواقب عمل خودش رو کم کنه؛ و با در معذوریت قرار دان قاضی یا افسر راهنمایی به وسیله آشناها عواقب کارش رو که قانون براش تعیین کرده رو متحمل نشه؛

4 سپاس: KuRoSh، محسن صائب، Kishe Mehr، هاچو هاچو

• 2 سپاس: محسن صائب، Kishe Mehr

• KuRoSh

دیااکو,
    سوالت واقعن سوالی بود که من تو ذهنم بود و از هر کی هم پرسیدم همین جواب محسن عزیز رو دادن یعنی کسی جوابی جز این نداره .
    می دونی مثل چی می مونه یه محصولی رو بخوای بری بخری دوتا انتخاب داری یکی این که خودت مستقیم بری شرکت و کمی به خودت سختی بدی و بخری ولی نه راه دوم رو انتخاب کنی و به واسطه ها بگی که برات بخرن و تو بشینی توخونه تا محصول برسه به دستت

3 سپاس: محسن صائب، Kishe Mehr، 313-KaMiKaZe

• ♥Rose♥

نقل قول: محسن صائب
    حتی نقطه هم نیستیم ، هیچ نیستیم ، هیچ و هیچ

:72:

دیااکو,
    KuRoSh,

سرنوشت ما از قبل تعیین شده هست، ولی اینکه بدرستی این مسیر رو پیش بریم با خودمونه، خیلی از اعمال و کارهای ما باعث تغییر سرنوشتمون میشه، باعث افزایش یا کاهش مدت عمرمون میشه و ...
    من در جایی خوندم ( اسم کتاب رو حضور ذهن ندارم) که زنی ، 4 تا پسرشو فقط به نیت امام زمان(عج) به خدا تقدیم کرد ( آنها در جنگهایی که بر علیه اسلام برپا شده بود به درجه شهادت نائل شدند) و از طرف واسطه هایی خبر دادند که این خانم یکی از 313 نفر یار آقا انتخاب شده و این عمل و نیتش باعث شد که 40 سال از زمان غیبت کبری کاسته بشه.

قضا و قدر به دو دسته تقسیم می شوند:

1) قضا و قدر حتمی.
    2) قضا و قدر غیر حتمی و معلق.

قضا و قدر حتمی آن علل و معلول و سبب و مسببی هستند که بیرون از اراده انسانها و موجودات دیگر قطعیت دارند و گریزی از آنها نیست مثل اینکه تمام موجودات ممکن از عدم بوجود آمده اند یا موجودات زنده مرگ را خواهند یافت و مثلاً آب در شرایط عادی در 100 درجه به جوش خواهد آمد. اما دسته دیگر از این قضا و قدرها غیر حتمی هستند یعنی ما در آن زمینه یک قضا و قدر نداریم بلکه انواع قضا و قدر داریم که با دخالت اختیار و اراده و انتخاب انسان یکی از آنان معین می شود.

امیرالمؤمنین علی (ع) پای دیواری آسوده بودند که دیوار می خواست فرو بریزد، امام از سایه آن کنار رفتند سؤال شد"تفر من قضاء الله یا علی؟"یعنی آیا از قضا و قدر الهی فرار می کنی؟ امام فرمود:"افر من قضائه الی قدره"یعنی از یک قضا و قدر الهی (که خراب شدن دیوار به سر آن حضرت باشد) به قضا و قدر دیگرش فرار می کنم (یعنی کنار بودن امام و خراب نشدن دیوار بر آن حضرت)
    اگر کسی استعداد 150 سال عمر را دارد و شرایط بهداشتی را رعایت کند، قضا و قدر و اصطلاحاً تقدیر او این است که 150 سال عمر کند و اگر این شرایط را رعایت نکرد، تقدیر او چیزی دیگر است.

برای توضیح بیشتر به کتاب "انسان و سرنوشت" شهید مطهری (ره) رجوع فرمائید.

4 سپاس: maryamlondon1، محسن صائب، Kishe Mehr، هاچو هاچو

• دیااکو

رز
    حرفات متین؛ ولی اصلأ بحث قضا و قدر نیست؛
    یکی معلوله؛ این معلولیت می تونه علتهای گوناگونی داشته باشه؛
    یا مادرزاد معلوله که به جز این جوابی نداره که حکمت خداوند بوده؛
    یا در اثر بی احتیاطی خودش بوده که نتیجه عمل خودشه؛
    یا در اثر بی احتیاطی دیگران و یا جنگ و یا حوادث طبیعی بوده و خودش مقصر نبوده که دوباره به جز حکمت خدا جوابی براش نداریم؛
    پس دو عامل وجود داره؛ یا طرف در اثر اعمال خودش گرفتار یک مصیبت و یا ابتلا شده و یا حکمت خداوند بوده؛
    در صورت تقصیر فرد واسطه آوردن میشه همون مثالی که گفتم؛ طرف در اثر بی احتیاطی تصادف می کنه و با آوردن واسطه میخاد عواقب کارش رو که نتیجه کارشه تحمل نکنه که اگه اینطور بشه از عدالت به دوره؛
    اگه هم در معلولیت و مصدومیت خودش هیچ نقشی نداشته آوردن واسطه یعنی زیر سئوال بردن حکمت خداوند؛

3 سپاس: ♥Rose♥، Kishe Mehr، هاچو هاچو

• maryamlondon1

نقل قول: محسن صائب
    زود مغرور میشویم . داد میزنیم . خود را برتر میدانیم

:39:

3 سپاس: ♥Rose♥، محسن صائب، Kishe Mehr

• ♥Rose♥

دیااکو,

اگر چه تمام امور این عالم بر اساس حکمت الهی می باشد اما نقش اراده و اختیار انسان و حوادثی که برای خودش رقم می زند مخفی نمی باشد و هر انسانی با توجه به اعمال خودش می تواند، آینده خود را تغییر دهد. یکی از راههای آن، دعا کردن می باشد. خود دعا نیز در چارچوب حکمت الهی گنجانده شده است به نحوی که خداوند متعال گاهی دادن نعمتی را به بنده اش و یا رفع بلا و نقمتی را از او، مشروط بر دعا کردن نموده است. پس دعا در دایره حکمت الهی از نقش بسزائی برخوردار است به نحوی که حکمت خدا اقتضاء می کند که بنده برای بلایی که مولایش به وی داده است دست به دعا بلند کرده تا معبودش آن را به اجابت برساند.
    My Webpage

پیشنهاد میکنم به این لینک هم یه نگاهی بیندازین و مطالعه کنید، ان شاءالله که جواب سوالتون رو بگیرین :24:

مرز بين سرنوشت و حكمت و تقدير الهي چست؟

3 سپاس: محسن صائب، Kishe Mehr، هاچو هاچو

• محسن صائب

نقل قول: Kishe Mehr
    عشق هدیه ی خداوند است و غرور هدیه شیطان و ما هدیه ی خدا را از هم پنهان میکنیم و هدیه ی شیطان را به هم میدهیم...

خیلی عالی.............ممنون
    نقل قول: jaj
    برادرا خواهرا برا خاطر امام حسین یه کمکی بکنید بچه صغیر دارم امام حسین اجرتون بده برادرا خواهر

:83: :83:
    میخاد با جور کردن آشنا و واسطه عواقب عمل خودش رو کم کنه؛ و با در معذوریت قرار دان قاضی یا افسر راهنمایی به وسیله آشناها عواقب کارش رو که قانون براش تعیین کرده رو متحمل نشه؛

دیا جان
    شما بحث رو عوض کردید :4:
    شما فرمودید امتحان الهی و من عقیده عرفا رو در این زمینه عرض کردم و گفتم امتحان الهی طبق نظر خیلی از بزرگان الهی بسیار محدود هست .
    و اما در مورد تصادف
    به هر دلیلی که یک نفر تصادف بکنه ، باید بفکر درمان باشه ، دکترو بیمارستان جزو بدیهی ترین روش های درمان هست . اینجا کسی نمیگه چون خودت مقصر بودی پس باید تنبیه بشی و درمان بی درمان.
    حالا یک فردی معتقد چون میدونه درمان تمام مشکلات (حتی مواردی که مصوبش خود اوست) در ید قدرت خداوند هست ، پس توجه ویزه بسوی خداوند دارد.
    اصلا صحبت پارتی بازی و مثالهای دنیوی نیست
    شما خداوند رو در حد یک بشر پاییین اوردید
    نقل قول: KuRoSh
    می دونی مثل چی می مونه یه محصولی رو بخوای بری بخری دوتا انتخاب داری یکی این که خودت مستقیم بری شرکت و کمی به خودت سختی بدی و بخری ولی نه راه دوم رو انتخاب کنی و به واسطه ها بگی که برات بخرن و تو بشینی توخونه تا محصول برسه به دستت

کورش جان
    نمیدونم سوال شما به چه صورتی است
    بزار من سوال کنم
    شما قبول داری که افرادی میتوانند با ریاضت و عبادت پرودگار در دستگاه الهی دارای قرب بشوند و قدرتهایی رو بدست بیاورند؟
    نقل قول: ♥Rose♥
    سرنوشت ما از قبل تعیین شده هست، ولی اینکه بدرستی این مسیر رو پیش بریم با خودمونه، خیلی از اعمال و کارهای ما باعث تغییر سرنوشتمون میشه، باعث افزایش یا کاهش مدت عمرمون میشه و ...

فرمایشات شما کاملا متین :46:
    ولی چه اندازه از این سرنوشت از پیش تعیین شده است مورد اختلاف شدید عرفا و دیگر بزرگان دین هست .
    بشنو این نکته که خود را ز غم ازاد کنی*** خون خوری گر طلب روزی ننهاده کنی
    اگه هم در معلولیت و مصدومیت خودش هیچ نقشی نداشته آوردن واسطه یعنی زیر سئوال بردن حکمت خداوند؛

دیا جان شما اول بگو تا چه اندازه میتونی قبول کنی که در این دنیا افرادی قدرت های ما فوق دیگران پیدا میکنند ، ایا وجود اینگونه افراد رو میتونی قبول کنی

3 سپاس: Kishe Mehr، jaj، هاچو هاچو

• Kishe Mehr

اون کسی که به اون آقا دسترسی نداره

نمایش یا پنهان متنمردی برای اصلاح سر و صورتش به آرایشگاه رفت.
    در حال کار، گفتگوی جالبی بین آنها در گرفت.
    آنها به موضوع «خدا» رسیدند؛
    آرایشگر گفت: “من باور نمی‌کنم خدا وجود داشته باشد.”
    مشتری پرسید: “چرا؟”
    آرایشگر گفت: “کافی است به خیابان بروی تا ببینی چرا خدا وجود ندارد. اگر خدا وجود داشت آیا این همه مریض می‌شدند؟
    بچه‌های بی‌سرپرست پیدا می‌شدند؟ این همه درد و رنج وجود داشت؟
    نمی توانم خدای مهربانی را تصور کنم که اجازه دهد این چیزها وجود داشته باشد.”
    مشتری لحظه ای فکر کرد، اما جوابی نداد؛
    چون نمی‌خواست جروبحث کند.
    آرایشگر کارش را تمام کرد و مشتری از مغازه بیرون رفت.
    در خیابان مردی را دید با موهای بلند و کثیف و به هم تابیده و ریش اصلاح نکرده..
    مشتری برگشت و دوباره وارد آرایشگاه شد و به آرایشگر گفت:
    “به نظر من آرایشگرها هم وجود ندارند.”
    آرایشگر با تعجب گفت: “چرا چنین حرفی می زنی؟ من این‌جا هستم، همین الان موهای تو را کوتاه کردم!”
    مشتری با اعتراض گفت: “نه! آرایشگرها وجود ندارند؛
    چون اگر وجود داشتند، هیچ کس مثل مردی که آن بیرون است،
    با موهای بلند و کثیف و ریش اصلاح نکرده پیدا نمی‌شد.”
    آرایشگر گفت: “نه بابا؛ آرایشگرها وجود دارند،
    موضوع این است که مردم به ما مراجعه نمی‌کنند.”
    مشتری تایید کرد: “دقیقاً! نکته همین است.
    خدا هم وجود دارد!
    فقط مردم به او مراجعه نمی‌کنند و دنبالش نمی‌گردند برای همین است که این همه درد و رنج در دنیا وجود دارد.”

ما باید در همه حال تسلیم محض باشیم

دیا جان این دقیقا همون بحث جبر و اختیار هست که حتی فلاسفه ی بزرگی مثل ملاصدرا و... هم نتوانستند جوابی براش پیدا بکنند و در نهایت این حرف رو زدند که "این بحث حالا حالها باز هستش" .
    پس آشنا و واسطه فرستادن برای عوض کردن تصمیم خداوند چه معنی داره؟

دقیقا آیه ی قرآن هست که میگه ادعونی استجب لکم؛ دعا کنید تا استجابت کنم شما را. اگر آشنا فرستادن تضادی با نظر وی داره، و یا حقی از کسی ضایع میکنه، اشکال داره...
    سوره مائده، آیه 35 : «وابتغوا الیه الوسیله ؛ به سوى خداوند وسیله برگیرید».

با آوردن واسطه میخاد عواقب کارش رو که نتیجه کارشه تحمل نکنه که اگه اینطور بشه از عدالت به دوره

در صورتی از عدالت به دوره که حقی از کسی ضایع بشه. وقتی خداوند "به واسطه "ی دعای خود و یا دیگری، معلولی رو شفا میده در اینجا حق چه کسی خورده شده؟! چه کسی از شفا یافتن یک معلول اصلا ناراحت میشه تا بخواد بی عدالتی برقرار بشه؟!

بچه بودیم خانوادگی با ماشین داشتیم میرفتیم شاهچراغ (ع) داداشم به بابام گفت بابا یه پولی به من بدین تا بندازم داخل ضریح چون نذر کردم.
    + بابام : نذر ِ چی؟
    - داداشم : نذر کردم که امتحانامو خوب بدم!
    + خو اگه تلاش بکنی امتحاناتو خوب میدی!
    - نه! یعنی نذر کردم سوالا آسون باشه!
    + اگه خوب بخونی سوالا برات آسون میشه!

3 سپاس: محسن صائب، jaj، هاچو هاچو

• محسن صائب

نقل قول: Kishe Mehr
    در صورتی از عدالت به دوره که حقی از کسی ضایع بشه. وقتی خداوند "به واسطه "ی دعای خود و یا دیگری، معلولی رو شفا میده در اینجا حق چه کسی خورده شده؟! چه کسی از شفا یافتن یک معلول اصلا ناراحت میشه تا بخواد بی عدالتی برقرار بشه؟!

واقعا لذت بردم از اینهمه اطلاعات ، نه اینکه چون مطابق عقیده من نوشتی اینو عرض کردم ، متاسفانه بعضی از دوستان در بحث کردن بسیار کلی و بدون ارائه مدرک صحبت میکنند . این نوع بحث کردن انهم در محیط مجازی کاملا بی انصافی هست
    .
    باهم تشکر از وقتی که گذاشتی
    .
    امشب انشاا... حرم مشرف بشوم دو رکعت نماز حاجت ، جهت خوشبختی شما و همسرمحترمتون میخونم و از خداوند خواهم خواست نسلی خوب و با انصاف رو به شما مرحمت بفرماید.

4 سپاس: mahsa joon، jaj، Kishe Mehr، هاچو هاچو

• دیااکو

کیش مهر
    دقیقأ اون مثالی رو که در مورد برادر و پدرت زدی چکیده حرفهای منه؛ من دارم می گم به نظر مسلمانان خداوند یک روش روشن پیش روی ما گذاشته که ما موظف به پیروی از اون روش و شیوه زندگیم؛ مثل اینی که برادرت موظفه درس بخونه تا تو امتحاناتش موفق باشه؛ پس اگه ما به اون روش پیش بریم حتمأ موفقیم و اگه با همه تلاش ما استاد ما مثلأ صلاح دونست که برای تقویت اساسی ما یک سال دیگه اون درسا رو بخونیم ما اگه به استادمون اطمینان داشته باشیم تمکین می کنیم و دنبال آشنا و واسطه جور کردن برای تغییر نظر استاد نمی ریم؛
    حاج محسن
    مثال بالا در مورد تنزل خداوند به بشر که شما گفتید هم صادقه؛ چطور خداوند در تصمیم خودش برای یک مخلوق خودش تجدید نظر می کنه؟ تجدید نظر در امری یعنی یا اون کار اشتباه بوده و یا روش بهتری وجود داره؛ آیا این حرف پایین آوردن شأن خداوند نیست؟ من قبلنها که دلی پاک داشتم و دعا می کردم هیچوقت کاری رو به خدا دیکته نمی کردم و می گفتم خدایا هر چه صلاح می دانی؛ این صحبتهای من تناقضی با دعا نداره؛ طرف میخاد بره امتحان بده می گه خدایا به امید تو؛ ولی وقتی امتحان رو خراب کرد دیگه خدا مقصر نیست؛ و طرف نباید و نمی تونه با توسل و نذر و واسطه و آشنا نظم خداوند رو به هم بریزه؛ اگه توجه کرده باشید در حرفهای من شأن خداوند به عنوان خالق خیلی بیشتره؛

3 سپاس: Kishe Mehr، محسن صائب، هاچو هاچو
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: