ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
محسن صائب
چرا نمیتونم از چیزی شاد باشم؟ چرا هی باید مواظب چشم غره مامانم باشم تو رفت و امد ها و دور هم نشینی ها؟
بزرگواری کردی و اینطور کامل حرفهات رو نوشتی
تشکر ویژه منو پذیرا باش
کاملا موافق فرمایش شما هستم
ولی یک سوال
قبول دارید ازدواج موفق ، برای یک زن و یا یک مرد میتونه بهترین انگیزه و بیشترین شور و نشاط رو ایجاد کنه؟
نمیدونم دیدگاهتون در رابطه با سوال بالایم چه هست ؟
ولی اگه موافق باشید
فکر نمیکنید با یک شکست نبایستی به این زودی عقب بکشید
من از فرمایشات شما اینطور استنباط کردم که متاسفانه شکست شما باعث شده انچنان تصویر منفی از ازدواج در روح و ضمیر شما شکل بگیرید ، که نتوانید برای اینده خودتون تصمیم درست و به جا بگیرید ؟
ببخش خنده ام برای خاطره ای از خودم هست
من 8سال بچه نداشتم در طی این مدت مهمترین و ازار دهنده ترین مشکل ما همین دعا کردن ها و ارزوی بچه دار شدن ما بود
چپ میرفتیم و راست میرفتیم ، دعا شون این بود
انشاا.... خدا بهتون بچه بده و یا انشاا.... سال دیگه با بجه تون اینجا باشید
کاملا فرمایش شما رو درک میکنم
نمیدونم شما چند وقت هست که مطلقه شدید ولی بنظرم شما الان در دوران گذار هستید و انشاا.... با عبور از این دوران ، شما و اطرافیانتون بهتر شرایط رو درک خواهید کرد و زندگی برای شما مسیر بهتری رو رقم خواهد زد
الان حدود 60 درصد طلاق ها بخاطر مشکلات جنسی زوجین هست . تقریبا حدود 30 درصد خانمها سرد و 50 درصد اونا معمولی و 20 درصد اونا گرم هستند( البته این امار در استانهای مختلف کاملا فرق میکند) و در مردها که این امار تقریبا مشابه هست . در خیلی از مواقع یک زن سرد ( سردی در بعضی از خانمها به صورتی هست که تا اخر عمر پا به مرحله ارضا جنسی نمیگذارند) با یک مرد گرم و یا برعکس یک مرد سرد با یک زن گرم ازدواج میکنند . متاسفانه در اکثر مواقع زندگی این افراد یا منجر به جدایی میشود و یا دچار انحراف میگردد. حالا اضافه کنید به این مشکلات انحرافات جنسی( خود ارضائی؛ همجنسگرایی، دگر جنس گرایی.........) ببیند مشکلات سر به کجا میگذارد
البته خوشبختانه مراکز مشاوره ای برای قبل از ازدواج در بعضی از شهر ها تشکیل شده که میتوانند تا حدود زیادی پی به تفاوت ها ببرند
صوفی از باده به اندازه خورد نوشش باد *** ورنه اندیشه این کار فراموشش باد
ما ادمها یکسری اعمال و حرکات رو به خودمون تحمیل میکنیم . مثلا من همیشه باید با کت و شلوار باشم و یا فلان خانم باید همیشه با چادر باشد و یا کسی دیگه باید میکاپ کامل داشته باشد و بعد بیرون برود .
این رفتار و اعمال در صورتی که تحمیلی باشد ( حتی توسط خودمون به خودمون) موجب اسیب فراون به روح و روانمون میشود .
باز هم تشکر از این تاپیک جالب و اموزنده
♥Rose♥
اونها اصلاً مشکل جنسی نداشتند، بلکه پسره از سن 14 سالگی شروع به همجنس بازی کرده بود، در حال حاضر هم خونش شده پاتوق دخترا و پسرا، شیشه و کراک هم میکشه
البته موقع تحقیقات، عموی دختر خاله ام تا حدودی متوجه شده بود و تذکر داده بود ولی چشمای دختر خالم کور شده بود، هیچگونه راهنمایی رو نمیپذیرفت و خودش تصمیم گرفت و این شد آخر و عاقبتش ...
zrnznn
zrnznn
بله قبول دارم...البته با تاکید برا اینکه گفتید یه ازدواج موفق
نه فکر کنم من نتونستم منظورمو درست بیان کنم......
من اصلاً مخالف ازدواج نیستم و خودم دور و اطرافیای مجرد رو چه دختر و چه پسر تشویق میکنم که در صورت به وجود اومدن یه موقعیت مناسب حتماً ازدواج کنن...........و شخصاً اگر خودم هم بر گردم به دوران قبل باز هم ازدواج خواهم کرد(البته با چشم و گوش بازتررررر)
و اصلاً هم از این که همچین تجربه ای رو دارم ناراحت نیستمممممممممم
ولی برای من همین کافی بود.... (حالا بنا به شرایطی و افکاری که دارم و راهی که انتخاب کردم....من تمایلی به تجربه دوباره ندارم و البته شاید حرف شما هم مبنی بر بدبینی کمی درست باشه ولی من حس میکنم با عرض معذرت پسر های این دوره زمونه .بازم میگم با عرض معذرت .بببخشید : مرد نیستن که من بخوام در موردشون فکر کنم....به خدا قصد توهین ندارم ولی همیشه اه و حسرت غیرت و مردونگی ...مرد های به سن پدرم و قبل از اون رو میخورم .....نمیدونم ....ولی خواهش میکنم ناراحت نشید من :
پسر های این دوره رو مرد زندگی نمیبینم..شرمنده اینقدر پروپروو حرف زدم)
ما ادمها یکسری اعمال و حرکات رو به خودمون تحمیل میکنیم . مثلا من همیشه باید با کت و شلوار باشم و یا فلان خانم باید همیشه با چادر باشد و یا کسی دیگه باید میکاپ کامل داشته باشد و بعد بیرون برود .
این رفتار و اعمال در صورتی که تحمیلی باشد ( حتی توسط خودمون به خودمون) موجب اسیب فراون به روح و روانمون میشود .
بازم میگم منظورم این نیست و انگار تو این قسمت هم نتونستم حرفامو درست بیان کنم.....به هیچ وجه چیزی به من تحمیل نشده و همه رفتار هام به انتخاب خودمه......(به بیان واضح تر ترجیح میدم پوششش هر جا مناسب خودش باشه...لباس من تو عروسی مممکنه لباسی باشه که وقتی کسی منو با اون چادر بببینه و نشناسه تعجب کنه..البته بازم میگم از اون چادریایی که فقط دماغشون بیرونه نیستم)
انتخاب پوشششم به عهده خودم بوده و شاید اگر بگم تو خانواده پدری و مادریم من از نظر ظاهر از همه پوشششم کاملتره دروغ نگفتم....ولی واقعاً من اینطور راحت ترم و اگر تا به الان متوجه شده باششید کلاً ادم راحتی هستم و نخواستم هیچوقت برا رضایت دیگران خودمو معذب کنم و همیشه سعی کردم اول تو ذهن خودم مورد قبول باشه و بعد اجرا کنم.
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→