ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
سوراخ کردن گوش دختر بچه ها
hadi04
مجله آمریکایی مراقبت بالینی از پوست طی یک مطالعه ای که انجام داده اظهار کرد که 20 درصد سوراخهایی که در بدن ایجاد می شود مثل سوراخ گوش می تواند عامل سرایت عفونت باشد . حفره های اضافی که در پوست ایجاد می شود می توانند آلودگی را از طریق پوست به داخل بدن منتقل کنند یا حتی به افراد دیگر سرایت دهند .
سوراخ کردن گوش در فرهنگ های مختلف از محبوبیت متفاوتی برخوردار است و خوشبختانه احتمال دیده شدن عفونت در آن زیاد است . این مجله در توصیه ای به والدین نوشت : سوراخ کردن گوش نوزادان حداقل تا 6 ماهگی ایده مناسبی نیست چرا که سیستم ایمنی بدن نوزاد تا این زمان هنوز به صورت کامل مجهز نشده و احتمال اینکه نتواند با عفونت احتمالی سوراخ کردن گوش مبارزه نکند را دارد .
باید بدانید احتمال عفونت در قسمت انتهایی لاله گوش کمتر از بقیه نواحی خصوصا غضروف ناحیه بالای گوش است . حتی بسیاری از والدین تمایل به انجام این کار در خانه دارند که باید بگوییم بهتر است اجازه دهید این کار در مراکز درمانی انجام شود .
در حقیقت از میان سوراخهایی که در بدن ایجاد می شود ، سوراخ کردن زبان به احتمال کمتری با عفونت مواجه می شود چرا که با حفاظت و شستشوی مداوم بزاق دهان مواجه است .
سوراخ کردن شکم هم می تواند واقعا دردسر ساز شده و تا چندین هفته بهبودی نیابد . گوشواره ها هم می توانند عامل انتقال عفونت و باکتریهای مفید به بدن شوند . گوشواره ها را در هر جایی قرار ندهید و هر بار که می خواهید از آنها استفاده کنید سعی کنید آن را ضد عفونی کنید .
نخبه
hadi04
یعنی نمیدونی این قضیه صااااااااااف رو مخمه اصلا نمیتونم یاس رو توی اون وضعیت ببینم
jaj
بندری
نخبه
عمو من اصلا دلم نمیاد
دنیز خعلی لوسه یه جوری مظلومانه گریه میکنه ادم دلش کباب میشه
hadi04
دمت گرم خدایی راحت شدی من هر شب کابوس میبینم
مثل یاس
نمایش یا پنهان متن
mahsa joon
Kishe Mehr
hadi04
ووی یعنی ذلیل مرده موافقی؟
Kishe Mehr
ها عامووووووو
hadi04
پس ایشاللو خدا یکیشه بهت بده تا بودونی من چی چی میکشم
گزینه ی سوم برای کساییه که تو باغ نیستن
نخبه
بچه سر تا پا طلا خخخخخخخخخخخخخ فک کن بچه 12 تا النگو تو دستشه شونصد تا گردن بند
بعد میخاد حرف بزنه هی یه کاری کنه طلاهاش دیده بشه
حالا فعلا سر تا پای زنت رو طلا بگیر تا طلا ارزونه بعد یه فکری به حال بچه میکنیم
hadi04
دست رو نقطه ضعف آقایون نذار
هاچو هاچو
Kishe Mehr
از قدیم گفتن دارندگی و برازندگی
مگه بچم ندیده که بخواد از این کارای زنها بکنه؟
نگو میشنوه
لامصب اقایون قربونشون برم همه جاشون نقطه ضعفه
مگه دست توئه؟
نمایش یا پنهان متن
بچه مثبت
حالا خوبه پسردار نشدی که بخوای ببری بندازی دور
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
Kishe Mehr
چرا کاری میکنید که من جوک یادم بیفته؟
نمایش یا پنهان متن
به پسره میگن که حالا دیگه باید دامن بپوشی. پسره میگه نامردااااااااااااا مگه چقدشو بریدین؟هاچو هاچو
بعله که دسته منه
Kishe Mehr
میخوام که صد سال ِ مشکی زن بگیری
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→