ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
سوراخ کردن گوش دختر بچه ها
هاچو هاچو
بله دیگه از وقتی خودت متاهل شدی بایدم اینطور بگی
Kishe Mehr
باشه بابا حالا قهر نکن ، میخوام که صد سال سفید زن بگیری
هاچو هاچو
حالا بذار پسند کنم رنگ بندی هم دارین؟
Kishe Mehr
آره دِداش دارُم، رنگ بندی مختلف دِره، جنس ایتالیائی اصل ِ ، الکی روش نوشته رفته تولیدی عباس پور
هاچو هاچو
جسارتا الکی نیست،حاج آقای عباس پور خیلی دوست داره بره ایتالیا
Kishe Mehr
ایشان به جای جای نقاط استراتژیکشون بخندن که بخوان برن ایتالیا
hadi04
این نقطشون دیگه خیلی حساسه
شما انتخاب کن سایز بندی هم داره
zrnznn
من 23 سالم بود که گوشامو سوراخ کردم
اولش که مامانم دلش نیومد گوشهامو سوراخ کنه
بعد که که خودم میترسیدم فکر میکردم هوووووووووووووو حالا چقدر درد داره....
ولی بعد از ماجراهاییی.........و به خاطر چند تا گوشواره خوشگلللل که حسابی دل منو برده بودن و حرف اطرافیان که اصلاً درد نداره خودم با پای خودم رفتم گوشهامو سوراخ کردم ..اولش تا تفنگه دست خانمه رو دیدم فقط التماسش کردم آروم این کارو بکنه........ولی آخرش تو یه لحظه نفهمیدم که چی شد که اینجوری شددد؟ دیدم خانمه گفت تموم شد....فقط یه سوزنی انگار تو گوشم فرو کرده بودن همین ....بلند شدم دیدم که دوتا گوشواره نگین سبز تو گوشمه............راستی یه عالمه هم قبلش سر نگین گوشواره بر سر دوراهی بودم که سبز؟ یا آبی؟ یا قرمز انتخاب کنمممممممممممم
خلاصه فقط روز اول دوم وقتی دستم میزدم به گوشم تنها درد داشت
آخه خانمه گفته بود که باید هر چند ساعتی یهع بار گوشواره ها رو تو گوشم دور بدم تا نمیدونم چی چیش خوشک نشه....منم موقعی که میخواستم دورش بدم دردم میگرفت.......ولی بعدش نه خوب بودو کلی با گوشواره های دیگه اوم جلو مردم پزززززززززززززز دادممممممممممممممممم....این بود داستان زندگی....نه بببخشد داستان گوش سوراخ کردن مننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن
jaj
♥Rose♥
29 سال پیش که مادربزرگ ما با سوزن سوراخ میکرد چی
hadi04
زیاد عجله نکن تو وظیفتو انجام دادی در حیطه خودت
zrnznn
بعد با کمال خونسری لاله گوشتو میزاره داله تفنگه و تو حین حرف زدن باهات هواستو پرت میکنه و.................... دیگه مبارک هههههههههههههه
راستی اخرش دوتا از دوستام دعوام کردن گفتم چرا رفتی 5000 تمومن دادی گوشاتو سوراخ کردی؟ میگفتی خودمون با سوزن سوراخ میکردیم..جدی جدی اونها خودشون گوش های خودشون را برا بار چندم سوراخ کرده بودن ولی من حاضر نبودم برم زیر دستشون .... ترجیح دادم برم کلنیک
jaj
zrnznn
ولی اون زمان به من قول طلا داده شد
.
.
.
راستی آقا جلال دیبش رفتیم احیا وسط احیا یادت افتادم....اگر گفتی چی شد که یادت افتادم؟!
jaj
zrnznn
بعدشم برا پذیرایییی وسط احیا بستنی دادن ...یادت افتادم اخه دیروز تو تاپیک کیک فاطمه گفتی بستنی دوست داری
jaj
hadi04
راست میگیا خدا رو چه دیدی شاید بچه های ما با پیشرفت علم آماده درومدن نیازی به این کارها هم نبود والا...
♥Rose♥
jaj,
این آقایون از همون اولش شکمو هستن تا آخرش
jaj
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→