₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سؤال کنید » سوراخ کردن گوش دختر بچه ها
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سؤال کنید » سوراخ کردن گوش دختر بچه ها

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3

سوراخ کردن گوش دختر بچه ها

4812 بازدید، 60 پست، نویسنده: hadi04

• هاچو هاچو

نقل قول: Kishe Mehr
    میخوام که صد سال ِ مشکی زن بگیری :bahone:

بله دیگه از وقتی خودت متاهل شدی بایدم اینطور بگی 343

2 سپاس: Kishe Mehr، hadi04

• Kishe Mehr

نقل قول: هاچو هاچو
    بله دیگه از وقتی خودت متاهل شدی بایدم اینطور بگی 343

باشه بابا حالا قهر نکن ، میخوام که صد سال سفید زن بگیری :4: خوب شد حالا؟ :4: حالا چرا توی افق محو میشی؟ 343

2 سپاس: هاچو هاچو، hadi04

• هاچو هاچو

باشه بابا حالا قهر نکن ، میخوام که صد سال سفید زن بگیری :4: خوب شد حالا؟ :4:

حالا بذار پسند کنم رنگ بندی هم دارین؟ :4:

3 سپاس: Kishe Mehr، نخبه، hadi04

• Kishe Mehr

حالا بذار پسند کنم رنگ بندی هم دارین؟ :4:

آره دِداش دارُم، رنگ بندی مختلف دِره، جنس ایتالیائی اصل ِ ، الکی روش نوشته رفته تولیدی عباس پور :bahone:

3 سپاس: هاچو هاچو، نخبه، hadi04

• هاچو هاچو

آره دِداش دارُم، رنگ بندی مختلف دِره، جنس ایتالیائی اصل ِ ، الکی روش نوشته رفته تولیدی عباس پور :bahone:

جسارتا الکی نیست،حاج آقای عباس پور خیلی دوست داره بره ایتالیا :bahone:

2 سپاس: Kishe Mehr، hadi04

• Kishe Mehr

جسارتا الکی نیست،حاج آقای عباس پور خیلی دوست داره بره ایتالیا :bahone:

ایشان به جای جای نقاط استراتژیکشون بخندن که بخوان برن ایتالیا :bahone:

2 سپاس: hadi04، هاچو هاچو

• hadi04

لامصب اقایون قربونشون برم همه جاشون نقطه ضعفه

این نقطشون دیگه خیلی حساسه :4:
    حالا بذار پسند کنم رنگ بندی هم دارین؟

شما انتخاب کن سایز بندی هم داره :bahone:

2 سپاس: هاچو هاچو، Kishe Mehr

• zrnznn

من رایم بلییییییییییییه :4:
    من 23 سالم بود که گوشامو سوراخ کردم
    اولش که مامانم دلش نیومد گوشهامو سوراخ کنه
    بعد که که خودم میترسیدم فکر میکردم هوووووووووووووو حالا چقدر درد داره....
    ولی بعد از ماجراهاییی.........و به خاطر چند تا گوشواره خوشگلللل که حسابی دل منو برده بودن و حرف اطرافیان که اصلاً درد نداره خودم با پای خودم رفتم گوشهامو سوراخ کردم ..اولش تا تفنگه دست خانمه رو دیدم فقط التماسش کردم آروم این کارو بکنه........ولی آخرش تو یه لحظه نفهمیدم که چی شد که اینجوری شددد؟ دیدم خانمه گفت تموم شد....فقط یه سوزنی انگار تو گوشم فرو کرده بودن همین ....بلند شدم دیدم که دوتا گوشواره نگین سبز تو گوشمه............راستی یه عالمه هم قبلش سر نگین گوشواره بر سر دوراهی بودم که سبز؟ یا آبی؟ یا قرمز انتخاب کنمممممممممممم :4: به نظرم این تمصیمش سرنوشت ساز تر از تصمیم سوراخ کردن گوشم بودددددددددد :83:
    خلاصه فقط روز اول دوم وقتی دستم میزدم به گوشم تنها درد داشت
    آخه خانمه گفته بود که باید هر چند ساعتی یهع بار گوشواره ها رو تو گوشم دور بدم تا نمیدونم چی چیش خوشک نشه....منم موقعی که میخواستم دورش بدم دردم میگرفت.......ولی بعدش نه خوب بودو کلی با گوشواره های دیگه اوم جلو مردم پزززززززززززززز دادممممممممممممممممم....این بود داستان زندگی....نه بببخشد داستان گوش سوراخ کردن مننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن 304

7 سپاس: jaj، hadi04، ♥Rose♥، نخبه، هاچو هاچو، بندری، Kishe Mehr

• 2 سپاس: hadi04، ♥Rose♥

• ♥Rose♥

بنظر منم هر چه زودتر این کار انجام بگیره بهتره ، چون لالۀ گوش هم نرم تره :72:
    29 سال پیش که مادربزرگ ما با سوزن سوراخ میکرد چی :40: الان خیلی راحت شده، یه همکلاسی داشتیم از بالا تا پایین گوششو سوراخ کرده بود و گوشواره نگینی زده بود :56:

3 سپاس: hadi04، jaj، بندری

• hadi04

نقل قول: jaj
    یه جوری تعریف کردی که منم ترغیب شدم برم گوشامو سوراخ کنم یه سری از اون گوشواره آبی ها رو هم بردارم برای خودم

زیاد عجله نکن تو وظیفتو انجام دادی در حیطه خودت :bahone:

2 سپاس: jaj، Kishe Mehr

• zrnznn

یه جوری تعریف کردی که منم ترغیب شدم برم گوشامو سوراخ کنم یه سری از اون گوشواره آبی ها رو هم بردارم برای خودم

:83: گوشواره های اولی به انتخاب خودته...یه جعبه میزاره از اون گوشواره های که مخصوص تو اون تفنگه هستننننننننن.....بعد شما انتخاب میکنی..همه یه جورن فقط نگیناش فرق میکنه.
    بعد با کمال خونسری لاله گوشتو میزاره داله تفنگه و تو حین حرف زدن باهات هواستو پرت میکنه و.................... دیگه مبارک هههههههههههههه :4:
    راستی اخرش دوتا از دوستام دعوام کردن گفتم چرا رفتی 5000 تمومن دادی گوشاتو سوراخ کردی؟ میگفتی خودمون با سوزن سوراخ میکردیم..جدی جدی اونها خودشون گوش های خودشون را برا بار چندم سوراخ کرده بودن ولی من حاضر نبودم برم زیر دستشون .... ترجیح دادم برم کلنیک :4:

6 سپاس: hadi04، ♥Rose♥، jaj، نخبه، هاچو هاچو، بندری

• 5 سپاس: hadi04، ♥Rose♥، zrnznn، نخبه، هاچو هاچو

• zrnznn

بابای منم که می خواست گوش دو تا خواهرهام رو سوراخ کنه بهشون قول داده بود که براشون بستنی و کیک کشمشی بخره اونها هم قبول کرده بودند

ولی اون زمان به من قول طلا داده شد :4: و عمل شد .....چی کنیم به قولت توقعات بالا رفته
    .
    .
    .
    راستی آقا جلال دیبش رفتیم احیا وسط احیا یادت افتادم....اگر گفتی چی شد که یادت افتادم؟! :4:

2 سپاس: jaj، نخبه

• 2 سپاس: zrnznn، hadi04

• zrnznn

نه بابا.اولاً زنونه بود آخوند نداشت که :21:
    بعدشم برا پذیرایییی وسط احیا بستنی دادن ...یادت افتادم اخه دیروز تو تاپیک کیک فاطمه گفتی بستنی دوست داری :4:

3 سپاس: jaj، hadi04، Kishe Mehr

• 1 سپاس: hadi04

• hadi04

نه این کاری که برامون کردند وظیفه باباهامون بوده ما هنوز موقع انجام وظیفمون نشده

راست میگیا خدا رو چه دیدی شاید بچه های ما با پیشرفت علم آماده درومدن نیازی به این کارها هم نبود والا... :4:

2 سپاس: ♥Rose♥، jaj

• ♥Rose♥

نقل قول: hadi04
    راست میگیا خدا رو چه دیدی شاید بچه های ما با پیشرفت علم آماده درومدن نیازی به این کارها هم نبود والا...

:23:
    jaj,
    این آقایون از همون اولش شکمو هستن تا آخرش :28:

2 سپاس: jaj، hadi04

• 2 سپاس: ♥Rose♥، hadi04
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: