ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
๑۩۞۩๑ ثبت نام صندلی داغ ๑۩۞۩๑
نخبه
به خدا که اگر خورشید را در دست راستم و ماه را در دست چپم بقذارند هر گز شرکت نخاهم کرد
بندری
Kishe Mehr
میخواد توی رودروایسی قرارشون بده
zrnznn
serpent
اره اره ، پس بدو بیا ثبته نام کن
Kishe Mehr
با اجازه ی مدیران عزیز؛ عارضم به حضور انورتون که راههای مختلفی داره، یکیش اینه که ممکنه متوسل به زور بشیم
hadi04
نغمه
zrnznn
بندری
ژنرال
به خدا که اگر خورشید را در دست راستم و ماه را در دست چپم بقذارند هر گز شرکت نخاهم کرد
شیرین شرکت کن...
یه جایی میخوندم که هیجان خیلی برای شیر مادر مفیده...
نمایش یا پنهان متن
اگرم شیر خشک میدی به دنیز، اینو بگم که حتی توی شیر خشک هم تاثیر مثبت داره♥Rose♥
ايول ايول
نيگا نيگا ، پشت سر آدم چيا كه نميگن تو روز روشن ماه رمضون!
اون سري به درخواست دوستان كانديدا شدم ولي اينبار كسي ازم درخواست نكرده
یه جایی میخوندم که هیجان خیلی برای شیر مادر مفیده...
طفلك ميزنه، خودشو با شيرش خشك ميكنه
اصلاً چرا خود شما كانديدا نميشين ؟
بندری
اون سري به درخواست دوستان كانديدا شدم ولي اينبار كسي ازم درخواست نكرده
خب پس اعتراف كن ترسيدي چون از اون ماه تا اين كه فرقي نمي كنه
♥Rose♥
خدمتتون عرض کنم که بنده تا حدودی آدم ریسک پذیری هستم البته شرایط و تمام جوانب رو قبلاً می سنجم و بعد ریسک میکنم
در اون موقع از نیت چند نفری خبر نداشتم ولی تو صندلی مهدی یره، ابرها رفت کنار!
ببخشید این حرف رو میزنم متوجه شدم بعضی از دوستان با غرض ... سوال کنایه دار (!) و ... می پرسن و براشون فرقی نمیکنه که طرف پسر باشه یا دختر و اینکه هدفشون چی میتونه باشه الله اعلم !
بنده که فقط شش ماه هست در اینجا هستم
حالا شما اگر نمی ترسین چرا خودتون کاندیدا نمیشین ؟؟؟!!!
چرا همیشه شعبان، یکبار هم رمضان!
خیلی از قدیمی ها هستن که دلشون میخواد دوستان قدیمیِ دیگرشون روی صندلی بشینه، حالا گیر میدید به منِ تازه وارد!
اگر هم کاندیدا بشم که دیگه جزء محالاتِ ، نمیتونم چون اون مدت، ایام امتحاناتم هست
بندری
اصن لطف صندلي ذاغ به همين سوالات كنايه داره ولي فكر نكنم منظور خاصي توي سوالات باشه .
البته از محاسن صندلي داغ يكي ديگش اينه كه آدم خيلي سوالاي نپرسيده از خودش داره كه تو اينجا بهشون جواب مي ده ولي توي زندگي هيچوقت از خودش نمي پرسيده . باور كن
منم يه روز كانديد ميشم . مثلا الان نمي تونم چون آخر هفته آينده دارم مي رم مسافرت البته اگه خدا بخواد و مشكلي پيش نياد برا همين وقت نمي كنم و فكر مي كنم يه نفر رو مي خواد با وقت تمام آزاد .
صندلي داغ مهدي كه يه چيز ديگه بود . به خاطر شوخ طبعي و لطافت مهدي توي گفتارش و راحتي بچه ها با اون باعث شد هر كي هر چي خواست ازش بپرسه و به نوعي به شيوه خودش ازش سوال بپرسه
hadi04
نه تو رو خدا نه رمضون تازه میخواد تموم بشه خدایی ده کیلو کم کردم همون شعبان خوبه همون شعبان
به شخصه خیلی دوست دارم امین رو روی صندلی بشونم ولی حقیقتش روم نمیشه بهش بگم شما بهش بگید بعدش هم ماهی رو بعدش هم خدا بزرگه حالا ...
ماهی
منم با قسمت اولش موافقم..دوس دارم امین بشینه..
ماهی بیچاره روی صندلی بشینه کباب میشه..چون خوب می دونم همه تون دندون تیز کردین چه سوالایی ازم بپرسین
ولی دیر یا زود این کارو می کنم..
چون به شدت با بندری عزیز در این مورد موافقم :
ژنرال
از ما لایق تر زیاده... باید احساس تکلیف کنم
بچه مثبت
♥Rose♥,
ثبت نام کن. من به شخصه قول میدم سوأل خیلی داغ نپرسم
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
hadi04
با پر رویی تمام
آخرین ورود: امروز, 07:39