₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ ثبت نام صندلی داغ ๑۩۞۩๑
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ ثبت نام صندلی داغ ๑۩۞۩๑

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3 4

๑۩۞۩๑ ثبت نام صندلی داغ ๑۩۞۩๑

389 بازدید، 79 پست، نویسنده: هاچو هاچو

• نخبه

حتما میخاهید من شرکت کنم 245
    به خدا که اگر خورشید را در دست راستم و ماه را در دست چپم بقذارند هر گز شرکت نخاهم کرد :4:

7 سپاس: Kishe Mehr، zrnznn، serpent، نغمه، ژنرال، هاچو هاچو، gilas

• بندری

حيف كه دارم ميرم مِشَدچند روز ديگه اگه نه بازم شركت نمي كردم .. مگه ديوانه ام يه سوالايي مي پرسند از آدم كه اداره اطلاعات نمي پرسه والله بخدا :bahone:
    5 سپاس: Kishe Mehr، zrnznn، serpent، هاچو هاچو، gilas

• Kishe Mehr

نقل قول: serpent
    حالا ببین این روش جواب میده یا نه

میخواد توی رودروایسی قرارشون بده :bahone:

5 سپاس: بندری، zrnznn، serpent، هاچو هاچو، gilas

• zrnznn

یه سوال....اگر کسی نیاد ثبت نام کنه..چی میشه؟؟؟؟صندلی داغ کنسل میشه ..... :7:
    4 سپاس: serpent، Kishe Mehr، هاچو هاچو، gilas

• serpent

zrnznn,
    اره اره ، پس بدو بیا ثبته نام کن :4:

3 سپاس: Kishe Mehr، هاچو هاچو، gilas

• Kishe Mehr

نقل قول: zrnznn
    یه سوال....اگر کسی نیاد ثبت نام کنه..چی میشه؟؟؟؟صندلی داغ کنسل میشه .....

با اجازه ی مدیران عزیز؛ عارضم به حضور انورتون که راههای مختلفی داره، یکیش اینه که ممکنه متوسل به زور بشیم 1046
    :86:

4 سپاس: zrnznn، بندری، هاچو هاچو، gilas

• hadi04

یکی بیاد داوطلب بشه وگرنه خودم باز میرم زیر تانک باور کنید شوخی نمیکنم البته خودم میدونم دیگه نمیشه که شرکت کنم چون خدایی دوبار شرکت کردمهیچ سوالی ندارید که ازم بپرسید :23:
    4 سپاس: نغمه، Kishe Mehr، هاچو هاچو، gilas

• 3 سپاس: Kishe Mehr، هاچو هاچو، gilas

• zrnznn

نقل قول: Kishe Mehr
    با اجازه ی مدیران عزیز؛ عارضم به حضور انورتون که راههای مختلفی داره، یکیش اینه که ممکنه متوسل به زور بشیم

:83: خوب بیا به زور متوسل شو 453 .... چون من که چشم اب نمیخوره کسی بیاد :4:

• بندری

از بس سوالاي عجيبو غريب و عجق وجق از اين هاچو پرسيدن ديگه كسي جرات نمي كنه بياد . به نظرم بايد نفر دوم قرعه كشي صندلي داغ مرحله قبلي رو بزاريم اگه كسي نيومد كه اونم كسي نيست جز فاطمه رزي :bahone:

• ژنرال

نقل قول: نخبه
    حتما میخاهید من شرکت کنم
    به خدا که اگر خورشید را در دست راستم و ماه را در دست چپم بقذارند هر گز شرکت نخاهم کرد

شیرین شرکت کن...
    یه جایی میخوندم که هیجان خیلی برای شیر مادر مفیده...

نمایش یا پنهان متناگرم شیر خشک میدی به دنیز، اینو بگم که حتی توی شیر خشک هم تاثیر مثبت داره :93:

4 سپاس: بندری، Kishe Mehr، هاچو هاچو، gilas

• ♥Rose♥

ها ها ها :19:

نقل قول: نخبه
    به خدا که اگر خورشید را در دست راستم و ماه را در دست چپم بقذارند هر گز شرکت نخاهم کرد

ايول ايول :39:

نقل قول: بندری
    به نظرم بايد نفر دوم قرعه كشي صندلي داغ مرحله قبلي رو بزاريم اگه كسي نيومد كه اونم كسي نيست جز فاطمه رزي

نيگا نيگا ، پشت سر آدم چيا كه نميگن تو روز روشن ماه رمضون! :24:
    اون سري به درخواست دوستان كانديدا شدم ولي اينبار كسي ازم درخواست نكرده :86: درخواستم نكنيد چون هيچ فايده اي براتون نخواهد داشت :bahone:

نقل قول: ژنرال
    شیرین شرکت کن...
    یه جایی میخوندم که هیجان خیلی برای شیر مادر مفیده...

:23:
    طفلك ميزنه، خودشو با شيرش خشك ميكنه :bahone:
    اصلاً‌ چرا خود شما كانديدا نميشين ؟ :37:

5 سپاس: serpent، بندری، ژنرال، هاچو هاچو، gilas

• بندری

نقل قول: ♥Rose♥
    نيگا نيگا ، پشت سر آدم چيا كه نميگن تو روز روشن ماه رمضون! :24:
    اون سري به درخواست دوستان كانديدا شدم ولي اينبار كسي ازم درخواست نكرده :86: درخواستم نكنيد چون هيچ فايده اي براتون نخواهد داشت

خب پس اعتراف كن ترسيدي چون از اون ماه تا اين كه فرقي نمي كنه :74: مي خواستي اون ماه داغ بشي اين ماه داغ ميشي حالا چه كاريه :buff:

3 سپاس: ♥Rose♥، هاچو هاچو، gilas

• ♥Rose♥

خب پس اعتراف كن ترسيدي چون از اون ماه تا اين كه فرقي نمي كنه مي خواستي اون ماه داغ بشي اين ماه داغ ميشي حالا چه كاريه

خدمتتون عرض کنم که بنده تا حدودی آدم ریسک پذیری هستم البته شرایط و تمام جوانب رو قبلاً می سنجم و بعد ریسک میکنم

در اون موقع از نیت چند نفری خبر نداشتم ولی تو صندلی مهدی یره، ابرها رفت کنار!
    ببخشید این حرف رو میزنم متوجه شدم بعضی از دوستان با غرض ... سوال کنایه دار (!) و ... می پرسن و براشون فرقی نمیکنه که طرف پسر باشه یا دختر و اینکه هدفشون چی میتونه باشه الله اعلم !
    بنده که فقط شش ماه هست در اینجا هستم :24:

حالا شما اگر نمی ترسین چرا خودتون کاندیدا نمیشین ؟؟؟!!!
    چرا همیشه شعبان، یکبار هم رمضان!
    خیلی از قدیمی ها هستن که دلشون میخواد دوستان قدیمیِ دیگرشون روی صندلی بشینه، حالا گیر میدید به منِ تازه وارد!

اگر هم کاندیدا بشم که دیگه جزء محالاتِ ، نمیتونم چون اون مدت، ایام امتحاناتم هست

5 سپاس: jaj، بندری، hadi04، هاچو هاچو، gilas

• بندری

ببخشید این حرف رو میزنم متوجه شدم بعضی از دوستان با غرض ... سوال کنایه دار (!) و ... می پرسن و براشون فرقی نمیکنه که طرف پسر باشه یا دختر

اصن لطف صندلي ذاغ به همين سوالات كنايه داره ولي فكر نكنم منظور خاصي توي سوالات باشه . :86: من كه اينطوريم و فقط صداقت طرف رو توي گفتارش مي خوام بدونم .

البته از محاسن صندلي داغ يكي ديگش اينه كه آدم خيلي سوالاي نپرسيده از خودش داره كه تو اينجا بهشون جواب مي ده ولي توي زندگي هيچوقت از خودش نمي پرسيده . باور كن :1:

حالا شما اگر نمی ترسین چرا خودتون کاندیدا نمیشین ؟؟؟!!!

منم يه روز كانديد ميشم . مثلا الان نمي تونم چون آخر هفته آينده دارم مي رم مسافرت البته اگه خدا بخواد و مشكلي پيش نياد برا همين وقت نمي كنم و فكر مي كنم يه نفر رو مي خواد با وقت تمام آزاد . :bachemosbat:

در اون موقع از نیت چند نفری خبر نداشتم ولی تو صندلی مهدی یره، ابرها رفت کنار!

صندلي داغ مهدي كه يه چيز ديگه بود . به خاطر شوخ طبعي و لطافت مهدي توي گفتارش و راحتي بچه ها با اون باعث شد هر كي هر چي خواست ازش بپرسه و به نوعي به شيوه خودش ازش سوال بپرسه

5 سپاس: hadi04، zrnznn، ♥Rose♥، هاچو هاچو، gilas

• hadi04

چرا همیشه شعبان، یکبار هم رمضان!

نه تو رو خدا نه رمضون تازه میخواد تموم بشه خدایی ده کیلو کم کردم همون شعبان خوبه همون شعبان :4:
    به شخصه خیلی دوست دارم امین رو روی صندلی بشونم ولی حقیقتش روم نمیشه بهش بگم شما بهش بگید بعدش هم ماهی رو بعدش هم خدا بزرگه حالا ... :bahone:

7 سپاس: ماهی، zrnznn، بچه مثبت، بندری، ♥Rose♥، هاچو هاچو، gilas

• ماهی

نقل قول: hadi04
    به شخصه خیلی دوست دارم امین رو روی صندلی بشونم ولی حقیقتش روم نمیشه بهش بگم شما بهش بگید بعدش هم ماهی رو بعدش هم خدا بزرگه حالا ...

منم با قسمت اولش موافقم..دوس دارم امین بشینه.. :4:
    ماهی بیچاره روی صندلی بشینه کباب میشه..چون خوب می دونم همه تون دندون تیز کردین چه سوالایی ازم بپرسین :83:
    ولی دیر یا زود این کارو می کنم..
    چون به شدت با بندری عزیز در این مورد موافقم :
    البته از محاسن صندلي داغ يكي ديگش اينه كه آدم خيلي سوالاي نپرسيده از خودش داره كه تو اينجا بهشون جواب مي ده ولي توي زندگي هيچوقت از خودش نمي پرسيده . باور كن

7 سپاس: zrnznn، بچه مثبت، بندری، ♥Rose♥، hadi04، هاچو هاچو، gilas

• ژنرال

اصلاً‌ چرا خود شما كانديدا نميشين ؟

از ما لایق تر زیاده... باید احساس تکلیف کنم :4:

4 سپاس: بندری، ♥Rose♥، هاچو هاچو، gilas

• بچه مثبت

نقل قول: hadi04
    به شخصه خیلی دوست دارم امین رو روی صندلی بشونم ولی حقیقتش روم نمیشه بهش بگم
    واقعاً که! با چه رویی میخوای بهم بگی که رو صندلی بشینم؟ :bahone:

نقل قول: ماهی
    منم با قسمت اولش موافقم
    منم با قسمت دومش موافقم :bahone:

♥Rose♥,
    ثبت نام کن. من به شخصه قول میدم سوأل خیلی داغ نپرسم :bahone:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    6 سپاس: بندری، ماهی، ♥Rose♥، hadi04، هاچو هاچو، gilas

• hadi04

نقل قول: بچه مثبت
    واقعاً که! با چه رویی میخوای بهم بگی که رو صندلی بشینم؟

با پر رویی تمام :bahone:

4 سپاس: بچه مثبت، هاچو هاچو، ماهی، gilas
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: