آقایون خانوما زود ثبت نام کنید تا به زور متوسل نشدیم
نسبت به شناختی که ازت دارم نهایتش به زور متوسط بشی ولی متوسل نمیتونی بشی
نقل قول: ژنرال
ضمنا من از صابون اصرار استفاده نمیکنم، از صابون گلنار استفاده میکنم!
داو هم خوبه البته پیشنهاد میکنم از گل سرشور استفاده کنی ♥Rose♥, خوب بذار قبل از شروع قرعه کشی من اولین سوال رو بپرسم هدفت از اینکه عضو این سایت شدی چی بود؟
دور از جونت دخملکم آدم باید توی زندگی اهل ریسک باشه دیدی من دوبار روی این صندلی نشستم از وقتی عضو سایت شدم با اینکه ماتحتی برام نمونده ولی ثابت کردم میشه بدون ما تحت هم زندگی عادی خودمون رو ادامه بدیم
دور از جونت دخملکم آدم باید توی زندگی اهل ریسک باشه دیدی من دوبار روی این صندلی نشستم از وقتی عضو سایت شدم با اینکه ماتحتی برام نمونده ولی ثابت کردم میشه بدون ما تحت هم زندگی عادی خودمون رو ادامه بدیم
خب به سلامتي قبول كردي ديگه فاطمه خانوم . خيلي دوست داشتم موقع صندلي داغت بودم و يه چند تا سوال حسابي ازت مي پرسيدم و ظاهرا سعادت نيست . حالا اگه شد و با موبايل جواب داد توي مسافرتم سوالامو ازت مي پرسم . سوالاااا دارم
ولي انصافا دستت درد نكنه كه شركت كردي ان شا الله بتونه سوالاي بچه ها تو رو با خودت و همينطور ما رو با فاطمه رزي بيشتر آشنا كنه پيشاپيش موفقيت رو آرزومندم
در زمانهای قدیم یه نفر وارد روستائی میشه و میگه به من غذا و پول و... بدین وگرنه با شما همون کاری رو میکنم که با روستای قبلی کردم. اونها هم کلی میترسن و اون رو اجابت میکنن و بعدش میگن که خب حالا بگو ببینیم با روستای قبلی چه کار کردی؟ میگه به روستای قبلی گفتم به من غذا و.. بدین ولی اونها محلم نذاشتن و اومدم اینجا و اگه شما هم این کار رو نمیکردین میرفتم به روستای دیگه
نقل قول: hadi04
یادش بخیر کلاس اول ابتدائی که بودم پیک نوروزی بهمون داده بودن و صفحه اخرش نظرسنجی بود و من داشتم خودم بلند بلند میخوندم و مینوشتم وقتی به کلمه متوسط رسیدم بلند خوندم mootoovoost همینجا بود که صدای خنده بابام و بقیه رفت توی هوا حالا اینو که گفتی یاد این خاطره افتادم. این بود انشای من
خسته نباشین، الان میگید ! یکیش 25 بود ولی بخاطر اعتراض ظاهراً میخواهند تغییر دهند، هنوز برنامه جدید ندادند در همین زمان بسوزم بهتره تا یک ماه دیگه ! این همه درخواست رو شما ندیدی!
نقل قول: ژنرال
پوست من کمی چربه و صابون گلنار خیلی هم مناسبه
خب پس به پوست شما میفته !
نقل قول: بندری
خب به سلامتي قبول كردي ديگه فاطمه خانوم . خيلي دوست داشتم موقع صندلي داغت بودم و يه چند تا سوال حسابي ازت مي پرسيدم و ظاهرا سعادت نيست . حالا اگه شد و با موبايل جواب داد توي مسافرتم سوالامو ازت مي پرسم . سوالاااا دارم
الان بگم بهتره، نامرده! هر کی سوال سخت بپرسه ان شاءالله که شرایط جور نشود و نتوانید بپرسید نمایش یا پنهان متنچاه مکن بهر کسی اول خودت بعداً کسی
نقل قول: بندری
ولي انصافا دستت درد نكنه كه شركت كردي ان شا الله بتونه سوالاي بچه ها تو رو با خودت و همينطور ما رو با فاطمه رزي بيشتر آشنا كنه پيشاپيش موفقيت رو آرزومندم
خواهش میکنم من با خودم آشنا هستم خب تو این مدت یعنی نتونستین منو بشناسین!
Kishe Mehr, به شما پیشنهاد میکنم این داستانهاتون و جک هاتونو کتاب کنید ، دارید حیف میشید
♥Rose♥
یا پیغمبر
از همین الان در انپاس شدید قرار گرفتم فشارم اومد رو 7
♥Rose♥
این تصاویر مبتذل چیه آخه گذاشتی
jaj
نمایش یا پنهان متن
♥Rose♥
hadi04
خیلی بی خود میکنی قربون دخملک من میری!!!
داو هم خوبه البته پیشنهاد میکنم از گل سرشور استفاده کنی
♥Rose♥,
خوب بذار قبل از شروع قرعه کشی من اولین سوال رو بپرسم هدفت از اینکه عضو این سایت شدی چی بود؟
♥Rose♥
نمایش یا پنهان متن
فقط یه مهدی از دنیا کم میشهبلا نسبت دوستان، خریت بود بابایی خریت
hadi04
نه عزیز بابایی نصف دنیا نابود میشه بدون مهدی یره
ایشالا ایشالا خودم دومادش کنم
♥Rose♥
ان شاءالله
ژنرال
اگر واقعاً موقع امتحاناتت هست بذار شهریور شرکت کن
ژنرال
پوست من کمی چربه و صابون گلنار خیلی هم مناسبه
بررسی میشه
بندری
ولي انصافا دستت درد نكنه كه شركت كردي
Kishe Mehr
در زمانهای قدیم یه نفر وارد روستائی میشه و میگه به من غذا و پول و... بدین وگرنه با شما همون کاری رو میکنم که با روستای قبلی کردم. اونها هم کلی میترسن و اون رو اجابت میکنن و بعدش میگن که خب حالا بگو ببینیم با روستای قبلی چه کار کردی؟ میگه به روستای قبلی گفتم به من غذا و.. بدین ولی اونها محلم نذاشتن و اومدم اینجا و اگه شما هم این کار رو نمیکردین میرفتم به روستای دیگه
یادش بخیر کلاس اول ابتدائی که بودم پیک نوروزی بهمون داده بودن و صفحه اخرش نظرسنجی بود و من داشتم خودم بلند بلند میخوندم و مینوشتم وقتی به کلمه متوسط رسیدم بلند خوندم mootoovoost
♥Rose♥
خسته نباشین، الان میگید !
یکیش 25 بود ولی بخاطر اعتراض ظاهراً میخواهند تغییر دهند، هنوز برنامه جدید ندادند
در همین زمان بسوزم بهتره تا یک ماه دیگه !
این همه درخواست رو شما ندیدی!
خب پس به پوست شما میفته !
الان بگم بهتره، نامرده! هر کی سوال سخت بپرسه
ان شاءالله که شرایط جور نشود و نتوانید بپرسید
نمایش یا پنهان متن
چاه مکن بهر کسی اول خودت بعداً کسیخواهش میکنم
Kishe Mehr,
به شما پیشنهاد میکنم این داستانهاتون و جک هاتونو کتاب کنید ، دارید حیف میشید
.
.
.
زودتر شروعش کنید دیگه، حالم بد شده