₪ انجمن بوف بوفی ₪ » تصاویر دیدنی » فشن مدرن و رنگارنگ لباس زنان ایرانی در شهر شیراز
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » تصاویر دیدنی » فشن مدرن و رنگارنگ لباس زنان ایرانی در شهر شیراز

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

فشن مدرن و رنگارنگ لباس زنان ایرانی در شهر شیراز

8873 بازدید، 10 پست، نویسنده: jaj

• jaj

تصویر در دسترس نیست
    مریم وحیدزاده طراح لباس زنان "ردا" در شهر شیراز است.

تصویر در دسترس نیست
    مریم وحیدزاده از حدود یک سال پیش طراحی لباس برای زنان را آغاز کرده است.

تصویر در دسترس نیست
    او می‌گوید: «پیش از آن مانتوهای خودم را طراحی می‌کردم یا اگر لباس و مانتویی می‌خریدم، مطابق با سلیقه‌ی خودم آن را تغییر می‌دادم.»

تصویر در دسترس نیست
    از مانتوهای طراحی شده توسط مریم وحیدزاده.

تصویر در دسترس نیست
    مهم‌ترین ویژگی لباس‌هایی که طراحی کرده‌اید چیست؟ طراح برند لباس "ردا": سعی می‌کنم طراحی‌ها به گونه‌ای باشد که علاوه بر رعایت حد و مرزهای پوشش بانوان در خیابان های ایران، راحتی افراد تامین باشد، یعنی فرد مانتو را پوششی اضافه حس نکند بلکه در آن احساس آرامش کنند.

تصویر در دسترس نیست
    مریم وحیدزاده: هارمونی و تنوع رنگ هم در طراحی لباس‌ها برایم مهم است.

تصویر در دسترس نیست
    مریم وحیدزاده در پاسخ به اینکه چرا تنها برای خانم‌ها لباس طراحی می‌کند و نه برای آقایان، می‌گوید: «برای یک خانم، طراحی لباس برای آقایان کمی دشوارتر از طراحی برای خانم‌ها است.»

تصویر در دسترس نیست
    طراح برند "ردا" در شیراز: «من به عنوان یک دختر می‌دانم همجنس‌های من چه خواسته‌هایی از یک پوشش مناسب دارند، چه اولویت‌هایی برای انتخاب دارند و با چه محدودیت‌هایی مواجه‌اند‌.»

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست
    این طراح لباس زنانه در شهر شیراز درباره وضعیت پارچه در بازار ایران ‌می‌گوید: «احساس خرسندی بیشتری خواهم داشت اگر پارچه‌هایی که استفاده می‌کنم تولید ایران باشد اما متاسفانه در حال حاضر کالاهای چین بازار ایران را به دست گرفته‌اند.»

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست
    در سال‌های اخیر صنعت مد در ایران پیشرفت بسیاری کرده و طراحان لباس زیادی وارد این عرصه شده‌اند.

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست
    برای طراحی لباس‌های زنانه از چه طرح‌هایی الهام می‌گیرید؟ مثلا آیا به تلفیق طرح‌های سنتی با طرح‌های مدرن معتقدید؟ مریم وحیدزاده: «تعصب خاصی روی طراحی سنتی یا مدرن یا هرچیز دیگری ندارم. گاهی مانتوها را کاملا مدرن طراحی می‌کنم، گاهی کاملا سنتی و گاه بینابین.»

تصویر در دسترس نیست
    مریم وحیدزاده: گاهی پارچه‌ها خودشان می‌گویند که باید چه مدلی دوخته شوند.

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست
    با افزایش طراحان مد و فشن در سال‌های اخیر اولین جشنواره مد و لباس در ایران برگزار شده است.

تصویر در دسترس نیست

11 سپاس: serpent، نغمه، دیااکو، mz56mz، بندری، Kishe Mehr، ماهی، محسن صائب، شعله، mojde، ژنرال

• serpent

این خانوما رو هم مریم خانوم طراحی کردن عایا ¿¿¿ :bahone:
    1 سپاس: jaj

• نغمه

جالب بود فقط اینکه کار را باید به کاردان سپرد البته خیلی خوبه که اعتماد به نفس داشته و وارد این حرفه شده اما فقط علاقه و خلاقیت نیست این کار باید حرفه ای و علمی هم باشه
    نمایش یا پنهان متنبرگرفته از سخنان یک طراح لباس (اینجانب) :24:

2 سپاس: jaj، Kishe Mehr

• jaj

1 سپاس: نغمه

• دیااکو

نقل قول: jaj
    مریم وحیدزاده در پاسخ به اینکه چرا تنها برای خانم‌ها لباس طراحی می‌کند و نه برای آقایان، می‌گوید: «برای یک خانم، طراحی لباس برای آقایان کمی دشوارتر از طراحی برای خانم‌ها است.»

کمی دشوار تر؟؟؟ لباس زنونه مهمونیا یه پارچست که از یه وجب زیر شونه تا 4 انگشت زیر نشیمنگاه دور خودشون می پیچند، این دیگه طراحی داره؟ بعضیهاشون یه بندم داره که می خوره رو شونه حالا این بند رو ضربدری می کنند میشه یه طرح، صاف یه طرح، یه چاک پشت می زارند یه طرح، جلو یه طرح، خوب همین نیم متر پارچه رو هم نپیچند هم خودشون راحتند و هم من.

4 سپاس: jaj، بندری، محسن صائب، mojde

• نغمه

• ari 93

بازم دمش گرم..... :1:

• Kishe Mehr

خوشم اومد از جسارتی که در این کار داشته :4:
    2 سپاس: jaj، نغمه

• ماهی

بسیار هم عالی :65: