₪ انجمن بوف بوفی ₪ » آرایش، زیبایی، مد، لباس و ... » فرکردن مو با جوراب (بدون حرارت)!
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » آرایش، زیبایی، مد، لباس و ... » فرکردن مو با جوراب (بدون حرارت)!

بدون عکس

فرکردن مو با جوراب (بدون حرارت)!

2916 بازدید، 13 پست، نویسنده: serpent

• serpent

این روش بسیار آسان و کم هزینه است و احتیاجی نیست برای فر دادن به موهایتان زمان زیادی وقت بگذارید. شاید تعجب کنید وقتی این جمله را بخوانید: با این روش زمانی که در خواب هستید موهایتان مجعد می‌شود. اگر باور نمی‌کنید به ادامه مطلب بروید و این روش جالب را ببینید. (در تصویر زیر قبل و بعد از انجام این روش را می‌بینید.)

2 تصویر این بخش در دسترس نیستروش انجام کار را به صورت مرحله به مرحله به شما نشان می‌دهیم.
    ابتدا یک جوراب بردارید و قسمت انگشتان آن را ببرید. شکل زیر را ببینید.

تصویر در دسترس نیست

حالا جوراب را مانند یک حلقه بپیچانید. (مانند شکل زیر)

تصویر در دسترس نیست

موهایتان را (که خشک است) مانند شکل زیر ببندید. (هر چه می‌توانید بالاتر ببندید.)

تصویر در دسترس نیست

حالا قسمتی از مو را که بسته‌اید، مانند شکل کمی مرطوب کنید.(موهایتان را خیس نکنید! یادتان باشد قرار است این رطوبت تا صبح خشک شود!) بعد از این که چندین بار این روش را امتحان کنید متوجه می‌شوید که مو (برای این روش) به چه میزان رطوبت نیاز دارد.

تصویر در دسترس نیست

در این مرحله جوراب را در قسمت انتهایی موهایتان قرار دهید. (مانند شکل زیر)

تصویر در دسترس نیست

و مو را به دور آن بپیچید تا به قسمت بالای مو برسید. شکل‌های زیر را ببینید

تصویر در دسترس نیست

تمام شد. همان طور که گفتم اگر این روش را قبل از خواب انجام دهید، صبح می‌توانید موهای مجعد داشته باشید. در غیر این صورت باید ۶-۷ ساعت مو را در این حالت قرار‌ دهید و سپس باز کنید.
    منبع:goodideas.ir

8 سپاس: بچه مثبت، ♥Rose♥، نغمه، ...ROSHANAK، mahsa joon، ماهی، نخبه، ari 93

• ♥Rose♥

آخریاشو متوجه نشدم
    تصاویرشم زیاد واضح نبود چیکار کرده !

1 سپاس: serpent

• نغمه

همینطوریش موهایمان فر است و ما در آمپاسیم زیرا که هدیه سادات موهایمان را میکشد و مجبور شدیم کوتاه کنیم تصور موی فر کوتاه 314

• ...ROSHANAK

من که موهامو همیشه صاف میکنم فر دوست ندارم :15: ولی چون موهام بیشتر تمایل به فر بودن داره اگه برم حمام بعدش فر این شکلی میشه :18: این مدل فر کردن هم بدرد موهای کسی میخوره که زود حالت بگیره و تمایل به فر شدن داشته باشه مثلا من موهامو بپیچونم ببندم فر میشه اما کسی که خدادادی موهای لخت لخت :8: داره این جوری فک نکنم حالت بگیره :25:

• serpent

♥Rose♥,
    از این واضح تر نذاشت ازش بگیرم :bahone:

1 سپاس: ♥Rose♥

• serpent

...ROSHANAK,

بعلههههههه ، مو باید لخت باشه ، بلوند هم باشه :bahone:

• mahsa joon

من برم جورابامو بياااااااااااارم

351

• hadi04

یه راه بگو چطوری صافش کنیم فر که نه ولی مجعده موهام البته دارم کچل هم میشم اینطوری خیلی بهتر هم میشه اونوقت با جوراب باید برق بندازیم
    راستی من از راهی که گفتی استفاده کردم ولی یادم رفته بود جورابامو بشورمشون بعد فردای اون روز سرکار نمیدونم چرا پیش هر کسی میرفتم فرار میکرد :bahone:

1 سپاس: jaj

• ماهی

serpent,
    جالب بود...عاشق موج مو هستم :65:

• نخبه

احتمالا این کارو بشه با پرتز اسفنجی گرد هم انجام داد :3:

• ari 93

من این کارو میکنم تا فر موهام درشت تر بشه یا نسبت به موهای خودم صاف میشه تقریبا...:9:

• serpent

ari 93,
    همونطور ک بالا تر گفتم مو فقط لخت ، مثل ... :4:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: