از دوستان عزیزمان arash52 (آرش عزیز ) ، sib (ساناز عزیز )، mojde (مژده عزیز ) و ژنرال (محسن عزیز ) صمیمانه تشکر میکنیم. به راستی که این عزیزان زحمات زیادی برای سایت کشیدهاند و امیدواریم همچون گذشته، یار و یاور سایت باشن
به پاس خدمات ارزنده و به رسم یادبود یک ستاره همراه با 500 بوفی به این بزرگان اهدا میگردد.
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
دوستان عزیزمان Ahora Quien (یلدای عزیز ) و serpent ( امیر عزیز ) به جمع مدیران انجمن اضافه خواهند شد. امیدواریم با تلاش خود، منشأ خیر بوده و موجبات رضایت بوفیلندیهای عزیز را فراهم آورند
لازم به توضیح است که بعداز برگزاری نظرسنجی در بخش مدیران، مدیران جدید انتخاب شده اند.
▧ تصویر در دسترس نیست
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
من هم به نوبه خودم از عزیزان زحمت کش سایت که دوره مدیریتشون به پایان رسیده سپاسگزاری میکنم و ورودشون رو به جمع ما پیرمردهای سایت (ریش سپیدها) تبریک میگم و قدومشون رو به روی دیده مینهم و به عزیزان مدیر که تازه انتخاب شدن هم تبریک میگم امیدوارم که در کارشون پیروز و سربلند باشن
از مدیران عزیزی که تا الان در خدمتشون بودیم صمیمانه سپاسگزاری میکنم و بهشون یک عدد ستاره و ۵۰۰ بوفی از بیت البوفی میدهیم و به مدیران جدید تبریک میگم و ایشالله که منشأ تحولات عظیم در این مقطع حساس کنونی سایت باشند. با یاری حق تعالی مراسم تحلیف این مدیران منتخب با حضور ادمینها و سران سیوت (جمع سایتها) مختلف دنیا برگزار خواهد شد؛ ضمنا این مراسم بصورت مستقیم در سایت از قسمت رادیوهای آنلاین قابل شنیدن است
خوب قسمت این بود که بعد از 3 سال و 3 ماه فعالیت در کسوت مدیریت انجمن به دلیل کهولت سن و ... جارو به جوونترها بدم . از همه دوستانی که در طول این مدت بهم کمک کردند ، همفکری کردند و ... تشکر میکنم . از علیرضای عزیز که به من اعتماد کرد صمیمانه سپاسگزارم از امین عزیز که تبدیل شد به یکی از بهترین دوستانم در دنیای واقعی ، بسیار ممنونم همینطور از دلشاد ، گیلاس ، عمو محمود ، بندری ، محسن که توفیق دیدارشون نصیبم شده و در دنیای واقعی از دوستان خوبم هستند . از ماهی مهربون هم صمیمانه و به طور ویژه ای سپاسگزارم . همینطور از سیب ، هاچو هاچو و کیش مهر با برخی از دوستان تلفنی در تماس هستم . اگر اسمی از قلم این حقیر افتاد به بزرگی خودتون ببخشید . برای همه تون آرزوی موفقیت میکنم مخصوصا مدیران جدید THANK YOU SIR ARASH
توفیق زیارت هر چهار مدیر سابق رو در دنیای واقعی داشتم و خودشون میدونن که به همشون ارادت دارم. مطمئناً از راهنمایی هاشون، همچون همیشه، استفاده خواهیم کرد. روی حضور و کمکشون در آینده حساب جداگانه ای باز کردم.
آقا جون آرش جات تو قلبم تثبیت شدهست محسن جان مرام و معرفتت مثال زدنیه ساناز عزیز فعالیتت در دوران طلاییت در سایت و هم صحبتی باهات فراموش نشدنیه م.م. شوماخر از تهران خیلی ارادت داریم خدمتتون
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
قبل از هر چیز یه خسته نباشید به آرش (ابوالـمدیران) که در دوران طولانی مدیریتش زحمات زیادی برای سایت کشید. از امین عزیز، معاون فرماندهی کل قوا، به خاطر مدیریت مدبرانه ش، همچنین لطف و محبتی که به من داره، تشکر میکنم. از همه مدیران گرامی هم سپاسگزاری میکنم به ویژه عزیزانی که لطف کردن و منو شایسته مدیریت سایت دونستن.
انشاله در آینده بتونم برای سایت عنصر مفیدتری باشم.
همیشه گفتم که یکی از دلایلی که منو اینجا موندگار کرده، صرف نظر از فضای خوب و صمیمی و کم حاشیه سایت، پیدا کردن چند دوست خوب در دنیای واقعیه؛ اگرچه که توفیق ملاقاتشون در طول سال خیلی کم نصیبم میشه اما به همین هم دلخوش و دلگرم هستم و امیدوارم در آینده هم این دوستی ها مستحکم تر از پیش ادامه داشته باشه.
به خانم ها ساناز و مژده هم خسته نباشید عرض میکنم و به مدیران جدید - یلدا و امیر - تبریک میگم.
همیشه موقع خداحافظی یاد این شعر میافتم . اخر الامر گل کوزه گران خواهی شد &&& حالیا فکر سبو کن که پر باده کنی . فرقی نمیکنه این خداحافظی از چه جنسی هست مرگ مسافرت مهاجرت بازنشستگی ووووو مهم ثمره ای هست که در این مدت برای خودمون بدست اوردیم و .................. . عمر هر کسی در این دنیا چند روزی بیشتر نیست ، جالبتر اینکه عمر پست و مقام ها هم زود تموم میشه و باید صندلی به شخص دیگه ای واگذار بشه . باید کاری کرد که خاطره خوبی از خودمون به جای بگذاریم .
این عزیزان هر کدوم به نحوی سهم بزرگی از رشد و شکوفایی سایت رو دارا هستند. سایت در دوره مدیریت اونها تحولات چشمگیری داشت. مطالب بسیار با ارزشی از دست و قلم اونها برای اولین بار و از طربق این سایت روانه اینترنت شد و مورد استفاده هزاران بازدید کننده قرار گرفت. بسیاری از این مطالب اخبار ترجمه شده فنلاند بود که وجود این مطالب همواره مورد نیاز سایت بوده و به شدت لازمه. بسیاری از مسابقات پرطرفدار با مدیریت این عزیزان و به نحو احسنت برگزار شد. من بینهایت ازشون سپاسگذارم و امیدوارم باز هم فرصت کنند و با حضورشون به سایت گرمی ببخشند و تجربیات با ارزششون رو در اختیار مدیران جدید و کاربران سایت قرار بدن. قربان همگی
بچه مثبت
به پاس خدمات ارزنده و به رسم یادبود یک ستاره همراه با 500 بوفی به این بزرگان اهدا میگردد.
لازم به توضیح است که بعداز برگزاری نظرسنجی در بخش مدیران، مدیران جدید انتخاب شده اند.
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
♥Rose♥
و به مدیران جدید: یلدا و امیر تبریک میگم
خدماتتون مستدام
hadi04
jaj
♥Rose♥
این کلیپِ برای من نشون داده نمیشه چرا !
jaj
Kishe Mehr
با یاری حق تعالی مراسم تحلیف این مدیران منتخب با حضور ادمینها و سران سیوت (جمع سایتها) مختلف دنیا برگزار خواهد شد؛ ضمنا این مراسم بصورت مستقیم در سایت از قسمت رادیوهای آنلاین قابل شنیدن است
arash52
از امین عزیز که تبدیل شد به یکی از بهترین دوستانم در دنیای واقعی ، بسیار ممنونم
همینطور از دلشاد ، گیلاس ، عمو محمود ، بندری ، محسن که توفیق دیدارشون نصیبم شده و در دنیای واقعی از دوستان خوبم هستند .
از ماهی مهربون هم صمیمانه و به طور ویژه ای سپاسگزارم . همینطور از سیب ، هاچو هاچو و کیش مهر
با برخی از دوستان تلفنی در تماس هستم .
اگر اسمی از قلم این حقیر افتاد به بزرگی خودتون ببخشید .
برای همه تون آرزوی موفقیت میکنم مخصوصا مدیران جدید
THANK YOU SIR ARASH
mz56mz
hadi04
من از قلم افتادم نمیبخشم باید بگی
بچه مثبت
آقا جون آرش جات تو قلبم تثبیت شدهست
محسن جان مرام و معرفتت مثال زدنیه
ساناز عزیز فعالیتت در دوران طلاییت در سایت و هم صحبتی باهات فراموش نشدنیه
م.م. شوماخر از تهران خیلی ارادت داریم خدمتتون
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ژنرال
از امین عزیز، معاون فرماندهی کل قوا، به خاطر مدیریت مدبرانه ش، همچنین لطف و محبتی که به من داره، تشکر میکنم.
از همه مدیران گرامی هم سپاسگزاری میکنم به ویژه عزیزانی که لطف کردن و منو شایسته مدیریت سایت دونستن.
انشاله در آینده بتونم برای سایت عنصر مفیدتری باشم.
همیشه گفتم که یکی از دلایلی که منو اینجا موندگار کرده، صرف نظر از فضای خوب و صمیمی و کم حاشیه سایت، پیدا کردن چند دوست خوب در دنیای واقعیه؛ اگرچه که توفیق ملاقاتشون در طول سال خیلی کم نصیبم میشه اما به همین هم دلخوش و دلگرم هستم و امیدوارم در آینده هم این دوستی ها مستحکم تر از پیش ادامه داشته باشه.
به خانم ها ساناز و مژده هم خسته نباشید عرض میکنم و به مدیران جدید - یلدا و امیر - تبریک میگم.
آرزوی موفقیت برای همگی دارم
ژنرال و حومه
بندری
دوستان عزيزم ان شا الله هر جا هستيد همواره موفق و مويد و پيروز باشيد زير سايه خداوند رحمت آفرين
تبريك مي گم به شما دو دوست عزيز ان شا الله كه بتونيد توي اين راه پيش رو موفق و سربلند باشيد
ماهی
به یلدا و امیر تبریک میگم..
..به طور ویژه ای از نبودن آرش توی قسمت مدیران دلم گرفت
ولی حضرت ! این حرفو نزنید...همه می دونیم که همیشه دود از کنده بلند میشه
sib
سه سال و خورده ای مدیر بودم. مثل برق و باد گذشت. ای جوونی کجایی که یادت بخیر
از همه دوستانم ممنونم
محسن صائب
.
اخر الامر گل کوزه گران خواهی شد &&& حالیا فکر سبو کن که پر باده کنی
.
فرقی نمیکنه این خداحافظی از چه جنسی هست
مرگ
مسافرت
مهاجرت
بازنشستگی ووووو
مهم ثمره ای هست که در این مدت برای خودمون بدست اوردیم و ..................
.
عمر هر کسی در این دنیا چند روزی بیشتر نیست ، جالبتر اینکه عمر پست و مقام ها هم زود تموم میشه و باید صندلی به شخص دیگه ای واگذار بشه
.
باید کاری کرد که خاطره خوبی از خودمون به جای بگذاریم .
علیرضا
بسیاری از مسابقات پرطرفدار با مدیریت این عزیزان و به نحو احسنت برگزار شد.
من بینهایت ازشون سپاسگذارم و امیدوارم باز هم فرصت کنند و با حضورشون به سایت گرمی ببخشند و تجربیات با ارزششون رو در اختیار مدیران جدید و کاربران سایت قرار بدن.
قربان همگی
ممنون امین عزیز
garfild
به همه مدیران قدیمی خسته نباشید میگم و امیدوارم تو همه مراحل زندگیشون موفق باشن
تبریک به شما 2 دوست عزیز...
gilas
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
به یلدا و امیر عزیز هم خوش آمد میگم و امیدوارم با حضور فعالشون باعث ارتقا سایت بشن
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→