پیشنهاد میکنم یه بخشی به نام خانه سالمندان برای مدیران از کار افتاده نه ببخشید بازنشسته درست کنید ما گهگاهی با گل و شیرینی خدمتشون برسیم و البته از راهنمایی هاشون استفاده ببریم
منم ب نوبه خودم از همه مدیران قبلی تشکر میکنم و امیدوارم همیشه سرافراز و موفق باشن
و ازشون ممنونم ک من رو لایق این دونستن ک مدیر بشم ، والا خودمم نفهمیدم چرا چون چیزه خاصی تو خودم ندیدم که هیچ بعضی از دوستان رو هم از خودم بهتر میدونم ، بالاخره منت رو سره من گذاشتن و منو انتخاب کردن ، من هم تمامه سعی و تلاشم رو انجام میدم تا باعثه پیشرفته سایت بشم ، البته با کمکه ب قول عمو ارسام ، ریش سپیدان
از همه دوستانی ک تبریک گفتن و نگفتن هم ممنونم ولی اونایی ک نگفتن ی کتکه مفصل پیشه من دارن
خسته نباشیدددددددددددد...انشال...دوران بازنشستگی طلایییی رو پیش رو داشته باشید . . .
نقل قول: بچه مثبت
Ahora Quien (یلدای عزیز ) و serpent ( امیر عزیز )
ای جانممممممممممم آخر من میدونستم این پسری رو به یه جایییی برسونمممممممم دیدی یلدااااااااا جوننننننن؟؟؟؟ من میدونستم یه روزی باعث افتخارم میشه...... . . . یلداییی و امیرررر تبریک میگممممممممممممم امیدوارم مدیریت خوبی داشته باشید امیدوارم اینقده کارتون خوب باشه که ارتقاء درجه پیدا کنید
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
jaj, داداش شما الان دیگه حاجی شدی ، بعدشم اگه این کارو بکنی، چونکه هنوز جوهر مدیریتت خشک نشده میشه یه دست کشید روی مهر مدیریتت و دیگه خلع تاج و کلاه و لباس بشی و کل امتیازها و مثبتها و هدایا هم صیفر میشه
دلشاد
آرش و ساناز و مژده و محسن جان امیدوارم همیشه موفق باشید شما برای من همیشه مدیر هستید
آبجی یلدا و داش امیر عزیز بهتون تبریک میگم
KuRoSh
از تمام مدیران بازنشسته که در این مدت زیاد برای سایت زحمت کشیدن و وقت گرانبهاشون رو گذاشتن
و به مدیران جدید هم تبریک میگم امید وارم که تمام تلاششون رو برای بهبودی سایت کنند
♥Rose♥
محسن صائب
فکر کنم توی سیستم حکومتی کشورمون همچنین جای هست .جناب احمدی نژاد بعد پایان دوره ریاست به اینجا منتقل شدند
serpent
ببخشید دیر شد ، تو بیابون گیر افتاده بودم
منم ب نوبه خودم از همه مدیران قبلی تشکر میکنم و امیدوارم همیشه سرافراز و موفق باشن
و ازشون ممنونم ک من رو لایق این دونستن ک مدیر بشم ، والا خودمم نفهمیدم چرا
از همه دوستانی ک تبریک گفتن و نگفتن هم ممنونم ولی اونایی ک نگفتن ی کتکه مفصل پیشه من دارن
Holtek
zrnznn
خسته نباشیدددددددددددد...انشال...دوران بازنشستگی طلایییی رو پیش رو داشته باشید
.
.
.
ای جانممممممممممم آخر من میدونستم این پسری رو به یه جایییی برسونمممممممم دیدی یلدااااااااا جوننننننن؟؟؟؟ من میدونستم یه روزی باعث افتخارم میشه......
.
.
.
یلداییی و امیرررر تبریک میگممممممممممممم امیدوارم مدیریت خوبی داشته باشید
امیدوارم اینقده کارتون خوب باشه که ارتقاء درجه پیدا کنید
serpent
ارتقا درجه تا کجا مثلا ¿¿¿
zrnznn
تا مدیر خالی
baron jon
و به مدیران جدید یلدا جان و آقا امیر تبریک میگم
نخبه
مدیران قبلی خسته نباشید
مدیران جدید تبریکککککککککککککک
نخبه
من از قلم افتادم یکی بیاد منو بکشه بالا
حورا
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
حورا
Kishe Mehr
jaj
Kishe Mehr
داداش شما الان دیگه حاجی شدی ، بعدشم اگه این کارو بکنی، چونکه هنوز جوهر مدیریتت خشک نشده میشه یه دست کشید روی مهر مدیریتت و دیگه خلع تاج و کلاه و لباس بشی و کل امتیازها و مثبتها و هدایا هم صیفر میشه
علیرضا
jaj
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→