₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سؤال کنید » وقتی ماهی خانوم توی آمپاسه
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سؤال کنید » وقتی ماهی خانوم توی آمپاسه
1 2

بدون عکس

وقتی ماهی خانوم توی آمپاسه

3034 بازدید، 31 پست، نویسنده: ماهی

• ماهی

نقل قول: متریال
    نظرت

خب کاملا موافقم...آخه می گن دروغگو کم حافظه ست... :4: وقتی پسرم بهم گفت تو خودت هم دروغ می گی جا خوردم..ولی یکی دو تا مثال زد..قانع شدم :9:
    نمایش یا پنهان متننظرت؟ :1:

4 سپاس: hadi04، هاچو هاچو، serpent، Kishe Mehr

• hadi04

نقل قول: ماهی
    نظرت؟

نظرم به نظر شما نزدیکتر است صلوات :4:

4 سپاس: هاچو هاچو، ماهی، serpent، Kishe Mehr

• carlos

با گزینه 3 موافقم . وقتی چاره ای نیست با یه دروغ مصلحتی قال قضیه رو باید کَند
    5 سپاس: هاچو هاچو، ماهی، serpent، hadi04، Kishe Mehr

• دیااکو

ولی خب چندین بار به دخترخاله ش دروغ گفته بود و من نا خواسته دلم نیومده بود خیطش کنم

اصلأ فلسفه وجودی دختر خاله اینه که آدم تموم آزمایش و خطاهاش رو روی اون انجام بده و تجربه های گرانبهایی به دست بیاره برا مواجهه با سایر دخترها،

5 سپاس: هاچو هاچو، ماهی، hadi04، Kishe Mehr، نخبه

• ماهی

نقل قول: hadi04
    البته دروغ واقعا خوب نیست ولی توی جامعه فاسد ما اگر راستگو باشی توی باتلاق دروغ های دروغگو های اطراف غرق میشی و خفه میشی ببخشید که اینقدر رک گفتم ولی دروغ همیشه شیرین و حقیقت تلخه

واقعیت همینه که آدمو خیلی وقتا مجبور به دروغگویی می کنن.نمونه ش همین محل کار خودم.10 روز مرخصی ذخیره دارم.اما هر بار می خوام مرخصی بگیرم یه بامبولی در میارن..مجبوری بدون اینکه چیزی بگی نیای بعد گواهی پزشکی بیاری بگی داشتم می مردم والا :4: تا دست از سرت وردارن :28: و خیلی چیزای دیگه
    نقل قول: carlos
    وقتی چاره ای نیست با یه دروغ مصلحتی قال قضیه رو باید کَند

مرسی از صداقتت کارلوس جان :24:
    نقل قول: دیااکو
    اصلأ فلسفه وجودی دختر خاله اینه که آدم تموم آزمایش و خطاهاش رو روی اون انجام بده و تجربه های گرانبهایی به دست بیاره برا مواجهه با سایر دخترها،

ای خدا ..اینجـــــــــــــــــــــــــــــا هم؟؟؟؟ :83:

5 سپاس: serpent، hadi04، هاچو هاچو، Kishe Mehr، نخبه

• hadi04

واقعیت همینه که آدمو خیلی وقتا مجبور به دروغگویی می کنن.نمونه ش همین محل کار خودم.10 روز مرخصی ذخیره دارم.اما هر بار می خوام مرخصی بگیرم یه بامبولی در میارن..مجبوری بدون اینکه چیزی بگی نیای بعد گواهی پزشکی بیاری بگی داشتم می مردم والا تا دست از سرت وردارن و خیلی چیزای دیگه

گفتی مرخصی یادم به خودم افتاد حدود شش ماه از یکسال رو مرخصی استعلاجی بودم وقتی رفتم سرکار رفقا میگفتن قدم نو رسیده مبارک :23:

3 سپاس: هاچو هاچو، Kishe Mehr، ماهی

• Kishe Mehr

نظرم به نظر شما نزدیکتر است صلوات

نظرت به نظر کاکو هادی نزدیک نباشه صلوات :4:
    نقل قول: دیااکو

والا ما که هیچی ندیدیم :44:
    گفتی مرخصی یادم به خودم افتاد حدود شش ماه از یکسال رو مرخصی استعلاجی بودم وقتی رفتم سرکار رفقا میگفتن قدم نو رسیده مبارک

قدم نورسیده مبارک :bahone:

3 سپاس: ماهی، هاچو هاچو، hadi04

• jaj

ماهی خانم از آمپاسم در اومدی یا نه
    هنوزم م. امین ازت حمایت می کنه و بالعکس یا نه :7:

1 سپاس: ماهی

• hadi04

نقل قول: Kishe Mehr
    قدم نورسیده مبارک

دیده روشن باشی راستی شما چند ماهه هستی فکر کنم الان تو ماه خودت باشی دیگه :bahone: :23:

• ماهی

نقل قول: jaj
    ماهی خانم از آمپاسم در اومدی یا نه
    هنوزم م. امین ازت حمایت می کنه و بالعکس یا نه :7:

منظورت صندلی داغه؟ :4:
    من واقعا دارم راستشو می گم.ممکنه یه قسمتایی رو جذف کرده باشم که مهم نبوده باشه ولی راستشو گفتم. :3:

1 سپاس: jaj

• jaj

منظورت صندلی داغه؟

نه کلی پرسیدم
    به صندلی داغ کاری ندارم

1 سپاس: ماهی
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: