خب کاملا موافقم...آخه می گن دروغگو کم حافظه ست... وقتی پسرم بهم گفت تو خودت هم دروغ می گی جا خوردم..ولی یکی دو تا مثال زد..قانع شدم نمایش یا پنهان متننظرت؟
البته دروغ واقعا خوب نیست ولی توی جامعه فاسد ما اگر راستگو باشی توی باتلاق دروغ های دروغگو های اطراف غرق میشی و خفه میشی ببخشید که اینقدر رک گفتم ولی دروغ همیشه شیرین و حقیقت تلخه
واقعیت همینه که آدمو خیلی وقتا مجبور به دروغگویی می کنن.نمونه ش همین محل کار خودم.10 روز مرخصی ذخیره دارم.اما هر بار می خوام مرخصی بگیرم یه بامبولی در میارن..مجبوری بدون اینکه چیزی بگی نیای بعد گواهی پزشکی بیاری بگی داشتم می مردم والا تا دست از سرت وردارن و خیلی چیزای دیگه
نقل قول: carlos
وقتی چاره ای نیست با یه دروغ مصلحتی قال قضیه رو باید کَند
مرسی از صداقتت کارلوس جان
نقل قول: دیااکو
اصلأ فلسفه وجودی دختر خاله اینه که آدم تموم آزمایش و خطاهاش رو روی اون انجام بده و تجربه های گرانبهایی به دست بیاره برا مواجهه با سایر دخترها،
ای خدا ..اینجـــــــــــــــــــــــــــــا هم؟؟؟؟
واقعیت همینه که آدمو خیلی وقتا مجبور به دروغگویی می کنن.نمونه ش همین محل کار خودم.10 روز مرخصی ذخیره دارم.اما هر بار می خوام مرخصی بگیرم یه بامبولی در میارن..مجبوری بدون اینکه چیزی بگی نیای بعد گواهی پزشکی بیاری بگی داشتم می مردم والا تا دست از سرت وردارن و خیلی چیزای دیگه
گفتی مرخصی یادم به خودم افتاد حدود شش ماه از یکسال رو مرخصی استعلاجی بودم وقتی رفتم سرکار رفقا میگفتن قدم نو رسیده مبارک
ماهی
خب کاملا موافقم...آخه می گن دروغگو کم حافظه ست...
نمایش یا پنهان متن
نظرت؟hadi04
نظرم به نظر شما نزدیکتر است صلوات
carlos
دیااکو
اصلأ فلسفه وجودی دختر خاله اینه که آدم تموم آزمایش و خطاهاش رو روی اون انجام بده و تجربه های گرانبهایی به دست بیاره برا مواجهه با سایر دخترها،
ماهی
واقعیت همینه که آدمو خیلی وقتا مجبور به دروغگویی می کنن.نمونه ش همین محل کار خودم.10 روز مرخصی ذخیره دارم.اما هر بار می خوام مرخصی بگیرم یه بامبولی در میارن..مجبوری بدون اینکه چیزی بگی نیای بعد گواهی پزشکی بیاری بگی داشتم می مردم والا
مرسی از صداقتت کارلوس جان
ای خدا ..اینجـــــــــــــــــــــــــــــا هم؟؟؟؟
hadi04
گفتی مرخصی یادم به خودم افتاد حدود شش ماه از یکسال رو مرخصی استعلاجی بودم وقتی رفتم سرکار رفقا میگفتن قدم نو رسیده مبارک
Kishe Mehr
نظرت به نظر کاکو هادی نزدیک نباشه صلوات
والا ما که هیچی ندیدیم
قدم نورسیده مبارک
jaj
هنوزم م. امین ازت حمایت می کنه و بالعکس یا نه
hadi04
دیده روشن باشی راستی شما چند ماهه هستی فکر کنم الان تو ماه خودت باشی دیگه
ماهی
هنوزم م. امین ازت حمایت می کنه و بالعکس یا نه
منظورت صندلی داغه؟
من واقعا دارم راستشو می گم.ممکنه یه قسمتایی رو جذف کرده باشم که مهم نبوده باشه ولی راستشو گفتم.
jaj
نه کلی پرسیدم
به صندلی داغ کاری ندارم
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→