والا لینک نبود گذاشته بودم توی تاپیکهای قدیمی که توی سایت بود الان منقرض شده طی فعل و انفعالات گذشته در سایت الان سرکار هستم عکس دخملکم همرام نیست به دوستان دیگه هم قول داده بودم چشم حتما فردا یادم بیار تا بهت نشون بدم
زیبا بود --- برای خونههایی که اندازه قوطی کبریت هستند، داشتن چنین اتاقهایی بیشتر به یک رویا شبیه
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
سلام و سپاس . خیلی قشنگن . انشاءالله اگه روزی روزگاری خداوند دختری بهم عطا کنه یه اتاق مثل تصویر 12 براش تدارک میبینم . اصلاً من چرا اومدم تو این تاپیک . بچه کجا بود ...
والا لینک نبود گذاشته بودم توی تاپیکهای قدیمی که توی سایت بود الان منقرض شده طی فعل و انفعالات گذشته در سایت الان سرکار هستم عکس دخملکم همرام نیست به دوستان دیگه هم قول داده بودم چشم حتما فردا یادم بیار تا بهت نشون بدم
به خدا دنیای پسرها هم قشنگه...به عنوان یه گرگ باران دیده توصیه می کنم یه کمی بیا توی دنیای پسرها... پشیمون نمیشی
ماهي بد تيكه ميندازيا راستش من گرگ كه نه ولي خلاصه بارون ديده هستم. اونقدرا هم از دنياي اين آقا پسرا دور نبودم و حالاش هم نيستم پسرهاي خوب دنياشون هم قشنگه، ولي دنياي دخترا قشنگتره نيست؟
شوخی کردم فقط چون خودم پسر دارم حسودیم شده بود نمایش یا پنهان متناگه بدونم خوشت نمیاد دیگه شوخی نمی کنم
نقل قول: hannahmermaid
پسرهاي خوب دنياشون هم قشنگه، ولي دنياي دخترا قشنگتره نيست؟
نه والا... در کل با پسر بودن یه عالمه امتیاز از جامعه و حتی طبیعت می گیری که زندگی برات آسونتر میشه...با این حال من از زن بودن خودم راضیم و دوستش دارم ولــــــــــــــــی دنیای بدون پسر رو اصلا دوس ندارم خب
hannahmermaid
چرا غش رفتي از خنده؟
hadi04
کلا من آدم خنده رویی هستم
hannahmermaid
برم ببينم چه آشي پختي :|
hadi04
والا آش بلد نیستم بپزم بیشتر تو کار جیگر پزوندن هستم باور نداری از دوستان بپرس
hannahmermaid
ديدم
خب حالا ميشه اون عكسايي كه اينجا گذاشته بوديد رو لينكشو بديد ببينم؟
نغمه
فدای دخملک یاسی جون
رنگ اتاق دخمل منم سبزه اینقده آرامبخشه
آرسام جان داداشم این
:
hannahmermaid
اسم گل شما چيه و چند سالشه؟
hadi04
hadi04
زنده باشی آبجی
عاشق سبز هستم
میترسم ایجاد ترک کنه توی صفحه نمایش بیخیال
نغمه
ممنون دخمل من هدیه سادات 7 ماه از تهران
عکسش هم در صفحه فکر کنمم 112 تک عکسیها موجوده
hadi04
ووووووووووووووووووووووووووی من هر چی هدیه سادات رو میبینم سیر نمیشم خعلی ماهه ماشالا ماشالا بذار بزنم به تخته ایشالا عروسش کنی آبجی از طرف من ببوسش
بچه مثبت
---
برای خونههایی که اندازه قوطی کبریت هستند، داشتن چنین اتاقهایی بیشتر به یک رویا شبیه
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ماهی
نمایش یا پنهان متن
به خدا دنیای پسرها هم قشنگه...به عنوان یه گرگ باران دیده
soheyla
خیلی قشنگن . انشاءالله اگه روزی روزگاری خداوند دختری بهم عطا کنه یه اتاق مثل تصویر 12 براش تدارک میبینم
اصلاً من چرا اومدم تو این تاپیک
بچه کجا بود ...
hannahmermaid
مرسي
hannahmermaid
Kishe Mehr
اره کلاس پنجم ششمه
شما همیشه به درد میخورید
دیگه سلامتی
hannahmermaid
برای خونههایی که اندازه قوطی کبریت هستند، داشتن چنین اتاقهایی بیشتر به یک رویا شبیه
آرزو بر جوانان عيب نيست
hannahmermaid
تفاوت را احساس كنيد..
ماهي بد تيكه ميندازيا
ماهی
نمایش یا پنهان متن
اگه بدونم خوشت نمیاد دیگه شوخی نمی کنمنه والا...
در کل با پسر بودن یه عالمه امتیاز از جامعه و حتی طبیعت می گیری که زندگی برات آسونتر میشه...با این حال من از زن بودن خودم راضیم و دوستش دارم ولــــــــــــــــی
دنیای بدون پسر رو اصلا دوس ندارم خب
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→