₪ انجمن بوف بوفی ₪ » آشپزی، خانه داری و دکوراسیون » تصاويري از ✿ اتاق دخـتــرها ✿
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » آشپزی، خانه داری و دکوراسیون » تصاويري از ✿ اتاق دخـتــرها ✿

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3 4

تصاويري از ✿ اتاق دخـتــرها ✿

3708 بازدید، 80 پست، نویسنده: hannahmermaid

• gilas

1 سپاس: hannahmermaid

• hannahmermaid

نمایش یا پنهان متن
    نقل قول: jaj
    خصوصیاتت توی حلقششششششششششوووووووووننننن

بله اون خصوصيات توي حلق اونايي كه اين خصوصيات مردونه رو دارن :25:

• hannahmermaid

نقل قول: نغمه

نقل قول: هاچو هاچو
    آخی...واجب شد امشب مشرف شدم حرم مخصوص واسه شما دعا کنم...

باز نری اشتباه دعا کنی فرداش خودت حالت تهوع بگیری

آخي :83:
    قضيه دعاي اشتباهي چي بوده؟ :4:

2 سپاس: هاچو هاچو، نغمه

• hannahmermaid

نقل قول: gilas
    جالب بود

مرسي گيلاس :46:

1 سپاس: gilas

• gilas

برچسب های تاپیک ویرایش شد .

• hannahmermaid

برچسب های تاپیک ویرایش شد .

دستت درد نكنه :46: نميدونم چرا اينطوري ميشه. مثلآ خودم 5 تا كلمه رو گذاشتم به عنوان برچسب، ولي وقتي تاپيك رو ارسال ميكنم ميبينم توي قسمت برچسبها خيلي از كلماتي كه توي متن تاپيك و عنوان تاپيك بودند رو هم قاطي كرده و توي برچسبها آورده :66: ظاهرآ نقص فني اي هست كه تيم مديريت يا نرم افزاري سايت ميتونند بهش رسيدگي و رفعش كنند

1 سپاس: gilas

• هاچو هاچو

نقل قول: hannahmermaid
    قضيه دعاي اشتباهي چي بوده؟ :4:

نمایش یا پنهان متن:4: قضیش مال 1 سال پیش هست که میرفتم حرم دعا میکردم این نغمه و وحید(که الان نیستش :44: ) مسخره بازی در میاوردن سر این قضیه :4: یادش بخیر نغمه :65:

• gilas

خيلي از كلماتي كه توي متن تاپيك و عنوان تاپيك بودند رو هم قاطي كرده و توي برچسبها آورده

اونی که از متن یا عنوان تاپیک میاره مال سایته برای تو لیست موتور جستجو قرار گرفتن تاپیک

اما برچسب های شما خیلی عجیب تر از اینا بود کلماتی توش بود که تو تاپیک نیست بیشتر به تاپیک قبلیتون مربوط بود :3:

2 سپاس: هاچو هاچو، hannahmermaid

• Kishe Mehr

مواظب باشيد خارهاي ساقه ش نزنه گلوتون رو خراش بده آخه چرا هر چيزي رو ميكنيد توي حلقتون؟

باید از خانوما بپرسی چرا این کارو میکنن 852
    351

2 سپاس: jaj، hannahmermaid

• serpent

hannahmermaid,
    چرا اتفاقا درست متوجه شدم :bahone:

2 سپاس: jaj، hannahmermaid

• ♥Rose♥

ممنون از زحمتی که کشیدی هانا جان :46:
    یادش بخیر منم چند وقته پیش یه همچین تاپیکی رو زدم اتفاقاً بعضی از این تصاویر هم بود ولی استقبال چندانی نشد
    :24:
    نمایش یا پنهان متنهیییییییییییییییی روووووووووووووزگار :44:

5 سپاس: serpent، نغمه، jaj، hannahmermaid، ژنرال

• نغمه

هاچو هاچو, هووووووووووووم یادش به خیر هعییییی :65:
    2 سپاس: hannahmermaid، هاچو هاچو

• hannahmermaid

اما برچسب های شما خیلی عجیب تر از اینا بود کلماتی توش بود که تو تاپیک نیست بیشتر به تاپیک قبلیتون مربوط بود

:bahone:
    :9:
    :46:

• hannahmermaid

نقل قول: هاچو هاچو
    قضیش مال 1 سال پیش هست که میرفتم حرم دعا میکردم این نغمه و وحید(که الان نیستش ) مسخره بازی در میاوردن سر این قضیه یادش بخیر نغمه

"اين نغمه و وحيد" .. خب چي؟ ازدواج كنند با همديگه؟ ادامه حرفت رو چرا خوردي؟ :bahone:

1 سپاس: هاچو هاچو

• hannahmermaid

نقل قول: Kishe Mehr
    مواظب باشيد خارهاي ساقه ش نزنه گلوتون رو خراش بده آخه چرا هر چيزي رو ميكنيد توي حلقتون؟

باید از خانوما بپرسی چرا این کارو میکنن

:22:
    من پاش بيوفته اهل همه جور شوخي و تيكه انداختني هستم، ولي همونطوري كه ناراحت نميشم از شوخي كسي، ديگه مراعات چيزي رو هم نميكنم و اونوخ احتمالآ يا مسدود ميشم يا براي دوستان كلي ناراحتي پيش مياد و من هم اين رو نميخوام.
    در نتيجه ترجيح ميدم اين يه مورد رو بي پاسخ بذارم
    :71:

1 سپاس: jaj

• hannahmermaid

نقل قول: serpent
    چرا اتفاقا درست متوجه شدم

پس اون حرفاي خاك بر سري چي بود كه زدي 314

2 سپاس: jaj، serpent

• hannahmermaid

نقل قول: ♥Rose♥
    ممنون از زحمتی که کشیدی هانا جان :46:
    یادش بخیر منم چند وقته پیش یه همچین تاپیکی رو زدم اتفاقاً بعضی از این تصاویر هم بود ولی استقبال چندانی نشد :24:
    هیییییییییییییییی روووووووووووووزگار :44:

مرسي خواهري :46:
    ساعتهاي اولي كه اين تاپيكو گذاشته بودم ديدي چه شكلي بود و چه عنواني داشت؟ :bahone:

1 سپاس: serpent

• hannahmermaid

نقل قول: نغمه
    هاچو هاچو, هووووووووووووم یادش به خیر هعییییی

حالا اين آقا وحيد كي بوده؟ :7:

• هاچو هاچو

"اين نغمه و وحيد" .. خب چي؟ ازدواج كنند با همديگه؟ ادامه حرفت رو چرا خوردي؟:bahone:

ادامه حرفم رو که گفتم :66: با این دو نفر سر این قضیه مسخره بازی در میاوردیم :66:

• serpent

hannahmermaid,
    کودوم خاک بر سری ¿¿¿

خب تو گفتی مردا ی سری خصوصیات دارن ، منم گفتم اره دارن ، خصوصیاتی ک خانوما حاظرن برای اینکه اون خصوصیات رو ب دست بیارن هر کاری بکنن ، کجای این حرف خاک برسری بوده عایا ¿¿¿ :4: :4:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: