₪ انجمن بوف بوفی ₪ » عجیب ها و ترین ها » درآمد سوسکی !!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

درآمد سوسکی !!

2174 بازدید، 24 پست، نویسنده: ♥Rose♥

• ♥Rose♥

در حالی که حتی شنیدن کلمه «سوسک» سبب می شود خیلی ها جیغ زنان، پا به فرار بگذارند، :19: این دانشجوی ۲۰ ساله، تا کنون ۲۰۰ هزار سوسک از انواع و اقسام مختلف آن را جمع آوری کرده و در اتاقش از آنها نگهداری می کند.

تصویر در دسترس نیست

به گزارش افکارنیوز، نگه داشتن حیوانات عجیب و غریب برای بعضی ها یک سرگرمی است اما یک دانشجو علاقه عجیبی به جمع کردن انواع و اقسام سوسک در اتاقش دارد و برای آنها همه امکانات را در نظر گرفته است.

از سوسک ها معمولاً در هیچ خانه ای استقبال نمی شود و خیلی ها حاضر نیستند حتی از چند صد متری این حشرات رد شوند. کایلی کاندیلیان اما علاقه عجیبی به سوسک ها دارد و جمع آوری آنها برایش یک سرگرمی محسوب می شود.

رسیدگی به این جمعیت سوسک ها، از سرگرمی های روزانه این پسر جوان است و هر روز، آنها غذای ویژه خود را دریافت می کنند تا تغذیه مناسب داشته باشند. کایلی کاندیلیا، نخستین بار در یک جشنواره، چند سوسک ماداگاسکار دید و تصمیم گرفت مسئله را با مادرش در میان بگذارد. وقتی او این قضیه را به مادرش گفت، یک جنجال در خانه به پا شد، اما او بالاخره توانست حرفش را به کرسی بنشاند.

اکنون در اتاق این دانشجو، ۲۰۰ هزار سوسک از ۱۳۰ نوع مختلف زندگی می کنند. :41: در ابتدای کار، سوسک ها از اتاق او فرار می کردند و هر روز صبح، چند تایی از آنها سر از آشپرخانه :30: و دستشویی خانه در می آورد، اما او حالا با روش های خاص خود، آنها را در محل خود نگه می دارد.

این جوان ۲۰ ساله، حتی کار درآمدزایی از سرگرمی خود را آغاز کرده تا زندگی اش هم بچرخد. او هر چند وقت یک بار، در جشنواره های مختلف شرکت می کند و سوسک های ویژه و خاص خود را در آنها به فروش می رساند.

8 سپاس: zrnznn، دلشاد، serpent، Life Dream، mz56mz، ari 93، Kishe Mehr، tiktik

• zrnznn

دیشب من یه سوسک حامله دیدم :2: کفشو اروم گذاشتم روش،بعدش با یه انگشت یه کوچلو فشارش دادم،یه صداییی اومد ...مثل : پق.....دیگه ولش کردم اومدم داخل دیگه :21:
    4 سپاس: ♥Rose♥، serpent، Life Dream، Kishe Mehr

• zrnznn

راستی یادم رفت بگم : به نظر من این پسره مشکلی داشته :30: .....البته کل پ................. :4:
    4 سپاس: ♥Rose♥، serpent، Life Dream، Kishe Mehr

• ♥Rose♥

نقل قول: zrnznn
    دیشب من یه سوسک حامله دیدم کفشو اروم گذاشتم روش،بعدش با یه انگشت یه کوچلو فشارش دادم،یه صداییی اومد ...مثل : پق.....دیگه ولش کردم اومدم داخل دیگه

قاتل :37:
    نمایش یا پنهان متنواااااااااای نجمه مردم از خنده دختر :23:

راستی یادم رفت بگم : به نظر من این پسره مشکلی داشته .....البته کل پ.................

از بیکاریه دیگه :bahone:

3 سپاس: serpent، Life Dream، zrnznn

• serpent

zrnznn,
    خب ب من میگفتی بیام تو بدنیا اوردن بچه ش کمکش کنم :4:

3 سپاس: ♥Rose♥، Life Dream، zrnznn

• ♥Rose♥

نقل قول: serpent
    خب ب من میگفتی بیام تو بدنیا اوردن بچه ش کمکش کنم :4:

اولاً که تخم میزاره، دوماً لازم نکرده تو کمکش کنی خودش بدنیا میاد تو برو مواظب مماغ منحرفت باش :10: :4:

2 سپاس: Life Dream، zrnznn

• serpent

♥Rose♥,
    از جمله انحرافاتی بود ک خدا در انحرافش نقش مستقیم داشت :4:

4 سپاس: Life Dream، ♥Rose♥، zrnznn، Kishe Mehr

• Life Dream

♥Rose♥,
    مرسي از بابت تاپيك سوسكيتون :41:
    دیشب من یه سوسک حامله دیدم کفشو اروم گذاشتم روش،بعدش با یه انگشت یه کوچلو فشارش دادم،یه صداییی اومد ...مثل : پق.....دیگه ولش کردم اومدم داخل دیگه

اولندش تو از كجا ميدونيستي حامله بوده شايد زياد غذا خورده بوده شكم درد داشته، مگه تو مامايي سوسكا رو خوندي؟ دومندش چرا با دمپايي به اون بدبخت بيچاره فشار اوردي؟ الان معلوم نيست اون صداي پق چي بوده بچشو به دنيا اورده؟ خودشو خراب كرده؟ فحش داده؟ سومندش چرا ولش كردي اومدي داخل؟ اصلاً مگه از اول بيرون بودي كه اومدي داخل؟ به يه سوسك كه بيرون بدوه چرا گير بيخود داده بودي؟! عايا شما مشكلي با سوسكها دري عايا؟ :21:
    راستی یادم رفت بگم : به نظر من این پسره مشکلی داشته .....البته کل پ.................

جان به سوسك بيچاره دادن مشكل داره يا جان گرفتن اين موجودات؟! والا به نظر من دخترها كلاً با سوسك و خودشون مشكل دارن :4:
    نقل قول: ♥Rose♥
    از بیکاریه دیگه

شما هم تاييد كن!! تا نسل اين موجودات دوپا برقرار باشه پسرها هيچ وقت بيكار نميشن :43:
    خب ب من میگفتی بیام تو بدنیا اوردن بچه ش کمکش کنم

خدا خيرت بده باز شما يه قدم مثبت در اين امر خير برداشتيد :24:

4 سپاس: serpent، ♥Rose♥، zrnznn، Kishe Mehr

• serpent

Life Dream,
    مرسی مازیار جان ، وظیفه س :4:

میبینی تورو خدا ، دلش نیومده محکم فوشارش بده ، فقط میخواسته بچه هاشو سقط کنه :4:

3 سپاس: ♥Rose♥، Life Dream، zrnznn

• ♥Rose♥

نقل قول: Life Dream
    مرسي از بابت تاپيك سوسكيتون

خواهش میکنم :46:

اولندش تو از كجا ميدونيستي حامله بوده شايد زياد غذا خورده بوده شكم درد داشته، مگه تو مامايي سوسكا رو خوندي؟ دومندش چرا با دمپايي به اون بدبخت بيچاره فشار اوردي؟ الان معلوم نيست اون صداي پق چي بوده بچشو به دنيا اورده؟ خودشو خراب كرده؟ فحش داده؟ سومندش چرا ولش كردي اومدي داخل؟ اصلاً مگه از اول بيرون بودي كه اومدي داخل؟ به يه سوسك كه بيرون بدوه چرا گير بيخود داده بودي؟! عايا شما مشكلي با سوسكها دري عايا؟

اولندش مردم از خنده :23: دومندش چاردیواری اختیاری نجمه اینا بوده 351 سومندش سوسکها با نجمه اینا مشکل دارن نه نجمه اینا :25:
    شما هم تاييد كن!! تا نسل اين موجودات دوپا برقرار باشه پسرها هيچ وقت بيكار نميشن :43:

245
    آقا مازیار مطمئنی دو تا پا دارن ! :51:
    خدا خيرت بده باز شما يه قدم مثبت در اين امر خير برداشتيد :24:

قدم مثبت رو که یکی برمیداشت :4:
    مرسی مازیار جان ، وظیفه س :4:

بچه نیشتو ببند تا بناگوش بازه :37: حالا واسه ما وظیفه شناس شده :28:
    فقط میخواسته بچه هاشو سقط کنه :4:

مگه تو معاینش کردی میگی بچه هاشو! :10:

3 سپاس: Life Dream، serpent، zrnznn

• Life Dream

میبینی تورو خدا ، دلش نیومده محکم فوشارش بده ، فقط میخواسته بچه هاشو سقط کنه

آره نامرد، حيف اون بچه هاي خوشگل نبود، حتي فرصت نكردن به ماماشون بگن مامان! زندگي همينه ديگه از همون اول براي توو سري خوردن به دنيا ميان، اگه درد دل ميردن چيا نداشتن كه بگن :44:
    اولندش مردم از خنده دومندش چاردیواری اختیاری نجمه اینا بوده سومندش سوسکها با نجمه اینا مشکل دارن نه نجمه اینا

سوسكه داشته راه خودشو ميرفته داشته ميرفته بيمارستان وضع حمل كنه، نجمه اينا زدن پس سر اين بدبخت بخت برگشته، اخه كسي نيست بگه جاتو تنگ كرده بودن، اون كه داشت راه خودشو ميرفت چرا زديش بچه هاشو سقط كردي!!! 390
    آقا مازیار مطمئنی دو تا پا دارن !

اين ماجرا داره، والا به نظر من كه فقط دوتا پا دارن، من كه تا حالا نديدم بيشتر از دوتا پا داشته باشن اين موجودات 261 219
    نمایش یا پنهان متن :4: 351

3 سپاس: serpent، ♥Rose♥، zrnznn

• serpent

Life Dream,
    آقا مازیار مطمئنی دو تا پا دارن !
    من كه تا حالا نديدم بيشتر از دوتا پا داشته باشن اين موجودات 261219

:23::23::23::23:

3 سپاس: ♥Rose♥، zrnznn، Life Dream

• ♥Rose♥

3 سپاس: serpent، zrnznn، Life Dream

• mz56mz

تصویر در دسترس نیست
    3 سپاس: ♥Rose♥، zrnznn، Life Dream

• ♥Rose♥

mz56mz,
    852 سوکس سوکس 852 جیغ هوار 852

2 سپاس: zrnznn، Life Dream

• zrnznn

خب ب من میگفتی بیام تو بدنیا اوردن بچه ش کمکش کنم

باز که تو نیشتو باز کردی پسریییییی........ من که میدونم تو همم میشی یکی عین هو این داییی مازیار :87: (دیدی پسری یه فامیل پیدا کردیم :93: )
    .
    .
    .

اولندش تو از كجا ميدونيستي حامله بوده شايد زياد غذا خورده بوده شكم درد داشته،

خوب فهمیدم دیگه :9: آخه در حین عملیات تعقیب و گریزی که دااشتیم دوسه باری چپ کرد فهمیدم دیگه :9: چرا منو تو معذوریت میزارییییییییی! :4:
    .
    .
    .
    الان معلوم نيست اون صداي پق چي بوده بچشو به دنيا اورده؟

فکر کنم ترکیب صدای به دنیا اومدن و له شدن همزمان مادر و بچه ها بود :9:
    .
    .
    .

فقط میخواسته بچه هاشو سقط کنه

:83: امیررررررررررررررررررر..... تو الان باید چشم و گوشت بسته باشه :83:
    .
    .
    .
    بچه نیشتو ببند تا بناگوش بازه

منم هی بهش میگم بببندش مگس میره توش...قبول نمیکنه :21:
    .
    .
    .
    مگه تو معاینش کردی میگی بچه هاشو!

بابا حالا شاید به قول آقا مازیار خیلی خورده بوده شکمش گنده شده بوده...حالا چی کنیم سونو گرافی روووووووو....حالا برا سوسکها هم سونوگرافی هستتتتتتتتتتت :79:

2 سپاس: ♥Rose♥، Life Dream

• zrnznn

آره نامرد، حيف اون بچه هاي خوشگل نبود، حتي فرصت نكردن به ماماشون بگن مامان! زندگي همينه ديگه از همون اول براي توو سري خوردن به دنيا ميان، اگه درد دل ميردن چيا نداشتن كه بگن

دقیقان حرف مامانو میزنی....هر وقت بچه مارمولکی یا چیزی دیگه ای رو میخواد بکشه بهم میگه حیفه گناه داره :30: دلت میادددددددددددددددددددددددددد؟؟؟ :21:
    من :21:
    مارمولک :16:
    مامانم :5:
    امیررررر :37:
    فاطمه :21:
    اقا مازیار :4:
    .
    .
    .
    .
    سوسكه داشته راه خودشو ميرفته داشته ميرفته بيمارستان وضع حمل كنه، نجمه اينا زدن پس سر اين بدبخت بخت برگشته، اخه كسي نيست بگه جاتو تنگ كرده بودن، اون كه داشت راه خودشو ميرفت چرا زديش بچه هاشو سقط كردي!!!

حالا پول بیمه اش چی میشه؟؟؟؟؟ هزینه درمانشو کی میده؟.....وای وجدان خفته ام رو بیدار کردید شماها با این حرکتتتون....چشم منو به واقعیات باز کردید :4:

2 سپاس: ♥Rose♥، Life Dream

• ♥Rose♥

2 سپاس: zrnznn، Life Dream

• 2 سپاس: Life Dream، ♥Rose♥

• Life Dream

خوب فهمیدم دیگه آخه در حین عملیات تعقیب و گریزی که دااشتیم دوسه باری چپ کرد فهمیدم دیگه چرا منو تو معذوریت میزارییییییییی!

دقيقاً چطوري فهميدي؟ با رسم شكل لطفاً :9:
    دقیقان حرف مامانو میزنی....هر وقت بچه مارمولکی یا چیزی دیگه ای رو میخواد بکشه بهم میگه حیفه گناه داره دلت میادددددددددددددددددددددددددد؟؟؟
    من
    مارمولک
    مامانم
    امیررررر
    فاطمه
    اقا مازیار

يه بار يه مارمولك اومده بود توو حموم، از داخل پارك اومده بود توو، اين قده ناز بود با اون دستاي كوچولوش :83:

2 سپاس: zrnznn، ♥Rose♥
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: