ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
♥Rose♥
به گزارش افکارنیوز، نگه داشتن حیوانات عجیب و غریب برای بعضی ها یک سرگرمی است اما یک دانشجو علاقه عجیبی به جمع کردن انواع و اقسام سوسک در اتاقش دارد و برای آنها همه امکانات را در نظر گرفته است.
از سوسک ها معمولاً در هیچ خانه ای استقبال نمی شود و خیلی ها حاضر نیستند حتی از چند صد متری این حشرات رد شوند. کایلی کاندیلیان اما علاقه عجیبی به سوسک ها دارد و جمع آوری آنها برایش یک سرگرمی محسوب می شود.
رسیدگی به این جمعیت سوسک ها، از سرگرمی های روزانه این پسر جوان است و هر روز، آنها غذای ویژه خود را دریافت می کنند تا تغذیه مناسب داشته باشند. کایلی کاندیلیا، نخستین بار در یک جشنواره، چند سوسک ماداگاسکار دید و تصمیم گرفت مسئله را با مادرش در میان بگذارد. وقتی او این قضیه را به مادرش گفت، یک جنجال در خانه به پا شد، اما او بالاخره توانست حرفش را به کرسی بنشاند.
اکنون در اتاق این دانشجو، ۲۰۰ هزار سوسک از ۱۳۰ نوع مختلف زندگی می کنند.
این جوان ۲۰ ساله، حتی کار درآمدزایی از سرگرمی خود را آغاز کرده تا زندگی اش هم بچرخد. او هر چند وقت یک بار، در جشنواره های مختلف شرکت می کند و سوسک های ویژه و خاص خود را در آنها به فروش می رساند.
zrnznn
zrnznn
♥Rose♥
قاتل
نمایش یا پنهان متن
واااااااااای نجمه مردم از خنده دختراز بیکاریه دیگه
serpent
خب ب من میگفتی بیام تو بدنیا اوردن بچه ش کمکش کنم
♥Rose♥
اولاً که تخم میزاره، دوماً لازم نکرده تو کمکش کنی خودش بدنیا میاد تو برو مواظب مماغ منحرفت باش
serpent
از جمله انحرافاتی بود ک خدا در انحرافش نقش مستقیم داشت
Life Dream
مرسي از بابت تاپيك سوسكيتون
اولندش تو از كجا ميدونيستي حامله بوده شايد زياد غذا خورده بوده شكم درد داشته، مگه تو مامايي سوسكا رو خوندي؟ دومندش چرا با دمپايي به اون بدبخت بيچاره فشار اوردي؟ الان معلوم نيست اون صداي پق چي بوده بچشو به دنيا اورده؟ خودشو خراب كرده؟ فحش داده؟ سومندش چرا ولش كردي اومدي داخل؟ اصلاً مگه از اول بيرون بودي كه اومدي داخل؟ به يه سوسك كه بيرون بدوه چرا گير بيخود داده بودي؟! عايا شما مشكلي با سوسكها دري عايا؟
جان به سوسك بيچاره دادن مشكل داره يا جان گرفتن اين موجودات؟! والا به نظر من دخترها كلاً با سوسك و خودشون مشكل دارن
شما هم تاييد كن!! تا نسل اين موجودات دوپا برقرار باشه پسرها هيچ وقت بيكار نميشن
خدا خيرت بده باز شما يه قدم مثبت در اين امر خير برداشتيد
serpent
مرسی مازیار جان ، وظیفه س
میبینی تورو خدا ، دلش نیومده محکم فوشارش بده ، فقط میخواسته بچه هاشو سقط کنه
♥Rose♥
خواهش میکنم
اولندش مردم از خنده
آقا مازیار مطمئنی دو تا پا دارن !
قدم مثبت رو که یکی برمیداشت
بچه نیشتو ببند تا بناگوش بازه
مگه تو معاینش کردی میگی بچه هاشو!
Life Dream
آره نامرد، حيف اون بچه هاي خوشگل نبود، حتي فرصت نكردن به ماماشون بگن مامان! زندگي همينه ديگه از همون اول براي توو سري خوردن به دنيا ميان، اگه درد دل ميردن چيا نداشتن كه بگن
سوسكه داشته راه خودشو ميرفته داشته ميرفته بيمارستان وضع حمل كنه، نجمه اينا زدن پس سر اين بدبخت بخت برگشته، اخه كسي نيست بگه جاتو تنگ كرده بودن، اون كه داشت راه خودشو ميرفت چرا زديش بچه هاشو سقط كردي!!!
اين ماجرا داره، والا به نظر من كه فقط دوتا پا دارن، من كه تا حالا نديدم بيشتر از دوتا پا داشته باشن اين موجودات
نمایش یا پنهان متن
serpent
آقا مازیار مطمئنی دو تا پا دارن !
من كه تا حالا نديدم بيشتر از دوتا پا داشته باشن اين موجودات
♥Rose♥
mz56mz
♥Rose♥
zrnznn
باز که تو نیشتو باز کردی پسریییییی........ من که میدونم تو همم میشی یکی عین هو این داییی مازیار
.
.
.
اولندش تو از كجا ميدونيستي حامله بوده شايد زياد غذا خورده بوده شكم درد داشته،
خوب فهمیدم دیگه
.
.
.
فکر کنم ترکیب صدای به دنیا اومدن و له شدن همزمان مادر و بچه ها بود
.
.
.
.
.
.
منم هی بهش میگم بببندش مگس میره توش...قبول نمیکنه
.
.
.
بابا حالا شاید به قول آقا مازیار خیلی خورده بوده شکمش گنده شده بوده...حالا چی کنیم سونو گرافی روووووووو....حالا برا سوسکها هم سونوگرافی هستتتتتتتتتتت
zrnznn
دقیقان حرف مامانو میزنی....هر وقت بچه مارمولکی یا چیزی دیگه ای رو میخواد بکشه بهم میگه حیفه گناه داره
من
مارمولک
مامانم
امیررررر
فاطمه
اقا مازیار
.
.
.
.
حالا پول بیمه اش چی میشه؟؟؟؟؟ هزینه درمانشو کی میده؟.....وای وجدان خفته ام رو بیدار کردید شماها با این حرکتتتون....چشم منو به واقعیات باز کردید
♥Rose♥
ari 93
Life Dream
دقيقاً چطوري فهميدي؟ با رسم شكل لطفاً
من
مارمولک
مامانم
امیررررر
فاطمه
اقا مازیار
يه بار يه مارمولك اومده بود توو حموم، از داخل پارك اومده بود توو، اين قده ناز بود با اون دستاي كوچولوش
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→