ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
aac198000
به گزارش ایسنا از سطح شهر تهران حاکیست حضور گشتهای ارشاد در پایتخت طی روزهای گذشته به میزان قابل توجهی افزایش یافته و برخورد با بدپوششان تشدید شده است.
حضور نیروهای پلیس پایتخت در این مدت در میادین و اطراف مراکز بزرگ خرید به میزان قابل توجهی افزایش یافته است. اخبار دریافتی در عین از حضور پررنگ ماموران گشت ارشاد در مناطق تفرجی و تفریحی پایتخت همچون فرحزاد، دربند، درکه، لواسان و حتی توچال و برخورد با بدپوششان حکایت دارد.
عصر پنجشنبه نیز ماموران پلیس با حضور گسترده در برج میلاد که محل برگزاری یکی از کنسرتهای پرمخاطب بود، ضمن جلوگیری از ورود افراد بدپوشش به کنسرت، با افراد متخلف برخورد کرده و تعدادی از افراد بدحجاب را نیز دستگیر کردند.
به گزارش ایسنا، به نظر میآید برخورد با بدپوششان توسط پلیس پایتخت طی روزهای گذشته تشدید شده است.
serpent
خدا باعث و بانیش رو لعنت کنه و ب زمین گرم بزنه
ari 93
اما انگار جدیه
خدا رو سیاهشون کنه این بد بختا که بد حجاب نبودن
محسن صائب
باید گفت
گر حکم شود که مست گیرند *** در شهر هر انچه هست گیرند
دلشاد
lion1360
aac198000
نه عزیزم شما حرف مامان را گوش کن
چون دیروز تو خیابان دیدم دوستان نیروی انتظامی چه ارشادی میکردند
beh
از نظر من مشکل از قانون نیست ، بلکه مجریان قانونی ، مقصر هستند.
نخبه
نمایش یا پنهان متن
این بنده خداها که تیپشون ساده بود اینا عرضه و جراتش رو دارن به اونایی گیر بدن که خیلی اجق وجق میگردن.. همیشه تو سر ادم بدبخت میزنن ولی اون اجق وجقا ننه باباشون کله گنده هستن دهن اینا رو یا با پول میبندن یا بچه های خود همین خانومها و اقایونی هستن که به بچه های مردم گیر میدن ..خدا لعنتشون کنه بازم ملت باید با ترس و بد بختی و استرس زندگی کنن.. ای تو روح همه اونایی که به بچه های مردم به ناحق گیر میدن
Life Dream
از نظر من مشکل از قانون نیست ، بلکه مجریان قانونی ، مقصر هستند
نغمه
aac198000
شما دقیقا کی مورد ارشاد قرارگرفتین
ماهی
نغمه
من خودم یه پا ارشادم
با این نوع ارشاداتم مخالفم
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
ژنرال