اون عکس که سبزی خوردن ها رو نشون میداد رو خیلی دوست دارم . هر موقع که شمال میرم یکی از برنامه های روزانه ام رفتن به بازار های روز و مدتی گشتن و خریدن سبزی خوردن تازه هست یادش بخیر توی سوریه هم سبزی های عالی داشتن اکثر مواقع موقع برگشت به اندازه یک ماه سبزی خوردن میاوردم
ديروز, 16:12 4 اون عکس که سبزی خوردن ها رو نشون میداد رو خیلی دوست دارم . هر موقع که شمال میرم یکی از برنامه های روزانه ام رفتن به بازار های روز و مدتی گشتن و خریدن سبزی خوردن تازه هست یادش بخیر توی سوریه هم سبزی های عالی داشتن اکثر مواقع موقع برگشت به اندازه یک ماه سبزی خوردن میاوردم
Ei Kiitos
عین من وقت میام ایران سبزی خوردن ونان تافتونی وترشی مگس زده سبزی میدون اصفهان با خودم تا فرودگاه میارم
aac198000
▧ 11 تصویر این بخش در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
gilas
aac198000
محسن صائب
.
هر موقع که شمال میرم یکی از برنامه های روزانه ام رفتن به بازار های روز و مدتی گشتن و خریدن سبزی خوردن تازه هست
یادش بخیر توی سوریه هم سبزی های عالی داشتن اکثر مواقع موقع برگشت به اندازه یک ماه سبزی خوردن میاوردم
serpent
mz56mz
Kishe Mehr
lion1360
zrnznn
beh
maryamlondon1
اون عکس که سبزی خوردن ها رو نشون میداد رو خیلی دوست دارم
.
هر موقع که شمال میرم یکی از برنامه های روزانه ام رفتن به بازار های روز و مدتی گشتن و خریدن سبزی خوردن تازه هست
یادش بخیر توی سوریه هم سبزی های عالی داشتن اکثر مواقع موقع برگشت به اندازه یک ماه سبزی خوردن میاوردم
Ei Kiitos
عین من وقت میام ایران سبزی خوردن ونان تافتونی وترشی مگس زده سبزی میدون اصفهان با خودم تا فرودگاه میارم
seP
aac198000
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→