ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
hadi04
تو صنف آرایشگرای زنونه یه قانونی وجود داره بنام: دوبار که بشوری
به این شرح که شما میرید آرایشگاه زنونه میگید:
فی فی جون میخوام موهامو مش یخی کنم.
بعد فی فی جون یه پول هنگفتی ازتون میگیره بعد چند دقیقه میرید جلوی آینه می بینید موهاتون صورتی جیغ شده، قاعدتاً ناراحت و عصبی میشید!!!
بعد فی فی جون میگه:
اصن نگران نباش (دوبار که بشوری) همون رنگی که خواستی میشه!
بعدم واسه محکم کاری میگه:
ای جان ای جان چه ناز شدی بیا یه عکس ازت بگیرم
بعد شمام خر میشید میاید خونه
دوبار میشورید
و این داستان ادامه دارد...
نمایش یا پنهان متن
▧ تصویر در دسترس نیستgarfild
نخبه
نمایش یا پنهان متن
وای دیروز که رفته بودم ارایشگاه یه مادر و دختر اومده بودن واسه عروسی ارایش کنن وموهاشون رو درست کنن اونقدر ایراد الکی گرفتن و وقت ارایشگر بنده خدا رو تلف کردن که من جای اریشگره داشتم حرص میخوردم اخر سر هم دختره که هی ایراد بنی اسرائیلی میگرفت شبیه الاغ مشت حسن شد.. مادره یکم بهتر شد ولی بعضی از مشتریا هم حقشونه حالشون رو جا بیاری با این مدل خر کردنهادکتر نخبه
mz56mz
دوستان عزيز يه ليست از آرايشگاهاى زنونه رو بهمون بدن از همون خانم فى فيها و قي فيها ما ميخوايم بريم تحقيق
نخبه
عمو تحقیقات تو ایران به درد نمیخوره تحقیق فقط تحقیقات خارجکی
♥Rose♥
hadi04
اِوا شیرین جون نگوووووووووووووو
مِی نَمیدونستی؟ من تو کار پژوهش هم هستم کاکو بیو تو بیریم دوستان آدرس لطفا میخوی با آرایشگاه رژینا شروع کنیم؟
البته درسته کیفیت در زندگی حرف اول رو میزنه
به جون خودم پری جون
نغمه
mz56mz,
عمو تحقیق نمیخواد تمام آرایشگاه ها توشون فی فی و می می و اینا هست مثلا آرایشگاه که من میرم یه آرایشگر داره که اسمش شری ( شراره) هست
zrnznn
mahsa joon
خیلی باحال بود مرسی عمو جونم
hadi04
تا اونجایی که من اطلاع دارم توی دولت قبلی می می رو لولو برد که
آها شری رو میگی؟ میشناسمش خواهر زری رو میگه شیرین
نخبه
زری که ابجی نداشت ..ابجیش در سن ده سالگی سنگ کلیه گرفت مرد
شری ابجی شرکه
hadi04
راستی؟ ولی من تا اونجایی که یادمه آخرین بار که برای بازدید از کیستش رفته بودم خونشون یکی به نام شری تو خونشون بودا
نخبه
خب هر کی خونه زری بود که خاهرش نیست خاهر زری اسمش پری بود که به زری بیشتر میاد
نغمه
نه دیگه بد اخبار میخونی اون ممه بود
بعدش هم شیرین درست گفت شری اصن خواهر نداره تک دختره
mz56mz
ماهی
والا آرایشگرای زنونه که کلا جسارت نباشه ها..خیلی چیز هستن...ولش کن..به هر حال اگر هم هر کاری روی صورتت انجام میدن عالی دراومد حتما اتفاقی بوده چون ممکنه دفعه بعد که بری گند بزنه به چشم وابرو ...
ماهی
والا آرایشگرای زنونه که کلا جسارت نباشه ها..خیلی چیز هستن...ولش کن..به هر حال اگر هم هر کاری روی صورتت انجام میدن عالی دراومد حتما اتفاقی بوده چون ممکنه دفعه بعد که بری گند بزنه به چشم وابرو ...
♥Rose♥
میبینم که شخصیت های جدیدی پیدا کرده این داستان زری
نغمه
عمووووو
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→