₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » چندی قبل یکی از اقوام فوت کرد ..................
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » چندی قبل یکی از اقوام فوت کرد ..................

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

چندی قبل یکی از اقوام فوت کرد ..................

2826 بازدید، 26 پست، نویسنده: محسن صائب

• محسن صائب

چندی قبل یکی از اقوام فوت کرد
    وضع مالی بسیار خوبی داشت و همسر و فرزندش برای دفن قبری در حرم خریداری کردند
    قیمت قبر در حرم اقا بین 60 میلیون تا حدود 1میلیارد تومن هست
    .
    تصویر در دسترس نیست
    .
    .
    برای دفنش حدود 300 نفر بودیم که نهار در یکی از بهترین رستوران های مشهد پذیرایی شدیم
    .
    مراسم تا سوم اون مرحوم در یکی از بهترین مساجد مشهد به بهترین و پر خرج ترین وجه برگذار شد
    .
    مراسم هفت در یکی از مکانهای روباز و بسیار شیک و بصورتی بود که هر کسی حتی یکبار به مسجد امده بود دعوت شده بود . باز هم پذیرایی به بهترین شکل انجام شد
    .
    مراسم 40 اون مرحوم در هفته گذشته بود در یک هتل 5ستاره مشهد برگذار شد و اما اینبار مهمان ها دست چین شده بودند نزدیک 500 مهمان ، تجملات این مراسم فوق تصور بود
    .
    تصویر در دسترس نیست
    .
    تصویر در دسترس نیست
    .
    .
    ببخشید توضیحات بخورده طولانی شد
    .
    منظور من این موضوع بود
    در این مجلس و بعضی مجالس دیگر میشنوم که این کارها درست نیست ، به جای اینهمه خرج بهتر بود خرج خیریه و دختر و پسرها در حال ازدواج بشود

ولی سوال من
    .
    ایا کسی که دارای امکانات مادی هست تا چه اندازه میتواند خرج تشریفات و تجملات خودش بکند
    .
    بسیار دیدم که افرادی هم برای کارهای خیر خرج میکنند و هم برای خودشان خرج میکنند

.افراط و تفریط در این کار به چه اندازه هست .

.
    لازم دیدم توضیحی رو عرض کنم
    ببنید . کسی 1000 تومن درامد داره و میتونه با این پول سالی چند بار مسافرت خارجی بره و کلی مهمونی بده . ماشین مناسب بخره ، خونه انچنانی داشته باشه .وصیت کند بعد فوت برایش مناسب شعوناتش خرج شود
    ایا این ادم تا چه اندازه حق دارد از امکاناتی مادی که دارد استفاده کند.

متاسفانه این روزها خیلی میبنم که مثلا کسی اگر مکه برود زودی انگ میخوره که ای اقا باید خرج خیریه بکند و هر چه بگوید اقا چنا من کلی در راه خیر خرج میکنم . فایده ندارد

15 سپاس: beh، jaj، بندری، نغمه، ماهی، سوگند، ♥Rose♥، علیرضا، تنها، Kishe Mehr، zrnznn، aac198000، garfild، هاچو هاچو، lion1360

• beh

همه ی مردم قبول دارن و باز انجامش میدن ، حتی اونایی که از وضعیت مالی کمتری برخوردارن ، اینا بستگی به فرهنگ مردم داره ، بعضی ها به خاطر حرف مردم و بعضی ها هم به خاطر پز و خودنمایی. مطمئنم هر کی این تاپیک رو بخونه با پیشنهاد ارائه دهنده ش مبنی بر خیرات و کمک به هر قسمتی از جامعه ی معلول مالی نظر مثبتی داره ، اما به هر حال ایشون مایه دار هستند و باید طوری خرج کنن دیگه ، به نظر من وقتی پولی باد آورده میاد دست آدم ، بوسیله ی همون باد هم از دست آدم رها میشه. بازم میگم ، فرقی نداره میلیاردی باشه یا ریالی.

اما از همه چیز بگذریم ، یه سئوالی برام پیش اومد ، میخواستم ببینم که :
    این لوستر مربوط به کدوم مکانه ؟
    خیلی برام جالبه ، خواهشا اگه مکانی در ایرانه ، آدرس بدین

1 سپاس: محسن صائب

• محسن صائب

نقل قول: beh
    اما از همه چیز بگذریم ، یه سئوالی برام پیش اومد ، میخواستم ببینم که :
    این لوستر مربوط به کدوم مکانه ؟
    خیلی برام جالبه ، خواهشا اگه مکانی در ایرانه ، آدرس بدین

ممنون از نظراتت
    .
    این لوستر مربوط به هتل 5ستاره درویشی مشهد هست .
    و اون هم رستورانش هست

1 سپاس: beh

• ماهی

به نظر منم با پولی که براش زحمت کشیده شده معمولا دلشون نمیاد توی مراسم تدفین به این شکل اسراف کنند.
    البته این بستگی به روحیات فرد داره.من اگر جای اون آقا یا بچه هاش بودم با این پولا همه جای دنیا رو می رفتم می گشتم و حال می کردم..ولی خب اونا اینجوری حال کردند حتما

2 سپاس: ♥Rose♥، محسن صائب

• beh

محسن عزیز از سرعت العملی که برای اطلاع رسانی من داشتی ، کمال سپاس رو دارم.

• سوگند

نقل قول: محسن صائب
    ایا کسی که دارای امکانات مادی هست تا چه اندازه میتواند خرج تشریفات و تجملات خودش بکند

اون بنده خدا که خرج نکرده ،فامیل برای وجه خودشان خرج کردن :2:

• نغمه

اگه خرج مراسم از خودش بوده باشه که بهتر میبود وصیت میکرد که خرج خیریه بشه حداقل بخشی از اون اما اگر از بازماندگان باشه بازم میشد اما
    وقتی یک فردی فوت میکنه باید فکر اون بود نه حرف مردم اون به توشه نیاز داره بلاخره اگر به معاد اعتقاد داشته باشه باید بدونه که زندگی جدیدش به اینها نیاز داره البته این نظر من در کل بود خدای ناکرده به اقوام شما نبود ...

• تنها

به نظر من همه این خرج ها واسه اینکه اطرافیان بگن طرف ما هم بله...... و شخصا فکر میکنم هیچ ثوابی به اون مرحوم نمیرسه

• ♥Rose♥

اندازه نگهدار که اندازه نکوست
    هم لایق دشمن است و هم لایق دوست.

همانطور که خداوند در قرآن اشاره کرده، مال فقرا رو در دست ثروتمندان قرار داده، متأسفانه در این عصر و زمان کمتر کسی به این مسئله توجه میکنه.

• Kishe Mehr

1. فقط کفن و دفن میت واجب هست و هیچ کدام از این مراسمات و هزینه ها توصیه نشده!
    2. از نظر خیلی از افراد از هر کسی به اندازه ی وسع خودش انتظار هست ( هرچند این نگرش رو نمی پسندم ). مثلا کسی که پولدار هست اگر میهمانی کوچکی بده با حرف مردم مواجه میشه که خسیس هست و....
    3. ممکنه کسی داشته باشه و هم در عروسی خرج های بزرگ بکنه و هم در عزا و هم کمک به مستمندان.
    4. فکر نمیکنم خرج کردن در عروسی و عزا و... ربطی به زحمت کشیدن یا نکشیدن برای بدست اوردن اون پول داشته باشه!

3 سپاس: ♥Rose♥، نغمه، jaj

• محسن صائب

نقل قول: ماهی
    به نظر منم با پولی که براش زحمت کشیده شده معمولا دلشون نمیاد توی مراسم تدفین به این شکل اسراف کنند.

اسراف؟ چرا؟
    نقل قول: ماهی
    لبته این بستگی به روحیات فرد داره.من اگر جای اون آقا یا بچه هاش بودم با این پولا همه جای دنیا رو می رفتم می گشتم و حال می کردم..ولی خب اونا اینجوری حال کردند حتما

فکر نکنم این خرج کرد تاثیری در نوع زندگی اونا گذاشته باشد .
    نقل قول: beh
    محسن عزیز از سرعت العملی که برای اطلاع رسانی من داشتی ، کمال سپاس رو دارم.

خواهش میکنم. انشاا... مشهد تشریف بیاورید و در خدمت باشیم
    نقل قول: سوگند
    اون بنده خدا که خرج نکرده ،فامیل برای وجه خودشان خرج کردن

خدا رحمتش کنه
    اون خدا بیامرز در زندگیش هم کلی کار خیر میکرد . محبت زیادی به دیگران میکرد
    نقل قول: نغمه
    اگه خرج مراسم از خودش بوده باشه که بهتر میبود وصیت میکرد که خرج خیریه بشه حداقل بخشی از اون اما اگر از بازماندگان باشه بازم میشد اما
    وقتی یک فردی فوت میکنه باید فکر اون بود نه حرف مردم اون به توشه نیاز داره بلاخره اگر به معاد اعتقاد داشته باشه باید بدونه که زندگی جدیدش به اینها نیاز داره البته این نظر من در کل بود خدای ناکرده به اقوام شما نبود ...

شما بعنوان یک خانم در موقع عقد با همسرتون شرط میکنید که نفقه طبق شعونات طرفین و یا خرید عقد و طلا طبق شئونات طرفین .
    ایا کسی که یک هتل در مشهد دارد . چه مدل مجلسی رو میتوان توقع داشت .
    نقل قول: تنها
    به نظر من همه این خرج ها واسه اینکه اطرافیان بگن طرف ما هم بله...... و شخصا فکر میکنم هیچ ثوابی به اون مرحوم نمیرسه

من اینجوری فکر نمیکنم
    خیلی وقتها در موقعیتی قرار میگیری که هیچ احتیاجی به خود نمایی نداری
    نقل قول: ♥Rose♥
    همانطور که خداوند در قرآن اشاره کرده، مال فقرا رو در دست ثروتمندان قرار داده، متأسفانه در این عصر و زمان کمتر کسی به این مسئله توجه میکنه.

این چه حرفی هست
    یعنی هر کسی که ثروتمند شد حق فقرا رو خورده ؟

2 سپاس: Kishe Mehr، ♥Rose♥

• 1 سپاس: محسن صائب

• ♥Rose♥

این چه حرفی هست
    یعنی هر کسی که ثروتمند شد حق فقرا رو خورده ؟

این یک حرف خوب است :4:
    البته من جسارت نکردم و درکل عرض کردم، الان من باید به شما بگویم این چه حرفی هست! :bahone:
    خداوند به بعضی از بندگانش عنایت ویژه داره و مالی رو در اختیارشون هم برای خودشون و هم برای فقرا به ودیعه میزاره که برای آخرتشونم خوب بید :72: امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم

• aac198000

قیمت قبر در حرم اقا بین 60 میلیون تا حدود 1میلیارد تومن هست

1206

من همیجا وصیت میکنم بزارین شهرداری زحمت من را بکشه بابا خدا رحمتش کنه یک میلیارد ...چندتا دختر و پسر را میشه فرستاد خونه بخت :7:

• محسن صائب

نقل قول: ♥R[b
    ose♥]برای خودشون و هم برای فقرا به ودیعه میزاره

[b]خوب گفتی
    برای خودشون و فقرا
    خیلی وقتها ما فکر میکنیم وظیفه یک پولدار فقط اینکه هوای فقرا رو داشته باشه
    پس خودش چی؟[b]zrnznn[/b],
    خانم مهندس چی چیزی نمیگی؟
    نقل قول: aac198000
    من همیجا وصیت میکنم بزارین شهرداری زحمت من را بکشه بابا خدا رحمتش کنه یک میلیارد

با کلیت فرمایش شما موافق هست
    ولی فکر نکنم این پول جای بدی میره [/b][/b]

1 سپاس: ♥Rose♥

• نغمه

والا ما هیچ کدوم از این موارد که گفتید رو در عقد نامه شرط نکردیم حتی مکتوب هم نکردیم الحمدلله لزومی هم نبود اما کلا متوجه منظورتون نشدم یعنی با حرف من موافق نیستید؟

• محسن صائب

نقل قول: نغمه
    والا ما هیچ کدوم از این موارد که گفتید رو در عقد نامه شرط نکردیم حتی مکتوب هم نکردیم الحمدلله لزومی هم نبود اما کلا متوجه منظورتون نشدم یعنی با حرف من موافق نیستید؟

نفقه جزو شرایط عقد هست . احتمالا شما دقت نکردید .
    منظور من اینکه
    هر کسی بایستی بر اساس شرایطی که زندگی میکنه . خرج کرد خودش رو تنظیم کنه
    بنظر شما اگر کسی در بهترین شرایط زندگی باشه و برای مجلس پسرش در حد یک ادم متوسط خرج کند(حالا تحت هر عنوانی) درست هست .

1 سپاس: نغمه

• garfild

همیشه با اینجور خرجها مخالف بودم
    اتفاقا هفته پیش هم رفتم مراسم 40ام پدر بزرگ زن داداشم و دقیقا به همین چیزها فکر میکردم که چرا باید همچین خرجهای بشه :21:

• نغمه

درست یا غلطش در اصل با خوده اون طرفه اون اختیار دار اموالشه و هر طور که بخواد خرج میکنه اما اینکه ما اینجا بحث میکنیم برای نظر خودمون به همچین قضیه ایه ...
    نمایش یا پنهان متن یه چیز رو بگم : مورد مشابه این قضیه رو در مورد مراسم حج پدر همسر خودم بگم که پارسال مشرف شدن حج واجب اما هیچ کسی رو با وجود اصرار اقوام اجازه ندادن که نه بدرقه بره نه استقبال تنها با همسرم و برادراشون رفتند و برگشتند باید بگم این مراسم هم بدون حتی یک عدد بنر و پرچم بود قسم میخورم اما ولیمه . سوغات . که براش هم سفارش شده رو به نحو احسن و البته در حد شئونات خودشون دادند الحمدلله ندار هم نیستند از لحاظ مالی هم افراد متوسط خوبی هستند البته باید بگم سوغاتی ها رو هم از همین ایران خودمون خریدند و فقط برای خانمها بود برای آقایون هم یه چیز کوچیک تقریبا برای هر خانم 40 تومان در نظر گرفته شده بود قیمت جنسی که سوغاتی بود رو میگم اینم بگم که چون هم در تهران هستند و یک شهر دیگه در هر دو جا ولیمه دادند به بهترین شکل ممکن تهران برای اقوام و اون شهر که زادگاهشون هست برای افرادی که همسایه و غیره( افرادی که از لحاظ ولیمه دادن اونا واجب تر بودند ...) سخن کوتاه کنم من این مدلی رو میپسندم نظرم هم به این عمل نزدیکه

2 سپاس: Kishe Mehr، jaj

• هاچو هاچو

به عقیده من آدم باید حساب کتاب کنه با خودش دیگه همونطور که رز گفت...اون مرحوم قطعا اون دنیا الان به حسنه نیاز داره پس اگه بجای این تجملات شکم چند تا فقیر رو سیر میکردن بیشتر به نفعش بود دیگه :1:
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: