ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
چندی قبل یکی از اقوام فوت کرد ..................
بابک
محسن صائب
اتفاقا هفته پیش هم رفتم مراسم 40ام پدر بزرگ زن داداشم و دقیقا به همین چیزها فکر میکردم که چرا باید همچین خرجهای بشه
ممنون از نظراتت
کسی که نداشته باشد و بخاطر خود نمایی و چشم به هم چشمی خرج بکند رو باید فرق گذاشت با کسی که وضع مالی خوبی دارد و هیچ احتیاجی به خود نمایی ندارد .
اتفاقا من نظرم این نیست . هر کاری که ما بکنیم در میان دیگران و نظر اونا اثراتی به جا میگذاره که بسیار مهم هست . در خیلی از زمینه ها ما نمیتوانیم هر کاری که دلمون میخواد بکنیم
خدا خیرت بده که خوب منظور منو متوجه شدی
صحبت من اینکه
هر کسی یکسری شئونات برای خودش دارد ،میشه اینجوری گفت، دیگران ازش توقع دارند .
این کار دقیقا مثل رو لبه تیغ راه رفتن هست
مثل پدر همسر شما اگر در ولیمه کمتر و یا بیشتر خرج میکردند مورد انتقاد قرار میگرفتند؟
یک سوال
شما فرمودید پدر همسر شما وضع متوسطی دارند .
اگر ایشون از وضعیت اقتصادی بالای برخوردار بودند شما به این اندازه سوغاتی که ایشان اوردند راضی بودید>>
صحبت در اینکه شما توقعی دارید نیست . کلی عرض کردم
مهدی جان
اگه این بابا کلی کار خیر کرده باشد
کلی دختر دم بخت رو به خونه شوهر فرستاده باشه وووو
ایا اجازه داره برای خوش خرج کند
ایا یک پولدار فقط باید برای دیگران خرج کند
پس خودش چی؟
کدوم پول
پول قبر
یا پول مراسم؟
Kishe Mehr
حاج محسن فک کنم کامنت بنده از دیده یتان محجور ماند!
هاچو هاچو
اگه این بابا کلی کار خیر کرده باشد
کلی دختر دم بخت رو به خونه شوهر فرستاده باشه وووو
ایا اجازه داره برای خوش خرج کند
ایا یک پولدار فقط باید برای دیگران خرج کند
پس خودش چی؟
بله که حق داره ... اما یکم که آدم فکر کنه میبینه که با یکم خرج کمتر هم کارش راه میفته بجاش همون پولی که صرفه جویی شده رو میتونه خرج اون دنیاش کنه،درسته که این دنیا دستش به خیر بوده ولی اون دنیا هر چی بیشتر محتاج حسنه ای،رفتم که میگما
محسن صائب
اقا شرمنده
خدا خیرت بده که بقول معروف متوجه لوپ پیام من شدی
دقیقا
عرض بنده این بود
که بعضی ها هم میخورند هم نق میرنند. جلوی روت یک جور برخورد میکنند و پشت سر به بدترین وجه متهم میکنند
این خیلی بد هست
کجا رفتید
اون دنیا
Kishe Mehr
مخلص حاج محسن
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→