امروز بیستم مهرماه مصادف با روز بزرگداشت حضرت خواجه شمس الدین محمد حافظ شیرازیه و همچنین روز مقابله با بلایای طبیعی و از همه اینها مهمتر تولد من جانوری ناشناخته
▧ تصویر در دسترس نیست
با عرض ارادت زیاد خدمت همشهری گلم حافظ عزیز و همچنین آرزوی موفقیت برای دوستان در رابطه با مقابله با بلایای طبیعی تولدم رو از همینجا به همتون تبریک میگم
▧ تصویر در دسترس نیست
امروز با خودم فکر ميکردم که چرا در اين جهان هستي متولد شدم !
جايي که اسمش را جهان هستي گذاشتند هميشه هستي هاي مرا به نيستي مبدل کرد،
تولد دو تا شیرازی مبارک باشه گلو ، کاکو حالا که روز بلایای طبیعی به دنیا اومدی پس تولدت مبارک باشه بلا
کاکو منباب مزیت نت نوشتن روی دیوار هم چون رسالت من جوک گفتنه عارضم به حضور انورتون ک یکی خوابیده بوده هی میگفته وای تشنمه وای تشنمه.. یکی میره براش آب میاره تا دیگه هی نگه وای تشنمه... آب رو که میخوره وقتی میخوابه هی میگفته وای تشنم بوداااا وای تشنم بوداااااااا خخخخخخخخخخخخ
کاکو حالا که روز بلایای طبیعی به دنیا اومدی پس تولدت مبارک باشه بلا
اِوا قربونت جیگر طلا
نقل قول: Kishe Mehr
کاکو منباب مزیت نت نوشتن روی دیوار هم چون رسالت من جوک گفتنه عارضم به حضور انورتون ک یکی خوابیده بوده هی میگفته وای تشنمه وای تشنمه.. یکی میره براش آب میاره تا دیگه هی نگه وای تشنمه... آب رو که میخوره وقتی میخوابه هی میگفته وای تشنم بوداااا وای تشنم بوداااااااا خخخخخخخخخخخخ
منم میخوام از فردا بنویسم فقط 365 روز دیگه مونده له شدم قناری میدونی چقدر وقته نیومدم شیراز خیلی خسته شدم این دفعه ایشاللو همین روزا دارم میام به خونمون دیدن مجیه مهربونمون
نقل قول: Kishe Mehr
حداقل میذاشتی خمار یا خسته یا خوابم میاد بهتر بود وبیشتر بهت می اومد
وقتی اینهمه تبریک گو رو میبینم یاد این شعر حافط می افتم که . هر تاز موی حافظ در دست زلف شوخی** مشکل توان نشستن در این چنین دیاری . ولی از حق نباید گذشت شما جزو انسانهایی هستید که همیشه برای من قابل احترام بوده و هستید امیدوارم تولد شما مبارک خانواده و دوستانتان باشد. . ای دوست ، ای دوست، ای دوست ، ای دوست*** جور تو از آن کشم که روی تو نکوست
hadi04
امروز بیستم مهرماه مصادف با روز بزرگداشت حضرت خواجه شمس الدین محمد حافظ شیرازیه و همچنین روز مقابله با بلایای طبیعی و از همه اینها مهمتر تولد من
جانوری ناشناخته
با عرض ارادت زیاد خدمت همشهری گلم حافظ عزیز و همچنین آرزوی موفقیت برای دوستان در رابطه با مقابله با بلایای طبیعی تولدم رو از همینجا به همتون تبریک میگم
جايي که اسمش را جهان هستي گذاشتند هميشه هستي هاي مرا به نيستي مبدل کرد،
پس چرا من هنوز هستم!؟
چه شده است که من را نگه داشته اند
چه کرده ام که لايق آدم بودنم دانستند
چه شده که مرا فرصت حيات داده اند
حياتي که ناخواسته باعث آزار ديگران شد
چه شد که آمدم؟
اگر نبودم زندگي بسيار بهتر از اين بود که حال هست؟
آيا آمده ام که چنين باشم که هستم؟
بهتر از اين چرا نبودم؟؟؟
ديگر چقدر فرصت برايم باقي مانده که زندگي کنم
که زنده باشم ،سر زنده باشم
از نو متولد شوم
معني هستي ام را درک کنم...
آيا واقعا براي خدايم بندگي کرده ام؟
واقعا عاشقش بوده ام؟
شما چقدر برايش بندگي کرده ايد...؟
دانلود: setar - navaye setar
zrnznn
نمایش یا پنهان متن
تولدتون مبارکjaj
hadi04
حالا که اینطور شد از همین فردا مینویسم فقط 365 روز دیگه...
ممنون نجمه جون ایشالا قسمت شما هم باشه
ممنون خیلی مخلصیم داش جلال
mz56mz
hadi04
فدات شم کاکو محمود از اینکه توی زندگیم هیچی نشدم در کل احساسی ندارم
zrnznn
نههههههههههههههههههههههه
.
.
.
تو فکر نباش به فاصله یک سال من همش دنبال شما میام
hadi04
درود بر تو که همیشه هوای ما رو داری
علیرضا
hadi04
ممنون علیرضا جان از اینکه هنوز فرصت دارم تا با شما دوستان باشم خدا رو سپاس میگم
حورا
Kishe Mehr
Kishe Mehr
hadi04
قربونت کاکو ایشاللو قسمت شومو باشه
اِوا قربونت جیگر طلا
له شدم قناری میدونی چقدر وقته نیومدم شیراز خیلی خسته شدم این دفعه ایشاللو همین روزا دارم میام به خونمون دیدن مجیه مهربونمون
البته در این زمینه ها هم صاحب سبک هستم
بندری
hadi04
بندری,
ممنونم از شما در کنار شما بودن افتخار منه
baron jon
تولدتون مبارک
محسن صائب
.
هر تاز موی حافظ در دست زلف شوخی** مشکل توان نشستن در این چنین دیاری
.
ولی از حق نباید گذشت
شما جزو انسانهایی هستید که همیشه برای من قابل احترام بوده و هستید
امیدوارم تولد شما مبارک خانواده و دوستانتان باشد.
.
ای دوست ، ای دوست، ای دوست ، ای دوست*** جور تو از آن کشم که روی تو نکوست
aac198000
میلادت مبارک ای هم زاد روز مولانا حافظ شیرازی
hadi04
ممنونم بارون جون عزیز
ممنونم داداش محسن عزیز شما هم برای من نمونه ی یک فرد منطقی و قابل احترام هستید که بنده به صورت چراغ خاموش البته
خلوتگزیده را به تماشا چه حاجت است؟
چون کوی دوست هست، به صحرا چه حاجت است؟
ممنونم داش کوروش ارادت داریم قناری
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→