₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صفحات شخصی کاربران » صفحه شخصی نغمه
1 2 ... 17 18 19 20 21

بدون عکس

صفحه شخصی نغمه

1848 بازدید، 415 پست، نویسنده: نغمه

• بندری

تسليت ميگم آبجي گلم ان شا الله كه غم آخرتون باشه . واقعا داغ بزرگيه :2: خدا بهتون صبر بده
    2 سپاس: jaj، zrnznn

• zrnznn

نقل قول: نغمه
    صبا خواهر زاده نازنینم در آستانه 7 سالگی و شکوفه شدن در 7 شهریور پرپر شد و ما را به سوگ نشاند دل خونیم از نبودش از دیدن روپوش و کیف و ... کلاس اولی شدنش میسوزیم در غمش و اینک پدر در کنار صبا نیز آرمید و ...

نهههههههههههههه :13:
    گلم این خواهر زاده ات بود که صحبتشو میکردیییییییییییییی؟ :13:
    باورم نمیشههههههه...چقدر هم ناز بودهههههه
    جریان چی بوده؟
    چرا اینجوری شده؟ من باورم نمیشهههههههه.....
    متاسفم
    متاسفم
    متاسفم
    واقعا اشکم اومد..... آخه چرا؟
    :79: دلم یه طوری شددددددددددددددددددد........ هیچی ندارم بگم هیچی....خدا به مادرش صبر بده :48:

2 سپاس: دلشاد، jaj

• zrnznn

نغمه جون من شوکه شدممممم....خیلی ناراحتمممممممم :21: :79:
    1 سپاس: jaj

• تنها

نغمه,
    تسلیت میگم نغمه جون :2: خدا بهتون صبر بده...خیلی غم بزرگیه .خیلی ناراحت شدم :2: 1163

• نغمه

دوستانم ممنون از تسلیت هاتون انشاالله تسلی خاطرم باشه برای خواهرم و بهار خواهر بزرگتر صبا دعا کنید بتونند جای خالی صبا و پدرش رو تحمل کنند.

صبا و بهار به همراه پدرشون تصادف کردند صبا بعد از یکی دو ساعت فوت کرد و پدرش بعد از 15 روز در بیمارستان ولی بهار سالمه الحمدلله چه شهریور وحشتناکی بود خدای من چه جمعه کذایی بود صبا جمعه 7 شهریور پر پر شد و پدرش هم 15 روز بعد باز هم جمعه درگذشت هر دو روز یکشنبه دفن شده اند خیلی سخت میگذره خیلی

9 سپاس: zrnznn، دلشاد، garfild، jaj، ژنرال، pAshMak، تنها، بندری، Kishe Mehr

• zrnznn

به خدا نغمه جون از وقتی که اومدم این خبر بد رو متوجه شدم دارم اشک میریزم....خیلی ناراحتمممممممم و متاسف....خدا بهتون صبر بده
    اون نوشته ات دل ادم رو میسوزوندددددد
    فردا جشن کلاس اولیاست و امروز رفتیم برا برادر زاده ام کلی خرید کردیممممم.....اصلا نمیتونم فکرشم بکنممممممم......... :79:

1 سپاس: jaj

• دلشاد

آبجی نغمه غم آخرتون باشه تسلیت میگم :79:

• بچه مثبت

تسلیت عرض میکنم ...
    می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    3 سپاس: jaj، zrnznn، هدیه

• ژنرال

جز تسلیت حرف دیگه ای نیست برای گفتن... تسلیت میگم ...
    از خدا برای شما و خواهر گرامیتون صبر میخوام ...

... فَاصْبِرْ صَبْراً جَمیلا ...

• mz56mz

تسليت عمو جان انشاالله غم آخرتون باشه
    روحشون شاد و يادشون گرامى باد 1163

• پرهام

من هم به نوبه خودم مصیبت وارده رو به شما و بازماندگان محترمشون تسلیت میگم "خدارحمتشون کنه

• Holtek

سلام
    الان ديدم ، خبري خيلي بدي بود ، غم آخرتون باشه :2:

2 سپاس: zrnznn، هدیه

• علیرضا

خیلی متاسف شدم...
    تسلیت میگم نغمه جان :2:

• ماهی

خدا صبر بده به خواهرتون :2:
    خیلی متاسف شدم ...
    تسلیت عرض می کنم. :46:

• نغمه

ممنونم ببخشید اگر این رو اینجا نوشتم یه بخشش برای اطلاع رسانی به دوستان خوبم بود هر چند ناراحت کننده بخش دیگرش برای این که دلم میخواد اینها جایی نوشته بشه و جایی بهتر از صفحه شخصی بوفی رو سراغ ندارم . از طرفی هم باید مراعات همه اطرافیان خصوصا خواهرم رو بکنم و اینکه دیگه نمیتونم تو خونه اون طور که دلم میخواد گریه کنم چون بازی هدیه سادات این شده که یه دستمال کاغذی برداره و ادای گریه رو در بیاره دلم براش میسوزه و من که گریه میکنم هی از باباش میپرسه چی شد؟ برای همین اینها تو دلم میمونه مجبورم اینجا بنویسم ممنونم که دلداریم میدین.
    11 سپاس: بچه مثبت، بندری، garfild، Kishe Mehr، zrnznn، jaj، دلشاد، Holtek، تنها، hadi04، ژنرال

• Kishe Mehr

تسلیت میگم آبجی نغمه. ایشالله غم آخرتون باشه و خداوند به شماو بازماندگان صبر جمیل عطا کنه... :48:

• zrnznn

1 سپاس: نغمه

• نغمه

تصویر در دسترس نیست

12 سپاس: دلشاد، بچه مثبت، garfild، zrnznn، Holtek، تنها، hadi04، gilas، ژنرال، هاچو هاچو، بندری، هدیه

• نغمه

کسی میتونه این عکس رو آپلود کنه چرا نمیاد؟
    1 سپاس: دلشاد

• دلشاد

1 سپاس: هدیه
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: