₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صفحات شخصی کاربران » صفحه شخصی نغمه
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3 4 5 ... 20 21

صفحه شخصی نغمه

1848 بازدید، 415 پست، نویسنده: نغمه

• نخبه

راستی حالا که خونه دار شدی هر روز باید یکی از عکسای هدیه سادات عزیزم رو بزاری .. من و عمو خسرو هم دخملامون رو میاریم اینجا که با هدیه جون بازی کنن.. :4:
    5 سپاس: jaj، نغمه، بندری، ♥Rose♥، حورا

• نغمه

garfild,
    خوش امدی به خونه ام ممنون از لطفت :46:

نخبه,

الهییییییییییی بگردم نازی دنیز جون خوش اومدی خاله به خونمون :11: شوخی نکن شیرین من میخواستم هدیه سادات و بیارم خونه ی شما من یکم استراحت کنم :83: میگم هر وقت دار المجانین رو افتتاح خواستین بکنید بگو خودم میام روبانشو قیچی میکنم 247

3 سپاس: نخبه، garfild، حورا

• نخبه

نقل قول: نغمه
    شوخی نکن شیرین من میخواستم هدیه سادات و بیارم خونه ی شما من یکم استراحت کنم

خخخخخخخخخخخخخخخخخخ
    بیا جفتمون هم دخملا رو ببریم بزاریم خونه عمو بندری:4:

میگم هر وقت دار المجانین رو افتتاح خواستین بکنید بگو خودم میام روبانشو قیچی میکنم

:62: اخ یادم انداختی مجنون شدممممممممممممممممممممممممممممممممم

3 سپاس: نغمه، بندری، حورا

• نغمه

راست میگی از گزینه سوم به کل غافل بودم آقا یاسین عمو با هر سه تاشون بازی میکنه :83:
    2 سپاس: نخبه، حورا

• تنها

شیدااااا دیدی بلاخره به ما مسکن دادند وسایلمون تو انجمن ولوو بود الان دیگه خونه دارم آره حتما بیا هدیه سادات بازی کن منتظرتم

مبارکت باشه نغمه جون :4:
    فدات 786

3 سپاس: نخبه، نغمه، حورا

• نغمه

چراغ خونه ام رو روشن نگه دارید که دزدا فکر نکنند ما خونه نیستیم :4: اگه خدا بخواد داریم میریم سفر 371
    7 سپاس: بچه مثبت، نخبه، garfild، ♥Rose♥، تنها، حورا، بندری

• بندری

نقل قول: نخبه
    بیا جفتمون هم دخملا رو ببریم بزاریم خونه عمو بندری

حتما مي خواي دارالمجانينتون رو بندرعباس افتتاح كنيد ديگه :4: نه عامو اينجا هوا حسابي گرمه كولر مولر هم نميكشه بچه هاتون اذيت ميشن :4:

راست میگی از گزینه سوم به کل غافل بودم آقا یاسین عمو با هر سه تاشون بازی میکنه

اين يكي رو خوب اومدي . اين ياسين ما انصافا خيلي با بچه ها مهربونه . من كه خيلي از رفتارش با بچه ها خوشم مياد . دو سه روز پيش كه كتابشو آبجيش پاره كرد بهش گفت آبجي ديدي چكار كردي . بعدش هم گفت اشكال نداره فقط همين :1:

4 سپاس: نغمه، تنها، نخبه، حورا

• ♥Rose♥

بابا بیایین بچه های عسلتون رو بسپارین به من از روز اولشونم بهتر بهتون تحویل میدم :bahone: ای قربونشون بشم 786
    بچه بسپرین، جیگر ببرین :4: :10:

4 سپاس: نغمه، نخبه، حورا، بندری

• نغمه

عمو خسروووووووو اتفاقا الان هدیه سادات سرما خورده است گرما براش خوبه :4: قربون آقا پسر گل یاسین جان خوب علتش تربیت صحیح شما و همسرتون هست دیگه باریکلااا 260

رزی جااان فدات کجا قرار بزاریم بیای تحویلشون بگیری اما خدا وکیلی یه کاری نکنی تحویل که بگیریم هی بگن جیگرم جیگرم جیگرممممم :83:

5 سپاس: تنها، نخبه، ♥Rose♥، حورا، بندری

• نخبه

نقل قول: ♥Rose♥
    بابا بیایین بچه های عسلتون رو بسپارین به من از روز اولشونم بهتر بهتون تحویل میدم ای قربونشون بشم
    بچه بسپرین، جیگر ببرین

اخ جون ادرس بده فاطمه جون من یه ربع دیگه اونجا هستم بچنی تحویلت میدم شش سالگیش میام تحویل میگیرم... :4:

3 سپاس: نغمه، ♥Rose♥، حورا

• ♥Rose♥

رزی جااان فدات کجا قرار بزاریم بیای تحویلشون بگیری اما خدا وکیلی یه کاری نکنی تحویل که بگیریم هی بگن جیگرم جیگرم جیگرممممم :83:
    نقل قول: نخبه
    اخ جون ادرس بده فاطمه جون من یه ربع دیگه اونجا هستم بچنی تحویلت میدم شش سالگیش میام تحویل میگیرم... :4:

:83:
    ای جونم، تشریف بیارین یا من تشریف میارم :4: بچنی هارو تحویل میگیرم تا وقت شوهرشون، چطورهههههههه :6:
    جیگرشونو خودم بخورممممممم
    369
    نمایش یا پنهان متنخونه ما حوالی استادمعین ِ :16:
    تصویر در دسترس نیست نمایش یا پنهان متن
    وای امروز یه پسمل شیطون و بلا مامانشو بیچاره کرد انقذه سوال میکرد، جالب اینجا بود که وقتی مامانش میگفت نمیدونم، این آقای شیطون ساکت میشد دیگه سوال نمیکرد :83:
    جالب تر این بود که میگفت هیچ خانومی نیاد پیش مامانم بشینه، اون ردیف عقب اتوبوسو بسته بود :23: وای خدا ما از اولش روده بر شدیم تا آخرش انقد ماشاءالله شیرین زبون بود

پیشاپیش عید غدیر به همگی علی الخصوص سادات گرامی بوفیلند و علی الخصوص تر هدیه السادات عزیزم مبارک باشه :46: 296
    التماس دعای مخصوص دارم

4 سپاس: نخبه، نغمه، حورا، ژنرال

• نخبه

نقل قول: ♥Rose♥
    بچنی هارو تحویل میگیرم تا وقت شوهرشون، چطورهههههههه

256 256 243 243 243 265 375 351

3 سپاس: نغمه، حورا، ♥Rose♥

• نغمه

شیرین خیلی خوشحالیهاااااااااا من حالا که فکر میکنم میبینم دلم براش تنگ میشه رزی جان میشه بیام یه وقتایی از دور ببینمش :83:
    3 سپاس: حورا، نخبه، ♥Rose♥

• نغمه

این اولین عکس هدیه سادات برای عیدی : عید شما مبارک 296

تصویر در دسترس نیست

13 سپاس: mz56mz، hadi04، بچه مثبت، حورا، jaj، garfild، تنها، نخبه، بندری، هاچو هاچو، zrnznn، ♥Rose♥، KuRoSh

• mz56mz

نغمه,
    جانم ماشاءالله هزار ماشاءالله اولين نفر منم

3 سپاس: حورا، hadi04، نغمه

• hadi04

وووووووووووووووووی الهی زنده باشه اگر من اونجا بودم میخولدمش :11:
    2 سپاس: نغمه، حورا

• بچه مثبت

اولین عکس هدیه سادات برای عیدی
    1049

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم